StavljenoCartman je napisao/la: Stavite ga na bookmarks. Uvijek su ovako dobri streamovi na ovom. Ali prenosi samo najvece tekme...

Pa nije baš da je ovo najveća tekma večeras, ali eto zadovoljan sam njihovim izborom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
StavljenoCartman je napisao/la: Stavite ga na bookmarks. Uvijek su ovako dobri streamovi na ovom. Ali prenosi samo najvece tekme...
Najveca za englezeHawking je napisao/la:StavljenoCartman je napisao/la: Stavite ga na bookmarks. Uvijek su ovako dobri streamovi na ovom. Ali prenosi samo najvece tekme...![]()
Pa nije baš da je ovo najveća tekma večeras, ali eto zadovoljan sam njihovim izborom
Giggse se pitaThunderstruck je napisao/la:Zašto onaj slobodnjak u 40.min. nije pucao Young?
Inače, odrađivanje posla. Welbeck pokazao zašto je drugi napadač tima.
Garant je Giggs imo dobru šuhvuThunderstruck je napisao/la:Zašto onaj slobodnjak u 40.min. nije pucao Young?
Inače, odrađivanje posla. Welbeck pokazao zašto je drugi napadač tima.
Ukratko, puno držimo loptu, raznovrsni smo u napadu, Giggs opet igra sjajno, dvije asistencije za Welbecka, osim toga još nekoliko odličnih šansi. U odbrani smo tanki, ispadju Evra i Fabio, kad god dođu pred gol bude opasno, Frei se ofukario jednom, a imao je još dvije dobre šanse, Streller isto jednu šansu, mogli su dati najmanje jedan gol. Eto tako...Narin je napisao/la:E momci,ne gledam United nesto me komp nervira,gledam Citya kako ih Bayern ponizava,pa moze li neko napisati kratki rezime 1pol. ko je najbolje po vama,a ko najgori trenutno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.