FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 sep 2011, 22:50

@diego_TM

Dođe i ti na svoje sa ovim potpisom! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 28 sep 2011, 22:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Zeba propušta tekmu protiv Slobode zbog kartona, po meni dobio je taj neparni karton u pravo vrijeme...
Mescini da se ne prenose zuti kartoni iz kupa u prvenstvo i obratno nego samo crveni. Ili se varam ..
Ne prenose, u pravu si.
Ja mislim da je jedino Svraka dobar karton dobio, jer mi se čini da je on požutio i protiv Leotara. Ako sam upravu, onda će pauzirati na Otoci i poslije biti čist.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 28 sep 2011, 22:52

Jos nesto ucinilo mi se da nam dva cista penala nije svir'o pa ako moze prokomentarisati neko ko je bio u boljoj poziciji i ko je dobro vidio post je sa sjevera bilo tesko. Prvi put guranje ocigledno ali drugi me start interesuje.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 28 sep 2011, 22:54

Ouuu... Sad se kunete u onog kloca Adilovica... do prije neki dan ste mu ebali sve mrtvo i zivo a sad je odjednom Messi.. dajte ljudi odlucite se vise molim vas! ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 28 sep 2011, 22:54

Nije bilo pritiska na igrace i odma se vidjelo da je nekako lakse igrati, svemu tome je doprinijela tekma (bodovi) protiv borca i Guso sigurno, koji djeluje puno sigurnije od Karica, ocito iskustvo. Treba ih samo nagraditi aplauzom za svaki potez i lakse i njima sigurno, narocito ovim sto su bili "na meti". Ja bi igru nazvao solidnom, moze to jos puno bolje i tecnije. Licnost veceri regoje a Vladavicu su se par puta sjetili familije sa sjevera (nista neuobicajeno) pa vjerovatno nije reagovao na apaluze
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 28 sep 2011, 22:56

Curva_SUD je napisao/la:Ouuu... Sad se kunete u onog kloca Adilovica... do prije neki dan ste mu ebali sve mrtvo i zivo a sad je odjednom Messi.. dajte ljudi odlucite se vise molim vas! ;)
Ja se odlucio poslije Zvijezde :D i svoju odluku ne mijenjam ;)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 sep 2011, 22:56

Curva_SUD je napisao/la:Ouuu... Sad se kunete u onog kloca Adilovica... do prije neki dan ste mu ebali sve mrtvo i zivo a sad je odjednom Messi.. dajte ljudi odlucite se vise molim vas! ;)
ma ja sam mu prvi psovao i bio protiv njega, ali mu se jednostavno mora odati priznanje za igru u prosle dvije utakmice
Za zivot cijeli!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 sep 2011, 23:04

Kakve su ovo smetnje na Vogošći, isp'o mu mikrofon :lol: :lol: :lol:

Ljudi, jedno je kritikovat Adilovića, a sasvim drugo psovat mater i vrijeđat, pretrpio je kritike i to zasluženo, sad se popravio i dobiće pohvale. A ko je vrijeđao, njemu na čast...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 sep 2011, 23:07

Nije sviran čist penal nad Jamakom nakon jednog kornera, dok je kasnije i bio faul nad Adilovićem, skinuo ga Regoje, ali po meni nedovoljno za penal...

Ali svaka čast Bogiju i Vasiliću kako odigrali večeras...

Vasilić igra tako mirno i opušteno...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 28 sep 2011, 23:10

Dobro prvo poluvrijeme ali mi se čini da je navijanje opalo skroz :(
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 28 sep 2011, 23:20

Bianconeri1988 je napisao/la:Nije sviran čist penal nad Jamakom nakon jednog kornera, dok je kasnije i bio faul nad Adilovićem, skinuo ga Regoje, ali po meni nedovoljno za penal...

Ali svaka čast Bogiju i Vasiliću kako odigrali večeras...

Vasilić igra tako mirno i opušteno...
Ma igraju svi mirno i opusteno kad im se ne j.... sve po spisku sa tribina, a to se na sjeveru ne moze iskorjeniti, definitivno, veceras sam se ponovo uvjerio. Samo ne znam kako ljudi mogu dovesti dijete na tekmu, cega se ta djeca naslusaju, fuj, al hajd, necemo o tome, nas Zeljo proigrao opet pa cemo o tome
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

bozzaii
Kontakt:

Post Postao/la bozzaii » 28 sep 2011, 23:36

Seahawks Boy je napisao/la:Dobro prvo poluvrijeme ali mi se čini da je navijanje opalo skroz :(
Meni se sa sjevera ucinilo bas dobro, jug nije stajao.

Sto se tice sjevera, postoje dva papka oko slova "LJ" na tribini. Majko draga, pokusavaju ismijavati protivnicke igrace a nekada i nase. Boze dragi jest mi dojadio njihov seljakluk i dobacivanje onim odvratnim naglaskom: "Golmane okreni se da ti nesto kazem". Vrlo su slicni pa me ne bi cudilo da su i braca, jedan ima dugu kosu koju veze u rep a obojica imaju neke ogromne cireve po licu. Vidjao sam ih i prije na utakmicama ali rijetko na tom mjestu na sjeveru.
Ovim putem apelujem na sve ljude dobre volje a koji ih poznaju da im kazu da prestanu sa sramocenjem i kluba i navijaca a pogotovo da ucine uslugu cijeloj tribini jer je ocito da smetaju svima.

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 28 sep 2011, 23:40

slika
kazete nema politike na vasim stadionima :lol: :lol: :lol:
ima, ima...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 sep 2011, 23:42

to nije politika

Igrac utakmice Guso :D
NO PYRO NO PARTY

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 28 sep 2011, 23:42

Bravo, bravo!

Svi su bili odlični, a pošto raja uglavnom hvali ofanzivno orijentisane igrače :P , ja ću da pohvalim Čolića koji je praktično natjerao Jusufbegovića da izvadi Vladavića, i Kvesića koji je zatvorio Harbu.
Ovo liči na onog Želju od prije dvije sezone, ovo liči na onu publiku, vjerujem da će se nastaviti niz dobrih igara i rezultata.

P.S. Je l' Regoje isprovocirao Sjever ili je bila naplata prijašnjih dugova? :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 sep 2011, 23:46

bozzaii je napisao/la:
Seahawks Boy je napisao/la:Dobro prvo poluvrijeme ali mi se čini da je navijanje opalo skroz :(

Sto se tice sjevera, postoje dva papka oko slova "LJ" na tribini. Majko draga, pokusavaju ismijavati protivnicke igrace a nekada i nase. Boze dragi jest mi dojadio njihov seljakluk i dobacivanje onim odvratnim naglaskom: "Golmane okreni se da ti nesto kazem". Vrlo su slicni pa me ne bi cudilo da su i braca, jedan ima dugu kosu koju veze u rep a obojica imaju neke ogromne cireve po licu. Vidjao sam ih i prije na utakmicama ali rijetko na tom mjestu na sjeveru.
Ovim putem apelujem na sve ljude dobre volje a koji ih poznaju da im kazu da prestanu sa sramocenjem i kluba i navijaca a pogotovo da ucine uslugu cijeloj tribini jer je ocito da smetaju svima.
pa reci im sam da prestanu... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

bozzaii
Kontakt:

Post Postao/la bozzaii » 28 sep 2011, 23:51

tm84 je napisao/la:
bozzaii je napisao/la:

pa reci im sam da prestanu... ;)
Pokusavao, nije da sam bio uspjesan :(
Sljedeci put drugaciji pristup, ponudit cu im godisnje za zapad u zamjenu za njihov sjever :D

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 29 sep 2011, 00:03

bozzaii je napisao/la:Pokusavao, nije da sam bio uspjesan :(
Sljedeci put drugaciji pristup, ponudit cu im godisnje za zapad u zamjenu za njihov sjever :D
zaprijeti im da ce im j.ebat zenu uz palicu pa ce se usutiti :lol:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 sep 2011, 00:04

Sad kad izgledah utakmicu da prokomentarišem. Sjajno, uživao sam gledati Želju večeras, toliko kombinatorike, pasova, pametnih poteza, toliko pravih prilika i tri gola. Sva tri gola smo postigli glavom, ali treba reći da su centaršutevi bili odlični, da su se igrači izborili za pozicije i da je u svim slučajevima odbrana Olimpika bila izigrana. Gušo je klasa, pa eto Van der Sara koji je branio sa 40. godina i bio jedan od najboljih golmana na svijetu, godine za neke igrače ništa ne znače, ko zna - zna!

Poslije utakmice odma Tifina "Grbavica" i to ona čuvena verzija sa srednjim prstom... zna se kome :mrgreen:

VOLIM TE ŽELJO!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 29 sep 2011, 00:06

Je li smijem reci da Stanic nije bio nimalo los otkako je usao? Adilovic dosta popravio igru,ali ne bih volio da opet zakaze neko vrijeme. Ma Zeba i kada odigra malo losije opet je jedan od najboljih. Jadranko - The only one!
Nyema-jos jedna prilicno dobra partija. Sve u svemu nije lose odigrano. Ako se ovako igralo u nedjelju i Sloboda ce koji primiti sigurno...
Osim - drugo ime za Želju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.