Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la LBJ MVP » 27 sep 2011, 16:45

Arogantni je napisao/la:
Zabac je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:City ce veceras pokazati snagu protiv Bayerna isto kao sto je i Napoli protiv Citya...
Zaebi ti to kad u odbrani Bayerna igra otpadak Boateng koji nije mogao biti medju 18 igraca u Citya i opet kao takav im je najbolji igrac u odbrani(msm na odbranu Bayerna)...
City je trenutno slabiji od bayerna samo na poziciji golmana... Pa eto i na poziciji krila iako City ne igra formaciju sa krilima... Jer da igraju oni bi vec u timu imali 4-5 strasnih krila(doduse imaju Silvu kojeg koriste ko veznog igraca-prednjaka)...
City je trenutno najjaca ekipa na svijetu igracki ali posto nemaju jak kolektiv Barca je sigurno ispred njih...

Veceras 2 sigurna u Minhenu i hendikep u Napoliu...
hmmm bas i ne vjerujem u to da City ima igraca poput Messija,Fabregasa,Cavija,inieste,Piquea,Alvesa a prije svega kolektiv.Jos su oni zeleni da bi se o njima totalno izbiljno govorilo.Jaki jesu ali nista jaci od Bayerna koji je prije svega institucija a poslije izuzetno kvalitetan tim.
Barca ima samo 3 vanzemaljca a to su Xavi, Iniesta i Messi kojih City nema, dok ovi ostali igraci Barce su tu negdje
u rangu Cityevih... Cityu dajem prednost i govorim da je jaci od Barce igracki jer oni imaju barem 20-25 kvalitetnih fudbalera dok Barca nema tu sirinu kao i City i ona ima oko 17-18 igraca koji mogu uskociti u 1. postavu... Jesi vidio razliku kad Barca igra bez Xavia ili bez Messija ili kad igra sa njima... Dok u Cityu jedan igrac uopste nije toliko bitan jer na njegovoj poziciji imaju barem 2 igraca istih kvaliteta... Stoga je City uz Real igracki najjaci tim svijeta... Ali nijedan od ova 2 tima nemaju jak kolektiv kao Barca i na taj nacin Barca je jaca od nih...
Imaju 3 vanzemaljca koje niko nema(nažalost :mrgreen: )I onda tu imaju još jednog Sancheza koji bi u svakoj drugoj ekipi na svijetu bio siguran za prve postave,a ovako mu(kad se oporavi,znam da je povrijeđen)predstoji borba za prvih 11 sa Messijem,Pedrom,Villom....A da tu je negdje i Ibrahim.Xabi,Iniesta,Cesc,Tiago :roll: :oops: Imaju i Busquetsa kojem su zamjene Mascherano i Keita i neko će reći da nisu najjača i najšira ekipa na svijetu.Sreća pa nemaju još jednog kvalitetnog stopara jer bi onda bili nepobjedivi,a ovako ima nade za određene ekipe ;)Dosta je ovo o Barci neću da spamam temu Citya
Ja zaista ne vidim tu širinu Citya jedino što imaju 3 jaka napadača(Kun,Džeko i Mario)no nijedan od njih nije kvalitet Rooneya,Messija,Ronalda,Ville i drugih,a bolje je imat jednog Rooneya nego 10 Kunova i Edina.Sredina popunjena fino ko i kod svake jače ekipe i eto odbrana je solidna.
Btw Real najjaci igrački na svijetu :lol: Drago mi je da neko ima takvo mišljenje o meni najdraže klubu no moramo biti objektivni.Kad vidim primjerke poput Di Marie,Albiola,Granera(ovaj je barem borben treba takvih igrača velikim ekipama)Lassa,Altintopa :?: :mrgreen:
realan_coek je napisao/la:Al ovaj valencia more srat ajd dobro necemo se raspravljat upravu si flecher je igrac svjetske klase ferdinand i vidic su 1000x bolji od piqea i puyola igraci sitya su smijesni i sasvim bi realno bilo da oni ispadnu iz lige ove godine mancini je levat naravno takodje mali jones ce biti najbolji stoper svih vremena itd.
Realnost je da se svijet ne vrti oko 2 postave vec je tu na hiljade fudbalera i zato je i zanimljivo al stvarno treba biti poremecen pa reci da city nema izrazito kvalitetne igrace!
Najbolji igrač Citya Silva rezerva u svojoj reprezentaciji(i kada vidim ko nije ni pozivan možda je i ovo nezasluženo 8-) ) onakvih u Španiji ima na pijaci :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 27 sep 2011, 17:50

Lahm svjetska klasa a Aguero nije.Odo skocit sa mosta kad vidim sta ovdje sve ljudi pisu.I kad cujem ko neki igrac je dobar jer je osvojio nesto.Kakve veze to ima sa kvalitetom ovo je kolektivni sport i ako se nadjes u dobroj ekipi i osvojis nesto.Gledam sinoc Wes Browna u dresu Sunderlanda pa covjek nema pojma o zivotu.Ali bi ga neki stavili u neku klasu jer je osvojio trofeje sa man utd.Pa Aguero da igra za Bayern davao bi u prvenstvu oko 35 golova u prvenstvu po sezoni.Ja ne kazem da Bayern nema dobre igrace ali reci da su oni klasa individualno za igrace Cityja je ludost.Druga je stvar uigranost ali individualno nisu bolji.I to cu tvrditi bez obzira kako zavrsila veceras utakmica.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 sep 2011, 18:10

tevezito je napisao/la:Lahm svjetska klasa a Aguero nije.Odo skocit sa mosta kad vidim sta ovdje sve ljudi pisu.
Ne moras skakati, dovoljno je da razmislis prije nego posaljes komentar.

Aguero se ne moze porediti sa Lamom. Igraju potpuno razlicite pozicije.

Od Aguera su bolji Mesi, Runi, Vilja i Ibrahimovic. Tores i Eto su bolji napadaci kada su u formi. Aguero je u rangu sa Hguainom, Hulkom, Falkaom i Persijem. Ne kazem da nekada nece biti medju tri najbolja napadaca, al' u ovom trenutku sigurno ne spada u krug najboljih.

Eto, nabrojao sam ti ko je bolji od Aguera,.. Sada tebi prepustam da nabrojis bekove koji su bolji od Lama :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 27 sep 2011, 18:18

Valencia je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Lahm svjetska klasa a Aguero nije.Odo skocit sa mosta kad vidim sta ovdje sve ljudi pisu.

Od Aguera su bolji Mesi, Runi, Vilja i Ibrahimovic. Tores i Eto su bolji napadaci kada su u formi. Aguero je u rangu sa Hguainom, Hulkom, Falkaom i Persijem. Ne kazem da nekada nece biti medju tri najbolja napadaca, al' u ovom trenutku sigurno ne spada u krug najboljih.

Eto, nabrojao sam ti ko je bolji od Aguera,.. Sada tebi prepustam da nabrojis bekove koji su bolji od Lama :mrgreen: .
Navijam za barcu al vilja nije bolji od aguera kao ni eto sto nije bolji jest bio bolji al trenutno nije niti ce biti ikad vise

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 sep 2011, 18:22

Aguero hara Engleskom ligom, a tek je došao, takav igrač zaslužuje da bude na samom vrhu.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 sep 2011, 18:25

COME ONNNNNNNNNNNN CITY!
Čelik Zenica 1945

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 27 sep 2011, 18:25

Valencia je napisao/la:

Priznajem samo Messiju i I Rooneyu da su u ovom momentu bolji.Ali zar je tebi samo vrhunska klasa najbolja 3 igraca na jednoj poziciji.Mene ne zanima proslost Ibrahimovica Torresa i Samuela.Ja pricam kako je trenutno stanje jer mi ne pisemo 2008 2009 ili neke tam godine mi pisemo 27.09 2011 kakvo je stanje.A i moras priznati da je manja konkurencija na poziciji beka nego u napadu.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 sep 2011, 18:32

Jednostavno, koji da više golova bolji je! Znači Aguero! :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 sep 2011, 18:33

Ma pustite @Valjadolida, cudo nije rek'o kako je Dokovic bolji od Aguera. :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 sep 2011, 18:42

tevezito je napisao/la:Priznajem samo Messiju i I Rooneyu da su u ovom momentu bolji.Ali zar je tebi samo vrhunska klasa najbolja 3 igraca na jednoj poziciji.Mene ne zanima proslost Ibrahimovica Torresa i Samuela.Ja pricam kako je trenutno stanje jer mi ne pisemo 2008 2009 ili neke tam godine mi pisemo 27.09 2011 kakvo je stanje.A i moras priznati da je manja konkurencija na poziciji beka nego u napadu.
U ovom trenutku su bolji Ibrahimovic i Vilja. To su igraci koji briljiraju kada je najpotrebnije za tim. Mislim, smijesno je sada stavljati Aguera u njihov rang!? Radi tri - cetri tekme, pa to je vise nego neozbiljno. Taj Aguero je bio katastrofalan na Kopa Amerika, a to nije bilo davno. Jedan Higuan se tada pokazao kao bolji igrac. Polako, ima vremena, cemu zurba!? Ne moze bas sve na silu i preko noci. Bice za Siti trofeja, bice ekstra klase,.. Al' polako, za sve treba vremena,.. To Arapi nikako da shvate :mrgreen: .

Evo ja mislim da ce Fil Dzons za dvi - tri godine biti medju tri najbolja stopera na svijetu. Svaku tekmu je odigr'o nevidjeno dobro, impresivnije od svakog stopera Sitija. Pa ja opet ne tvrdim da je u ovom trenutku bolji od Kompanija i Leskota. Polako, ima vremena, zasto nakon 3-4 utakmice donositi konacne sudove!?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 27 sep 2011, 18:55

Valencia je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Priznajem samo Messiju i I Rooneyu da su u ovom momentu bolji.Ali zar je tebi samo vrhunska klasa najbolja 3 igraca na jednoj poziciji.Mene ne zanima proslost Ibrahimovica Torresa i Samuela.Ja pricam kako je trenutno stanje jer mi ne pisemo 2008 2009 ili neke tam godine mi pisemo 27.09 2011 kakvo je stanje.A i moras priznati da je manja konkurencija na poziciji beka nego u napadu.
U ovom trenutku su bolji Ibrahimovic i Vilja. To su igraci koji briljiraju kada je najpotrebnije za tim. Mislim, smijesno je sada stavljati Aguera u njihov rang!? Radi tri - cetri tekme, pa to je vise nego neozbiljno. Taj Aguero je bio katastrofalan na Kopa Amerika, a to nije bilo davno. Jedan Higuan se tada pokazao kao bolji igrac. Polako, ima vremena, cemu zurba!? Ne moze bas sve na silu i preko noci. Bice za Siti trofeja, bice ekstra klase,.. Al' polako, za sve treba vremena,.. To Arapi nikako da shvate :mrgreen: .

Evo ja mislim da ce Fil Dzons za dvi - tri godine biti medju tri najbolja stopera na svijetu. Svaku tekmu je odigr'o nevidjeno dobro, impresivnije od svakog stopera Sitija. Pa ja opet ne tvrdim da je u ovom trenutku bolji od Kompanija i Leskota. Polako, ima vremena, zasto nakon 3-4 utakmice donositi konacne sudove!?
Ma sta su rijesili pa vise su utakmica duplo rijesili Etoo i Torres.Nema nista na silu ili si klasa ili nisi.I ja evo sad tvrdim da je Phil Jones bolji od Lescota ne vjerujem od Kompanyja da je bolji.Ali ti ovo sve pises jer ne volis City.Ja nikad ne bih rekao za neke igrace Uniteda da nisu dobri iz razloga sto ne volim taj klub.I to sto pisete Arapi je skroz glupo.Zove li ko Man utd amerikanci zbog Glazera ili Blackburn indijci zbog vlasnika.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 sep 2011, 19:00

Kakav crni Ibrahimovic, taj nije u formi odavno.
Ruku na srce nije nikad ni briljirao u Ligi prvaka, protiv najjacih protivnika.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 sep 2011, 19:01

tevezito je napisao/la: Priznajem samo Messiju i I Rooneyu da su u ovom momentu bolji.Ali zar je tebi samo vrhunska klasa najbolja 3 igraca na jednoj poziciji.Mene ne zanima proslost Ibrahimovica Torresa i Samuela.Ja pricam kako je trenutno stanje jer mi ne pisemo 2008 2009 ili neke tam godine mi pisemo 27.09 2011 kakvo je stanje.A i moras priznati da je manja konkurencija na poziciji beka nego u napadu.
Je li govoriš o napadačima?Tebi dakle ništa ne znače prezimena Suarez(DA BOLJI JE OD AGUERA),Chicharito(u njegovom je rangu),Ibrahimović :oops: ,Eto'o,Cavani(možda i najbolji napadač na svijetu)RvP(kakav god da je nije lošiji),Villa(ko li je ovaj tip :roll: ),Higuain,Benzema(jbg moram i njih stavit mada ne bih trebao jer navijam za Real),postoje još i Pazzini,Soldado,Negredo(koji nisu nimalo lošiji od Aguera)...neću više zabrojo sam se pravo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 sep 2011, 19:03

Daj ba šta se raspravljate o tome ko je najbolji napadač?! Svi su oni dobri, i u svakom trenutku jedan može biti bolji radi jedne partije, drugi lošiji, tu će uvijek nijanse odlučivat...
Čelik Zenica 1945

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 sep 2011, 19:04

tevezito je napisao/la:I to sto pisete Arapi je skroz glupo.Zove li ko Man utd amerikanci zbog Glazera ili Blackburn indijci zbog vlasnika.
Kume, što se brže privikneš, lakše će ti biti. Mene sad boli neka stvar jel neko kaže/napiše Chelsea, CSKA, Chelski, Rusi, Abramovič, masoni, piička materina... ;) Ja znam da nikad nijedan klub nisam prozvao ovako ili onako, čisto zato što je ovo sportski forum gdje pričamo o nogometu, a nogomet nije ni Roman, ni šeik, ni Glazeri, ni onaj Amer što drži Liverpool (dobro, mora se priznati da mu žena nije loša :mrgreen: )...
Zola in, Zola passes, Zola scores !

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 27 sep 2011, 19:05

calcio je napisao/la:Kakav crni Ibrahimovic, taj nije u formi odavno.
Ibrahimovic je, uz Ronalda, najkompletniji igraca na svijetu. ;)
Covjek je zvijer, jedan od rijetkih koji moze vuci citavu ekipu. Pitaj bilo kojeg navijaca Milana koliko on znaci za njihovu ekipu, ili nekog navijaca Intera sta je bio za njih.

Aguero je sjajan napadac, ali Ibra je daleko dokazaniji.

Napominjem, Kun mi je drazi od Ibre, ali ovo je realno.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 sep 2011, 19:15

JetSet_Hantraga je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kakav crni Ibrahimovic, taj nije u formi odavno.
Ibrahimovic je, uz Ronalda, najkompletniji igraca na svijetu. ;)
Covjek je zvijer, jedan od rijetkih koji moze vuci citavu ekipu. Pitaj bilo kojeg navijaca Milana koliko on znaci za njihovu ekipu, ili nekog navijaca Intera sta je bio za njih.

Aguero je sjajan napadac, ali Ibra je daleko dokazaniji.

Napominjem, Kun mi je drazi od Ibre, ali ovo je realno.

Govorimo o trenutnoj formi a Ibra niti je u formi a i povrijedjen je. Odigrao je samo jednu ili dvije utakmice za Milan ove sezone. malo mi bezveze pisati da je trenutno bolji od Aguera kada ne igra a i kad igra ne briljira. ;)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 27 sep 2011, 19:25

LBJ MVP je napisao/la:
tevezito je napisao/la: Priznajem samo Messiju i I Rooneyu da su u ovom momentu bolji.Ali zar je tebi samo vrhunska klasa najbolja 3 igraca na jednoj poziciji.Mene ne zanima proslost Ibrahimovica Torresa i Samuela.Ja pricam kako je trenutno stanje jer mi ne pisemo 2008 2009 ili neke tam godine mi pisemo 27.09 2011 kakvo je stanje.A i moras priznati da je manja konkurencija na poziciji beka nego u napadu.
Je li govoriš o napadačima?Tebi dakle ništa ne znače prezimena Suarez(DA BOLJI JE OD AGUERA),Chicharito(u njegovom je rangu),Ibrahimović :oops: ,Eto'o,Cavani(možda i najbolji napadač na svijetu)RvP(kakav god da je nije lošiji),Villa(ko li je ovaj tip :roll: ),Higuain,Benzema(jbg moram i njih stavit mada ne bih trebao jer navijam za Real),postoje još i Pazzini,Soldado,Negredo(koji nisu nimalo lošiji od Aguera)...neću više zabrojo sam se pravo
Nijedan od tih sto si nabrojao u ovom momentu nije bolji od Aguera ali nisam ni rekao da je Aguero bolji od njih.Jedino sto znam da je Aguero sigurno bolji od Chicharita,Pazzinija,Soldada i Negreda.A sa ovim svima ostalim sa tvog spiska je u istom rangu.Ali svako ima svoje misljenje.Ali to nije ni vazno toliko slijedi utakmica.Jos nema sluzbene potvrde tima koji ce se suprostaviti Bayernu.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 27 sep 2011, 19:40

Igra Džeks.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... ch=2007585" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 27 sep 2011, 19:43

Naravno svako ima svoje misljenje, ali da vam se zavrsi diskusija mozete i pogledati profile igraca na goal.com ili skysport. Uporedite ;) mislim da su oni tacniji od nas.
http://www.goal.com/en-us/people/argent ... g%C3%BCero
HZ87

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Invincibles14, Venom i 9 gostiju.