FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 17:53

High je napisao/la:@ Ted Mosby
Ne vuci me za jezik,balavače,ne piši na ovoj temi gluposti koje si pisao.Preko glave mi je balavaca poput tebe koji s' namjerom da miniraju temu dođu na istu i spammaju.Pusti nama da nešto pametno napišemo i pročitamo na forumu.
neka ga brate,neka ih samo neka provociraju...mi trebamo ostati normalni i nikoga ne vrijedzati pa ni Ivicu Osima iako sam i ja nakon ovoga izgubio vjeru u njega i u ove ljude jer to sto rade Sarajevu je stvarno sramota...al ajde i ovo cemo mi pregurat imamo sljede 3 tekme protiv rudara ja mislim tako i nebo trebalo puno da nas igracki povrijedi ova nepravda...mada sam strasno lose iznenadzen ovim komitetom al nema potrebe da ikoga vrijedzamo.. :x :x
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 sep 2011, 17:54

Vazel ove kazne za kup utakmice?

Na ovo nek se zale nek im skinu po jednu utakmicu i nek idu u pizdu lijepu materinu,zajedno sa ovim smjesnim komitetom za prosirenje problema
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 sep 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 27 sep 2011, 17:54

najbolje vam je da napustite ligu i ja vas u tome podržavam. stvarno je teško podnjeti da nakon decenija pomoći i guranja od raznoraznih saveza sad najednom niste vi ti zbog kojih se proširuju lige, stavljaju vaši selektori, većina ljudi u savezu radi za vas ... stvarno je teško kad se ostane bez političke podrške i počne normalno odlučivati nije vam lako ajd malo plačite, kukajte nebi li nekim drugim putem sem fudbalskog šta dobili
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 sep 2011, 17:56

The Maniacs '87 je napisao/la:najbolje vam je da napustite ligu i ja vas u tome podržavam. stvarno je teško podnjeti da nakon decenija pomoći i guranja od raznoraznih saveza sad najednom niste vi ti zbog kojih se proširuju lige, stavljaju vaši selektori, većina ljudi u savezu radi za vas ... stvarno je teško kad se ostane bez političke podrške i počne normalno odlučivati nije vam lako ajd malo plačite, kukajte nebi li nekim drugim putem sem fudbalskog šta dobili
ovi iz Sportskog društva Vaso Miskin Crni fakat neozbiljni...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 sep 2011, 17:56

U sljedece tri utakmice sa Rudarom iz Prijedora ulazimo veoma oslabljeni.
Ne igraju nam Sesar zbog povrede te Suljic i Torlak zbog kazni, Suljic ce igrati u revansu kupa dok Torlaka nema do Travnika.
Sto je najgore, nijedan od njih nece igrati (mozda Sesar hoce) u najvaznijoj od ove tri utakmice a to je u subotu u ligi.Zijanili smo 2 zaredom i tu moramo uzeti tri boda a posto Rudar nema ambicije u Kupu BiH sigurno ce pravo zapeti.
I mi bi trebali sutra malo izaci sa mjesovitim sastavom i probat im zabit 3 komada bez puno muke i tako osigurati prolaz u kupu a onda rastereceno po tri boda u subotu.

Znate li ko je odustan zbog zutih kartona i da li se kartoni prenosi i kroz kup ili je to samo sa crvenim slucaj ??

@The Maniacs 87
Gdje normalno da svi imaju tu vrstu politicke podrske kakvu ti navodis a mi nemamo ??
Cuj normalno odlucivati, e nasmija me fakat. Ako su tri ponistena gola,3 minute nadoknade i ove kazne NORMALNE ODLUKE ti si ZA MENTALNE USTANOVE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 sep 2011, 17:58

Jesu li Torlak i Suljic mozda dobili crvene u Trebinju, koliko se ja sjecam nije bilo nekih sukoba izmedju igraca.

Ja komisije i kazni ... ccc.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 27 sep 2011, 17:59

nisam njihov navijac, ali izgleda da se ove godine opasno radi protiv fk Sarajevo: tri ponistena gola i sad ove suspenzije, vidjet cemo sta ce biti sljedece... :shock:
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 sep 2011, 18:01

samosarajvo je napisao/la:U sljedece tri utakmice sa Rudarom iz Prijedora ulazimo veoma oslabljeni.
Ne igraju nam Sesar zbog povrede te Suljic i Torlak zbog kazni,
Sesar normalno trenira sa ostatkom ekipe(maloprije sam pogledao trening),uostalom otiso mu je prst na ruci nije golman hebo te :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 sep 2011, 18:01

Normalno je da kazne Torlaka cudi pa me vise nije dobio, ogre ti je udarit drota neg protivnickog igraca, pa sta sad ako vam otimaju vi da ste tolko bolji od ostatka lige davali bi svima po troje i ne bi vam mogo bog otet.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 18:02

samosarajvo je napisao/la:U sljedece tri utakmice sa Rudarom iz Prijedora ulazimo veoma oslabljeni.
Ne igraju nam Sesar zbog povrede te Suljic i Torlak zbog kazni, Suljic ce igrati u revansu kupa dok Torlaka nema do Travnika.
Sto je najgore, nijedan od njih nece igrati (mozda Sesar hoce) u najvaznijoj od ove tri utakmice a to je u subotu u ligi.Zijanili smo 2 zaredom i tu moramo uzeti tri boda a posto Rudar nema ambicije u Kupu BiH sigurno ce pravo zapeti.
I mi bi trebali sutra malo izaci sa mjesovitim sastavom i probat im zabit 3 komada bez puno muke i tako osigurati prolaz u kupu a onda rastereceno po tri boda u subotu.

Znate li ko je odustan zbog zutih kartona i da li se kartoni prenosi i kroz kup ili je to samo sa crvenim slucaj ??

@The Maniacs 87
Gdje normalno da svi imaju tu vrstu politicke podrske kakvu ti navodis a mi nemamo ??
Cuj normalno odlucivati, e nasmija me fakat. Ako su tri ponistena gola,3 minute nadoknade i ove kazne NORMALNE ODLUKE ti si ZA MENTALNE USTANOVE
falice nam i comor koji je dobio 3 zuti karton ja mislim...ma samo se treba okrenuti mecu u prijedoru ,i gledati da tu ostvarimo pozitivan rezultat..proci ce i ovo ljudi,sta se ba sikirate .fakat su se nameracili na Sarajevo al neka nmg nas unistiti...trebali smo odmah reci..bice siroki odmah prvak i ne ugrozavati ih i sve bi bilo uredu...sami smo sebi krivi zbog pobjeda su nas doveli ovdje...i prikazi mi gdje torlak udara drota a ja cu tebi gdje njega drot udara..ako mi nemas gdje pokazat@lisander bez vrijedzanja ne jedi **** i ne LAZI..
FK SARAJEVO.

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 27 sep 2011, 18:02

„"Ostavka je, ovako, najdirektnija stvar kad čovjek kaže: odlazim i gotovo je. Opet vam kažem, a to sam već ponovio, da ne vjerujem da mogu da idem, niti ću ići, ni u Firencu ni u Švedsku. Sve što mogu da napravim, ovako ljudski, i ako me neko bude pitao, tu nema problema nikakvih, to je moj privatni gest, a vi ga možete protumačiti kako hočete... To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"“ ŠVABO ŽIVIO TI NAMA STO GODINA A OVI DEBILI STO PISU NEKA MALO BOLJE PROCITAJU OVAJ POST MOZDA NESTO I SHVATE.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 sep 2011, 18:04

Haj za Suljica bi mogao i razumjeti (iako je bilo milion primjera kad se igraci drze za onu stvar prilikom slavlja ili necega drugog ali navikli smo da su arsini prema Sarajevu sasvim drugaciji nego prema ostalim)
ali mi nije jasno za Torlaka.Momak je otisao da brani naseg navijaca koji je bio fakat povrjedjen i jedan udarac u nezgodno mjesto bi ga mogao kostati zivota.I to na kraju je DROT udario Torlaka a ne Torlak njega.
SRAMOTA ZA SAVEZ i ZA KOMITET ZA NORMALIZACIJU.Sad jos i traze produzavanje mandata, pa naravno da mogu jos da kraju,stimaju tekme, ko ce biti prvak, ko nece itd...

LISANDER
Nije Torlak udario drota vec drot njega.
Njega je Torlak samo moze se reci zaustavio da udari naseg navijaca. Znaci nije ga,udario ili gurno vec samo poturio se izmedju i zagradio put izmedju drota i navijaca.
Gdje smo mi rekli da smo mi toliko bolji od nekoga.Ili ako vec tako pricas zasto vi niste toliko bolji pa da svima utrpavate po 5-6 komada..?? U nasoj ligi ne mozes biti toliko bolji da mozes izdrzati sudije i njihovu kradju.Mozes biti malo bolji ili bare bare sa ostalim ali sudija se lagano obracunava satim

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 sep 2011, 18:04

Logicni su ovakvi idiotski ispadi od strane skretnicara jer se njima pravda zavrsila sa dobijanjem 3 boda , ostalo im nije ni vazno...a da ih nisu kojim slucajem dobili onda bi tome svim glasom dodavali i apsurdnost laganih i smijesnih kazni za Borac i glumili sportske moraliste...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 18:05

kicked21 je napisao/la:„"Ostavka je, ovako, najdirektnija stvar kad čovjek kaže: odlazim i gotovo je. Opet vam kažem, a to sam već ponovio, da ne vjerujem da mogu da idem, niti ću ići, ni u Firencu ni u Švedsku. Sve što mogu da napravim, ovako ljudski, i ako me neko bude pitao, tu nema problema nikakvih, to je moj privatni gest, a vi ga možete protumačiti kako hočete... To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"“ ŠVABO ŽIVIO TI NAMA STO GODINA A OVI DEBILI STO PISU NEKA MALO BOLJE PROCITAJU OVAJ POST MOZDA NESTO I SHVATE.
Mah brate i meni je to uvijek u glavi ...al stvarno sam razocaran radom komiteta koji sistematski udaraju po Sarajevu...mislim ,siguran sam da to nije Osimovo maslo al mi je krivo sto to ne pokusava zaustaviti ...sta se radi klubu grada u kojem se rodio...
FK SARAJEVO.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 sep 2011, 18:08

Očekivao sam kaznu za Torlaka. Suljić također pravedno kažnjen ako je istina da je to radio.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 sep 2011, 18:09

mma_hz je napisao/la:
kicked21 je napisao/la:„"Ostavka je, ovako, najdirektnija stvar kad čovjek kaže: odlazim i gotovo je. Opet vam kažem, a to sam već ponovio, da ne vjerujem da mogu da idem, niti ću ići, ni u Firencu ni u Švedsku. Sve što mogu da napravim, ovako ljudski, i ako me neko bude pitao, tu nema problema nikakvih, to je moj privatni gest, a vi ga možete protumačiti kako hočete... To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"“ ŠVABO ŽIVIO TI NAMA STO GODINA A OVI DEBILI STO PISU NEKA MALO BOLJE PROCITAJU OVAJ POST MOZDA NESTO I SHVATE.
Mah brate i meni je to uvijek u glavi ...al stvarno sam razocaran radom komiteta koji sistematski udaraju po Sarajevu...mislim ,siguran sam da to nije Osimovo maslo al mi je krivo sto to ne pokusava zaustaviti ...sta se radi klubu grada u kojem se rodio...
Ne kazem ni ja da je Osimovo maslo ali dok on javno se ne ogradi od svega i ne pocne kritikovati rad komiteta kao sto je i ranije radio prema Savezu kada nije bio u njemu , on je isti kao i ostali. Djaba mu sve uradjeno i izreceno ranije.
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 27 sep 2011, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 18:10

Ne muci se bezze. Nece dugo ostati ove uvrede i psovke. Ovaj put im ne treba primiti izvinjenje pa makar i navijaci dosli sa ljudima iz kluba na Grbavicu i pricali o kojekakvim komsijskim odnosima.
Ovo je njihovo pravo lice.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 sep 2011, 18:11

Ma smijesno ovo da vidim da se igraci kaznjavaju ovako u nasoj ligi ma nije moguce :roll: hajd uredu provakcije al sto se to samo nasi igraci kaznjavaju izgleda da neka pravila vaze samo za FKS a za ostale ma moze proci, e cuj veci incident se desio u travniku oni o tome ni raspravljali nisu a zato su expresno brzo reagovali za kaznu nasim igracima fuj fuj fuj :x :x
Opet kazem seljacka liga i treba seljacki igrati nasem direktoru bi porucio nakon sinocnjeg gostovanja u jednoj tv emsiji DA treba ulozit 200 000 KM u druge radnje a ne omladinski klub jer bolje ce se isplatit
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 18:12

Imp je napisao/la:Očekivao sam kaznu za Torlaka. Suljić također pravedno kažnjen ako je istina da je to radio.
za Torlaka se ne slazem jer je on bio udaren od policajca ,a sto se tice Suljica ako je to radio posteno je i da bude kaznjen...samo niko nista ne govori o sudijama i o utakmici u trebinju i protiv sirokog koje su pune neregularnosti ...samo se kaznjavaju igraci i Sarajevo... :x :x
FK SARAJEVO.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 sep 2011, 18:12

Koja bruka od ovog saveza ili cega vec jedno veliko HAHAHA ! I volio bih da navijaci traze da se istupi iz lige . LAKRDIJA !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Fouzi1, kolezeljovac, r3m1 i 37 gostiju.