Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko

Ma nemate vi pojma Dzeko je kloc-sljivotres!! hahhahahNEZALAGANJE je napisao/la:Druze,potpis za svako slovo.....pa ovo nema nigdje na svijetu,'sakatis' ekipu u ofanzivnom smislu uvodeci krampu de jonga,a izbacujuci napadaca,pri rezultatu 2-0bosnas_ je napisao/la:Mancini je ponizio Dzeku,izbacivanjem iz igre u 55 minuti,iako City gubi 2:0,iskljucivo greskom katastrofalne odbrane! Dzeko ako nije bio bolji od Aguera i Silve,sigurno nije bio losiji,ali eto on autoriret zeli graditi na njemu,sto je tuzno! pa Dzeko protiv Totenhema postigne 4 gola i u narednoj utakmici protiv Vigana Mancini ga ostavi na klupi,navodno zbog umora...glupo zaista! Dzeko se protiv Bayerna trudio,trcao,asistirao..i zaista nije zasluzio da bude zamjenjen! Silva ,Aguero i Nasri su ubjedljivo najlosiji na terenu kod Citya!![]()
Vezna linija ocajna,blago receno,osim donekle barry-a koji je nesto i uradio u def.smislu(a i njega je izbacio)!Mislim da ovakvim potezom zabar i ubija samopouzdanje dzeki mijenjajuci ga u dvije zadnje tekme nakon sata igre...svi ovi sto pisu da je bio los,nemaju pojma o fudbalu jer,da se dzeko nije nalazio u sansama,a city dominirao ili da je promasivao iste,to bi bio znak da ne radi svoj dio posla....ovako on vise proveo u sredini nego u spicu,sto dovoljno govori sta su veznjaci radili....
sala mala, sve ok napisano!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ima li iko link za sky sport..? Da vidimo sta kazu..?
Treb'o je Mancini Panteliju -limona ubaciti u igru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sutra u havazu ces saznati sve iz prve ruke!!! hahhahhTKC je napisao/la:ima li iko link za sky sport..? Da vidimo sta kazu..?

Vidjecemo sta ce biti al nesto se dobro zakuhalo!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Megamon
- Kontakt:
Ma dzeko je svasta trpio pa nije ovako reagovao.Vidi se da je totalno popizdio sto je i normalno.Al' Mancini nema izbora, ne moze do kraja igrati sa Balotelijem i Aguerom tako da Dzeko opet should/must play.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
dobro ali imas li link..?vrebac86 je napisao/la:sutra u havazu ces saznati sve iz prve ruke!!! hahhahhTKC je napisao/la:ima li iko link za sky sport..? Da vidimo sta kazu..?![]()
![]()
Trazio sam na link hunter ali nema..?Ima li iko drugi..?
Nisam siguran sta je Dzeki u zadnje vrijeme, ali sigurno se treba smiriti i prestati ponasati kao da je jos uvjek u Wolfsburgu i da je glavni.
Manicini je boss, bez obzira na sve...Dzeko treba paziti da nebude slucaj kao Adebayor
Manicini je boss, bez obzira na sve...Dzeko treba paziti da nebude slucaj kao Adebayor
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
NOVI HIT, ROBERTA MANCINIJA > POSLE MENE .......

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/09/ ... 34x286.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;TKC je napisao/la:dobro ali imas li link..?vrebac86 je napisao/la:sutra u havazu ces saznati sve iz prve ruke!!! hahhahhTKC je napisao/la:ima li iko link za sky sport..? Da vidimo sta kazu..?![]()
![]()
Trazio sam na link hunter ali nema..?Ima li iko drugi..?
Evo ti dzekina reakcija... jos svega se izdesavalo tu. Sky Sports za razliku od FTV ima prava za kadrove i sa klupe... sve se to dobro placa

Samo da se Edin ne počne sada izvinjavati nego nastaviti zauzimati ovaj drčni stav. Ili šeš ili beš , jer ova ekipa je ionako u helaću. Njima treba jedan vođa na terenu koji će sve po spisku suigraču kada ne doda loptu na vrijeme a i koji će orati teren trčanjem pa 50 minuta 50 minuta ... ima zamjena. A Manchini ima problema jer ako ulaziš u konflikt sa igračima konstantno a sada ih je več 4,5 onda nije više do igrača. A za Edina fakat znamo da je i previše fer igrač.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Mancini potvrdio, Tevez odbio igrati... tu mu je kraj. Navodno je Tevez nakon toga nešto prigovorio Džeki i zato je nastala kompletna zbrka...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma zadrti su Talijani, mene je stvarno strah da ovo nece eskalirati u nesto vise. Nijedan trener ne voli da mu se "popuje", a pogotovo u ovakvoj situaciji.Megamon je napisao/la:Ma dzeko je svasta trpio pa nije ovako reagovao.Vidi se da je totalno popizdio sto je i normalno.Al' Mancini nema izbora, ne moze do kraja igrati sa Balotelijem i Aguerom tako da Dzeko opet should/must play.
Mislim, ja razumijem sta su htjeli da naprave na klupi City-ja, samo sto je pitanje da li je to bilo rjesenje. Ocigledno je ispalo da nije.
Vadjenjem Dzeke i uvodjenjem De Jonga se otvorio prostor Yayi da ide naprijed tako da je Aguero bio napadac, a iza njega su trebali biti nasri, silva i yaya. Dakle, to uopste nije bila toliko defanzivna postava, jer je cilj bio preuzeti sredinu terena i ubrzati igru sa igracem vise u sredini. Ocigledno nisu u tome uspjeli. Nije problem ni u Silvi, ni u Nasriju, vec u tome sto City ima uzasno spor build-up play, i kada im markiras Silvu i Nasrija, ostaju odsjeceni. Polukontre skoro da nemaju. Centarsuta sa bokova skoro da nema. Dakle, zbijes redove, markiras kreatore i vec si na dobrom putu.
Opet kazem, nije Dzeko kriv sto nije dobijao loptu, sto mu Silva ili neko drugi nije otvorio dobru priliku, no i kada je imao loptu, nije ucinio nista posebno. Moze on mnogo bolje kao pojedinac, isto kao sto moze i City daleko bolje kao ekipa.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sta fali Adebayoru ziv bio. Isao na posudbu u Real,sad u Tottenhamu. Bar ima normalnog trenera. Tevez i Zabaleta su se isto posvadali sa Mancinijem na utakmici. Tevez nije ni htjeo da ude da mu igra zato sto je hajvan. A Zabaleta na strani igracaPauk je napisao/la:Nisam siguran sta je Dzeki u zadnje vrijeme, ali sigurno se treba smiriti i prestati ponasati kao da je jos uvjek u Wolfsburgu i da je glavni.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- NoName
- Kontakt:
Mancini je navodno potvrdio ovu situaciju sa Tevezom. Ma koliko ja ne podnosio Teveza, mislim da je ovaj u pravu. U 4-5 posljednjih utakmica ga obavezno šalje na zagrijavanje i onda ga ne ubaci u igru. Nije to način, bez obzira šta je ovaj govorio, ipak je bio najbolji strijelac ekipe i cijelog EPL prošle godine.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Opa, pocelo je.Virtu4l je napisao/la:Mancini potvrdio, Tevez odbio igrati... tu mu je kraj. Navodno je Tevez nakon toga nešto prigovorio Džeki i zato je nastala kompletna zbrka...

Izdržati, to je temelj vrline!
S kim se sad Džeko svađ'o s Tevezom ili Mancinijem?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uh sto ce ga pogoditi ako bude ko Adebayor....bas ce mu biti lose....vjerovatno ce otici kod nekih neznalaca koji znaju igrati timski i koji znaju iskoristiti pravog centarfora...Pauk je napisao/la:Nisam siguran sta je Dzeki u zadnje vrijeme, ali sigurno se treba smiriti i prestati ponasati kao da je jos uvjek u Wolfsburgu i da je glavni.

- NoName
- Kontakt:
De nek neko kaže Carlitosu da se ne zajebava sa Edinom, da mu ne bi jedna ekskurzija odavdje pokucala na vrata 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.