24 boda. Casillas 8, Welbeck 10, Xabi Alonso 4 i Nasri 2. Uglavnom veceras Messi (C) i Xavi igraju, tako da od njih najvise ocekujem. Diawara, Srna, Paulo Jorge, Strurridge i Moutinho... sta god urade, dobro je. Lose ovo ide.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
21 bod u mene: Kone-12, Vida-2, Carrick-3 i Xabi Alonso-4
Večers (nadam se) igraju: Mandanda, David Luiz, Walcott (čuo sam da je ozljeđen ), Xavi, Mikel, Ailton i Messi (kapetan i to protiv BATE Borisova )
Ukupno 35p znaci za sad. Nazalost zaboravijo sam igrati prvo kolo tako da sam izgubijo dosta ali eto sta je tu je ^^ .. Zadovaljan sa jucerasnjim rezultatima, nadam se jos boljim veceras hehe!
Ja jucer skroz slab...samo 22 boda. Izvukao me Casillas s 8 bodova i donekle Nani. Veceras ocekujem od napadaca Shaktara da me izvuce...jos sam stavio da bude kapiten.
Solidan nastup s moje strane (trenutno sam 25. u sportsport.ba ligi). Za ovo kolo sam osvoji 31 bod, ali još uvijek čekam Bosingwu, Soldada, Thiaga i Fabregasa, kao svoje skrivene karte u rukavu.
Ukupno 71 poen znaci! Fantastican pocetak, sad se kajem sto se nisam sjetio yebiga da igram i prvo kolo al sta je tu je... Ali sto me zayebase ukraincii u p* !! Iziso bi na najmanje 85 da je bilo 1-0 ili 0-0 ali eto morali si oni primit gol. PUU!
Slucajno sam vidio ovdje da je neko napiso da ima nekakva SportSport liga? Tako da ako ima sanse da se "upane" bilo bi super.. Nisam znao
Meni su Messi i Welbeck donijeli vecinu bodova. Casillas i Diawara isto nisu bili losi. Ostalo je mizerija. Odigrao sam WC i malo promijesao tim dok su cijene jos kakve jesu. Za 3 sedmice se svasta moze desiti. A sto se tice tabele, sve je to tu negdje. Jedno predobro kolo moze bilo koga iz top15 staviti na prvo mjesto.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.