Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la kimbo » 27 sep 2011, 22:30

Odigrao je Edin loše danas ali ovu svađu je trebao puno ranije da napravi. Ne samo sa Manchinijem nego prije svega BUKVALNO priprijeti Silvi i Agueru a i ostalima po potrebi :lol: . Fakat se ona nedodavanja i ja bih rekao destruktivna dodavanja , klasična LOŽA, zove silovanje fudbala.

Imaju ljudi pritisak napadaju onda vrati loptu na pola , zatim na 16 i naprave pritisak sami na sebe :lol: i onda jedva nekako Company onako panično spašavai izbija jao jao ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 sep 2011, 22:31

Dzeko odlican bio. Najvise udaraca u okvir gola u sovoj ekipi.Trudio se, trcao, vracao. Nije imao ja mislim 1 ili nijedan pogresan pas...Trebo je Aguero vani, imao je zuti i jos jedan ostar start logicnije je da bi njega trebao izbacit

vrebac86
Kontakt:

Re: Edin Džeko...

Post Postao/la vrebac86 » 27 sep 2011, 22:31

Virtu4l je napisao/la:Tevez je navodno odbio da ide na zagrijavanje.

Tevez je legenda!!! 8-) 8-) 8-) 8-) :arrow: :arrow: :arrow: Inter!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 sep 2011, 22:31

84 Mancini's post-match quotes are going to be very interesting he is going to be grilled over his decision to bring on De Jong and the resulting row in the dug-out.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 sep 2011, 22:33

kimbo je napisao/la:Odigrao je Edin loše danas ali ovu svađu je trebao puno ranije da napravi. Ne samo sa Manchinijem nego prije svega BUKVALNO priprijeti Silvi i Agueru a i ostalima po potrebi :lol: . Fakat se ona nedodavanja i ja bih rekao destruktivna dodavanja , klasična LOŽA, zove silovanje fudbala.

Imaju ljudi pritisak napadaju onda vrati loptu na pola , zatim na 16 i naprave pritisak sami na sebe :lol: i onda jedva nekako Company onako panično spašavai izbija jao jao ....
Cuo sam da je i Zabaleta nesto kenjao oko zagrijavanja. Da ih se hoce udruziti jedno desetak pa da smaknu onog invalida, nasao bi seik vec nekog trenera koji zna...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 27 sep 2011, 22:35

Ovo koliko sam gledao jedino je Edin i pokušavao nešto u nprvom poluvremenu.Od izlaska Edina jednostavno nema ko da zaprijeti,igra nula bodova.Ovaj Manćini mi jednostavno djeluje nedorastao za jedan klub koji ima puno novca,ogledalo mu treba biti Murinjo po dolasku u Chelsea.Tako se to radi...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2011, 22:36

Mislim da je Tevez večeras završio karijeru u Sitiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 sep 2011, 22:37

bice u naredno vrijeme zanimljivo pratit situaciju u ovom klubu...

ovi dogadzaji i ove svadze nagovjestavaju da bi moglo biti svega...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 sep 2011, 22:37

Ne sporim ja da City nema igru i da igra lose. Igrao je lose city i protiv Napolija, ali je tada Dzeko izgledao mnogo ostrije, samouvjerenije i bolje u duelu. Veceras je bio trom, par puta se zabio u protivnicke igrace, izgubio par nepotrebnih duela, imao par slampavih dodavanja. naravno, imao je i par finih poteza. Ne govorim da je promasio sto prilika, vec samo govorim da je u padu forme trenutno.

Da city igra bolje bez njega ili slicno, nisam nigdje tvrdio. Iskreno, libo me za city, jedino zelim da vidim dzeku da igra onako kako zna i umije, neovisno o tome jel u gol sansi ili 35 metara od gola.

@Neandertalac

Kako da ti pojasnim, a da ti mene shvatis?

Ne trebas mi vise nista objasnjavati , sve si mi rekao u ovom postu gore. Takvi kao ti temelje fudbalsko znanje sa pes-a , a u stvarnom fudbalu malo teze ide to sto si zamislio. A taj srkazam koji spominjes ostavi za kuce , ni to mi ne treba !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 sep 2011, 22:37

Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Tevez večeras završio karijeru u Sitiju.
Nije ni Mančini daleko od toga.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 22:38

Prije ce biti da je Mancini zavrsio.
Tolike pare ulozene a on jedva bod u dvije tekmu LP.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 27 sep 2011, 22:39

Dzeko trcao gore dole, otvarao se , pokusavao sutirati, imao par zapazenih odbrambenih zadataka...i moron Mancini ga hladno izvadi u 55' ko kakvog juniora, daBogda otisao Vrbanjusu trenirati !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 sep 2011, 22:40

Evo engleski mediji pisu , sukob teveza u Mancinia

samo mi nije jasno zasto je iizbacio dzeku , najboljem igraca city ija sigurno , a ubacio defanzivca
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 sep 2011, 22:41

Bosnier je napisao/la:Evo engleski mediji pisu , sukob teveza u Mancinia

samo mi nije jasno zasto je iizbacio dzeku , najboljem igraca city ija sigurno , a ubacio defanzivca
pa da se ne osramoti,, da nije pojacao odbranu ljudi bi ih nakantali 5-0!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 sep 2011, 22:41

harishp je napisao/la:
Prije ce biti da je Mancini zavrsio.
Tolike pare ulozene a on jedva bod u dvije tekmu LP.
Mislim da je seiku liga prioritet a tamo djele prvo mjesto sa Unitedom.

Mancini je napravio nekoliko gresaka veceras. Kolo nije trebao igrati. Zeznuo se i vadjenjem Dzeke, raspali su se poslije toga, mada nisu ni prije igrali bog zna kako dobro. Trebao je izvaditi Aguera, imao je zuti a drugi mu je visio u zraku nekoliko puta.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 27 sep 2011, 22:42

Bosnier je napisao/la:Evo engleski mediji pisu , sukob teveza u Mancinia

Čuvao rezultat :lol:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 sep 2011, 22:42

Mislim da Mancini veceras ili sutra dobija otkaz...zaista u LP igraju skandalozno...on nije dorastao da vodi ovu ekipu,to je svima jasno! Tevez i Dzeko zajedno protiv Mancinija,to je dobar znak,jer su to kljucni igraci Citya..Aguero ima nepotrebno velike kredite,i zasluzio je da na poluvremenu ostane u svlacionici...kako god,podrzavam Dzeku sto je Manciniju dao do znanja da se s njim ne zajeb...!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 27 sep 2011, 22:43

Veceras je pobjedila ekipa ;)
A Mancini je moron zatvara covjek utakmicu pa koji degen vadi napadaca a gubi nema se sta branit trebao je i Teveza poslati mjesto Silve koji je veceras bio 0 ... Dzeko jedan od najboljih on i Kolarov za ono malo vremena sto je igrao uradio je vise od Kuna :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 sep 2011, 22:44

bosnas_ je napisao/la:Mancini je ponizio Dzeku,izbacivanjem iz igre u 55 minuti,iako City gubi 2:0,iskljucivo greskom katastrofalne odbrane! Dzeko ako nije bio bolji od Aguera i Silve,sigurno nije bio losiji,ali eto on autoriret zeli graditi na njemu,sto je tuzno! pa Dzeko protiv Totenhema postigne 4 gola i u narednoj utakmici protiv Vigana Mancini ga ostavi na klupi,navodno zbog umora...glupo zaista! Dzeko se protiv Bayerna trudio,trcao,asistirao..i zaista nije zasluzio da bude zamjenjen! Silva ,Aguero i Nasri su ubjedljivo najlosiji na terenu kod Citya!
Druze,potpis za svako slovo.....pa ovo nema nigdje na svijetu,'sakatis' ekipu u ofanzivnom smislu uvodeci krampu de jonga,a izbacujuci napadaca,pri rezultatu 2-0 :o :o Vezna linija ocajna,blago receno,osim donekle barry-a koji je nesto i uradio u def.smislu(a i njega je izbacio)!Mislim da ovakvim potezom zabar i ubija samopouzdanje dzeki mijenjajuci ga u dvije zadnje tekme nakon sata igre...svi ovi sto pisu da je bio los,nemaju pojma o fudbalu jer,da se dzeko nije nalazio u sansama,a city dominirao ili da je promasivao iste,to bi bio znak da ne radi svoj dio posla....ovako on vise proveo u sredini nego u spicu,sto dovoljno govori sta su veznjaci radili....

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 27 sep 2011, 22:46

Sve sto cu napisati:

ONI TI GA PU.SE EDINE !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 8 gostiju.