Da Juve nije izbacen Inter ne bi nikada osvojio tituluMaGiCa je napisao/la:BvB ce ispasti iz LS posle grupne faze, a u istu nece uci sledece sezone. To je taj kontinuitet, kao i kod kluba za koji ti navijas.Zdena04 je napisao/la: Evo ja ti garantujem da će Dortmund kod kuće uzeti ovaj Marsej sa istom, ili čak većom, gol razlikom.![]()
Ok Bayern jeste dominantan proteklih godina u BL ali ne toliko dominantan kao Inter u Italiji. U Junguzligi se ne dešava da jedan klub 5-6 sezona uzastopno osvaja.
A 5 titula Intera su plod C-polija i situacije u Serie A nakon toga. To je bilo vanredno stanje. Sad kada je to gotovo, opet se top klubovi stalno bore za titulu i nema monopola, kao u BL.
Mislim da je neozbiljno porediti Seriu A i Bundesligu. Seria je za klasu iznad. Seria A ima tri giganta, a Bundesliga samo jednog. Neki ce reci da Juve nije gigant, da su slabi u ovom trenutku, a ja tvrdim da ce se za 3-4 godine nastaviti njihova dominacija u Kalcu. Da su veliki klub pokazali su transferima Diega i Vidala. Klubovi kao Leverkuzen i Verder ne mogu u istu recenicu sa Juventusom. Tu je i Roma koja je finansijski jaca od svakog bundesligasa izuzev Bajerna. Tu je sada i Napoli koji ima vecu kupovnu moc od svakog bundesligasa izuzev Bajerna.
Meni je zao sto Bundesliga nije jaca, jer je to liga koju poslije EPL najradije gledam. Zabarluk ocima ne mogu, bolje mi pogledati krkanluk na nasim livadama. Natjera se da pogledam Roma - Kaljari radi Pjanica i uvjeri se da zabari uvijek mogu gore
Magica
Jadan ti ako Bajern izdeveta Napolitance