Adnel je napisao/la:100 posto se to nije desilo jer nisu vrapcici NOU CAMP majstore vidis sve sta se radiŠB_Fidelis je napisao/la:Ne mijesam se u raspravu, al ovdje nisi u pravu, odnosno to sto ti nisi vidio, ne znaci da se nije desilo.Adnel je napisao/la:Bola ti provociras tako sto iznosis sve same lazi pravis se tu ko neko nevinasce a nazivas GAYARMY i naravno lazes da se palila ikakva zastava jer ja to nisam vidio niti se to dogodilo.
Treba zajednickim snagama raditi da se sprijecavaju scene poput one u Mostaru jucer, ili te boldane, ili opcenito drugih situacija, ali, drzava je takva, a narodi unutar nje jos gori, bez izuzetka (jos mi je zesce kad pojedini pocnu to ''rangirati'', po stupnju prijestupa hajmo reci, kao 'mi smo to zato i zato', 'mi smo napravili to i to, a vi to', 'mi to dvaput, vi triput', itd., sve samo da se racionalizira ponasanje drustva u cijelini ili valjda ''izdigne'' malo od svog susjeda, odnosno ''onih drugih''), a kad se desi sranje, svi znaju samo upirati prsta u onog drugog, uopce ni pomisljajuci da se nesto takvo, vrlo lako, moze desiti vec njima sutra ili se vec desavalo. To je najveci problem BH drustva u cijelini, samo namjerno glup ili naivan covjek moze smatrati suprotno i postavljati sebe za vise moraliziranje..

Ne znam, meni djeluje simptomaticno.

A kad si vec kod Nou Campa, pa stari moj, znas ti recimo da su se na tom Nou Campu nedavno dizale nacisticke zastave poput one sto je postavio netko na temi Zrinjskog? Isto tako znas da se recimo i u Rimu ponavljalo vise puta, i to ne po jedna, nego i vise njih? Ne znam jesi li svjestan toga uopce.
O tome ja tebi pricam. To je recimo ta civilizirana Europa kojoj ovaj dio svijeta tezi, a tamo imas ovakvih problema, kamoli unutar BiH. Zamisli. Ono sto ja hocu da kazem je : nema nista od te price ''oni su onakvi, oni su ovakvi''. Ne, MI smo ovakvi, bez izuzetaka. Kad to shvati svaki gradjanin u BiH, i podje od sebe, od svog susjedstva, shvatit ce onda i uspjeti napraviti dijagnozu drustva po prihvacanju simptoma. A ovako je lako prebacivati na nekog drugog svake godine. Uvijek ce se neka nova budala naci. A kad se desi, jedni ce jedva docekati da skoce i kazu ''aha!'', a drugi ce prokazati i ograditi se od pojedinaca. A onda ce se to ovim prvim desiti. I ponovna ista situacija, u obrnutom slucaju.