povod je bio sto smo mi dali golzenicanin je napisao/la:cestitke na pobjedi i moze li neko napisat sta je bio povod utrcavnja na teren,kakvo je bilo navijanje tokom utakmice,jel bilo nacionalistickog vrijedanja i sl.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
sta drugo reci osim seljakluk i primitivizam,pa treba ih iz lige i kupa istjeratvm22 je napisao/la:povod je bio sto smo mi dali golzenicanin je napisao/la:cestitke na pobjedi i moze li neko napisat sta je bio povod utrcavnja na teren,kakvo je bilo navijanje tokom utakmice,jel bilo nacionalistickog vrijedanja i sl.
Neznam vise sta bih rekao za oven avijace sirom BiH, svake sezone bezbroj incidenata sa svih strana nezma zasto se takmicenja opste i odrzavaju. Ovdje je najbolje rjesenje da svi premierligasi nabave video nadzore na svojim stadionima i da sa na taj nacin lakse moze utcrditi identitet ovih huligana a onda dozivotna zabrana ulaska na stadion od strane klubova, a drzava tj, sudstvo neka brine o zatvorskim kaznama.
Mislim da je pravilo, ako se desi prekid iza 70. minute utakmia se registruje onim rezultatom koji je bio u momentu prekida. Žao mi je što neće biti 0:3, ali i ovako svaka čast Rođeni
!

U novi boj ...
To smo već apsolvirali, radi se o prekidima na koje se ne može utjecati, vremenske nepogode, nestanak struje i slično... ovo je 0:3 jer su utakmicu prekinuli domaći navijači...hz033 je napisao/la:Mislim da je pravilo, ako se desi prekid iza 70. minute utakmia se registruje onim rezultatom koji je bio u momentu prekida. Žao mi je što neće biti 0:3, ali i ovako svaka čast Rođeni!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- slani grad
- Kontakt:
iako vas ne volim cestitam na pobjedi..debilcine koje same sebe nazivaju Ultrasima poslat na kurs gange a slobodno vrijeme upraznjavat tucanjem kamena....kakav sabanluk utrcavat i ganjat protivnicke igrace ZATO STO SU DALI GO
.....kakvi glupani...nevjerovatno
....glume neke j.e.b.e.n.e huligane,sta
....i ta murija dole....jel ima neko obezbjedzenje..nesto
.....ti klocevi malo,malo nesto ulijecu 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Boateng_27
- Kontakt:
Navijači Veleža " Zarobljeni " pod Bijelim Brijegom 

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
odakle ti ta informacija, molim te?Boateng_27 je napisao/la:Navijači Veleža " Zarobljeni " pod Bijelim Brijegom
Predavanje za Ultrase,ovako se navija seljaci !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
lol, navijaci izasli deset minuta prije krajaAlemC85 je napisao/la:odakle ti ta informacija, molim te?Boateng_27 je napisao/la:Navijači Veleža " Zarobljeni " pod Bijelim Brijegom

Cestitke Velezu na postignutoj nedostiznoj prednosti 

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
mora da je mislio na igrače... na komšijskom portalu tako glasi vijest s naslovnice
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Treba drasticnije kaznjavati nego do sada.
Čestitam Veležu na pobjedi, e da znate kako mi je drago sto ste ih dole mlatnuli , ovo ko da je moja Sloboda pobijedila tako se osjecam
, Nultrasi uletili u teren ja budala majko milaa a debilcina...

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I svi cemo umrijeti slijepi od gladi.AlemC85 je napisao/la:OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB..vm22 je napisao/la:Na igrace se zaletili cccc ! Bola vas treba ubit sve redom !!!![]()
![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Igrači Veleža taoci na stadionu Pod Bijelim brijegom!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
http://rodjeni.com/portal/?p=689" onclick="window.open(this.href);return false;
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Cekaju*p!p!t@* je napisao/la:Igrači Veleža taoci na stadionu Pod Bijelim brijegom!
Tuzno je ovo sta se desava, nadam se da ce Velez izaci kao pobjenik na kraju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo ipak su se, hvala Bogu, vratili nazad...
DRASTIČNE KAZNE!!!
DRASTIČNE KAZNE!!!
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 28 sep 2011, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.