brate nije on rekao tako bas...on nije nikad zelio da ide iz Cubsa i sam znas da su ga trazili NYY, Angelsi ekipe koje se bore za playoff uvjek, ali on nije zelio...on je jednostavno vido i zna da Cubsi ga vise ne zele i da zele podmladiti ekipu i on je samo rekao da je uvjeren da ce biti free agent, jer ga Cubsi nece zeljeti...problem je sto on ne govori najbolje engleski gramaticki i sto to ipak drugacije je ispalo...svi znaju da je on dobar momak i nije kao recimo mnogi....uglavnom puno je 16m za godinu, ali Cubsi mogu Princu dati te pare...ja vec Princa vidim u Cubsima...Brewersi ga ne mogu platiti, a Cubsi kazu da imaju najvise novca za slijedecu sezonu...neki dan je sam Prince izjavio da vjerovato odlazi i Brewersa i da je njegova zadnja sezona...logicno brate pa Cubsi imaju vise sovjih navijaca gore nego sto imaju Brewersi

...vidio si mu ponasanje protiv Cubsa kako je gledao stadion i kako se ponasao

...imam osjecaj da je on vec Cubs...samo bice meni zao pravo ako ode Pena, jer i on je imao jako dobru sezonu...nekako bi volio, ako kojim sluzajem Ramirez ode, da Pena bude na trecoj bazi, jer mislim da je igrao par utkamica i da moze tu igrati dosta dobro.
Izgleda da ce Cubsi dobiti 200m za rekonstrukciju stadiona

...prosirit ce se tribine i bice sve novo na njemu...ne znam kako ce to uraditi, ali morat ce se reflektori mjenjati....razlog zasto Cubsi ne igrjau puno nocnih utakmica su upravo reflektori, koji su okrenuti prema stanovima , zato manje od ostlaih igraju nocne utakmice.
Posotji mogucnost da igraju na stadionu Soxa, ali navijaci to ignoriraju...inace poznato je da navijaci kada se igra utkamica izmedju SOxa i Cubsa ignoririsu odlazak na njihov stadion da gledju utkamicu i u manjini odu oni koji ne misle bas tako....zato su navijaci rekli da kao domacini mi igramo na stadionu Brewersa, jer i tu imamo veliki broj nasih navijaca, tkao da bi se osjecali pravo kao kod kuce.
Naranvo ovo je sve kad pocne rekonstrukcija staidona koja ce sigurno da traje godinu i vise, ako budu sve gradili ponovo