Olimpik Sarajevo

nidi
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la nidi » 28 sep 2011, 21:25

vuk dlaku mijenja ali čud nikada :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 sep 2011, 21:44

Dobro je Osim rekao, mi smo Olimpicu nabili kompleks, oni prvo treba da skontaju kako će nam zabiti gol, pa da tek onda misle o eventualnom remiju ili pobjedi...

Večeras je Olimpic odigrao odličnu utakmicu, ali jednostavno Željo je u ovom trenutku bolji...Imali su priliku, da su je iskoristili to bi bila drugačija priča, a ovako nek se okrenu ligi...

Još nešto, jel istina da je Gracić najavio da će cijena krati na Otoci biti 30 KM?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 sep 2011, 22:05

Olimpic je izgubio kada je izvlačenje bilo!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 28 sep 2011, 22:18

veteran 1987 je napisao/la:jel sutra po tradiciji :D
i ja svasta pitam
"JOŠ OD 1926"

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 sep 2011, 23:15

@Bianconeri1988 Dobro odigrali utakmicu a izgubili 3:0!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 28 sep 2011, 23:34

jos bolji je napisao/la:ja imam info iz prve ruke da ce olimpic dati guze zelji kao i do sad. zivi bili pa vidjeli, ali kazem vam, a skor od 13-0 imaju samo zeljo i olimpic i to je za ginisa. ovi iz olimpica su se htjeli prijaviti za ginisov rekord ali ovi iz zeljeznicara im ne daju, kazu da vas jos koji put nabijemo da ne moze niko da srusi taj rekord. tako da ce se ta akcija za ginisa pokrenuti tek sljedece godine da olimpic uzme koju marku.

ako ima kladionicara ovdje neka stave sve sto imaju na zeljeznicar. ja cu staviti finu sumu jer imam info da je to rijeseno.
sad kod kuce pokusajte iznenaditi kladionice pa odigrati X, ginisov rekord vec drzite :lol:

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 sep 2011, 23:48

jos bolji je napisao/la:
jos bolji je napisao/la:ja imam info iz prve ruke da ce olimpic dati guze zelji kao i do sad. zivi bili pa vidjeli, ali kazem vam, a skor od 13-0 imaju samo zeljo i olimpic i to je za ginisa. ovi iz olimpica su se htjeli prijaviti za ginisov rekord ali ovi iz zeljeznicara im ne daju, kazu da vas jos koji put nabijemo da ne moze niko da srusi taj rekord. tako da ce se ta akcija za ginisa pokrenuti tek sljedece godine da olimpic uzme koju marku.

ako ima kladionicara ovdje neka stave sve sto imaju na zeljeznicar. ja cu staviti finu sumu jer imam info da je to rijeseno.
sad kod kuce pokusajte iznenaditi kladionice pa odigrati X, ginisov rekord vec drzite :lol:
jbg, nasa stalna musterija... ;)

sad cemo i sa vama krenuti 13-0 u narednih 6-7 godina ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 sep 2011, 00:14

Mancini je napisao/la:@Bianconeri1988 Dobro odigrali utakmicu a izgubili 3:0!
Vi ste naivno primili golove, sve 3 iz prekida, i još onaj na Koševu, znači iz prekida 4 gola od Želje za ovu polusezonu...

Nedopustivo je da igrač Želje ostane sam...

Ipak je Olimpic ozbiljna ekipa...

Daleko od toga da je za Želju sve bilo lahko i glatko :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 sep 2011, 08:43

Probali ste i ime promijeniti i ne ide, imate kompleks Zelje, rasformirajte klub i krenite iznova, mozda nakon 20-tak godina i upisete prvu pobjedu.

Nek neko objasni g. Gracicu da nije sve u parama i da parama ne moze kupiti ono sto Zeljo i Sarajevo imaju godinama.

I jos za mancinija, sta cu napisati dobro za Olimpic nakon oderavanja sinoc.

Triput bez vadjenja :lol:
Cuva Bog Zelju svog!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 sep 2011, 08:52

mirzza je napisao/la:Probali ste i ime promijeniti i ne ide, imate kompleks Zelje, rasformirajte klub i krenite iznova, mozda nakon 20-tak godina i upisete prvu pobjedu.

Nek neko objasni g. Gracicu da nije sve u parama i da parama ne moze kupiti ono sto Zeljo i Sarajevo imaju godinama.

Ne razumijem priču, što toliko imas protiv Olimpika?

Da malo bolje razumiješ, mislim bilo bi dobro kada bi ti imao klub.

Ja navijam za Želju, ali ovo sto Nijaz radi je dobro.Način na koji radi me ne zanima, al' on je bar nešto stvorio, ima puno ljudi sa većom lovom koju bunkaju po bankama, iz njih ništa, a iza Nijaza će bar ostati neki stadiončić i incijativa da djeca od 150000 stanovnika iz NG, imaju gdje igrati i baviti se sportom, ajde ti stvori uvjete, pa da vidiš ko će ti dati lovu.Razmisli.To će sve ostati za djecu Sarajeva, neće Nijaz to u grob odnijeti.
A Željo je dobio i to je odlično, žašto podcjenjivati, da nam je još koji klub u Sarajveu, kao Zagreb imat 6 prvoligasa, to je najbolje, pa nek se ovi jebu po z.m i b.l
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 sep 2011, 09:19

England je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Probali ste i ime promijeniti i ne ide, imate kompleks Zelje, rasformirajte klub i krenite iznova, mozda nakon 20-tak godina i upisete prvu pobjedu.

Ne razumijem priču, što toliko imas protiv Olimpika?

Da malo bolje razumiješ, mislim bilo bi dobro kada bi ti imao klub.

Ja navijam za Želju, ali ovo sto Nijaz radi je dobro.Način na koji radi me ne zanima, al' on je bar nešto stvorio, ima puno ljudi sa većom lovom koju bunkaju po bankama, iz njih ništa, a iza Nijaza će bar ostati neki stadiončić i incijativa da djeca od 150000 stanovnika iz NG, imaju gdje igrati i baviti se sportom, ajde ti stvori uvjete, pa da vidiš ko će ti dati lovu.Razmisli.To će sve ostati za djecu Sarajeva, neće Nijaz to u grob odnijeti.
A Željo je dobio i to je odlično, žašto podcjenjivati, da nam je još koji klub u Sarajveu, kao Zagreb imat 6 prvoligasa, to je najbolje, pa nek se ovi jebu po z.m i b.l
Ako ne razumijes pricu, nemoj se ni truditi previse, protiv Olimpica (a ne Olipmika) aposlutno nisam imao nista protiv do prosle godine, zabrane ulaska navijaca, ucjenjivanja na Grbavici, stvaranja naboja preko stampe, pljuvanja Ivice Osima, mijenjanja imena kluba i slicno. Ako si pratio moje postove na ovoj temi (a ocito nisi) ideja Olimpika je nesto sasvim drugo od ovog sto gledamo danas a to je provodadzisanje igraca, trenera i svega sto nema blage veze sa sportom.

Najlakse je napraviti tortu po receptu ukradi dva jajeta. Napravi je po receptu kupi dva jajeta pa cu te pitati za razliku.

Nece iza Nijaza ostati stadioncic nego iza opstine Novi Grad i taj stadioncic je bio tu dok Nijaz nije ni bio u opticaju, i vidio si u kakvom je stanju bio sve dok OPSTINA nije uletila kes da popravi.

Nemam ja nista protiv ni Vrbanjuse, Hrida, Vratnika, Bosne, Pofalickog, pa tako ni Olimpika, ali ovaj danasnji Olimpic je nesto sasvim deseto. Uostalom ako si bio na tekmi na Kosevu i ako si upratio svu pozadinu pred tu tekmu i sama desavanja na istoj, nikad ama bas nikad ne bi pricao to sto pricas, ali ja za razliku od tebe postujem tvoj stav i tvoje misljenje, pa probaj i ti postovati moj.
Cuva Bog Zelju svog!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 sep 2011, 09:28

Poštujem tvoj stav, važan je sport, ne Nijaz, tu je problem, a nije važno ko je sredio stadion, on je napravljen u eri Nijaz i to će ostati dok neko ne napravi bolji.A to sto će on raditi sa trenerim i igračima, njegova je apsolutna stvar.To mene nije briga.O igračima i trenerima govore njihovi menadžeri, odnosno u BiH više čak i roditelji, tako da je to logično.A to o krađi i lopovluku, to ti je vrlo smjesno govoriti u normalnim okolnostima niko nije kriv dok se ne dokaže, osudi krivica.To je slama, zrak.

A ovo c-k, to je eto-bez komentara.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 sep 2011, 13:22

@mirzza Tvoji postovi nisu vrijedni komentarisanja jer su puni mrznje i vrijedjanja i to već dugo vremena!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 sep 2011, 13:28

@mirzza Nije sve u novcu nešto je i u nekretninama i kreditnim karticama!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 sep 2011, 16:11

Mancini je napisao/la:@mirzza Nije sve u novcu nešto je i u nekretninama i kreditnim karticama!
Vi samo za to i znate. Uostalom rekao sam opet sve kako jeste i lafo ja pun mrznje, cirkus. Znas dobro da bi boljeli vise nego ista da se i Sarajevo i Zeljo rasformiraju da budete prvi u gradu, al to se nikad desiti nece, vjestacke tvorevine nikad nisu drugo trajale pa nece ni ova.

I ubuduce @mancini, ukoliko nemas sta konstruktivno reci u odgovor nemoj ni odgovarati, jer imas ocigledan nedostatak argumenata.
Cuva Bog Zelju svog!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 sep 2011, 16:23

Ko su vam ona dvojica igrača sa brojevima 19, i 17 sinoć su pokazali da znaju igrati lopte :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 sep 2011, 16:26

bagrcavi je napisao/la:Ko su vam ona dvojica igrača sa brojevima 19, i 17 sinoć su pokazali da znaju igrati lopte :D
Valjda su Harba i Kapić!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 sep 2011, 16:28

Vi samo za to i znate. Uostalom rekao sam opet sve kako jeste i lafo ja pun mrznje, cirkus. Znas dobro da bi boljeli vise nego ista da se i Sarajevo i Zeljo rasformiraju da budete prvi u gradu, al to se nikad desiti nece, vjestacke tvorevine nikad nisu drugo trajale pa nece ni ova.

I ubuduce @mancini, ukoliko nemas sta konstruktivno reci u odgovor nemoj ni odgovarati, jer imas ocigledan nedostatak argumenata.[/quote]
Smješan si već godinu i više! :D

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2011, 14:58

Kako napreduje Ducic,jer znam da je veliki talenat ?
Visca el Barça ! Mes que un club !

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 30 sep 2011, 15:16

DesimaL je napisao/la:Kako napreduje Ducic,jer znam da je veliki talenat ?
Dučić dobija sve više minuta za igru! ;)

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.