Da,pa zato što iz pravih utakmica i dobijaš bodove.dubrava je napisao/la:O jebte, dok ja proberem igrače, počet ću igrat tek oko božića...![]()
![]()
kolko sam skonto, mogu samo igrače iz timova Lige prvaka izabrat?!

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Da,pa zato što iz pravih utakmica i dobijaš bodove.dubrava je napisao/la:O jebte, dok ja proberem igrače, počet ću igrat tek oko božića...![]()
![]()
a ček, kad ja to sve složim, jel odmah mogu počet igrat ili kako? mislim, koje su komande za upravljat igračima?!reds je napisao/la:Da,pa zato što iz pravih utakmica i dobijaš bodove.dubrava je napisao/la:O jebte, dok ja proberem igrače, počet ću igrat tek oko božića...![]()
![]()
Da si ove igrace odabrao prije prvog kola, mislim da bi osvojio nagradu za ovo kolo.Jimmy from the hood je napisao/la:Sreća vaša pa nisam ušao u ligu na vrijeme. A pazite mi tima molim vas, ova dva u dream teamu a na klupi mi.![]()
A prvo me napade,vidis da sam upravu.dubrava je napisao/la:Znači, nema uopće igranja??! Samo biranje igrača?!
Ma je.bo takvu igru (bez uvrede), koji smisao je toga?! Taman složio rusko-češkog golmana
ma ode ja instalirati fifu 2000, tu se bar igra...
hebga, ja se fakat ovom ponadao, ispunit malo večer...
Hvala Ti reds na trudu i pomoćial, nije to za mene, dobro reče onaj crveno beli vrag..
Scof1eld je napisao/la:ako se neko tek pridruzio ss. ligi , hoce li mu se racunati ukupni bodovi iz prvog kola ?![]()
i da li ima ss. liga za europa ligu ?
Ali na drugo pitanje je odgovor da, kod je 36153-4097marseille_unique je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:ako se neko tek pridruzio ss. ligi , hoce li mu se racunati ukupni bodovi iz prvog kola ?![]()
i da li ima ss. liga za europa ligu ?
ne
e to je sranjemarseille_unique je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:ako se neko tek pridruzio ss. ligi , hoce li mu se racunati ukupni bodovi iz prvog kola ?![]()
ne
Nemozes dati takav link, svakome ce izbaciti njegovu ekipu
Ja ga htio izbaciti, ubaciti Evru u odbranu i nisam stigao.Romariooo je napisao/la:jbg ja konto ovog dzagoeva uzeti, i u zadnji cas se predomislim, kad evo ga dade gol
Jimmy from the hood je napisao/la:Ja ga htio izbaciti, ubaciti Evru u odbranu i nisam stigao.Romariooo je napisao/la:jbg ja konto ovog dzagoeva uzeti, i u zadnji cas se predomislim, kad evo ga dade gol
Još mi (C)
Sreća pa sam mislio da se sve utakmice igraju večeras u 20:45.
nema nanija veceras, na klupi, i ja sam ga konto, al dobro sam pretpostavio da ce ga odmarati, mijenjaj dok nije kasnoadas_barca je napisao/la:Moj tim:
---------------------Neuer-------------------------
Sagna----Thiago Silva-----Rami-----Cissokho-
Hazard---Arteta----------Willian-------Nani----
----------Messi (C)-------Soldado-------------
Klupa:De Sanctis,Gignac,Sammir,Rat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.