RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Narode , sta sada .. odigrao sam velezu 2 na kladionici ... hoce li biti kvota 1 ? 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Svaka Cast nek ste naguzili ove fasiste pod imenom hŠk Ž 
Prvo Željo sad Velez, al doci ce i fasistima kraj aBd, ado tad samo jako i u kost !
Pozz od TM 87 !

Prvo Željo sad Velez, al doci ce i fasistima kraj aBd, ado tad samo jako i u kost !
Pozz od TM 87 !
Razumijes ti mene burazere moj 

Shabani teski ,cestitke Velezu na pobjedi i prolazu 

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Nebitno je koji rezultat,bitno je to da Ultrasi u nedjelju neće biti na tribinama,a onda ćemo na našem stadionu pokazati kako se navija !
Nekoliko igrača Veleža je zadobilo udarce od navijača Zrinjskog po Šakoviću,dakle biće deranja !
Nekoliko igrača Veleža je zadobilo udarce od navijača Zrinjskog po Šakoviću,dakle biće deranja !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ja,ja @Van Basten jesil vidio sta Zalizani cini.VanBasten je napisao/la:znači 0:3AlemC85 je napisao/la:Definitivna informacija je DA JE UTAKMICA PREKINUTA!
odlično

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma dabogda on osvojio Ligu šampiona, samo da ga moje oči ne gledaju u FKSharishp je napisao/la:Ja,ja @Van Basten jesil vidio sta Zalizani cini.VanBasten je napisao/la:znači 0:3AlemC85 je napisao/la:Definitivna informacija je DA JE UTAKMICA PREKINUTA!
odlično

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sad svi ko cestitke na pobijedi, a tamo prognozirali: ma zrinjski dobija, velez nema sanse itd 

Jesil siguran za ovo?*p!p!t@* je napisao/la:

Čelik Zenica 1945
Bravo RODJENIIIIIIII Bravo Rodjeniiii, svaka vam cast na pobjedi protiv fasista, ovvo navijacima zrinjskog nije prvi put da ulijecu, uletili i protiv Olimpika, ocekujem vecu kaznu nego sto je Borac dobio 

gdje je docek igraca?
njihovi navijači udarili neke naše igrače, nek se stide, mamlazi jedni, mrš u divljinu.......
Mislim dok se nekom klubu ciji navijaci prave incidente neklepi kazna izmdeu 70000 do 100000 KM i 5 domaci tekmi sa praznim tribinama uz nemogucnost zalbe.I recimo da se uvede u savezu pravilo da kad navijaci prvi put naprave sranje dobije se opomena koja znaci pred iskljucenje iz lige tako da sledeci incident automatski izbacivanje iz lige.Pa bi onda vidio bil ko radi svojih gluposti svoj klub u drugu ligu poslo
Svaka vam čast braćo na pobjedi. Puno sreće i nadam se vašoj pobjedi nad ustašama i u PL. 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
cestitke iz gradacca obradovali ste me pravo,gamad kazniti ostro i po dzepu i bez publike 10 tekmi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
velezovci svaka vam cast....
a ove druge,sto ostrije kazniti

a ove druge,sto ostrije kazniti
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
Pitanje za ove velike, iskusne dugogodisnje trenere sa foruma : Je l' vam i dalje ne valja Mirza?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
svaka cast na pobjedi protiv nacio-fasista! Velez je klub,ime,brend..Zrinjski je barbarsko nacionalisticki klub,nije ni cudo sto su bili zabranjeni u bivsoj Jugoslaviji,jer fasizmu i nacizmu nije mjesto u sportu!
-
- Kontakt:
Rodeni svaka vam cast od srca.
udaraju naše igrače, treba te kvazi navijače Zrinjskog ZAKONSKI SANKCIONISati i ćao......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.