Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

barbarez
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la barbarez » 28 sep 2011, 11:34

Nisam pratio sinoc forum,ali evo mogu da vidim da je opet prica Dzeko se nije vidio.Dzeko sto je mogao sinoc uradio je,15 puta je bio korisniji d Aguera.Manchini je levat strogi,sinoc mu je Bayern pojeo vezni red.Barry i Yaya toure kriza,Nasri i Silva isto tako,i onda je Dzeko krivac sto lopte nije dobio kako treba.E **** vas vas fudbal i komentari.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 28 sep 2011, 11:51

Interesantno je da je izjavio javno da je Edin bio los i da ga je zato izvadio. Nije spomenuo da taj isti Edin nije imao jednu potrebnu loptu, nijedan direktan pas pred 16 metara koji moze upotrebiti, apsolutno odsjecen od ostalog tima, borio se, bio je na cjelom terenu prisutan.

Kada je oborio Lahma komentar spikera je bio, "ovaj momak trci po cjelom terenu, nevjerovatno koliko je pretrcao do sada".

Za ove koji tvrde da je Edin igrao lose, moram reci da ja neznam sta su oni gledali, komentari eksperta sa Sky Germany direktno uz izmjenu Edinu su konstatovali da ovakvu izmjenu nerazumiju te da je Edin igrao dobro. Poslije utakmice je i Effenberg zakljucio da izmjene nisu valjale i jos jedan Sky ekspert, koji je vodio razgovor je rekao, kako to da se vadi Edin a gubi se 2:0?

Sto se tice Edine reakcije, ja je apsolutno razumijem, bio je razocaran, gubili su 0:2, nisu imali nikakve sanse da preokrenu rezultat, taktika i formacija defenzivne, on odsjecen od ekipe, sta je trebao, da se smije na sve to?

Ovo se u fudbalu desilo 999999 halijda puta da igrac ovako reaguje. Sjetim se samo kako je Ibrahimovic reagovao u Interu kada ga je isti ovaj Mancini smjenio. Medutim, na Ibrahimovcu nije gradio autoritet i nije davao poslije utakmice ovakve izjave nego je Ibra igrao i sledece utakmice, dok ce nas Edin sjediti "next to him".

Koji idiotizam Boze me sacuvaj, nije sramno izgubiti ni 5:0 ako imas ljepu igru, ali onako ruzan fudbal. 1 sut Kolarova u 45 minuta drugog poluvremena, 0 akcija, 0 prodora sa strane, nikakva kombinacija ama bas nista i eto Dzeko je bio kao los. Nikoga dodatno nije krivio nego iskljucivo samo Dzeku, kako je to samo kukavicki i gubitnicki od Mancinija, uzas jedan. Isto tako gubitnicki kao sto je pri rezultatu od 0:2 stavljati gubitnicki jos jednog defanzivca da se neosramoti, to je kukavicki da nemoze biti vise.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 28 sep 2011, 11:55

I meni nije jasno zašto ga mijenja kad se stvarno trudio i sa njim se sigurno nebi utakmica onako završila.Bitno je da jedan sebični Nasri ili Silva igraju,a za Aguera je suvišno bilo šta reći -misli da je u španskoj lijgi pa zaboravio na timsku igru.Po meni je Mančini samo pokazao svoje manjkavosti,a na prvom mjestu pedagoški pristup mu je NULA.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 28 sep 2011, 12:00

Anti NWO je napisao/la:Interesantno je da je izjavio javno da je Edin bio los i da ga je zato izvadio. Nije spomenuo da taj isti Edin nije imao jednu potrebnu loptu, nijedan direktan pas pred 16 metara koji moze upotrebiti, apsolutno odsjecen od ostalog tima, borio se, bio je na cjelom terenu prisutan.

Kada je oborio Lahma komentar spikera je bio, "ovaj momak trci po cjelom terenu, nevjerovatno koliko je pretrcao do sada".

Za ove koji tvrde da je Edin igrao lose, moram reci da ja neznam sta su oni gledali, komentari eksperta sa Sky Germany direktno uz izmjenu Edinu su konstatovali da ovakvu izmjenu nerazumiju te da je Edin igrao dobro. Poslije utakmice je i Effenberg zakljucio da izmjene nisu valjale i jos jedan Sky ekspert, koji je vodio razgovor je rekao, kako to da se vadi Edin a gubi se 2:0?

Sto se tice Edine reakcije, ja je apsolutno razumijem, bio je razocaran, gubili su 0:2, nisu imali nikakve sanse da preokrenu rezultat, taktika i formacija defenzivne, on odsjecen od ekipe, sta je trebao, da se smije na sve to?

Ovo se u fudbalu desilo 999999 halijda puta da igrac ovako reaguje. Sjetim se samo kako je Ibrahimovic reagovao u Interu kada ga je isti ovaj Mancini smjenio. Medutim, na Ibrahimovcu nije gradio autoritet i nije davao poslije utakmice ovakve izjave nego je Ibra igrao i sledece utakmice, dok ce nas Edin sjediti "next to him".

Koji idiotizam Boze me sacuvaj, nije sramno izgubiti ni 5:0 ako imas ljepu igru, ali onako ruzan fudbal. 1 sut Kolarova u 45 minuta drugog poluvremena, 0 akcija, 0 prodora sa strane, nikakva kombinacija ama bas nista i eto Dzeko je bio kao los. Nikoga dodatno nije krivio nego iskljucivo samo Dzeku, kako je to samo kukavicki i gubitnicki od Mancinija, uzas jedan. Isto tako gubitnicki kao sto je pri rezultatu od 0:2 stavljati gubitnicki jos jednog defanzivca da se neosramoti, to je kukavicki da nemoze biti vise.

svaka čast :!:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 sep 2011, 12:02

Jimmy from the hood je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: Dzeko jeste napravio potez koji mu ne ide na ruku, ali kad mogu Tevez i Balotelli da rade sta hoce, moze i Dzeko. :D
Sinoć je Tevez odbio da uđe umjesto Džeke nakon 2:0, i Mancini je izjavio da je njegovo igranje u Cityu završeno. Na njega se više ne računa.
Mancini je rekao, kada su ga pitali da li zna razlog zašto je Tevez bio ljut, da se možda ljutio što nije bio prva izmjena. Isto tako, ako se pogleda ona diskusija sa Tevezom može se vidjeti da Edin već sjedi na klupi. Dakle, nije Tevez ni trebao da uđe umjesto Edina nego kasnije umjesto Nasrija, takav im je bio plan.

Vezano za to da li je Mancini rekao da će Edin narednu utakmicu sjediti na klupi, različite su informacije. Negdje piše da je Mancini izjavio "Edin will sit next to me next game" a negdje "Edin could sit with me next game". Razlika je drastična, ako je prva izjava onda je jasno da mu slijedi klupa, a ako je druga onda je Mančinijeva poruka Edinu da mu se ne mješa u posao i nema nikakve veze sa tim da li će Edin igrati narednu utakmicu ili ne. Logično, ne vjerujem da je Mancini sinoć nešto imao vremena i živaca razmišljati o sastavu za slijedeću utakmicu.
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 28 sep 2011, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 28 sep 2011, 12:04

Nije Tevez trebao uci umjesto Dzeke. Neznam odkuda ta glupost, pa mancini je objasnio juce kakav mu je plan bio sa izmjenama.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 28 sep 2011, 12:05

Džeke po meni jedan od najboljih na terenu, pretrči više nego pola ekipe, trudi se maksimalno i nije on kriv što njegov vezni red ne postoji i sto ne mogu da kreiraju nijednu stopostotnu sansu ni za njega ni za bilo koga drugog.
🔵⚪

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 28 sep 2011, 12:07

barbarez je napisao/la:Nisam pratio sinoc forum,ali evo mogu da vidim da je opet prica Dzeko se nije vidio.Dzeko sto je mogao sinoc uradio je,15 puta je bio korisniji d Aguera.Manchini je levat strogi,sinoc mu je Bayern pojeo vezni red.Barry i Yaya toure kriza,Nasri i Silva isto tako,i onda je Dzeko krivac sto lopte nije dobio kako treba.E **** vas vas fudbal i komentari.
i onda levati kažu subjektivno gledamo NA Dzeku,pa jedini on je kolko toliko vršio pritisak ostali karine obićne,al jok Edin bio loš, e majko mila........i da je bio najgori ne bi nikad prizno ja ni sam sebi,ebo vas više realno..Edo je naše dijete i za mene je najbolji na planeti....cuj Mancini u pravu.bože mili

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 sep 2011, 12:09

NoName je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: Dzeko jeste napravio potez koji mu ne ide na ruku, ali kad mogu Tevez i Balotelli da rade sta hoce, moze i Dzeko. :D
Sinoć je Tevez odbio da uđe umjesto Džeke nakon 2:0, i Mancini je izjavio da je njegovo igranje u Cityu završeno. Na njega se više ne računa.
Mancini je rekao, kada su ga pitali da li zna razlog zašto je Tevez bio ljut, da se možda ljutio što nije bio prva izmjena. Isto tako, ako se pogleda ona diskusija sa Tevezom može se vidjeti da Edin već sjedi na klupi. Dakle, nije Tevez ni trebao da uđe umjesto Edina nego kasnije umjesto Nasrija, takav im je bio plan.

Vezano za to da li je Mancini rekao da će Edin narednu utakmicu sjediti na klupi, različite su informacije. Negdje piše da je Mancini izjavio "Edin will sit next to me next game" a negdje "Edin could sit with me next game". Razlika je drastična, ako je prva izjava onda je jasno da mu slijedi klupa, a ako je druga onda je Mančinijeva poruka Edinu da mu se ne mješa u posao i nema nikakve veze sa tim da li će Edin igrati narednu utakmicu ili ne. Logično, ne vjerujem da je Mancini sinoć nešto imao vremena i živaca razmišljati o sastavu za slijedeću utakmicu.
ova prva varijanta, to je izjavio
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 sep 2011, 12:23

On to nije izjavio u video izjavi koliko sam upratio, nego pisanim medijima. Recimo, BBC, Guardian i slični respektabilni mediji samo prenose ono što je on govorio u tim video izjavama, dok pojedini pisani mediji donose drugačije priče. Primjer:
The Telegraph:
“I am furious with Dzeko’s performance.” Mancini said. “The next game, he will be on the bench with me. He played a bad game, a poor game, but next time maybe if he players better, maybe he can stay on the pitch.
Daily Mail:
The Italian sounded as if it was unprecedented in his experience. Already angry with Dzeko — ‘he can sit next to me on the bench at the weekend’ he said
Ovo su dvije sasvim različite izjave. Većina ostalih medija prenosi ovu drugu izjavu.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 28 sep 2011, 12:29

Ono je majkemi smijesno pa ljudi kad nemaju gdje nabiju je prema dzeki i kazu pas , ma k.rac pas ono je poput šuta :D
>>No body likes us but we dont care<<

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 28 sep 2011, 12:31

Vidio sam Mancinijeve izjave poslije meca i konferenciju za stampu. Nisam nigdje vidio da je rekao to da ce Dzeko biti na klupi.

Ako je to negdje izjavio onda je totalno pogubio kompas, jer priprema za sledeci mec jos nije pocela i izjaviti neposredno poslije ovoga meca da ce poceti na klupi je pretjerano i odluka u afektu.
Mancini danas treba da pocne pripremu sledeceg meca i smijesno je da sinoc izjavi ko ce igrati a ko ne. U Dzekinom slucaju ako je to izjavio bi bila kazna za onakvo ponasanje i veoma los potez mancinija.

Ja ocekujem dzeku na klupi sledeci mec al ako je Mancini to vec izjavio sinoc onda je to veoma ne profesionalno od njega i nije trebao govoriti...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 sep 2011, 12:34

NoName je napisao/la:On to nije izjavio u video izjavi koliko sam upratio, nego pisanim medijima. Recimo, BBC, Guardian i slični respektabilni mediji samo prenose ono što je on govorio u tim video izjavama, dok pojedini pisani mediji donose drugačije priče. Primjer:
The Telegraph:
“I am furious with Dzeko’s performance.” Mancini said. “The next game, he will be on the bench with me. He played a bad game, a poor game, but next time maybe if he players better, maybe he can stay on the pitch.
Daily Mail:
The Italian sounded as if it was unprecedented in his experience. Already angry with Dzeko — ‘he can sit next to me on the bench at the weekend’ he said
Ovo su dvije sasvim različite izjave. Većina ostalih medija prenosi ovu drugu izjavu.
care

[youtube][/youtube]

2:50

"next time he will stay on the bench with me"
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 28 sep 2011, 12:38

Dakle, kaznjava Dzeku, cim je izjavio odma poslije meca.....

Ne profesionalnost, ovo nije smio izjaviti...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 28 sep 2011, 12:39

Pa Dzeko majstore svaka ti cast.Kad Manchini uspije napraviti od igraca mjeseca,igraca koji ne moze ozbiljnije ugroziti gol u samo mjesec dana.Onda tu nije u pitanju kvalitet igraca ,nego njegov nacin igre.Moze on 3 dana pricati kako Dzeko igra lose,pa samo je dovoljno pogledati sta rade,Nasri ,Silva,Barry,Toure;Aguero,i onda reci kako je od njih Edin najgori i uvijek zreo za izmjene,pa to je vrhunac gluposti.Covjek nadosao pa skontao da je Tevez kljucni za pad ekipe,jer je njegovim favoriziranjem oduvijek,nametnuo krizu u svojoj ekipi.Izbacio je Dzeku iz ritma,mijenja ga i kad treba i kada ne.IMa Balotelija koji je u strasnoj formi,zabio konacno jedan gol.Muka mi je kad vidim da pricaju Dzeko bio los,a ljudi smisljene akcije nisu napravili.Kako je to Bayern uredio,pa onaj Gomez ne moze nanu rahmetli proci,ali zabije 2 gola,kad mu ljudi sve serviraju.Dzeko je kriv,sto Clishy ne moze 5 lopti za redom da doda prema naprijed ,nego pada,zapinje ,centrira u aut,Dzeko je kriv,sto Barry isto muha bez glave ,ne zna smiri loptu,Dzeko je isto tako kriv,sto Richards isto fico pored ferarija izgleda kada ulazi u prodore i duele sa Riberijem.Takodjer da napomenemo da je Dzeko kriv,sto Nasri i Silva ne mogu kvalitetnog pasa da upute.Dzeko je kriv sto Aguero nije zabio ni jedan gol,a ja mislim ,ovo je licno misljenje da je kriv i sto je dosao u CIty,jer sad se jedan Tevezito ljuti ,a Baloteli ne moze da igra i pravi sranja po terenu.DZeko kriv si i odlazi ,najveci si promasaj u historiji Engleske.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 sep 2011, 12:41

bordo_Sarajevo je napisao/la:care

[youtube][/youtube]

2:50

"next time he will stay on the bench with me"
Tnx. Na poslu sam, ne mogu preslušati sada šta je rekao, ali nema šta, vjerujem ti.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 sep 2011, 12:42

barbarez je napisao/la:Nisam pratio sinoc forum,ali evo mogu da vidim da je opet prica Dzeko se nije vidio.Dzeko sto je mogao sinoc uradio je,15 puta je bio korisniji d Aguera.Manchini je levat strogi,sinoc mu je Bayern pojeo vezni red.Barry i Yaya toure kriza,Nasri i Silva isto tako,i onda je Dzeko krivac sto lopte nije dobio kako treba.E **** vas vas fudbal i komentari.
Bas kao sto si rekao. Ko imalo poznaje fudbal, zna da bi reakcija svakog dobrog trenera bila da pojaca zadnju veznu i to od 25 minuta kada se vidjelo da ne ide! Znaci trebao je dodati zadnjeg veznog koji bi trebao pomoci napadu i odbrani.
Mancini i nije neki strateg, on se igra trenera!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 sep 2011, 12:43

Džeko nije kriv za njegovo (ne)znanje...
Ono sinoć je bilo sramotno od strane jednog trenera koji ima takve igrače da mu ekipa onako igra...
Nema ni glave ni repa ona igra, ok na diobi su prvog mjesta sa Unitedom, ovo im je praktično prvi poraz ali na onaj način???
Protiv Villareala moraju iskopati bodove te ostati neporaženi protiv Napolija ako se misle nadati prolasku dalje..

I da ... koliko god bio subjektivan, trener ne smije da traži alibi u pojedincu za svoje promašaje koji su i laiku vidljivi
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 sep 2011, 12:46

Vi uopste ne znate sta se kuha i zasto je Edin tako reagovao. Mozda Mancini pravi mjesto za nekog drugog pa se polako gradi pricom kako nije zadovoljan sa Edinom?! Mozda pravi prostor za nekog sa klupe ili se dovodi jos jedan napadac na stetu Edina?!
U potpunosti opravdavam Edinovu reakciju i nije jedini koji je ovako reagovao. Mnogi, pogotovo spicevi reaguju ovako i ne budu sankcionisani, zasto bi Dzeko bio?
Naravno da Edin ne zeli biti zrtva slabe igre cijelog tima. City je sinoc sa Edinom igrao lose ali se bar nesto naziralo i moglo ocekivati iako je Bayern bio dosta bolji. Bez Edina su bili mnogo losiji i nisu prisli golu, Bayern ih totalno ponizio, kao da su amateri! Gubis 2:0 i izvodis spica? Ponizenje i timu i sebi i igracu kojeg izvodis.
Gledao sam i ja na jednoj stranoj televiziji i komentator kaze da NIKO NE RAZUMIJE IZMJENU!
Znam da se izmjena trenera treba postovati ali ako znas ili osjetis da je to zbog nekih drugih razloga, onda treba pokazati zube!
Bolje zavrsiti na klupi zbog frke sa trenerom nego zato sto ce taj isti tener kasnije reci kako si bio zamjenjen deset puta jer je cijeli tim bio los zbog tebe.

Edine, neka si pokazao zube a ove sitne duse, ovi nasi jadni pljuvaci ce nazalost uvijek biti tu da lijece svoje bolesne duse. Nikad i nikog svog oni nisu podrzali, jadan je to narod!
Mancini je i definitivno pokazao da je NULA trener i da nije one gomile dobrih igraca koja bi i bez trenera znala igrati, on nikad nebi napravio neki rezultat. Sreca njegova pa City vode ljudi koji su daleko od fudbala i kad Mancini zaplace da mu treba jos jedan spic, oni kesiraju. Sad se vjerovatno opet priprema za nova pojacanja.
Nije 2:0 sramota, pogotovo ne protiv Bayerna ali ona igra je i vise od sramote. Toliko su jadno izgledali, nemoguce je opisati rijecima. Treba Edin da bude krivac za to?! Da se na njemu kola lome?!
Mancini mora/treba fino sve izgladiti sa Edinom. To mu je jedino rjesenje, inace bi mu se stolica mogla izmaci. Tevez, za kojeg se moglo uzeti 40-50 miliona ce mozda propasti pa City opet nece prodati dobrog igraca. Hoce li on ikad ikog prodati a kupuje konstantno?

EDINE, UZ TBE SMO! PUNO BOLJE RADIS SVOJ POSAO NEGO MANCINI I MINIMALNO POLA TIMA!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 sep 2011, 13:01

barbarez je napisao/la:Pa Dzeko majstore svaka ti cast.Kad Manchini uspije napraviti od igraca mjeseca,igraca koji ne moze ozbiljnije ugroziti gol u samo mjesec dana.Onda tu nije u pitanju kvalitet igraca ,nego njegov nacin igre.Moze on 3 dana pricati kako Dzeko igra lose,pa samo je dovoljno pogledati sta rade,Nasri ,Silva,Barry,Toure;Aguero,i onda reci kako je od njih Edin najgori i uvijek zreo za izmjene,pa to je vrhunac gluposti.Covjek nadosao pa skontao da je Tevez kljucni za pad ekipe,jer je njegovim favoriziranjem oduvijek,nametnuo krizu u svojoj ekipi.Izbacio je Dzeku iz ritma,mijenja ga i kad treba i kada ne.IMa Balotelija koji je u strasnoj formi,zabio konacno jedan gol.Muka mi je kad vidim da pricaju Dzeko bio los,a ljudi smisljene akcije nisu napravili.Kako je to Bayern uredio,pa onaj Gomez ne moze nanu rahmetli proci,ali zabije 2 gola,kad mu ljudi sve serviraju.Dzeko je kriv,sto Clishy ne moze 5 lopti za redom da doda prema naprijed ,nego pada,zapinje ,centrira u aut,Dzeko je kriv,sto Barry isto muha bez glave ,ne zna smiri loptu,Dzeko je isto tako kriv,sto Richards isto fico pored ferarija izgleda kada ulazi u prodore i duele sa Riberijem.Takodjer da napomenemo da je Dzeko kriv,sto Nasri i Silva ne mogu kvalitetnog pasa da upute.Dzeko je kriv sto Aguero nije zabio ni jedan gol,a ja mislim ,ovo je licno misljenje da je kriv i sto je dosao u CIty,jer sad se jedan Tevezito ljuti ,a Baloteli ne moze da igra i pravi sranja po terenu.DZeko kriv si i odlazi ,najveci si promasaj u historiji Engleske.
E svaka tebi cast na ovom postu,kao i svim ostalim forumasima koji su GLEDALI utakmicu kako treba,jer ovi s kritikama o dzekinoj losoj igri mi lagano idu na onu stvar....Ok,jeste ekipa odigrala grozno i ne mozes u takvoj situaciji nikoga izdvajati da je bio dobar,ali mijenjati dzeku,koji bar pokazuje 'znake zivota' i SIGURNO nije losiji od drugih na terenu je smijesno od zabara.... Ljudi,poenta je da zabar ima ljubimce i gradi autoritet na dzeki...pa drugi put u 3dana njega mijenja(bez ikakvog posebnog razloga),sto indirektno pokazuje ko je krivac za losu igru,opet kazem,po vidjenju zabara,dok vezna linija nije u stanju da kreira sansu,a bocni igraci da centriraju...Nije trebao onako da se ponasa poslije izmjene,ali ga i razumijem i mozda bi isto i reagovao,jer postaje dezurni krivac kad ekipu ne ide,a NIJE to zasluzio....da jeste,prvi bi ovdje kritiku napisao!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.