svaka cast preduhitrio si me za zastavu

Nije tačno, radi se o svim vrstama prekida !Živi bili pa vidjeli, al i ovako je dobro !Hawking je napisao/la:To smo već apsolvirali, radi se o prekidima na koje se ne može utjecati, vremenske nepogode, nestanak struje i slično... ovo je 0:3 jer su utakmicu prekinuli domaći navijači...hz033 je napisao/la:Mislim da je pravilo, ako se desi prekid iza 70. minute utakmia se registruje onim rezultatom koji je bio u momentu prekida. Žao mi je što neće biti 0:3, ali i ovako svaka čast Rođeni!
druze , gdje si to vidio ?kirba je napisao/la:jel ono neki igrac Zrinjskog pokusao podmetnuti nogu vasem igracu dok je bjezao?
na TV 1 ! i ja sam svjedok tome...Adin_BiH je napisao/la:druze , gdje si to vidio ?kirba je napisao/la:jel ono neki igrac Zrinjskog pokusao podmetnuti nogu vasem igracu dok je bjezao?
da na tv1, dole blizu klupa se to desilo*p!p!t@* je napisao/la:na TV 1 ! i ja sam svjedok tome...Adin_BiH je napisao/la:druze , gdje si to vidio ?kirba je napisao/la:jel ono neki igrac Zrinjskog pokusao podmetnuti nogu vasem igracu dok je bjezao?
jeste sada na TV1 Bilo neki igrac svinjskog podmece nogu Skaljicu mislimAdin_BiH je napisao/la:druze , gdje si to vidio ?kirba je napisao/la:jel ono neki igrac Zrinjskog pokusao podmetnuti nogu vasem igracu dok je bjezao?
Ja ti kažem da će utakmica biti registrovana na način da će proći Velež i da se revanš neće ni igrati. To što pričaš jednostavno nije tačno, ne znam šta drugo da ti kažem...hz033 je napisao/la: Nije tačno, radi se o svim vrstama prekida !Živi bili pa vidjeli, al i ovako je dobro !
e haj sad da vidimo onu komisiju disciplinsku kako ce ga kaznitiAlemC85 je napisao/la:radi se o igraču Zrinjskog Miletu Peharu koji je pokušao podmetnuti nogu Škaljiću, nek se stidi, debil jedan...
Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
Bravo Velež , Red Army i svima čestitam od srca .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.