Moj Seyo ne treba njima GRAS, oni se samo spuste sa kobilje glaveSeyo_TM je napisao/la:Pa ne radi ni linija Jagomir-Park, nece vas pola biti...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne prizivaj ih.pile87 je napisao/la: Moj Seyo ne treba njima GRAS, oni se samo spuste sa kobilje glave
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
zubizareta
- Kontakt:
kad ste toliki licemjeri sjetite se slucaj Gavaric,po svim mogucim pravilima 3-0 za nas,spamali ste nam temu i smijali se,pljuvali itd. i sad neko treba da kaze da je pravedno sto su vam nastelili tri boda,a nadam se da je ovaj dobro proslavio pobjedu Sirokoglisander je napisao/la:Boli nas ba **** za njih, kompleksi su gori od leukemijeSamoZeljo je napisao/la:Sto su se "komsije" okomile na Osima i njegovu familiju. Opet iste psovke i uvrede.
Nisam htio tamo ali ovdje cu da kazem:
ONI SU NAM NAJVECI DUSMANI (SPORTSKI GLEDANO)
PRESRETAN SAM STO IH JE SIROKI POBIJEDIO!
I NIKAD VISE U ZIVOTU NECU NI POMISLITI DA IM POZELIM SRECU, NEBITNO PROTIV KOGA IGRAJU!
Suspendovan bi bio da ti nije tate osima i njegovog autoriteta u evropskom fudbalu, a imate papeta glavu rumenu seljacku pa se u njega kunite p.icke pitarskezubizareta je napisao/la:kad ste toliki licemjeri sjetite se slucaj Gavaric,po svim mogucim pravilima 3-0 za nas,spamali ste nam temu i smijali se,pljuvali itd. i sad neko treba da kaze da je pravedno sto su vam nastelili tri boda,a nadam se da je ovaj dobro proslavio pobjedu Sirokoglisander je napisao/la:Boli nas ba **** za njih, kompleksi su gori od leukemijeSamoZeljo je napisao/la:Sto su se "komsije" okomile na Osima i njegovu familiju. Opet iste psovke i uvrede.
Nisam htio tamo ali ovdje cu da kazem:
ONI SU NAM NAJVECI DUSMANI (SPORTSKI GLEDANO)
PRESRETAN SAM STO IH JE SIROKI POBIJEDIO!
I NIKAD VISE U ZIVOTU NECU NI POMISLITI DA IM POZELIM SRECU, NEBITNO PROTIV KOGA IGRAJU!
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
A ja ne mogu na tekmu, strašno, prestrašno.
Bilo kakva pobjeda, samo da se ne dobije gol.
Nova sezona nova nafaka
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
astra1922 je napisao/la:danas vas uzima olimpic 100% cujemo se poslije tekme
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Zakon velikih brojeva, jedno 5:0 za nasMU'MIN T.M. je napisao/la:Nastavak tradicije il' zakon velikih brojeva.....
Glory glory Man United!
Ma ovo je bila samo zezancija, kao zakon velikih brojeva pa velik rezultatEngland je napisao/la:Da, po meni ja niti smijem pogađati, prognozirao sam 1:4 u Bluci, al' je završilo 0:3, bar sam razliku pogodio, da se nastavilo bilo bi i ovih današnjih , tvojih 5:0...toliko smo dominirali.Ali i ovako je rijetko da za pol sata zabiš 3 komada.
Iskreno, 2:0 puna šaka brade...
Glory glory Man United!
olimpik ce nas tek pobjediti kada mi kazemo da nas mogu, mozda prijateljska u brezi tokom ljetnih priprema
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Al ja jesam pogodio 3 razlike, **** mislio sam da će imati priliku da daju gol, a ono kamenjarka, dobro je sada smo u nizu, ne dobijamo golove.Bilo bi dobro 3:0 da se odmah rješi..druga rekrativno.Hawking je napisao/la:Ma ovo je bila samo zezancija, kao zakon velikih brojeva pa velik rezultatEngland je napisao/la:Da, po meni ja niti smijem pogađati, prognozirao sam 1:4 u Bluci, al' je završilo 0:3, bar sam razliku pogodio, da se nastavilo bilo bi i ovih današnjih , tvojih 5:0...toliko smo dominirali.Ali i ovako je rijetko da za pol sata zabiš 3 komada.![]()
Iskreno, 2:0 puna šaka brade...
u dvije sam stvari siguran u zivotu, da cu umrijeti i da nas olimpika ni pod kojim uslovima u narednih 100 godina nece moci pobjediti
Glory glory Man United!
da im das prazan gol fulili bi
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, 1921zeljeznicar1921, Alipasino, ANamelessGhoul, avalPacidoroP, BarbareZeljin, BetonskiMozgovi, Bonton, Combattente87, Crkvice1988, Cwirek, DUVNO1921, ExBlueone, Ferroviere1987, Forster, greenwood, Jarodwest, jasmin10, Kajkutenjoyer, kanarinac, lakilone, legendarnadruga, Lokomotifa, mavi, MrAmarOsim, MrkiMedo, Orvel, Pact1921, Pantelija, PeppermintSA, perodeformero, ritam21, Riziko, SamoVelez22, sassari, Saurman, sebalos, StarmoCity, Stole, successminator, WeekendOffender, zagorski, ZeljeznicarUberAlles, zeljovolimte, Zulfo9 i 432 gosta.