HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Iako sam protiv represije mislim da u ovakvim slucajevima treba pustit kornjace u njih pa im kosti polomit pa bi mi za 2 godine mogli pravit stadione ko u engleskoj 2 metra od terena bez ikakvih ograda 

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
stvarno koji vam je ovo put da ulijecete na teren izgleda to vam postala praksa

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
" onclick="window.open(this.href);return false;adnanhz je napisao/la:stvarno koji vam je ovo put da ulijecete na teren izgleda to vam postala praksa![]()
Navijači Zrinjskog udarili neke igrače Veleža! Hrabro!
Idemo jedan aplauz!

Idemo jedan aplauz!

Čelik Zenica 1945
Sad ce tema Zrinjskog biti okupirana,i tako smanjiti promet na temi FK Borac.Hvalim te boze. 

-
- Kontakt:
To je bio prvi i posljednji put, pa moj ultras nije sramota od Veleza izgubiti na Velezovom STADIONUmedoje je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;adnanhz je napisao/la:stvarno koji vam je ovo put da ulijecete na teren izgleda to vam postala praksa![]()

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ovi nisu ganjali igrace, vec i ljudi se zeljeli obracunati sa upravom.. velika je ovo razlika, ali jedino lose u ovome sto se rusi stadion, ali bez obzira na to velika je to razlika u odnosu na ovo sto rade drugimedoje je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;adnanhz je napisao/la:stvarno koji vam je ovo put da ulijecete na teren izgleda to vam postala praksa![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa koje je carape trebao imati ovaj na slici?
crne i bijele patike? 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Sad malo iz Banja Luke se selimo u Mostar
hahhahah ooj ciganije jbo te zivot 

Ma kod njih murija cista nula,ulete u teren kad god hoce,jednostavno puste ih ,nije navijacki radovat se kad murija udara drugu grupu al' fakat treba im ove tuzlanske specijalce poslat,vraga bi ko vise uletioSaltCityAttack je napisao/la:ma ovi nisu ganjali igrace, vec i ljudi se zeljeli obracunati sa upravom.. velika je ovo razlika, ali jedino lose u ovome sto se rusi stadion, ali bez obzira na to velika je to razlika u odnosu na ovo sto rade drugimedoje je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;adnanhz je napisao/la:stvarno koji vam je ovo put da ulijecete na teren izgleda to vam postala praksa![]()

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
kakve veze Široki ima s ovim?bosnas_ je napisao/la:pa dokle vise navijaci Sirokog i Zrinjskog glume fasiste i naciste,pa dokle vise!? hrvati su uvijek bili europejci,mislim do 91 godine,danas sta ste? cast izuzecima,ali dobar dio navijaca ova dva kluba je u najmanju ruku primitivno,i fasisticki nastrojeno,a fasizmu i nacizmu ,kao i huliganstvu nije mjesto u sportu! osudjujem vandalsko utrcavanje u teren navijaca Zrinjskom,ovo zalsuzuje drakonske kazne,mozda cak i izbacivanje kluba iz lige,jedino tako se moze sacuvati sport u ovoj drzavi!
Horde su ulijetale, Ultrasi, Lešinari, Manijaci, kad su Škripari ulijetali na teren i razbijali??
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma smiješno! Još više, ultrasi nisu samo navijači Zrinjskog. Nema dalje!SaltCityAttack je napisao/la:pa koje je carape trebao imati ovaj na slici?crne i bijele patike?
Čelik Zenica 1945
Ma lako će to Zrinja stići u uzvratu. Ovo smo vas pustili namjerno, samo da se ponadate.
Čestitke veležu na pobjedi, nadam se pobjedi Zrinjskog u uzvratu.

Momče Hercegovče
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Josip321 je napisao/la:Ma lako će to Zrinja stići u uzvratu. Ovo smo vas pustili namjerno, samo da se ponadate.![]()
ako bude registrovano 0-3 onda trebate traziti da u igri zrinjskog bude 16 igraca, a ne 11, ako zelite dostici tu prednost

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
da ovo se jednom desilo gdje smo htjeli sa svojom upravom da se obracunamo ,nismo protivnicke igrace ganjali nit sudije, a ovo vam je vec 4-5 ulijetanje u teren prema tome nas i vas nemozes usporedjivat pogotovo vase ulijetanje koje se desava samo kad gubite zato i jeste sabani pravimedoje je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;adnanhz je napisao/la:stvarno koji vam je ovo put da ulijecete na teren izgleda to vam postala praksa![]()

Mi se ne furamo mi smo furka.
Najbolje bi nam bilo po tvome razmišljanju da svi, kolektivno iselimo u Hrvatsku. Ta i onako svi Hrvati iz BH navijaju za nju!?bosnas_ je napisao/la:pa dokle vise navijaci Sirokog i Zrinjskog glume fasiste i naciste,pa dokle vise!? hrvati su uvijek bili europejci,mislim do 91 godine,danas sta ste? cast izuzecima,ali dobar dio navijaca ova dva kluba je u najmanju ruku primitivno,i fasisticki nastrojeno,a fasizmu i nacizmu ,kao i huliganstvu nije mjesto u sportu! osudjujem vandalsko utrcavanje u teren navijaca Zrinjskom,ovo zalsuzuje drakonske kazne,mozda cak i izbacivanje kluba iz lige,jedino tako se moze sacuvati sport u ovoj drzavi!
Jesam li u pravu??

Momče Hercegovče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.