HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nisam upoznat sa pravilima ali mislim da kada se odigra 2/3 utakmice da se uzima rezultat koji je u tom trenutku bio.Tako da mislim da će utakmica biti registrovana 0:1 za Velež. Ja bih lično volio da rezultat bude 0:3. 

FEDERER= KLOC
-
- Kontakt:
Utakmica se po pravilu prekid nakon 70 min. registirirat s 0:1 i igrat uzvrat osim ako Komitet drukcije odluci
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pravilo je da ukoliko je prošlo više od 80% susreta ( to su 72 minute), utakmica se može registrovati trenutnim rezultatom, ali samo u slučaju da je taj rezultat povoljniji od rezultata 3:0.Iker C je napisao/la:Nisam upoznat sa pravilima ali mislim da kada se odigra 2/3 utakmice da se uzima rezultat koji je u tom trenutku bio.Tako da mislim da će utakmica biti registrovana 0:1 za Velež. Ja bih lično volio da rezultat bude 0:3.
U slucaju da je Velez vodio npr.0:4 , tim rezultatom bi se ut. i registrovala.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
onda imate belaj sa onim golmanom , ako on mlake udarce jedva vadi iz gola , tesko vama.alo_bola je napisao/la:bola ja sad sa utakmice,vjeruj kome hoćeš,prvo poluvrijeme nije vas bilo a u drugom ste dobro odigrali,ako je vama 100 % šansa opalit mlako po golu onda nek bude takoAlemC85 je napisao/la:po izvještajima iz Veleža, rođeni su imali tri stopostotne šanse, a ne jednu....
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Ja ću i tebi reći da će ovo biti registrovano prolaskom Veleža u četvrtfinale, bez odigravanja revanša. Isto tako, bilo bi 0:3 (da je prvenstvo), ne može se ovaj prekid okarakterisati kao prekid radi nekih stvari na koje se ne može uticati... takođe, može biti trenutni rezultat samo ako je BOLJI od 0:3, a nije...Iker C je napisao/la:Nisam upoznat sa pravilima ali mislim da kada se odigra 2/3 utakmice da se uzima rezultat koji je u tom trenutku bio.Tako da mislim da će utakmica biti registrovana 0:1 za Velež. Ja bih lično volio da rezultat bude 0:3.
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 28 sep 2011, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kojim pravilima sine dragi ... navijaci ganjali igrace po terenu i ti hoces neke uzvrate?felix123 je napisao/la:Utakmica se po pravilu prekid nakon 70 min. registirirat s 0:1 i igrat uzvrat osim ako Komitet drukcije odluci

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Ljiljane dragi ,nisam to ja sad na saliveti napisoBosniacum Lilium je napisao/la:kojim pravilima sine dragi ... navijaci ganjali igrace po terenu i ti hoces neke uzvrate?felix123 je napisao/la:Utakmica se po pravilu prekid nakon 70 min. registirirat s 0:1 i igrat uzvrat osim ako Komitet drukcije odluci![]()
![]()
![]()
Uzivaj
ne kaže se počme nego počimaalo_bola je napisao/la:evo sa utakmice ...čestitke igračima veleža na zasluženoj pobjedi ,odlično su se branili i iz jedine šanse koju su imali dali su gol...i tada igrač koji je dao gol počme da trči prema stajanju da proslavlja gol i tada nastaje stampedo...Musa nije za našeg kluba vidi se to,nema igre,patimo se i sa juniorima Slobode...

Ćao huligani 

Pozdrav komsinicama danas ste dobile besplatnu lekciju na tribinama iz navijanja a na terenu iz fudbala ... sto se tice ulaska na teren , znali smo da ste sabani ali toliki pa stvarno.... najbolje bi vam bilo da rasformirate grupu ili je preimenujte u udruga derape
Zadnja izmjena: nisko, dana/u 28 sep 2011, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
lako vam je ulaziti u teren u mostaru, opet će te vi na grbavicu pa u red po batine od policije

-
- Kontakt:
Treba vam zabraniti daljni nastavak takmicenje!
FUJ
FUJ
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Fuj fuj. Djecurlija. Sve treba u zatvor.
-
- Kontakt:
A mene je stid ispred vas ugasite temu najbolje bi vam bilo
tisu Fred Perry hooligans 

- skyisthelimit
sad gledo inserte i ne mogu da vjerujem koja ste vi stoka, pri tome ne vrijedjajuci istu....Sve vas treba na goli otok
15.10 - 15.06 ...
- KB-TM87
- Kontakt:
komentar -

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Jarane...ajd' sto su navijaci takvi vec i igraci..pa taj Pehar
Za ovo ga treba u zatvor!

Za ovo ga treba u zatvor!
izdajte priopćenje zbog taktike gostijualo_bola je napisao/la:evo sa utakmice ...čestitke igračima veleža na zasluženoj pobjedi ,odlično su se branili i iz jedine šanse koju su imali dali su gol...i tada igrač koji je dao gol počme da trči prema stajanju da proslavlja gol i tada nastaje stampedo...Musa nije za našeg kluba vidi se to,nema igre,patimo se i sa juniorima Slobode...

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
neka se tuze OHR-uKevin je napisao/la:izdajte priopćenje zbog taktike gostijualo_bola je napisao/la:evo sa utakmice ...čestitke igračima veleža na zasluženoj pobjedi ,odlično su se branili i iz jedine šanse koju su imali dali su gol...i tada igrač koji je dao gol počme da trči prema stajanju da proslavlja gol i tada nastaje stampedo...Musa nije za našeg kluba vidi se to,nema igre,patimo se i sa juniorima Slobode...![]()
![]()
![]()
![]()

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
tonete ,tonete..sve sto je vjestacko brzo i nestaje...sve sto je isforsirano i nasilu i to nestaje...prosle godine sudije su vas spasile ..ove je vrijeme da tonete...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.