Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vrebac86
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la vrebac86 » 27 sep 2011, 22:47

:shock:
NEZALAGANJE je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Mancini je ponizio Dzeku,izbacivanjem iz igre u 55 minuti,iako City gubi 2:0,iskljucivo greskom katastrofalne odbrane! Dzeko ako nije bio bolji od Aguera i Silve,sigurno nije bio losiji,ali eto on autoriret zeli graditi na njemu,sto je tuzno! pa Dzeko protiv Totenhema postigne 4 gola i u narednoj utakmici protiv Vigana Mancini ga ostavi na klupi,navodno zbog umora...glupo zaista! Dzeko se protiv Bayerna trudio,trcao,asistirao..i zaista nije zasluzio da bude zamjenjen! Silva ,Aguero i Nasri su ubjedljivo najlosiji na terenu kod Citya!
Druze,potpis za svako slovo.....pa ovo nema nigdje na svijetu,'sakatis' ekipu u ofanzivnom smislu uvodeci krampu de jonga,a izbacujuci napadaca,pri rezultatu 2-0 :o :o Vezna linija ocajna,blago receno,osim donekle barry-a koji je nesto i uradio u def.smislu(a i njega je izbacio)!Mislim da ovakvim potezom zabar i ubija samopouzdanje dzeki mijenjajuci ga u dvije zadnje tekme nakon sata igre...svi ovi sto pisu da je bio los,nemaju pojma o fudbalu jer,da se dzeko nije nalazio u sansama,a city dominirao ili da je promasivao iste,to bi bio znak da ne radi svoj dio posla....ovako on vise proveo u sredini nego u spicu,sto dovoljno govori sta su veznjaci radili....
Ma nemate vi pojma Dzeko je kloc-sljivotres!! hahhahah
sala mala, sve ok napisano!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 27 sep 2011, 22:47

ima li iko link za sky sport..? Da vidimo sta kazu..?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 22:49

Treb'o je Mancini Panteliju -limona ubaciti u igru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 sep 2011, 22:50

TKC je napisao/la:ima li iko link za sky sport..? Da vidimo sta kazu..?
sutra u havazu ces saznati sve iz prve ruke!!! hahhahh :lol: :lol:

Vidjecemo sta ce biti al nesto se dobro zakuhalo!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 sep 2011, 22:50

Ma dzeko je svasta trpio pa nije ovako reagovao.Vidi se da je totalno popizdio sto je i normalno.Al' Mancini nema izbora, ne moze do kraja igrati sa Balotelijem i Aguerom tako da Dzeko opet should/must play.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 27 sep 2011, 22:51

vrebac86 je napisao/la:

dobro ali imas li link..?

Trazio sam na link hunter ali nema..?Ima li iko drugi..?

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 27 sep 2011, 22:51

Nisam siguran sta je Dzeki u zadnje vrijeme, ali sigurno se treba smiriti i prestati ponasati kao da je jos uvjek u Wolfsburgu i da je glavni.

Manicini je boss, bez obzira na sve...Dzeko treba paziti da nebude slucaj kao Adebayor
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 27 sep 2011, 22:52

NOVI HIT, ROBERTA MANCINIJA > POSLE MENE ....... :D

slika

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 27 sep 2011, 22:53

TKC je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:

dobro ali imas li link..?

Trazio sam na link hunter ali nema..?Ima li iko drugi..?
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/09/ ... 34x286.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ti dzekina reakcija... jos svega se izdesavalo tu. Sky Sports za razliku od FTV ima prava za kadrove i sa klupe... sve se to dobro placa :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 sep 2011, 22:53

Samo da se Edin ne počne sada izvinjavati nego nastaviti zauzimati ovaj drčni stav. Ili šeš ili beš , jer ova ekipa je ionako u helaću. Njima treba jedan vođa na terenu koji će sve po spisku suigraču kada ne doda loptu na vrijeme a i koji će orati teren trčanjem pa 50 minuta 50 minuta ... ima zamjena. A Manchini ima problema jer ako ulaziš u konflikt sa igračima konstantno a sada ih je več 4,5 onda nije više do igrača. A za Edina fakat znamo da je i previše fer igrač.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2011, 22:55

Mancini potvrdio, Tevez odbio igrati... tu mu je kraj. Navodno je Tevez nakon toga nešto prigovorio Džeki i zato je nastala kompletna zbrka...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 sep 2011, 22:56

Megamon je napisao/la:Ma dzeko je svasta trpio pa nije ovako reagovao.Vidi se da je totalno popizdio sto je i normalno.Al' Mancini nema izbora, ne moze do kraja igrati sa Balotelijem i Aguerom tako da Dzeko opet should/must play.
Ma zadrti su Talijani, mene je stvarno strah da ovo nece eskalirati u nesto vise. Nijedan trener ne voli da mu se "popuje", a pogotovo u ovakvoj situaciji.

Mislim, ja razumijem sta su htjeli da naprave na klupi City-ja, samo sto je pitanje da li je to bilo rjesenje. Ocigledno je ispalo da nije.

Vadjenjem Dzeke i uvodjenjem De Jonga se otvorio prostor Yayi da ide naprijed tako da je Aguero bio napadac, a iza njega su trebali biti nasri, silva i yaya. Dakle, to uopste nije bila toliko defanzivna postava, jer je cilj bio preuzeti sredinu terena i ubrzati igru sa igracem vise u sredini. Ocigledno nisu u tome uspjeli. Nije problem ni u Silvi, ni u Nasriju, vec u tome sto City ima uzasno spor build-up play, i kada im markiras Silvu i Nasrija, ostaju odsjeceni. Polukontre skoro da nemaju. Centarsuta sa bokova skoro da nema. Dakle, zbijes redove, markiras kreatore i vec si na dobrom putu.

Opet kazem, nije Dzeko kriv sto nije dobijao loptu, sto mu Silva ili neko drugi nije otvorio dobru priliku, no i kada je imao loptu, nije ucinio nista posebno. Moze on mnogo bolje kao pojedinac, isto kao sto moze i City daleko bolje kao ekipa.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 sep 2011, 22:57

Pauk je napisao/la:Nisam siguran sta je Dzeki u zadnje vrijeme, ali sigurno se treba smiriti i prestati ponasati kao da je jos uvjek u Wolfsburgu i da je glavni.

Manicini je boss, bez obzira na sve...Dzeko treba paziti da nebude slucaj kao Adebayor
Sta fali Adebayoru ziv bio. Isao na posudbu u Real,sad u Tottenhamu. Bar ima normalnog trenera. Tevez i Zabaleta su se isto posvadali sa Mancinijem na utakmici. Tevez nije ni htjeo da ude da mu igra zato sto je hajvan. A Zabaleta na strani igraca :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 sep 2011, 22:57

Mancini je navodno potvrdio ovu situaciju sa Tevezom. Ma koliko ja ne podnosio Teveza, mislim da je ovaj u pravu. U 4-5 posljednjih utakmica ga obavezno šalje na zagrijavanje i onda ga ne ubaci u igru. Nije to način, bez obzira šta je ovaj govorio, ipak je bio najbolji strijelac ekipe i cijelog EPL prošle godine.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 sep 2011, 22:57

Virtu4l je napisao/la:Mancini potvrdio, Tevez odbio igrati... tu mu je kraj. Navodno je Tevez nakon toga nešto prigovorio Džeki i zato je nastala kompletna zbrka...
Opa, pocelo je. :mrgreen: Ja ni sam ne znam kako bih odreagovao da sam bio umjesto Edina. Mogu misliti kako se osjecao. Kao sto neko rece, samo da se sad ne pocne izvinjavati.
Izdržati, to je temelj vrline!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 sep 2011, 22:58

S kim se sad Džeko svađ'o s Tevezom ili Mancinijem?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 sep 2011, 22:59

Pauk je napisao/la:Nisam siguran sta je Dzeki u zadnje vrijeme, ali sigurno se treba smiriti i prestati ponasati kao da je jos uvjek u Wolfsburgu i da je glavni.

Uh sto ce ga pogoditi ako bude ko Adebayor....bas ce mu biti lose....vjerovatno ce otici kod nekih neznalaca koji znaju igrati timski i koji znaju iskoristiti pravog centarfora... :lol: :lol:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 sep 2011, 22:59

De nek neko kaže Carlitosu da se ne zajebava sa Edinom, da mu ne bi jedna ekskurzija odavdje pokucala na vrata :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 sep 2011, 23:00

slika
Izdržati, to je temelj vrline!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, greenwood, HariTz, Micron i 52 gosta.