FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 29 sep 2011, 13:29

slika

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 sep 2011, 15:05

slika
Glavni sudija je Gianluca Rocchi , njegovi asisteni su Nicoletti i Romagnoli dok je četvrti sudija De Marco .

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 29 sep 2011, 15:25

8-)
slika

ps. bezveze je anketa, ubila se za mrzitelje Intera :cry:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 29 sep 2011, 15:38

Na nekoj presici sa Ernestom Pao .. pitali su ga da li je moguca razmjena Pandev - Lavezzi ,on je odgovrio da ne zeli da komentarise ali da zamjena za Inlera je moguca ,sad .. Kucka nam dolazi u Januaru , Motta ,Deki ,Cambi , pa i i Muntari i Capitano ,. glupo gomilanje veznog reda ,mnogo ,mnogo veznjaka a kvalitete potrebne na sredini niti na vidku .sve su polovnjaci ili igraci odavno na zalasku karijere osim Cambia ,ostali .. takoder imamo mnogo talenata POli ,ALvarez ,Cou , nego sljedece godine abd ako budu pametni rijesit se Motte i MUnte ,Zanettia i Stankovica na kratki odmor pa onda u klub neke funkcije im razdjeliti .. a Kucku ,Coutinha pa mozda Polia (ako ostane ) vise forsirat i konacno dovesti kvalitetnog veznjaka ,ili barem kvaltenijeg od ovih sto imamo , znam da je rano pricat o ovome ali to je problem koji je nasa stvarnost i potrebno je o tome govoriti .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 29 sep 2011, 17:06

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=59721" onclick="window.open(this.href);return false; za Magicu Inter -Napoli 2:1 8-) Carecca mislim za Napoli pogodio , odlican pogodak

Moratti: Zanetti je budućnost Intera

Predsjednik Intera Massimo Moratti izjavio je da kapetan momčadi Javier Zanetti neće tako brzo postati član upravnog odbora jer ga smatra, unatoč tome što Argentinac ima 38 godina na leđima, jednim od najbitnijih nogometaša u klubu...

- On još uvijek čini razliku. I na terenu kao igrač i kao osoba izvan njega. On je budućnost Intera – rekao je Moratti.

- Kao klupski direktor? Ma ne, na terenu! Igrat će još mnogo godina. Jeste li vidjeli njegov nastup u Moskvi? To je prava slika i prilika Zanettija kakvog znamo i trebamo. Bio je najbolji na terenu. Pokazao je svima da i s 38 godina igrač može biti nezamjenjiv – zaključio je Moratti.

Argentincu ugovor ističe u ljeto 2013. godine.

i jos jedna zanimljivost u vezi talenata : Wunderkind iz Kranjčevićeve:Inter mu nudio 400.000 eura, ali je na kraju otišao u Dinamo

Radi se o dječaku iznimnog talenta, brzine, agresije, motorike, tehničkih kvaliteta. Njegov dolazak u Dinamo je velika stvar za budućnost, on će biti novi Plavi 9 - kaže Jozak

Nije bilo vezano uz jučerašnju utakmicu s Lyonom, ali maksimirsko društvo kaže da je jedna od najvažnijih vijesti! Za Dinamo je potpisao Fran Brodić, dječak rođen 1997. godine! Sigurno ćete se zapitati zašto je to tako važno kad jedan tako mlad klinac stigne u plavi klub.

Važno je zato što je mladi Fran ista priča koju je nekad ponudio Mateo Kovačić, kad je iz Linza dolazio u Maksimir. Samo što je ovaj talent došao iz susjedstva, iz Kranjčevićeve ulice.

- Radi se o dječaku iznimnog talenta, brzine, agresije, motorike, tehničkih kvaliteta. Njegov dolazak u Dinamo je velika stvar za budućnost, on će biti novi Plavi 9. Radi se o takvom talentu da će već za dvije godine igrati u prvoj momčadi - kazao nam je direktor škole Romeo Jozak, koji je inače škrt na pohvalama.

Mladi Fran igra centarfora, a već do sada je bio na meti mnogih velikih europskih klubova. Bio je u Manchester Unitedu, "prošao" na njihovoj Akademiji, isto tako željeli su ga u Arsenalu, Bayernu, Milanu... Prije nekoliko dana obitelji Brodić "sjela" je ponuda od 400.000 eura koju je odaslao milanski Inter! Međutim, interisti ga ne bi mogli registrirati do Franove 16 godine. Takve su Uefine regule. Ipak su ponudili veliki novac.

U tom trenutku u akciju kreće Dinamo! Odnosno Zdravko Mamić koji u svoj ured dovodi tatu Mladena Brodića te direktora škole Jozaka. Kao što to obično biva u takvim trenucima, dogovor je postignut vrlo brzo. Ostala je tajnom svota koja je zadovoljila obitelj Brodić, ali Mamić je pristao na sve uvjete.
IO SONO INTERISTA

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 sep 2011, 17:57

Ko je jos osim mene klikno na ovo "Scudetto" :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 sep 2011, 18:00

Puma je napisao/la:Ko je jos osim mene klikno na ovo "Scudetto" :D
Yuto :mrgreen: 8-)

Stankovic i Maicon ce biti spremni za Napoli,nadam se da ce Deki ipak ostat na klupi...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 sep 2011, 18:07

To Yuto :D

Scudetto, nego sta, ko ce se boriti za njega ako nece Inter, i ovakvi pogodjeni svim i svacim bolji smo od vecine ekipa, mozda sam malo preoptimistican, ali srce ne dozvoljava nista drugo :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 sep 2011, 18:15

Puma je napisao/la:To Yuto :D

Scudetto, nego sta, ko ce se boriti za njega ako nece Inter, i ovakvi pogodjeni svim i svacim bolji smo od vecine ekipa, mozda sam malo preoptimistican, ali srce ne dozvoljava nista drugo :mrgreen:
Scudetto je nesto na sto Inter mora ici.A i dalje mislim da imamo najjacu ekipu,samo da se to poslozi kako treba i bice ovo aBd dobra sezona.Ako Ranieri bude sposoban da vodi ovu ekipu mislim da uzimamo scudetto.Zbog njega sam donekle skeptican,al fino je poceo pa se nadam da ce tako i zavrsit.

Sto se tice LP zadovoljan bih bio sa 1/4 finalom...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 sep 2011, 18:44

Puma je napisao/la:To Yuto :D

Evo još jednog za scudetto.
Nakon odlaska Gaspa vjerujem u osvajanje scudetta, pogotovo jer je Milan tu isti sa Interom što se bodova tiče..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 sep 2011, 19:18

Izgleda da sam ja jedini koji vjeruje u zavrsnicu LP :mrgreen: 8-)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 29 sep 2011, 19:25

slika
ne igram FIFU ali zbog ovog cu pocet 8-)

danas je Obinna izjavio da mu je cast bila igrati za Inter ,kako mi je zao njeg ,ja sam se uvijek nadao da ce on biti nas Obafemi ,jos kad se vrati sa posudbe pa dade 2 gola u prijateljskom susretu protiv Man.City ,.. :shock:
IO SONO INTERISTA

JZ4
Kontakt:

Post Postao/la JZ4 » 29 sep 2011, 19:28

Paolio je izjavio da nema planova dovodjenja Lavezzi-a, po ljetnoj politici mislim da je to opet "spustanje medijske prasine" kako bi se transfer mogao na miru obaviti. Naravno ako je sudeci po ljetnoj taktici.

Scudetto nego sta :)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 sep 2011, 23:31

Tritolone je napisao/la:
svi mi vjerujemo u zavrsnicu LP, ali prvo Scudetto, a od kupova sta uleti i dokle se dogura...

meni sezone ne moze biti uspjesna ako Scudetto u njoj nije osvojen, pa makar sve ostale trofeje osvojili...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 sep 2011, 23:47

Huska je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:
svi mi vjerujemo u zavrsnicu LP, ali prvo Scudetto, a od kupova sta uleti i dokle se dogura...

meni sezone ne moze biti uspjesna ako Scudetto u njoj nije osvojen, pa makar sve ostale trofeje osvojili...

Zelimo tripletu ponovo 8-)

[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 30 sep 2011, 01:17

ove sezone Doppietta:Scudetto i Kup i cetvrtfinale LP! 8-)
i ja sam za scudetto,da mi je da dozivim dvije zvjezdice :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 30 sep 2011, 15:50

Claudio Ranieri has called up 21 Nerazzurri for Inter v Napoli, Week 6 Serie A 2011/12, scheduled for tomorrow Saturday 1 October, at the Stadio Giuseppe Meazza in Milan's San Siro district (kick off 20:45).

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho, 77 Sulley Muntari;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Zarate bi volio ostati u Interu i nakon isteka posudbe

Argentinac Mauro Zarate nalazi se na jednogodišnjoj posudbi u talijanskom prvoligašu Interu, te je izjavio kako se nada da se neće morati vraćati u Lazio po isteku posudbe...

Zarate (24) se na ljeto priključio nogometašima Intera u sklopu jednogodišnje posudbe iz Lazija, a ukoliko nastavi igrati kao u utakmici 2. kola Lige prvaka igranoj u Moskvi kada je postigao pobjednički pogodak, vrlo vjerojatno će i ostati u Milanu koji mu se jako sviđa.

- Hoću li ostati u Interu i iduće godine? Volio bih. To želim i tome se nadam - rekao je Zarate za Inter-TV.

- Jako sam sretan u Milanu, sviđa mi se grad. Rim je jako lijep, ali kaotičan. Milano je puno mirniji - veli Argentinac.

Zarate kod bivšeg trenera Gasperinija i nije dobivao previše prilika, dok je kod Ranierija, čini se, gotovo "kupio" mjesto u udarnoj postavi zahvaljujući pogotku CSKA Moskvi za pobjedu Intera 3-2.
IO SONO INTERISTA

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 30 sep 2011, 20:30

http://www.goldenfoot.com/acm-on-line/H ... g2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Glasajte za Il Capitana :D :D :D
Sretno zmajevi!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 sep 2011, 21:51

jest lud :lol:

[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 sep 2011, 23:59

Fino od tebe sto si s nama podijelio svoje misljenje. Argumentovano,nema sta!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.