P.S. Jao Adine, pojma nemas sta si propustio. Ne daj Boze da osvojimo nekad nesto, u Mostaru bi bilo preko 1000 srcanih udara.
Radni dan , a doci iz Travnika , tesko je ostvarivo . :/P.S. Jao Adine, pojma nemas sta si propustio. Ne daj Boze da osvojimo nekad nesto, u Mostaru bi bilo preko 1000 srcanih udara.
0.39 Igrac presao u kontranapad izgleda i nasamarao navijaca svinjskogEmir ZENICA je napisao/la:[youtube][/youtube]
0.39 pa nadalje sto su ga poceli udarati pa onda on nastavio udarati nekog navijaca![]()
0.34 lik se samo stade pored klupa za igrace,kako li je on prosao ?
ZALOSNO !
Gdje je taj security što se raduje?Adnel je napisao/la:Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono![]()
![]()
Meni je najcudnije na videu, lik se neki sa zapada dere "ZATVORI STADION 10 MINUTA, 10 MINUTAAAA"Adnel je napisao/la:Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono![]()
![]()
Bliss je napisao/la:Meni je najcudnije na videu, lik se neki sa zapada dere "ZATVORI STADION 10 MINUTA, 10 MINUTAAAA"Adnel je napisao/la:Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nema to na clipu ni jednom nego ostalo nas par vani nema mjesta nigdje i cekamo mi kad pade goll kad trci security dere se gooll goll ja ga pitam ko ga dade on meni BOLA GOLL GOLLLLL jao lika hahahahaaHawking je napisao/la:Gdje je taj security što se raduje?Adnel je napisao/la:Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono![]()
![]()
To je pravi navijač!Adnel je napisao/la: Ma nema to na clipu ni jednom nego ostalo nas par vani nema mjesta nigdje i cekamo mi kad pade goll kad trci security dere se gooll goll ja ga pitam ko ga dade on meni BOLA GOLL GOLLLLL jao lika hahahahaa![]()
Ma brato bilo je specijalaca Listicara ubise dedu jadnog ima mu 70 godina oni ga cupaju vuku ,a jedan od kornjaca se cak nasekiro i govori fuj kako primismo gol ja reko treba bjezati od ovog nasekiran je pravoHawking je napisao/la:To je pravi navijač!Adnel je napisao/la: Ma nema to na clipu ni jednom nego ostalo nas par vani nema mjesta nigdje i cekamo mi kad pade goll kad trci security dere se gooll goll ja ga pitam ko ga dade on meni BOLA GOLL GOLLLLL jao lika hahahahaa![]()
Ma nevezano za to jel šta je po zanimanju, kad mu tim daje gol u '90 minuti gol on treba da bude skoncentrisan na posao, ali pravi navijač to teško može otrpit', ja recimo ne bih mogao...Adnel je napisao/la: Ma brato bilo je specijalaca Listicara ubise dedu jadnog ima mu 70 godina oni ga cupaju vuku ,a jedan od kornjaca se cak nasekiro i govori fuj kako primismo gol ja reko treba bjezati od ovog nasekiran je pravo![]()
toga sam drota i izbjegavao
Ma ni ja nebi Taman otkaz dobioHawking je napisao/la:Ma nevezano za to jel šta je po zanimanju, kad mu tim daje gol u '90 minuti gol on treba da bude skoncentrisan na posao, ali pravi navijač to teško može otrpit', ja recimo ne bih mogao...Adnel je napisao/la: Ma brato bilo je specijalaca Listicara ubise dedu jadnog ima mu 70 godina oni ga cupaju vuku ,a jedan od kornjaca se cak nasekiro i govori fuj kako primismo gol ja reko treba bjezati od ovog nasekiran je pravo![]()
toga sam drota i izbjegavao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.