HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

mma_hz
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 19:55

felix123 je napisao/la:'Ko o cemu ,Pitari o ulasku u teren :D :lol:
ja taj ulazak osudzujem i sramota me toga jer sam normalan covjek ..ajde sada ti budi normalan i reci jel te stid ovog napada i utrcavanja na teren al realno... :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 sep 2011, 19:58

a jesu se i lesine ovi iz listice nasli nesto pricat jedni prije dan-dva uletili u teren sa blokovima a drugi redovno nacisticke zastave kace :lol: a na jednoj slici jednog portala opet sam primijetio gle cuda nacisticu zastavu kod ovih samo desno :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 28 sep 2011, 19:59

mma_hz je napisao/la:
ja taj ulazak osudzujem i sramota me toga jer sam normalan covjek ..ajde sada ti budi normalan i reci jel te stid ovog napada i utrcavanja na teren al realno... :? :?
Ja sam Škripar ,i gluipo je uljecivanje u teren jer s time nista ne dobijete samo novacnu kaznu registraciju 0:3

P.S Molio bih vas da me postedite :pi..e ne smite izic iz svog sela ,sve znam ,nemoj te off topicarit

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 sep 2011, 20:00

& & ? 1926 je napisao/la:" ¥ ? " &,$ ' " ? ¥ " је ? ?,а & " & :mrgreen: :lol: :lol:
Nemamo potrebe izmisljati, imamo vas.Nikad lakse do bodova. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 sep 2011, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 28 sep 2011, 20:00

@adnan
Pa kakve to veze ima,bitno da se osudjuje ko god uradi..Osudi ti svoje,drugi ce svoje.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 sep 2011, 20:01

felix123 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Ja sam Škripar ,i gluipo je uljecivanje u teren jer s time nista ne dobijete samo novacnu kaznu registraciju 0:3

P.S Molio bih vas da me postedite :pi..e ne smite izic iz svog sela ,sve znam ,nemoj te off topicarit
:lol: :lol: :lol:
cijenim kad covjek prizna

@jubitubi
mi smo vecina objasnili razloge naseg slucaja i to se jednom desilo gdje nam cij nije bio gostojuci navijaci,igraci ili sudije jer su nam dali go :roll: :D vec nasa uprava s kojim drugacije se vise nije moglo a vi i ovi samo desno vec po ko zna koji put upadate u teren i ganjate protivnicke igrace ,sudije pa sad razmisli jel bas za istog kosa ;)
Zadnja izmjena: adnanhz, dana/u 28 sep 2011, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 20:02

jubitubi je napisao/la:@adnan
Pa kakve to veze ima,bitno da se osudjuje ko god uradi..Osudi ti svoje,drugi ce svoje.
ja sam svoje osudio,a drugi se vode onim .."kad mogu oni,mogu i ja,pa necu da svoje osudzujem"...
svako utrcavanje je veliki debilizam i odmaganje klubu..i to je to...svaki normalan covjek ce to osuditi a ne izvalciti se na foru "i vi ste to uradili " itd itd.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 sep 2011, 20:04

braca iz bl naredila ovo, a? posto se vi lizete redovno, politicki i ovako navijacki :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 sep 2011, 20:05

Ko god ulazi u teren i na taj način prekida utakmicu ja bi odmah izbacio iz lige u najniži rang takmičenja. Pa nek se misle. Kratko i jasno
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 28 sep 2011, 20:07

evo sa utakmice ...čestitke igračima veleža na zasluženoj pobjedi ,odlično su se branili i iz jedine šanse koju su imali dali su gol...i tada igrač koji je dao gol počme da trči prema stajanju da proslavlja gol i tada nastaje stampedo...Musa nije za našeg kluba vidi se to,nema igre,patimo se i sa juniorima Slobode...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 20:09

alo_bola je napisao/la:evo sa utakmice ...čestitke igračima veleža na zasluženoj pobjedi ,odlično su se branili i iz jedine šanse koju su imali dali su gol...i tada igrač koji je dao gol počme da trči prema stajanju da proslavlja gol i tada nastaje stampedo...Musa nije za našeg kluba vidi se to,nema igre,patimo se i sa juniorima Slobode...
po izvjestaju nije tako bilo... ;) ;)
FK SARAJEVO.

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 28 sep 2011, 20:11

Nadam se da ce ovaj izljev primitivizma biti kap koja ce preliti casu, dakle ili da se sva takmicenja ukinu ili da se donesu stroge norme koje ce svesti ovakvo divljastvo na minimum, jer pitanje je dana kada ce pasti nova mrtva glava. Ovo vise nema smisla, pa zar su pojedine navijacke grupe toliko ogranicene i primitivne da ne mogu prihvatiti poraz od ekipe koja "ne pripada" njihovoj etnickoj skupini. Mislim da na svijetu ne postoji manja zemlja sa vecom kolicinom mrznje i sovinizma, a sve zbog hebenih jednonacionalnih politika i glupana koji je na ovakve i slicne nacine podrzavaju.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 28 sep 2011, 20:12

mma_hz je napisao/la:
alo_bola je napisao/la:evo sa utakmice ...čestitke igračima veleža na zasluženoj pobjedi ,odlično su se branili i iz jedine šanse koju su imali dali su gol...i tada igrač koji je dao gol počme da trči prema stajanju da proslavlja gol i tada nastaje stampedo...Musa nije za našeg kluba vidi se to,nema igre,patimo se i sa juniorima Slobode...
koji bola izvještaj ,u prvom poluvremenu centra niste prešli a u drugom dvaput mlako opalili na gol i ona akcija za gol
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 20:14

alo_bola je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
koji bola izvještaj ,u prvom poluvremenu centra niste prešli a u drugom dvaput mlako opalili na gol i ona akcija za gol
alo bola nisam rodzeni,ja sam neutralan hahaha,govorim ti sta je pisalo u izvjestaju :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 sep 2011, 20:16

po izvještajima iz Veleža, rođeni su imali tri stopostotne šanse, a ne jednu....

lile
Kontakt:

Post Postao/la lile » 28 sep 2011, 20:17

MILE PEHAR !!!!treba doći i u Vrapčiće, dobro ćeš postavljati nogu škaljiću PRELOMITI JE TREBA , MAMICU TI!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 28 sep 2011, 20:17

utakmica je prekinuta i zbog velike bakljade u 55 minutu,oko 10 minuta je trajao prekid...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 20:18

lile je napisao/la:MILE PEHAR !!!!treba doći i u Vrapčiće, dobro ćeš postavljati nogu škaljiću PRELOMITI JE TREBA , MAMICU TI!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
jel to mladi reprezentativac... :? :?
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 28 sep 2011, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 sep 2011, 20:19

Jes' bitno ko je im'o više šansi, Velež je dobio, nema dalje!
Čelik Zenica 1945

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 28 sep 2011, 20:20

AlemC85 je napisao/la:po izvještajima iz Veleža, rođeni su imali tri stopostotne šanse, a ne jednu....
bola ja sad sa utakmice,vjeruj kome hoćeš,prvo poluvrijeme nije vas bilo a u drugom ste dobro odigrali,ako je vama 100 % šansa opalit mlako po golu onda nek bude tako

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.