Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Tacno je da nema na teletextu kao da oni nemaju pojma i nekako cisto sumnjam da ce i na eurospot srbia da prenose live utakmice bundes lige, ona dvojica komentatora prenose utakmice iz svojih stanova jbt 

- miralem444
- Kontakt:
ja sam jutros gledo na eurosportu2 CE kojeg ja imam....ljudi najavljuju bundes ligu...eh sad....a ko ima resive ima digisport..oni prenose...nafrI82 je napisao/la:Tacno je da nema na teletextu kao da oni nemaju pojma i nekako cisto sumnjam da ce i na eurospot srbia da prenose live utakmice bundes lige, ona dvojica komentatora prenose utakmice iz svojih stanova jbt
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
ma ljudi bice sto posto ko ima srpski eusport 2, najavljuju i sto rece vrti se znak bundes lige u uglu, a na engleskom j. najavljuju utakmice za veceras i za sutra...
joj uzivancije jedva cekam da pocne

joj uzivancije jedva cekam da pocne

I jos nastavljaju...respo je napisao/la:edin dzeko potpisao za eurosport da odrzava satelite
ako postigne vecu pokrivenst veca mu je cijena
pa dvije stranice o frenkvencijama resiverima fazonima a tema dzeko

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
eh ovo sad vazi samo za nicaZe
dobio sam one novine SUPER INFO sto ih dijele po cijelom gradu i na zadnjoj stranici ima reklama TELEKABELA u kojoj kazu da su oni otkupili prava za taj kanal kako bi mi koji vec imamao njihovu kablovsku mogli gledati a i oni koji nisu jos na kablovskoj da se prebace....tako da su ovo bas dobro uradili ,ne samo da su nas usrecili vec daju ljudima razloge da se prebce na kablovsku....ja bi da vec nisam.......WIN WIN SITUATION!!
ZNACI ZENICANI SA KABLOVSKOM NEMAJU RAZLOGA ZA BRIGU
dobio sam one novine SUPER INFO sto ih dijele po cijelom gradu i na zadnjoj stranici ima reklama TELEKABELA u kojoj kazu da su oni otkupili prava za taj kanal kako bi mi koji vec imamao njihovu kablovsku mogli gledati a i oni koji nisu jos na kablovskoj da se prebace....tako da su ovo bas dobro uradili ,ne samo da su nas usrecili vec daju ljudima razloge da se prebce na kablovsku....ja bi da vec nisam.......WIN WIN SITUATION!!

- Bez_komentara
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiideni_m1312 je napisao/la:eh ovo sad vazi samo za nicaZe
dobio sam one novine SUPER INFO sto ih dijele po cijelom gradu i na zadnjoj stranici ima reklama TELEKABELA u kojoj kazu da su oni otkupili prava za taj kanal kako bi mi koji vec imamao njihovu kablovsku mogli gledati a i oni koji nisu jos na kablovskoj da se prebace....tako da su ovo bas dobro uradili ,ne samo da su nas usrecili vec daju ljudima razloge da se prebce na kablovsku....ja bi da vec nisam.......WIN WIN SITUATION!!![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
jel dosta vise 

- miralem444
- Kontakt:
evo i kod meene sve ok.....uh al sam odahnuo..ko ima resiver eurosport2 CE...ja ok..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
jel iko gledao zadnju epizodu nemoguce ljubavi, a voli je rodrigo jel da?
- rob do bagro
- Kontakt:
ja mislim da dadzenidm je napisao/la:jel iko gledao zadnju epizodu nemoguce ljubavi, a voli je rodrigo jel da?

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Moramo gledat nase dijamante, boli nas na kom kanalu i kom jeziku hahaaha
naprijed bosanski dijamanti!!!

hehe, Dzeko i Miske zabijaju golove na svim svjetskim jezicima xDnafrI82 je napisao/la:Moramo gledat nase dijamante, boli nas na kom kanalu i kom jeziku hahaahanaprijed bosanski dijamanti!!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
naravno hehetanzla je napisao/la:hehe, Dzeko i Miske zabijaju golove na svim svjetskim jezicima xDnafrI82 je napisao/la:Moramo gledat nase dijamante, boli nas na kom kanalu i kom jeziku hahaahanaprijed bosanski dijamanti!!!

Nema Dzeke ni na klupi.
Sta je ovo?
Sta je ovo?
Nema prenosa na ovom srpskom eurosportu. Odoh harakiri izvrsiti!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- NoName
- Kontakt:
Kod mene je Eurosport2 na srspkom ali upravo je hebeni fudbal na pijesku i to uz srpski komentar, BL ni na mapi! U 3PM
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
kaze komentator jos je se nezna sto dzeke nema ni na klupi

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
-
- Kontakt:
Ja upravo gledam. Eurosport2. Možete vidjeti i pregled programa za Eurosport2 (Srbijanska verzija) pa ćete vidjeti da ima.
U Tuzli neće biti problema sa gledanjem Bundeslige (ko ima kablovsku televiziju). Nadam se da će Džeko upisati prvi go ove sezone.
A Džeke ima.
U Tuzli neće biti problema sa gledanjem Bundeslige (ko ima kablovsku televiziju). Nadam se da će Džeko upisati prvi go ove sezone.
A Džeke ima.
Zadnja izmjena: nemam.nick, dana/u 07 avg 2009, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.