Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: Fantasy Liga Prvaka
Sad je kasno da se mijenja. Sat prije početka prve utakmice lige prvaka se može mijenjati.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne može mijenjat, znaš i sam da je meč CSKA - Inter već završio. Jbt, SAF-ov sastav je stvarno nemoguće pogoditi. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
...........................Tolga...............................
Rafinha.................Bosingwa.......................Luiz
Manduca........Kroos....Dzagoev.....Nasri.......Di Maria
..................Pedro ............ Van Persie................
Klupa: Koteles, Doumbia, Evra, Pepe.
Rafinha.................Bosingwa.......................Luiz
Manduca........Kroos....Dzagoev.....Nasri.......Di Maria
..................Pedro ............ Van Persie................
Klupa: Koteles, Doumbia, Evra, Pepe.
jest vala, ja sam konto da se moze mijenjati s rezervama koje imas unutar tima, mislio sam da samo ne mozes raditi transfere, al nema veze, moji su svi u pocetnim postavama. cardozo bi veceras trebao dati koji gol, a isto mislim da ce bastos ubiti dinamo, od njih dvojice ocekujem najvise bodovaJimmy from the hood je napisao/la:Sad je kasno da se mijenja. Sat prije početka prve utakmice lige prvaka se može mijenjati.
ferguson tako cesto radi, ja sam pretopstavio da ce stara Gigura i valencija dobiti priliku,zgodni su bili ovi iz uniteda za uzeti ih u ekipu jer igraju protiv slabasnih ekipa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
________________Szczesny____________
Srna___Thiago Silva___Carvalho_____Santos
Alonso_________Witsel________Ribery
Messi (c)________Soldado_______Muller
Iskorišten wild card.
Iskorišten wild card.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
dok si tu moloze ako mozes da mi pojasnis ovo u vezi wild carda, jel njega kad koristis mozes mijenjati neogranicen broj igraca izmedju dva kola, i to samo jednom u toku sezone, i jel isto pravilo vazi i za premier league fantasyMonolog je napisao/la:________________Szczesny____________
Iskorišten wild card.
ako je tako, zar nije logicno da ga koristis kad zavrsi grupna faza pa vidis onda ko prolazi dalje ili...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
Da, da. Ja wild card koristim kada se završi grupna faza. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U osmini finala opet imaš wild card. Dakle, jedan u grupnoj fazi i jedan u osmini finala.
A, mor'o sam ga iskoristiti, svi igrači Manchestera umrli. 

-
- Kontakt:
Ja prošle godine samo u grupnoj fazi iskoristio, dalje nisam ni pratio takmičenje jer sam šifru zaboravio.
Obavezno sam ovu zapisao i stavio ispod tastature.
Obavezno sam ovu zapisao i stavio ispod tastature.

a tako znaci, moze se i u toku ove grupne faze uraditi generalka jedna besplatna, ja sad izmijenjao neke igrace i zrtvovovao 8 bodova jbg, platio sam danak neiskustvu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
cek monoloze, da se nisi zahebao, evo nasao sam u pravilima ovo u vezi wild carda, pise samo ovo:
Transfer wildcard
You can play 1 transfer wildcard a season. All transfers made in the Matchday your wildcard is played will be without points deduction.
vidis pise jedan u toku sezone, izgleda da nema na kraju sezone toga, jedan dakle za cijelu sezonu, ali opet pise da nakon zavrsetka grupne faze imas neogranicen broj transfera i to besplatnih, tako to dakle dodje, znaci nije ga lose ni sad iskoristiti, jer opet i kad krene knock out faza izmedju faza imas pravo na 6 besplatnih transfera izmedju svake faze, dobro si ti to skonto, nije lose ni sad iskoristiti
Transfer wildcard
You can play 1 transfer wildcard a season. All transfers made in the Matchday your wildcard is played will be without points deduction.
vidis pise jedan u toku sezone, izgleda da nema na kraju sezone toga, jedan dakle za cijelu sezonu, ali opet pise da nakon zavrsetka grupne faze imas neogranicen broj transfera i to besplatnih, tako to dakle dodje, znaci nije ga lose ni sad iskoristiti, jer opet i kad krene knock out faza izmedju faza imas pravo na 6 besplatnih transfera izmedju svake faze, dobro si ti to skonto, nije lose ni sad iskoristiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
danas pravim transfere i stavim alexandra freia.. ma reko, nece on dat' nijedan go i sklonim ga

ser del barça es el millor que hi ha !
Evo i meni prvih poena.
Neka, mašala...
Ignashevich -3
Hazard -5

Ignashevich -3
Hazard -5

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
22 poena. Još 6 igrača sutra.
Dosta 6 igraca-44 bodaDesimaL je napisao/la:Schweinsteiger 5
Hazard 5
Dosta

Gomez kapiten-20

Young zabio-7
Neuer i Ramos clean sheet i obojica po 7 bodova
Sutra jos:Ivanovic,Subotic,Srna,Xavi i Ramires

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma sutra ocekujem brdo bodovaS-Y-L-A-R je napisao/la:Dosta 6 igraca-44 bodaDesimaL je napisao/la:Schweinsteiger 5
Hazard 5
Dosta![]()
Gomez kapiten-20![]()
![]()
![]()
Young zabio-7
Neuer i Ramos clean sheet i obojica po 7 bodova
Sutra jos:Ivanovic,Subotic,Srna,Xavi i Ramires
Ostao mi jos Szczesny,alves,anyukov,kagawa,moutinho,danny.
Al pazi sad ovde ocekujem nam manje 30
Van Persie,Messi,Luiz Adriano
Visca el Barça ! Mes que un club !
Bakary KOne 12 poena,a nije kapiten.
Pa kakva je to igracina,Bastos 4,Lahm 7,Nasri 2,Tosic 1,sutra Valdes,Hulk,Soldado,Ivanovic,Thiago Silva,Walcott,ocekujem brdo bodova opet. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Casillas 16 (C)
Ferdinand 3
Bastos 4
Di Maria 1
Rooney (zaboravio ga zamijeniti) 0
Dakle 24 boda danas...
Sutra još 6 igrača
Ferdinand 3
Bastos 4
Di Maria 1
Rooney (zaboravio ga zamijeniti) 0
Dakle 24 boda danas...
Sutra još 6 igrača
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.