Dođe i ti na svoje sa ovim potpisom!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja mislim da je jedino Svraka dobar karton dobio, jer mi se čini da je on požutio i protiv Leotara. Ako sam upravu, onda će pauzirati na Otoci i poslije biti čist.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne prenose, u pravu si.Stole iz Bora je napisao/la:Mescini da se ne prenose zuti kartoni iz kupa u prvenstvo i obratno nego samo crveni. Ili se varam ..Bianconeri1988 je napisao/la:Zeba propušta tekmu protiv Slobode zbog kartona, po meni dobio je taj neparni karton u pravo vrijeme...
Ja se odlucio poslije ZvijezdeCurva_SUD je napisao/la:Ouuu... Sad se kunete u onog kloca Adilovica... do prije neki dan ste mu ebali sve mrtvo i zivo a sad je odjednom Messi.. dajte ljudi odlucite se vise molim vas!
ma ja sam mu prvi psovao i bio protiv njega, ali mu se jednostavno mora odati priznanje za igru u prosle dvije utakmiceCurva_SUD je napisao/la:Ouuu... Sad se kunete u onog kloca Adilovica... do prije neki dan ste mu ebali sve mrtvo i zivo a sad je odjednom Messi.. dajte ljudi odlucite se vise molim vas!
Ma igraju svi mirno i opusteno kad im se ne j.... sve po spisku sa tribina, a to se na sjeveru ne moze iskorjeniti, definitivno, veceras sam se ponovo uvjerio. Samo ne znam kako ljudi mogu dovesti dijete na tekmu, cega se ta djeca naslusaju, fuj, al hajd, necemo o tome, nas Zeljo proigrao opet pa cemo o tomeBianconeri1988 je napisao/la:Nije sviran čist penal nad Jamakom nakon jednog kornera, dok je kasnije i bio faul nad Adilovićem, skinuo ga Regoje, ali po meni nedovoljno za penal...
Ali svaka čast Bogiju i Vasiliću kako odigrali večeras...
Vasilić igra tako mirno i opušteno...
Meni se sa sjevera ucinilo bas dobro, jug nije stajao.Seahawks Boy je napisao/la:Dobro prvo poluvrijeme ali mi se čini da je navijanje opalo skroz
pa reci im sam da prestanu...bozzaii je napisao/la:Meni se sa sjevera ucinilo bas dobro, jug nije stajao.Seahawks Boy je napisao/la:Dobro prvo poluvrijeme ali mi se čini da je navijanje opalo skroz
Sto se tice sjevera, postoje dva papka oko slova "LJ" na tribini. Majko draga, pokusavaju ismijavati protivnicke igrace a nekada i nase. Boze dragi jest mi dojadio njihov seljakluk i dobacivanje onim odvratnim naglaskom: "Golmane okreni se da ti nesto kazem". Vrlo su slicni pa me ne bi cudilo da su i braca, jedan ima dugu kosu koju veze u rep a obojica imaju neke ogromne cireve po licu. Vidjao sam ih i prije na utakmicama ali rijetko na tom mjestu na sjeveru.
Ovim putem apelujem na sve ljude dobre volje a koji ih poznaju da im kazu da prestanu sa sramocenjem i kluba i navijaca a pogotovo da ucine uslugu cijeloj tribini jer je ocito da smetaju svima.
Pokusavao, nije da sam bio uspjesantm84 je napisao/la:pa reci im sam da prestanu...bozzaii je napisao/la:Meni se sa sjevera ucinilo bas dobro, jug nije stajao.Seahawks Boy je napisao/la:Dobro prvo poluvrijeme ali mi se čini da je navijanje opalo skroz
Sto se tice sjevera, postoje dva papka oko slova "LJ" na tribini. Majko draga, pokusavaju ismijavati protivnicke igrace a nekada i nase. Boze dragi jest mi dojadio njihov seljakluk i dobacivanje onim odvratnim naglaskom: "Golmane okreni se da ti nesto kazem". Vrlo su slicni pa me ne bi cudilo da su i braca, jedan ima dugu kosu koju veze u rep a obojica imaju neke ogromne cireve po licu. Vidjao sam ih i prije na utakmicama ali rijetko na tom mjestu na sjeveru.
Ovim putem apelujem na sve ljude dobre volje a koji ih poznaju da im kazu da prestanu sa sramocenjem i kluba i navijaca a pogotovo da ucine uslugu cijeloj tribini jer je ocito da smetaju svima.
zaprijeti im da ce im j.ebat zenu uz palicu pa ce se usutitibozzaii je napisao/la:Pokusavao, nije da sam bio uspjesan
Sljedeci put drugaciji pristup, ponudit cu im godisnje za zapad u zamjenu za njihov sjever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.