Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samson
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la samson » 27 sep 2011, 22:19

Pa neka je izasao. Upravo taj potez je pokazao koliko je dobar. City mnogo jadan bez njega. Lik Mancini ide u Bavarsku po dobar rezulata s Kolo Toure-om u prvih 11. Mislim, da se je i onaj seik, koji o tome inace nema pojma, pitao cemu takav potez trenera ,,,

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 27 sep 2011, 22:20

Ma dobro je Dzeko odigrao, hajd..
Nego ima li koja budala ovdje da je odigrala Manchu 1/2 da mu ga popusim odmah
Zadnja izmjena: totasef, dana/u 27 sep 2011, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 sep 2011, 22:20

kako je Dzeko izasao ovaj City se PREPORODIO, igraju ljudi svaka cast,, vidi se daih je Dzeko kocio!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 27 sep 2011, 22:21

jeli ozbiljno se posvadjao s mancinijem ili se to neko zeza ??? Jesu li izmjenili par rijeci pri izmjeni ???

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 27 sep 2011, 22:21

City je sasvim dobra ekipa, ali imaju trenera nedostojnog da vodi tim u LP makar se on zvao Otelul Galati !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 22:22

Marseille84 je napisao/la:Da li moze neko potvrditi ovu izjavu da se Dzeko posvadjao sa Mancinijem ?
ISTINA
Dugo su raspravljali pa se i Tevez umjesao.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 27 sep 2011, 22:22

Lucryler je napisao/la:jeli ozbiljno se posvadjao s mancinijem ili se to neko zeza ??? Jesu li izmjenili par rijeci pri izmjeni ???
http://www.skysports.com/football/match ... l?reloaded" onclick="window.open(this.href);return false;
pise tu da je

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 sep 2011, 22:23

NoName je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Naravno, izmjena je beskonacno glupa, no to u neku ruku pokazuje koliko je Mancini nezadovoljan Dzekinim prvim poluvremenom... Iskreno, ocekivao sam vise od njega. Od utakmice s Napolijem nesto nije ok.
Druže, mislim da griješiš. Kako Edo može biti kriv ako lopta nije ama baš niti jednom kvalitetno došla do šesnaesterca, nemoj Edina ocjenjivati na osnovu igre na sredini terena ili u odbrani, njemu tamo nije mjesto. Igra City-a je katastrofa, evo Edin je izašao i šta je bolje? Ništa, nije do njega sigurno.
Ne sporim ja da City nema igru i da igra lose. Igrao je lose city i protiv Napolija, ali je tada Dzeko izgledao mnogo ostrije, samouvjerenije i bolje u duelu. Veceras je bio trom, par puta se zabio u protivnicke igrace, izgubio par nepotrebnih duela, imao par slampavih dodavanja. naravno, imao je i par finih poteza. Ne govorim da je promasio sto prilika, vec samo govorim da je u padu forme trenutno.

Da city igra bolje bez njega ili slicno, nisam nigdje tvrdio. Iskreno, libo me za city, jedino zelim da vidim dzeku da igra onako kako zna i umije, neovisno o tome jel u gol sansi ili 35 metara od gola.

@Neandertalac

Kako da ti pojasnim, a da ti mene shvatis?

@ T-MAC

ja ni ne ocekujem od dzeke da dribla, ali ocekujem da fino primi loptu, da bude ostriji kada je bez nje itd. Da se ne ponavljam, napisao sam gore. Igrac moze odigrati individualno dobro i kada ostatak tima odigra za neku stvar.

@Denizmare

Odabij lagano s tim bespotrebnim sarkazmom. Ako ti smatras da je Dzeko odigrao dobru utakmicu, to je tvoja stvar. Ja smatram da je igrao ispod prosjeka. Kako je odigrao ostatak City-ja, to mi je sekundarno u citavoj prici.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 sep 2011, 22:24

Lucryler je napisao/la:jeli ozbiljno se posvadjao s mancinijem ili se to neko zeza ??? Jesu li izmjenili par rijeci pri izmjeni ???
Saznat ces sve i detalj od Sinana Sinanovica sutra,, ja mislim da ce on cak biti tu sutra kao prevodioc !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: joj naslova sutra u novinama mogu misliti!!!!!

"Dzeko opsovao Manciniju sirompitu"" hahahhah :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 22:24

Za_raju je napisao/la:
Lucryler je napisao/la:Ovu budalu Mancinija sto prije treba otpustiti .... On ce odvesti city u katastrofu sa svojom talijanskom filozofijom ...
Da je bogdo Talijanaska taktika , ovo ti je taktika "The River"( Krivaja)!!!
Ziku zamjena,ko da mu je @za raju saptao. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2011, 22:24

57 Dzeko is livid on the touchline about his substitution. There was an angry exchange of words with Mancini when he came off and he has thrown his training tracksuit to the ground.

60 Word from the touchline is that Tevez has now become involved in a row with Mancini amid Dzeko's dissatisfaction. Meanwhile, on the pitch, Bayern are running the show.

68 Word from the bench is now that David Platt went across to speak to Zabaleta and seemingly calm down the City substitute. Possibly Zabaleta was at the centre of the row and not Tevez.

Drama na klupi Sitija :D
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 27 sep 2011, 22:25

sljedecu utakmicu:

------------Aguero----Balotelli
Silva----Toure-----De Jong-----Nasri
Clichy---Toure----Kompany---Richards
-------------------Hart

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 sep 2011, 22:26

index_ je napisao/la:Evo gledam na skysports dzeko se opasno posvadjao sa mancinijem... cak je uzeo i onu jaknu i bacio je od pod a tevez se svadja sa njim od pocetka drugog pol.
Da, procitao sam i ja na Cityevom forumu. Vruce glave ne treba nista raditi, a on drito u kost. Mislim da ovo nece izaci na dobro po njega. Mancini je jako ponosit lik i svi znamo sta je bilo sa Adebayorom nakon sto je se zakacio s Mancinijem. Nadam se da ce ovo izgladiti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2011, 22:27

Tevez je navodno odbio da ide na zagrijavanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 sep 2011, 22:27

Virtu4l je napisao/la:57 Dzeko is livid on the touchline about his substitution. There was an angry exchange of words with Mancini when he came off and he has thrown his training tracksuit to the ground.

60 Word from the touchline is that Tevez has now become involved in a row with Mancini amid Dzeko's dissatisfaction. Meanwhile, on the pitch, Bayern are running the show.

68 Word from the bench is now that David Platt went across to speak to Zabaleta and seemingly calm down the City substitute. Possibly Zabaleta was at the centre of the row and not Tevez.

Dakle, rasprava između Edina i Mancinia je potrajala makar 3 minute, što nije nimalo bezezleno. Ali, Edin je u pravu sigurno, mislim stvarno idiotska izmjena.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 sep 2011, 22:28

TKC je napisao/la:sljedecu utakmicu:

------------Aguero----Balotelli
Silva----Toure-----De Jong-----Nasri
Clichy---Toure----Kompany---Richards
-------------------Hart
jesi to krkenzi kikiriki evri dej.. haa ??
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 sep 2011, 22:29

NoName je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:57 Dzeko is livid on the touchline about his substitution. There was an angry exchange of words with Mancini when he came off and he has thrown his training tracksuit to the ground.

Dakle, rasprava između Edina i Mancinia je potrajala makar 3 minute, što nije nimalo bezezleno. Ali, Edin je u pravu sigurno, mislim stvarno idiotska izmjena.
s nase strane je u pravu ali za svadu nije u pravu i nikad nemoze biti tvoje je da igras i sutis!!!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 27 sep 2011, 22:29

I treba da se svadja, dovoljno je bio fin, ne mozes prema ljudima biti dobar i ocekivati da ce to postovati, hoce al' čune. Takodjer i Teveza podrzavam ako je se svadjao.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 sep 2011, 22:30

Mancini je ponizio Dzeku,izbacivanjem iz igre u 55 minuti,iako City gubi 2:0,iskljucivo greskom katastrofalne odbrane! Dzeko ako nije bio bolji od Aguera i Silve,sigurno nije bio losiji,ali eto on autoriret zeli graditi na njemu,sto je tuzno! pa Dzeko protiv Totenhema postigne 4 gola i u narednoj utakmici protiv Vigana Mancini ga ostavi na klupi,navodno zbog umora...glupo zaista! Dzeko se protiv Bayerna trudio,trcao,asistirao..i zaista nije zasluzio da bude zamjenjen! Silva ,Aguero i Nasri su ubjedljivo najlosiji na terenu kod Citya!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 sep 2011, 22:30

NoName je napisao/la:

Ja, al sta mu to vrijedi sto je u pravu. Mislim, sta Dzeko moze dobiti iz te svadje, ako cemo onako realno? Moze se samo zacementirati za klupu ako mu Mancini ovo uzme za zlo, jer nema sigurno kredite ko Balonja. I sta ce onda, da ceka da neko ovog debila smijeni? Vidis da je Mancini pustio korijenje u Manchesteru, ko zna kakve odnose on i seik imaju :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, s4mke i 41 gost.