RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 28 sep 2011, 22:49

Neki su policajci slavili kad smo dali gol, skacu tamo na onom parkingu k'o mahniti :D Pa vi samo recite ACAB i to :mrgreen:

P.S. Jao Adine, pojma nemas sta si propustio. Ne daj Boze da osvojimo nekad nesto, u Mostaru bi bilo preko 1000 srcanih udara.
Support Velez, It's logical! ★

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 28 sep 2011, 22:49

konacno pobjeda u derbiju na vasem stadino sretno dalje i nadam se da se vidimo u finalu :D :D :D narjed Rođeni
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 28 sep 2011, 22:53

P.S. Jao Adine, pojma nemas sta si propustio. Ne daj Boze da osvojimo nekad nesto, u Mostaru bi bilo preko 1000 srcanih udara.
Radni dan , a doci iz Travnika , tesko je ostvarivo . :/
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 28 sep 2011, 22:53

Svaka cast i Musi na izjavi,drago mi je da ima i istinskih sportista ili ako hocete normalnih ljudi koji ove stvari gledaju sa gadjenjem......respektujem

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 sep 2011, 22:55

Ovog primitivca PEHARA suspendovati na duzi period! Ovim potezom je pokazao da je isti kao i oni iz listice sto su organizirali skup podrske ubici Vedrana Puljica :!:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 sep 2011, 22:55

Bordo braca su uz vas ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 28 sep 2011, 22:57

Najiskrenije čestitke za veliku pobjedu, puno plavih pozdrava i vidimo se uskoro na Grbavici!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 sep 2011, 23:16

O incidentu koji se desio u mostarskom derbiju za Sarajevo-x.com govorio je Damir Rovčanin, prvotimac Veleža.

"Sramotno je kako se ponašao mladi reprezentativac BiH Mile Pehar nakon utrčavanja pristalica Zrinjskog na teren. U gužvi je želio da podapne Ceriću. Ne smijem ni zamisliti šta bi se desilo da je pao i da su pritrčali navijači. Sve se lijepo vidi na snimku. Sreća pa smo svi fizički spremni i uspjeli smo pobjeći nakon postignutog gola“, rekao je Rovčanin.

Nekadašnji nogometaš Željezničara naglašava da su ostali nogometaši "Plemića“ bili korektni.

"Posebno bih izdvojio kapitena Damira Džidića. Bio je izuzetno susretljiv i korektan“.

Rovčanin napominje da su igrače Veleža na Musali dočekali fanovi.

"Kada smo se vratili naši navijači su nam priredili doček. Bilo je veselo! Poslije smo se razišli. Već sutra čeka nas trening, a onda i prvenstvena utakmica ponovo sa Zrinjskim“, zaključio je napadač "Rođenih“.

Potez mladog bh. reprezentativca je za svaku osudu i najstrožiju kaznu. Ukoliko nadležni organi NS BiH i ovaj put zažmire na scene sa mostarskog stadiona, bh. fudbal gubi svaku perspektivu.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 sep 2011, 23:16

Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono :lol: :lol: :lol:
Samo jedan klub Velež Mostar

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 28 sep 2011, 23:17

Emir ZENICA je napisao/la:[youtube][/youtube]

0.39 pa nadalje sto su ga poceli udarati pa onda on nastavio udarati nekog navijaca :mrgreen:
0.34 lik se samo stade pored klupa za igrace,kako li je on prosao ?

ZALOSNO !
0.39 Igrac presao u kontranapad izgleda i nasamarao navijaca svinjskog
0.34 Fkt je zalosno da Bajro Spahic ne moze da pobjegne navijacima zrinjskog, a kako ce tek onda odbrambenim igracima ccc

A cestitke iskrene, drago mi je jednako kao da je moje Sarajevo pobjedilo...
Mi nikada odustati necemo...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 sep 2011, 23:20

Adnel je napisao/la:Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono :lol: :lol: :lol:
Gdje je taj security što se raduje?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 28 sep 2011, 23:21

Adnel je napisao/la:Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono :lol: :lol: :lol:
Meni je najcudnije na videu, lik se neki sa zapada dere "ZATVORI STADION 10 MINUTA, 10 MINUTAAAA" :?: :lol: :lol: :lol:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 28 sep 2011, 23:30

Bliss je napisao/la:
Meni je najcudnije na videu, lik se neki sa zapada dere "ZATVORI STADION 10 MINUTA, 10 MINUTAAAA" :?: :lol: :lol: :lol:

Da, pored toga meni para usi onaj aplauz sa zapada kad su upali u teren, sto rece jedan lik sto jedni misle drugi rade, svaka cast normalnim ljudima i navijacima ali na onom snimku ih je neznatan broj.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 sep 2011, 23:32

Hawking je napisao/la:
Gdje je taj security što se raduje?
Ma nema to na clipu ni jednom nego ostalo nas par vani nema mjesta nigdje i cekamo mi kad pade goll kad trci security dere se gooll goll ja ga pitam ko ga dade on meni BOLA GOLL GOLLLLL jao lika hahahahaa :lol: :lol:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 sep 2011, 23:34

bravo Rodjeni, cestitke, tako se uvali ovim fasistima ;)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 sep 2011, 23:34

Adnel je napisao/la: Ma nema to na clipu ni jednom nego ostalo nas par vani nema mjesta nigdje i cekamo mi kad pade goll kad trci security dere se gooll goll ja ga pitam ko ga dade on meni BOLA GOLL GOLLLLL jao lika hahahahaa :lol: :lol:
To je pravi navijač!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 sep 2011, 23:39

Hawking je napisao/la:
Adnel je napisao/la: Ma nema to na clipu ni jednom nego ostalo nas par vani nema mjesta nigdje i cekamo mi kad pade goll kad trci security dere se gooll goll ja ga pitam ko ga dade on meni BOLA GOLL GOLLLLL jao lika hahahahaa :lol: :lol:
To je pravi navijač!
Ma brato bilo je specijalaca Listicara ubise dedu jadnog ima mu 70 godina oni ga cupaju vuku ,a jedan od kornjaca se cak nasekiro i govori fuj kako primismo gol ja reko treba bjezati od ovog nasekiran je pravo :lol: :lol: toga sam drota i izbjegavao ;)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 sep 2011, 23:42

Adnel je napisao/la: Ma brato bilo je specijalaca Listicara ubise dedu jadnog ima mu 70 godina oni ga cupaju vuku ,a jedan od kornjaca se cak nasekiro i govori fuj kako primismo gol ja reko treba bjezati od ovog nasekiran je pravo :lol: :lol: toga sam drota i izbjegavao ;)
Ma nevezano za to jel šta je po zanimanju, kad mu tim daje gol u '90 minuti gol on treba da bude skoncentrisan na posao, ali pravi navijač to teško može otrpit', ja recimo ne bih mogao...

Glory glory Man United!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 sep 2011, 23:43

Hawking je napisao/la:
Adnel je napisao/la: Ma brato bilo je specijalaca Listicara ubise dedu jadnog ima mu 70 godina oni ga cupaju vuku ,a jedan od kornjaca se cak nasekiro i govori fuj kako primismo gol ja reko treba bjezati od ovog nasekiran je pravo :lol: :lol: toga sam drota i izbjegavao ;)
Ma nevezano za to jel šta je po zanimanju, kad mu tim daje gol u '90 minuti gol on treba da bude skoncentrisan na posao, ali pravi navijač to teško može otrpit', ja recimo ne bih mogao...
Ma ni ja nebi Taman otkaz dobio :)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 sep 2011, 23:43

Bas kontam, taj ce zastitar sutra u KN da trazi kakav posao :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.