Imaju ljudi pritisak napadaju onda vrati loptu na pola , zatim na 16 i naprave pritisak sami na sebe

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:Tevez je navodno odbio da ide na zagrijavanje.
Cuo sam da je i Zabaleta nesto kenjao oko zagrijavanja. Da ih se hoce udruziti jedno desetak pa da smaknu onog invalida, nasao bi seik vec nekog trenera koji zna...kimbo je napisao/la:Odigrao je Edin loše danas ali ovu svađu je trebao puno ranije da napravi. Ne samo sa Manchinijem nego prije svega BUKVALNO priprijeti Silvi i Agueru a i ostalima po potrebi. Fakat se ona nedodavanja i ja bih rekao destruktivna dodavanja , klasična LOŽA, zove silovanje fudbala.
Imaju ljudi pritisak napadaju onda vrati loptu na pola , zatim na 16 i naprave pritisak sami na sebei onda jedva nekako Company onako panično spašavai izbija jao jao ....
Nije ni Mančini daleko od toga.Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Tevez večeras završio karijeru u Sitiju.
Prije ce biti da je Mancini zavrsio.Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Tevez večeras završio karijeru u Sitiju.
pa da se ne osramoti,, da nije pojacao odbranu ljudi bi ih nakantali 5-0!!Bosnier je napisao/la:Evo engleski mediji pisu , sukob teveza u Mancinia
samo mi nije jasno zasto je iizbacio dzeku , najboljem igraca city ija sigurno , a ubacio defanzivca
Mislim da je seiku liga prioritet a tamo djele prvo mjesto sa Unitedom.harishp je napisao/la:Prije ce biti da je Mancini zavrsio.Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Tevez večeras završio karijeru u Sitiju.
Tolike pare ulozene a on jedva bod u dvije tekmu LP.
Čuvao rezultatBosnier je napisao/la:Evo engleski mediji pisu , sukob teveza u Mancinia
samo mi nije jasno zasto je iizbacio dzeku , najboljem igraca city ija sigurno , a ubacio defanzivca
Druze,potpis za svako slovo.....pa ovo nema nigdje na svijetu,'sakatis' ekipu u ofanzivnom smislu uvodeci krampu de jonga,a izbacujuci napadaca,pri rezultatu 2-0bosnas_ je napisao/la:Mancini je ponizio Dzeku,izbacivanjem iz igre u 55 minuti,iako City gubi 2:0,iskljucivo greskom katastrofalne odbrane! Dzeko ako nije bio bolji od Aguera i Silve,sigurno nije bio losiji,ali eto on autoriret zeli graditi na njemu,sto je tuzno! pa Dzeko protiv Totenhema postigne 4 gola i u narednoj utakmici protiv Vigana Mancini ga ostavi na klupi,navodno zbog umora...glupo zaista! Dzeko se protiv Bayerna trudio,trcao,asistirao..i zaista nije zasluzio da bude zamjenjen! Silva ,Aguero i Nasri su ubjedljivo najlosiji na terenu kod Citya!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Drum i 25 gostiju.