RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Gdje god da bude, potrebna podrška navijača.. mada mislim da nece suspendovati stadion jer je prenos organizovan i sada da mostarski derbi bude na nekom divljem stadionu koji mozda cak i nema neke uslove za televizijski prenos.. Popustit ce savez sto se tice toga
shaman7 je napisao/la:Gdje god da bude, potrebna podrška navijača.. mada mislim da nece suspendovati stadion jer je prenos organizovan i sada da mostarski derbi bude na nekom divljem stadionu koji mozda cak i nema neke uslove za televizijski prenos.. Popustit ce savez sto se tice toga
Ma i sve to kad prodje...sto da suspenduju Velez i njegove navijace..

Jesu to oni krivi sto se ovi seljaci prave pametni?!
Nadam se da će dopustiti bar Red Army da prisustvuje na utakmici...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Sigurnost je najbitnija, derbija će biti još, ali kad padne mrtva glava onda je kasno.
Stadion treba suspendovati na što veći broj utakmica, a domaćistvo usloviti ozbiljnom kilometražom od Mostara, a taj stadion na kojem se bude igralo zatvoriti za publiku. Novčana kazna najmanje tri puta veća nego Borcu, mada je to sve smiješno, prave kazne su one koje je Hajduk dobio od UEFE za mnogo manje stvari, samo takve kazne mogu natjerati čelnike klubova da se razračunaju sa ovim "navijačima"...
Stadion treba suspendovati na što veći broj utakmica, a domaćistvo usloviti ozbiljnom kilometražom od Mostara, a taj stadion na kojem se bude igralo zatvoriti za publiku. Novčana kazna najmanje tri puta veća nego Borcu, mada je to sve smiješno, prave kazne su one koje je Hajduk dobio od UEFE za mnogo manje stvari, samo takve kazne mogu natjerati čelnike klubova da se razračunaju sa ovim "navijačima"...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- BH Patriot
- Kontakt:
Svaka čast Veležu i treneru Varešanoviću koji je ukomponovao ovaj sastav koji je prošle godine bio na dnu, ali polako se vraća tamo gdje mu je mjesto. Zrinjski je pokazao kolika je 0 od kluba sa svojim NULTRASIMA, makar u revanšu Vi postupite kao gospoda!
Livin' La Vida Loca ;)
Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
a jel Mr.Objektivni dostavio prosle godine sliku kada Gay Army pali hrvatsku zastavu?*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima
kralju nemoj se vrijedjat bezveze ako nisi u stanju normalno razgovarat, i ne generaliziraj
brochi28 je napisao/la:bilo gusto, bilo 0:3 (Demić 91, Nultrasi 92 ag., Pehar 93 ag)

Samo jedan klub Velež Mostar
Medoje Medoje iz Cima sljegoje sta je medoje jes iti jucer bio hrabar i gonjao nase igrace po terenu svaka cast nema sta 200 navijaca na 22 igraca fer pravo fermedoje je napisao/la:a jel Mr.Objektivni dostavio prosle godine sliku kada Gay Army pali hrvatsku zastavu?*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima
kralju nemoj se vrijedjat bezveze ako nisi u stanju normalno razgovarat, i ne generaliziraj
medoje je napisao/la:a jel Mr.Objektivni dostavio prosle godine sliku kada Gay Army pali hrvatsku zastavu?*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima

A ono što je jučer zabilježila kamera nekog od novinara...Nimalo fino

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
nisam i reko sam da mi se to zgadilo, nego mi ide na **** par ovih majmuna sto neznaju nego provocirat, a imate stvarno par ok ljudi s kojima se moze pricat kako treba.Adnel je napisao/la:Medoje Medoje iz Cima sljegoje sta je medoje jes iti jucer bio hrabar i gonjao nase igrace po terenu svaka cast nema sta 200 navijaca na 22 igraca fer pravo fermedoje je napisao/la:a jel Mr.Objektivni dostavio prosle godine sliku kada Gay Army pali hrvatsku zastavu?*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima
Bola ti provociras tako sto iznosis sve same lazi pravis se tu ko neko nevinasce a nazivas GAYARMY i naravno lazes da se palila ikakva zastava jer ja to nisam vidio niti se to dogodilo.
Ja ga j*** kome ga Marino nikad nije stavio*p!p!t@* je napisao/la:![]()
![]()
Ne znam ja koga Marino k...
![]()

Support Velez, It's logical! ★
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne mijesam se u raspravu, al ovdje nisi u pravu, odnosno to sto ti nisi vidio, ne znaci da se nije desilo.Adnel je napisao/la:Bola ti provociras tako sto iznosis sve same lazi pravis se tu ko neko nevinasce a nazivas GAYARMY i naravno lazes da se palila ikakva zastava jer ja to nisam vidio niti se to dogodilo.
Treba zajednickim snagama raditi da se sprijecavaju scene poput one u Mostaru jucer, ili te boldane, ili opcenito drugih situacija, ali, drzava je takva, a narodi unutar nje jos gori, bez izuzetka (jos mi je zesce kad pojedini pocnu to ''rangirati'', po stupnju prijestupa hajmo reci, kao 'mi smo to zato i zato', 'mi smo napravili to i to, a vi to', 'mi to dvaput, vi triput', itd., sve samo da se racionalizira ponasanje drustva u cijelini ili valjda ''izdigne'' malo od svog susjeda, odnosno ''onih drugih''), a kad se desi sranje, svi znaju samo upirati prsta u onog drugog, uopce ni pomisljajuci da se nesto takvo, vrlo lako, moze desiti vec njima sutra ili se vec desavalo. To je najveci problem BH drustva u cijelini, samo namjerno glup ili naivan covjek moze smatrati suprotno i postavljati sebe za vise moraliziranje.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 29 sep 2011, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Jučerašnju utakmicu obilježio je incident, ali ono što posebno razočarava i potez fudbalera Zrinjskog Mile Pehara.
- Ma više neznam šta da kažem, a da već nije rečeno. Samo ću reći da se nadam da će nadležni organi Saveza znati adekvatno sankcionisati onaj potez. Isto tako, želim da se zahvalim upravi, stručnom štabu i ostalim igračima Zrinjskog, naravno izuzev spomenutog Pehara, na gostoprimstvu i ponašanju u kritičnim trenutcima, ističe Varešanović.
- Ma više neznam šta da kažem, a da već nije rečeno. Samo ću reći da se nadam da će nadležni organi Saveza znati adekvatno sankcionisati onaj potez. Isto tako, želim da se zahvalim upravi, stručnom štabu i ostalim igračima Zrinjskog, naravno izuzev spomenutog Pehara, na gostoprimstvu i ponašanju u kritičnim trenutcima, ističe Varešanović.
ima li igdje onaj video što je neko tu nekad lijepio na stranicu kad onaj lik pjeva ULTRASI STA VAM JE SAMO K.... DA VAM JE ?
aj ako neko ima neka mi linka ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
mojne da linka lik zivi na onoj stranimostar_mo je napisao/la:ima li igdje onaj video što je neko tu nekad lijepio na stranicu kad onaj lik pjeva ULTRASI STA VAM JE SAMO K.... DA VAM JE ?
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
100 posto se to nije desilo jer nisu vrapcici NOU CAMP majstore vidis sve sta se radiŠB_Fidelis je napisao/la:Ne mijesam se u raspravu, al ovdje nisi u pravu, odnosno to sto ti nisi vidio, ne znaci da se nije desilo.Adnel je napisao/la:Bola ti provociras tako sto iznosis sve same lazi pravis se tu ko neko nevinasce a nazivas GAYARMY i naravno lazes da se palila ikakva zastava jer ja to nisam vidio niti se to dogodilo.
Treba zajednickim snagama raditi da se sprijecavaju scene poput one u Mostaru jucer, ili te boldane, ili opcenito drugih situacija, ali, drzava je takva, a narodi unutar nje jos gori, bez izuzetka (jos mi je zesce kad pojedini pocnu to ''rangirati'', po stupnju prijestupa hajmo reci, kao 'mi smo to zato i zato', 'mi smo napravili to i to, a vi to', 'mi to dvaput, vi triput', itd., sve samo da se racionalizira ponasanje drustva u cijelini ili valjda ''izdigne'' malo od svog susjeda, odnosno ''onih drugih''), a kad se desi sranje, svi znaju samo upirati prsta u onog drugog, uopce ni pomisljajuci da se nesto takvo, vrlo lako, moze desiti vec njima sutra ili se vec desavalo. To je najveci problem BH drustva u cijelini, samo namjerno glup ili naivan covjek moze smatrati suprotno i postavljati sebe za vise moraliziranje.

Upravo vam se vrijeđanje Vrapčića vratilo u obliku realnog objašnjenja

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
kume ,ti postavi sliku kako red army to radi i povjerovace ti svi...po mom misljenju da se to desilo o tome bi se u "lijepoj nasoj" brujalo kao da se o ubistvu radilo..tako da bez dokaza ne pricaj bezveze..ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne mijesam se u raspravu, al ovdje nisi u pravu, odnosno to sto ti nisi vidio, ne znaci da se nije desilo.Adnel je napisao/la:Bola ti provociras tako sto iznosis sve same lazi pravis se tu ko neko nevinasce a nazivas GAYARMY i naravno lazes da se palila ikakva zastava jer ja to nisam vidio niti se to dogodilo.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.