RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
bolje i degenek dobiti nego obuci dres Zrinjskog...svake pohvale opet sto nije bjezao i igracima Zrinjskom koji su mu pomogli opet
joj jeste dosadni s tim...i za Sarajevo,Zelju,Celik itd itd navijaju ljudi razlicitih narodnostii..fazon je u tome sto Red Army i Velez prestavljaju BIH u ovoj ligi dok to mnogi ne cine...i aBd u Evropi ce predstavljati BIH...ne govorimo o tome ko sve navija nego koju zemlju i naciju predstavlja..nisko je napisao/la:Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
Bravo Velež , Red Army i svima čestitam od srca .
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a nemoj toga brate...sto dopustate da vam se (nedaj Boze) ponavlja historija...hebem mu mater budi ponosan na to! prijeratni velez nije bio, ali sada ovaj jeste 90% CESTITAM NA POBIJEDI, veceras je sigurno lijepo biti mostarac (pravi mostarci ne mogu navijat za nikog drugog osim za velez)nisko je napisao/la:Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Brate moze biti samo bosanskohercegovacki klubBosniacum Lilium je napisao/la:a nemoj toga brate...sto dopustate da vam se (nedaj Boze) ponavlja historija...hebem mu mater budi ponosan na to! prijeratni velez nije bio, ali sada ovaj jeste 90% CESTITAM NA POBIJEDI, veceras je sigurno lijepo biti mostarac (pravi mostarci ne mogu navijat za nikog drugog osim za velez)nisko je napisao/la:Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Pusti bola politiku, ajmo pjevat
Ultrasi ped.eriiiiiiiiiiii recite meteriiiiii zasto su vase sve zastave šarene BOJE ****...
Ultrasi ped.eriiiiiiiiiiii recite meteriiiiii zasto su vase sve zastave šarene BOJE ****...

Ra`81 je napisao/la:Pusti bola politiku, ajmo pjevat

-
- Kontakt:
Brato, ja sam ponosan sto sam Bosnjak. 100%. Ali Velez nije Bosnjacki klub. Napravili ga Srbi. Dozivio zlatno doba kad je Hrvat Josip Musa vodio klub i upravu. Dusan Bajevic najjaci igrac kluba ikad. Navijaca ima i Srba i Hrvata i Jevreja i Bosnjaka i svega.Bosniacum Lilium je napisao/la:a nemoj toga brate...sto dopustate da vam se (nedaj Boze) ponavlja historija...hebem mu mater budi ponosan na to! prijeratni velez nije bio, ali sada ovaj jeste 90% CESTITAM NA POBIJEDI, veceras je sigurno lijepo biti mostarac (pravi mostarci ne mogu navijat za nikog drugog osim za velez)nisko je napisao/la:Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
Ne radi se o ponosu ili manjku istog - jednostavno Velez nije klub ni jedne nacije. Klub je gradske raje koja voli BiH, voli svoj grad, njegovu istoriju, Stari Most i sve ono sto je Mostar cinilo posebnim sve ove godine.
Ne radi se o stidu ikakvom - ja sam Bosnjak 1000%, ali nije istina da Velez pripada ikome. Jednostavno nije. Ako mi ne vjerujes pitaj Sergeja Barbareza, Dusana Bajevica, Misu Marica, Zeljka Samardzica, Sergeja Trifunovica, i jos tovar navijaca svih mogucih nacija ... Samo ti govorim istinu. Nista drugo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
I vi ste dosadni s tim. Mislim, hvala vam i drago nam je sto nam cestitate, nije u tome problem.mma_hz je napisao/la:joj jeste dosadni s tim...i za Sarajevo,Zelju,Celik itd itd navijaju ljudi razlicitih narodnostii..fazon je u tome sto Red Army i Velez prestavljaju BIH u ovoj ligi dok to mnogi ne cine...i aBd u Evropi ce predstavljati BIH...ne govorimo o tome ko sve navija nego koju zemlju i naciju predstavlja..nisko je napisao/la:Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
Reci Bosanso-Hercegovacki ako bas hoces da nam cestitas. Ne Bosnjacki. Nikad nismo bili nacionalno obojeni i nikada necemo biti.
Velez i RA vec rade nekoliko godina na tome da ne budemo "Bosnjacki klub iz Mostara sa lijeve strane" koji igra protiv "Hrvatskog kluba iz Mostara sa desne strane" nego da nas znaju kao RSD Velez Mostar.
Opet, hvala vam na podrskama, to nam ozbiljno puno znaci, ali ako hocete da nas podrzavate, podrzavajte nas kakvi i jesmo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Velez je GRADSKI klub za GRADSKU raju Mostara. I pripada svima - jednostavna cinjenica... nista vise.
Ali ono sto Velez NIJE - sigurno nije ustaski klub ni cetnicki ni nista slicno.
Velez je Mostarski - a danas Mostarci slave a skutori se biju s policijom.

Ali ono sto Velez NIJE - sigurno nije ustaski klub ni cetnicki ni nista slicno.
Velez je Mostarski - a danas Mostarci slave a skutori se biju s policijom.

Ni ovo ulijetanje nije slucajno, ubjedjen sam. koalicije i majorizacije cine cuda. kako god, iskrene cestitke vama na pobjedi!!
P.S. i priupitajte prljacu kad ga vidite - a vidjecete ga prije nas sigurno - koliko je zrilicu ostao para duzan, bas me zanima njegova verzija price
P.S. i priupitajte prljacu kad ga vidite - a vidjecete ga prije nas sigurno - koliko je zrilicu ostao para duzan, bas me zanima njegova verzija price

Uostalom... kao sto Ra'81 kaze.Ra`81 je napisao/la:Pusti bola politiku, ajmo pjevat

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I ostanite takvi! Kad bi navijače širom BiH pitao koji im je drugi najdraži klub (pored njihovog), Velež bi 'ladno odnio pobjedu...Pirke je napisao/la: Velez i RA vec rade nekoliko godina na tome da ne budemo "Bosnjacki klub iz Mostara sa lijeve strane" koji igra protiv "Hrvatskog kluba iz Mostara sa desne strane" nego da nas znaju kao RSD Velez Mostar.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Ma hvala .. ali to je upravo ono sto je Velez uvijek zelio da bude - klub radnika i gradske raje. Nista vise.Hawking je napisao/la:I ostanite takvi! Kad bi navijače širom BiH pitao koji im je drugi najdraži klub (pored njihovog), Velež bi 'ladno odnio pobjedu...Pirke je napisao/la: Velez i RA vec rade nekoliko godina na tome da ne budemo "Bosnjacki klub iz Mostara sa lijeve strane" koji igra protiv "Hrvatskog kluba iz Mostara sa desne strane" nego da nas znaju kao RSD Velez Mostar.
A takvih ljudi ima i medju hrvatima i srbima i bosnjacima i svima... I dan danas neki od najvecih navijaca Veleza su Hrvati s one strane. I dan danas ljudi glave u torbama nosaju da ih neko nebi dirao tamo. Srba takodjer ima koliko hocete medju navijacima Veleza, Bosnjaka takodjer.
To je Velez ... ako si normala, nas si, ako si ljakse - eno ti Zrinjskog pa navijaj.

Da malo promjenimo pjesmu, idmemo pjevat ono sto ultrasi nikad neće moći
"PROCVJETALA BIJELA LALA VELEŽ NOSI KUP MARŠALA.." 

-
- Kontakt:
Kad smo mi nosali kup marshala oni su nosali kofere po blajburgu. 

Čini se da od slavlja na Musali nema ništa 
Pobjednički go,i divljanje Nultrasa.[youtube][/youtube]
Obratite pažnju na 0:29

Pobjednički go,i divljanje Nultrasa.[youtube][/youtube]
Obratite pažnju na 0:29
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
dobra intervencija security agencije
a koji je ovaj seljak od igraca koji postavlja nogu ?

Onaj BH reprezentativac -.- Peharzuka_TM je napisao/la:dobra intervencija security agencijea koji je ovaj seljak od igraca koji postavlja nogu ?
Ko njega pozove u repku zaslužuje orden za hrabrost !
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 28 sep 2011, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ovom igracu koji podmece nogu skaljicu na 00:29 trebalo bi dozivotno zabranit igranje fudbala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.