Rizah je napisao/la:Imam osjećaj da će Arsenal završiti drugi u grupi i opet izvući Barcelonu
tako i treba da onda pokazemo da smo najbolji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Rizah je napisao/la:Imam osjećaj da će Arsenal završiti drugi u grupi i opet izvući Barcelonu
Ne, završiće prvi i izvući Barcelonu.Rizah je napisao/la:Imam osjećaj da će Arsenal završiti drugi u grupi i opet izvući Barcelonu
bega_afc je napisao/la:Rizah je napisao/la:Imam osjećaj da će Arsenal završiti drugi u grupi i opet izvući Barcelonu
tako i treba da onda pokazemo da smo najboljikoga bi vi mogli izvuc u drugoj fazi
ma ak klepimo marsllileu 4 boda 1 smoRizah je napisao/la:Imam osjećaj da će Arsenal završiti drugi u grupi i opet izvući Barcelonu
Baš nešto gledam, Chelsea kupio Matu, Chelsea u istoj grupi sa Valenciom. Zlaja Milan, grupa sa Barcelonom. Balack prešao u Leverkuzen, u istoj grupi Leverkuzen i Chelsea.Arnelinho je napisao/la:Ne, završiće prvi i izvući Barcelonu.Rizah je napisao/la:Imam osjećaj da će Arsenal završiti drugi u grupi i opet izvući Barcelonu
Nafakaški.GunnerS je napisao/la:Kakvi su golovi bili ?!
BEZ *Profesor je napisao/la:Mislim da bi brez Artete bili onaj Arsenal iz pocetka sezone, los ko kita! Covjek je stvarno beton!
http://arsenalist.com/" onclick="window.open(this.href);return false;GunnerS je napisao/la:Kakvi su golovi bili ?!
Vjeruj da mi je svejedno.Rizah je napisao/la:Baš nešto gledam, Chelsea kupio Matu, Chelsea u istoj grupi sa Valenciom. Zlaja Milan, grupa sa Barcelonom. Balack prešao u Leverkuzen, u istoj grupi Leverkuzen i Chelsea.Arnelinho je napisao/la:Ne, završiće prvi i izvući Barcelonu.Rizah je napisao/la:Imam osjećaj da će Arsenal završiti drugi u grupi i opet izvući Barcelonu
Da ne nabrajam dalje, ali Barca i Arsenal su kao magneti.
Bogam prvi gol nije nafaksši, preljepa lopta Songa, Chambrelain prošo jednog i dobrim šutem u donji desni ugao, dobar gol, a drugi Santos se izborio ( tu ga je sreća malo poslužila ) i onda dobar šut, nemoj Bosco zahebavat...Bosco je napisao/la:Nafakaški.GunnerS je napisao/la:Kakvi su golovi bili ?!
izuzev u kvalifikacijama vs udinese !!!Ted Mosby je napisao/la:Arsenal je 9 utakmica zaredom u LP primio barem 1 pogodak
3 boda su tu,jbte statistika,ne znam sto je uopce i spominjete,ona nije nikakvo mjeriloTed Mosby je napisao/la:Arsenal je 9 utakmica zaredom u LP primio barem 1 pogodak
Ted Mosby je napisao/la:Arsenal je 9 utakmica zaredom u LP primio barem 1 pogodak
Nema to neku važnost.Jedan podatak: U zadnjih 40 domaćih tekmi protiv neengleskog protivnika Arsenal nije izgubio.
32 pobjede i 8 neriješenih!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.