Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
6
20%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
9
30%
4) St.Pauli
5
17%
5) Mainz
5
17%
6) Augsburg
4
13%
7) Union Berlin
1
3%

Ukupno glasova: 30

Klare

Re: Bundesliga

Post Postao/la Klare » 24 sep 2011, 23:47

Dosadašnje rezultate ovog kola da sam krojio, boljio ih ne bi skrojio. :D
Pobjede Schalkea, Dortmunda i Wolfsburga nad timovima kojima je, uz dužno poštovanje :mrgreen: , mjesto u dojnjem dijelu, to jest borbi za opstanak. Hannoveru bod u gostima, to je dobro, Evropska liga za njih, neka ih tu, ni slučajno 'vamo gore, velikani Bayern i Borussia također pobjede, šta Favre radi, pravi onaj igru briši-bodove piši...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 sep 2011, 11:17

Mujdža mi nešto djeluje pogubljeno... kriv je brat bratu za dva loša markiranja igrača.
Onaj 4-i gol je strahobalan, pas visoka lopta, dolazi do Raula a Mujdža statira pored njega... nije dobro ali valjda bude bolje za repku..

Bayern demonstrirao snagu, BVB s(p)retno do bodova, Monhengladbach se ne šali...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 sep 2011, 19:24

Jao utakmice u Bremenu. :o :mrgreen:
#divovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 sep 2011, 19:30

Lell i Kraft odmogoše svom bivšem timu. :mrgreen:
Katastrofalna reakcija kod prvog gola (Kraft bio u golu kada je "odbranio" Pizzarov udarac), a Lell pocrvenio na samom startu 2. poluvremena.
Inače, Hertha je imala dobru priliku sa 2 igrača manje. :mrgreen:

Claudio još jednom pokaz'o o kakvom se strijelcu radi. Ponovo dvostruki strijelac. Stvarno momak igra odlično, to se mora priznati. Werder izgleda 10x bolje u odnosu na prošlu godinu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Re: Hertha BSC Berlin

Post Postao/la effe_sa » 25 sep 2011, 20:10

Hertha 25 zadnjih minuta igra sa 2 igrača manje, još ima izglednu priliku za pobjedonosni gol, dobro se brani i čuva 1-1 do posljednje minute sudijske nadoknade i primi gol koji zabija Pizarro. Drugi crveni karton je bio suvišan, a Pizarro je izjednačujuči gol postigao nakon faula, jedan mu gol poslije jeste i poništen ali mislim opravdano, tako danas baš pech za herthu i velika sreča za werder, ali hertha se dobro držala , borila i pokazala da je jako opasna na gostujučem terenu.Ovo je prvi poraz na strani Herthe u ovoj cijeloj godini.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 sep 2011, 16:38

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 26 sep 2011, 23:50

Semir bvb je napisao/la:slika
Niđe veze. Raul u sastavu a Farfana nema. Farfan je učestvovao u svim akcijama u kojima je Schalke postigao pogodak. Ovaj Lam je izgleda u sastavu kola samo zbog imena. :) Ubitačna desna strana, Lahm-Lam.
Hmmm sad da mi je jednu 50 deka ja(g)njetine. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 sep 2011, 00:00

Zdena04 je napisao/la: Hmmm sad da mi je jednu 50 deka ja(g)njetine. :D
:lol:

Na samu pomisao o pečenju meni voda ide na usta, a kada @effe vidi Holgu u timu kola namah otrči u halu od silnog uzbuđenja. :D :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 sep 2011, 13:35

geronimo je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la: Hmmm sad da mi je jednu 50 deka ja(g)njetine. :D
:lol:

Na samu pomisao o pečenju meni voda ide na usta, a kada @effe vidi Holgu u timu kola namah otrči u halu od silnog uzbuđenja. :D :D
Jel ovo neka provokacija ha???? :D :D :D
Krivo ti što si fulio s prognozom pa sad uzeo provocirat :) :)
I još nešto ovu temu o Herthi vala možeš zatvorit, jer vidim svi koji nešto pišu o herthi napišu na ovoj temi, ono malo aktivnosti što je bilo tamo na temi nestalo...Pa mislim nema svrhe, jedini ja tamo nešto napišem. Onda ćemo ovde svi pisat i ok. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 sep 2011, 18:01

Tabela nakon 7. kola:

slika

Parovi 8. kola:

slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 sep 2011, 23:35

A jest ova Bundesliga slaba. Veceras je Bayern samo dobio 2-0 drugu ekipu u Engleskoj. Sram nek ih bude.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 sep 2011, 20:34

amerosm je napisao/la:A jest ova Bundesliga slaba. Veceras je Bayern samo dobio 2-0 drugu ekipu u Engleskoj. Sram nek ih bude.
Nije slaba, al je slabija nego proteklih godina;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 sep 2011, 20:44

anton 1983 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:A jest ova Bundesliga slaba. Veceras je Bayern samo dobio 2-0 drugu ekipu u Engleskoj. Sram nek ih bude.
Nije slaba, al je slabija nego proteklih godina;)
Slabija mozes mislit, a dobro imas svoje misljenje,po meni je jaca :D
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 28 sep 2011, 22:58

Gdje si danas? :lol:

Kao sto sam napisao na temu Dortmund:

Bayern = Bundesliga

Bundesliga = Bayern
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 sep 2011, 22:58

A sta je uradio prvak BuLi protiv cetvrtoplasirane ekipe iz PL u prosloj sezoni, koja je trenutno na 13om mestu tablice u svojoj ligi :?:
Sta je uradio protiv ekipe koja nije prvak ni u Francuskoj i koja najverovatnije nece igrati sledece sezone u LS :?:
Stvarno su ti sampioni "najsexipilnije lige sveta", koji se ne zovu Bayern, jako konstantni i kvalitetni. Samo nikako ne mogu da spoje dve kvalitetne sezone. Jbga, to je ono malo ALI sto devojci srecu kvari. ;)

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 sep 2011, 23:06

MaGiCa je napisao/la:
A sta je uradio prvak BuLi protiv cetvrtoplasirane ekipe iz PL u prosloj sezoni, koja je trenutno na 13om mestu tablice u svojoj ligi :?:
Sta je uradio protiv ekipe koja nije prvak ni u Francuskoj i koja najverovatnije nece igrati sledece sezone u LS :?:
Stvarno su ti sampioni "najsexipilnije lige sveta", koji se ne zovu Bayern, jako konstantni i kvalitetni. Samo nikako ne mogu da spoje dve kvalitetne sezone. Jbga, to je ono malo ALI sto devojci srecu kvari. ;)
Evo ja ti garantujem da će Dortmund kod kuće uzeti ovaj Marsej sa istom, ili čak većom, gol razlikom. ;)
Ok Bayern jeste dominantan proteklih godina u BL ali ne toliko dominantan kao Inter u Italiji. U Junguzligi se ne dešava da jedan klub 5-6 sezona uzastopno osvaja. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 sep 2011, 23:11

Zdena04 je napisao/la: Evo ja ti garantujem da će Dortmund kod kuće uzeti ovaj Marsej sa istom, ili čak većom, gol razlikom. ;)
Ok Bayern jeste dominantan proteklih godina u BL ali ne toliko dominantan kao Inter u Italiji. U Junguzligi se ne dešava da jedan klub 5-6 sezona uzastopno osvaja. ;)
BvB ce ispasti iz LS posle grupne faze, a u istu nece uci sledece sezone. To je taj kontinuitet, kao i kod kluba za koji ti navijas.
A 5 titula Intera su plod C-polija i situacije u Serie A nakon toga. To je bilo vanredno stanje. Sad kada je to gotovo, opet se top klubovi stalno bore za titulu i nema monopola, kao u BL. 8-)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 sep 2011, 23:16

MaGiCa je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la: Evo ja ti garantujem da će Dortmund kod kuće uzeti ovaj Marsej sa istom, ili čak većom, gol razlikom. ;)
BvB ce ispasti iz LS posle grupne faze, a u istu nece uci sledece sezone. To je taj kontinuitet, kao i kod kluba za koji ti navijas.
A 5 titula Intera su plod C-polija i situacije u Serie A nakon toga. To je bilo vanredno stanje. Sad kada je to gotovo, opet se top klubovi stalno bore za titulu i nema monopola, kao u BL. 8-)
Kad tako sve znaš, mogao si nam reć koji par za kladionice? ;) Da i mi dobijemo koju paru :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 sep 2011, 23:18

Kako ovaj sve zna, aj vidi der ko će osvojiti LP i Europa ligu, te sva prvenstva u ligama petica
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 sep 2011, 23:26

@Semir

Ne treba da budes vidovit da bi video ocigledne stvari. BvB igra dosta slabije nego prosle sezone, a iskustvo pokazuje da takve ekipe krahiraju i u LS i tekucem domacem prvenstvu. ;)

@Ted Mosby

Rekao sam ti da stavis pare na Djokovica da uzima USO. Ako si me poslusao, zaradio si pare. Treba li jos nesto :?: 8-)

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.