FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
stvarno moram priznati vidiš kako znaš fakat si u pravu borimo se protiv vjetrenjača zato i treba da napustimo ligu nečemo vam smetati na putu do titule ali pogledaj mnalo Evropske utakmice i ko je najbolji kako li ?A samo ovde ne možemo čudo nema snimaka golova nema nigdje ništa sudija sa 30 metara vidi faul a pomoćni sa 3 ne vidi šta če čorav majka ga ubila a Zrilić je inače vunderkind vidi ko supermen kroz zid .A imali smo mi poraz od sparte pa smo aplauzom ispratili ljude koi su klasa bolji od nas ali ovo u Trebinju i na AFH je smiješno S M I J E Š N O
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 27 sep 2011, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Imp je napisao/la:Jel to najbolje što znaš ?UPS je napisao/la:kao i tvoj stari... slicna situacija
cuj gmizavca sto se javlja

Samo žalosno je da te vjetrenjače znaju nekad i život da oduzmu !!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 27 sep 2011, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Nemas potrebe ti jednom primitivcu objasnjavati! Dzabe im sve vjestacke titule,kada bi oni sve
na svijetu dali da odigraju jednu veliku tekmu u Evropi. Ali o tome mogu samo sanjati jer nema
u evropskim tekmama namjestanja! Tako da ce oni uvijek ostati mali provincijski klub!
Sa nekim malim brojem jadnih kockastih glava!! Nego mi trebamo ganjati Evropu kada na posten
nacin nemozemo osvojiti prvenstvo,pa tamo pokusati napraviti neki veliki rezultat!
Uzeti dobre love i jacati iz sezone u sezonu!!! A ovi seoski klubovi ce pasti kurcu za usi!
Posto se nece moci cijeli zivot samo finansirati kupovina tekmi i prvenstva!!!
na svijetu dali da odigraju jednu veliku tekmu u Evropi. Ali o tome mogu samo sanjati jer nema
u evropskim tekmama namjestanja! Tako da ce oni uvijek ostati mali provincijski klub!
Sa nekim malim brojem jadnih kockastih glava!! Nego mi trebamo ganjati Evropu kada na posten
nacin nemozemo osvojiti prvenstvo,pa tamo pokusati napraviti neki veliki rezultat!
Uzeti dobre love i jacati iz sezone u sezonu!!! A ovi seoski klubovi ce pasti kurcu za usi!
Posto se nece moci cijeli zivot samo finansirati kupovina tekmi i prvenstva!!!
Nisi ni ti puno bolji od njegaxcoberx je napisao/la:Imp je napisao/la:Jel to najbolje što znaš ?UPS je napisao/la:kao i tvoj stari... slicna situacija
cuj gmizavca sto se javlja![]()
jel to pokusaj provakacije papcicu ? de potrudi se malo, bar budi orginalan
npr. bio sam na tekmi u Sa, sudija je odlican
![]()
![]()
pi*ic maleni

ovo za suljića i torlaka je stvarno smiješno ali je sreča što će odraditi kazne protiv realno slabih timova,ali je kazna za borac realna tri utakmice i 10 000 KM.
ma brate kako je krenulo izgleda da ce nas ove godine max sjeci...nije mi jasno..niko ne pogleda dva ponistena gola,al se zna da je torlak napao policajca iako se vidi nakon sto biva udaren od jednog i odgurnut od drugog da odlazi...sto se tice suljica nigdje dokaza da je digao srednji prst,ako je to uradio treba biti kaznjen al to se svugdje desava...smijesno je da je samo Sarajevo na tapeti iako su sve greske na njihovu stetu.nidi je napisao/la:ovo za suljića i torlaka je stvarno smiješno ali je sreča što će odraditi kazne protiv realno slabih timova,ali je kazna za borac realna tri utakmice i 10 000 KM.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
hvala gmizavac, ja sam sretan ako sam kao i onImp je napisao/la: Nisi ni ti puno bolji od njega

Nema na čemu, DIVExcoberx je napisao/la:hvala gmizavac, ja sam sretan ako sam kao i onImp je napisao/la: Nisi ni ti puno bolji od njega

A divi mu taštitnika na avatar ga stavio ali nema takvih u Europi ali ima zmajčeka
Sarajevo ljubavi moja!
Da je bilo koji drugi igrač kažnjen zbog nepristojnog ponašanja povjerovao bih ali suljić momak nema sa kopačkama 30 kila,.Ako je zbog dizanja srednjeg prsta istu stvar je uradio i vladavić u GradačcuJedini što je dobro za vas što će odraditi kazne u dvije tekme protiv rudara i travnika.mma_hz je napisao/la:ma brate kako je krenulo izgleda da ce nas ove godine max sjeci...nije mi jasno..niko ne pogleda dva ponistena gola,al se zna da je torlak napao policajca iako se vidi nakon sto biva udaren od jednog i odgurnut od drugog da odlazi...sto se tice suljica nigdje dokaza da je digao srednji prst,ako je to uradio treba biti kaznjen al to se svugdje desava...smijesno je da je samo Sarajevo na tapeti iako su sve greske na njihovu stetu.nidi je napisao/la:ovo za suljića i torlaka je stvarno smiješno ali je sreča što će odraditi kazne protiv realno slabih timova,ali je kazna za borac realna tri utakmice i 10 000 KM.![]()
ovo nije vise slucajno..
ma ne brinem se ja imamo mi dobre zamjene za njih dvojicu..samo se pitam sta ce nakon ovoga smisliti ..kako su poceli nema sanse da stanu..ajde da smo kaznjeni al da su i kaznjeene sudije koje su utjecale na rezultat u obje utakmice ...nego nikome nista jos 2.500 milja kazne za ulazak navijaca na teren od 20 sekundi pri kome nikoga ne napada i nema nikakvih sukoba,dok borcu samo 10 milja za one pokusaje ubistva blokovimai vrijedzanja na nacionalnoj osnovi,vjerskoj ma svakoj osnovi...i u trebinju smo mi vrijedzani na nacionalnoj osnovi al to izgleda nikome nije bitno....nidi je napisao/la:Da je bilo koji drugi igrač kažnjen zbog nepristojnog ponašanja povjerovao bih ali suljić momak nema sa kopačkama 30 kila,.Ako je zbog dizanja srednjeg prsta istu stvar je uradio i vladavić u GradačcuJedini što je dobro za vas što će odraditi kazne u dvije tekme protiv rudara i travnika.mma_hz je napisao/la:ma brate kako je krenulo izgleda da ce nas ove godine max sjeci...nije mi jasno..niko ne pogleda dva ponistena gola,al se zna da je torlak napao policajca iako se vidi nakon sto biva udaren od jednog i odgurnut od drugog da odlazi...sto se tice suljica nigdje dokaza da je digao srednji prst,ako je to uradio treba biti kaznjen al to se svugdje desava...smijesno je da je samo Sarajevo na tapeti iako su sve greske na njihovu stetu.nidi je napisao/la:ovo za suljića i torlaka je stvarno smiješno ali je sreča što će odraditi kazne protiv realno slabih timova,ali je kazna za borac realna tri utakmice i 10 000 KM.![]()
ovo nije vise slucajno..
zato kazem ako ce sudbina klubova kakvi su Sarajevo,Zelji,Velez,Celik,Sloboda pasti u ruke cobanu s Pala ..onda je jadna nasa sudbina..

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Samo ću reći da ja nisam znao da ova kazna uopšte postoji do današenjeg dana... čuj 3 utakmice i 2 utakmice...pa ljudi dragi (mislim i n Željovce)
daj budite malo realni, ali fakat. NIje ovo ni do Osima , ovo je do disciplinske koja radi šta joj se prohtije. Definitivno treb izaći u medije sa stavom "e sada nas na Koševu neće ni Manchester pobjediti"...mi smo jedni od rijetkih ekipa koja dozvoli da se igra nadomaćem terenu..s obzirom na situaciju to više ne treba dozvoliti!

nakon ovakvih izjava i komentara ste samo pokazali ko ste i kakvi ste nek vas je siroki uzeo volim neg pare..ne bih vise o vama da ne bude da provociram
Ja ne vjerujem sta je jedan od vas na otpr. 2 3 strnaice prije izvalio ,MOLIM TE MOMKU NIJE JASNO kako se odjednom kaznjavaju igraci a prije se to nije desavalo? e pa mora se jednom pocet to sto ste vi sad potrefili da budete prvi to je vas problem,suljicu svakako kazna a sto se tice torlaka ,ko je on ba da pravdu provodi et navijac bio u opstanosti fol,prvo i prvo navijac sigurno nije dzaba pendreke dobijo a uvjeren sam (ako ga je i udario uopste) da ni torlak nije dzaba.Borac jes blago kaznjen al jbg sta su trebali puc kaznu od milion koju ne mogu platit,nemojte samo vi pricat o kaznama za moralno ponasanje navijaca,ako vam ta tema padne napamet otidjite na youtube i gledajte snimke sa koseva portiv sirokog prosle godine.Problem i vas i lesinara i nekih manijaka i robijasa je sto svi samo traze neke teorije zavjere i svi su u fazonu :"SAMI PROTIV SVIH" jelde sve je smijesno sve je sega dok se tebi ne desi...daj ba uozbiljite se ,malo, prvo i prvo uvijek vam se tresu gore radjaju misevi,et vama neda neko da budete prvaci daj molim te uzeli gosk kozaru i razne fk.vukoj*ebine u prvih 5 kola i odjednom ni barca vam ravna nije,,,spustite se malo na zemlju
Ja ne vjerujem sta je jedan od vas na otpr. 2 3 strnaice prije izvalio ,MOLIM TE MOMKU NIJE JASNO kako se odjednom kaznjavaju igraci a prije se to nije desavalo? e pa mora se jednom pocet to sto ste vi sad potrefili da budete prvi to je vas problem,suljicu svakako kazna a sto se tice torlaka ,ko je on ba da pravdu provodi et navijac bio u opstanosti fol,prvo i prvo navijac sigurno nije dzaba pendreke dobijo a uvjeren sam (ako ga je i udario uopste) da ni torlak nije dzaba.Borac jes blago kaznjen al jbg sta su trebali puc kaznu od milion koju ne mogu platit,nemojte samo vi pricat o kaznama za moralno ponasanje navijaca,ako vam ta tema padne napamet otidjite na youtube i gledajte snimke sa koseva portiv sirokog prosle godine.Problem i vas i lesinara i nekih manijaka i robijasa je sto svi samo traze neke teorije zavjere i svi su u fazonu :"SAMI PROTIV SVIH" jelde sve je smijesno sve je sega dok se tebi ne desi...daj ba uozbiljite se ,malo, prvo i prvo uvijek vam se tresu gore radjaju misevi,et vama neda neko da budete prvaci daj molim te uzeli gosk kozaru i razne fk.vukoj*ebine u prvih 5 kola i odjednom ni barca vam ravna nije,,,spustite se malo na zemlju
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Onda i ja volim sto su vas napali u Banja Luci, sta cemo sadirridu je napisao/la:nakon ovakvih izjava i komentara ste samo pokazali ko ste i kakvi ste nek vas je siroki uzeo volim neg pare..ne bih vise o vama da ne bude da provociram
Haj ti nama reci kakvi smo mi, a kakvi ste vi
.irridu je napisao/la:nakon ovakvih izjava i komentara ste samo pokazali ko ste i kakvi ste nek vas je siroki uzeo volim neg pare..ne bih vise o vama da ne bude da provociram
kaze Muzurovic: "Decko je imao udes, ima ozbiljnu povredu kičme pa je PRESKOČIO OGRADU"

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Dokle???
Igrača nam udare, potres mozga dobije - epilog : 3:0 za protivnika
Igra frajer sa tri žuta kartona protiv nas - epilog : utakmica se mora ponoviti
Igrača udari sudija u kupu - derbiju - epilog : 3.0 za protivnika
Igrača udari policajac palicom - epilog : tri utakmice neigranja
Naš izrevoltirani igrač se ''uhvati'' tamo gdje je ''nepristojno - epilog : utakmica neigranja
Sudija u momentu tetaralnog pada igrača u našem šesnaestercu uopšte ne gleda u tom pravcu i svira penal iako nikako nije vidio da je isti sam pao - epilog : opet uzeta tri boda
Ubiju nam navijača i brata - epilog : ubojica na slobodi, saučesnici u bjekstvu nagrađeni simboličnim suđenjem
Kojekakvi igrači leotara, lištice, zrinjskog i inih vučjih jama se drže za ''damu'' prilikom intoniranja državne himne, dižu tri prsta, na statusima pišu kako će se dio BiH pripojiti susjednoj državi i psuju istu u kojoj žive, rade i zarađuju a pri tome nemaju nikakve ukore, kazne niti bilo kakve mjere protiv toga.
KO JE OVDJE LUD???
Nemojte samo priča o tome kako je Sarajvo režimski klub, klub sda, dekretsko čedo i kojekakve ublehe... žao mi je samo što jedna relativna većina naših ''komšija'' sa sprdnjom gleda na to sve a isto tako se dešavalo, dešava i dešavaće se i njima.
Očito nisu isti aršini kad su u pitanju Sarajevo, Željezničar, Borac, lištica, zrinjski...
O istupanju iz lige nema govora, kako bi se onda finansirali, posijelima i prelima??
Čelni ljudi Sarajeva moraju mnogo više da se zauzimaju za dobrobit kluba, mnogo jače moraju da štite interes kluba i agresivnije da djeluju, pravnim sredstvima, medijskim istupima...
Nama bolesnicima Bordo boje je pun qrac više raznoraznih mešetarenja, krađa, duplih aršina...
Naš izrevoltirani igrač se ''uhvati'' tamo gdje je ''nepristojno - epilog : utakmica neigranja
Sudija u momentu tetaralnog pada igrača u našem šesnaestercu uopšte ne gleda u tom pravcu i svira penal iako nikako nije vidio da je isti sam pao - epilog : opet uzeta tri boda
Ubiju nam navijača i brata - epilog : ubojica na slobodi, saučesnici u bjekstvu nagrađeni simboličnim suđenjem
Kojekakvi igrači leotara, lištice, zrinjskog i inih vučjih jama se drže za ''damu'' prilikom intoniranja državne himne, dižu tri prsta, na statusima pišu kako će se dio BiH pripojiti susjednoj državi i psuju istu u kojoj žive, rade i zarađuju a pri tome nemaju nikakve ukore, kazne niti bilo kakve mjere protiv toga.
KO JE OVDJE LUD???
Nemojte samo priča o tome kako je Sarajvo režimski klub, klub sda, dekretsko čedo i kojekakve ublehe... žao mi je samo što jedna relativna većina naših ''komšija'' sa sprdnjom gleda na to sve a isto tako se dešavalo, dešava i dešavaće se i njima.
Očito nisu isti aršini kad su u pitanju Sarajevo, Željezničar, Borac, lištica, zrinjski...
O istupanju iz lige nema govora, kako bi se onda finansirali, posijelima i prelima??
Čelni ljudi Sarajeva moraju mnogo više da se zauzimaju za dobrobit kluba, mnogo jače moraju da štite interes kluba i agresivnije da djeluju, pravnim sredstvima, medijskim istupima...
Nama bolesnicima Bordo boje je pun qrac više raznoraznih mešetarenja, krađa, duplih aršina...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Koji iskompleksirani šljam majko dragaramiral je napisao/la:Dokle???
KO JE OVDJE LUD???

Jel' to sve što mala štrumfovska duša poput tvoje ima reći?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve je to tacno 100 %, iz dresdena kad su se vracali, samo sto je on od njega napravio nevinašce, a on je u toj situaciji bio drogiran, napusen i sta vec nije bio josKevin je napisao/la:.irridu je napisao/la:nakon ovakvih izjava i komentara ste samo pokazali ko ste i kakvi ste nek vas je siroki uzeo volim neg pare..ne bih vise o vama da ne bude da provociram
kaze Muzurovic: "Decko je imao udes, ima ozbiljnu povredu kičme pa je PRESKOČIO OGRADU"
on je hercegovac, nije strumframiral je napisao/la:Jel' to sve što mala štrumfovska duša poput tvoje ima reći?
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google Adsense [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83 i 38 gostiju.