NK Brotnjo Čitluk

plavobijeli
Kontakt:

Re: NK Brotnjo Čitluk

Post Postao/la plavobijeli » 20 sep 2011, 22:27

Evo gospon ako je moguće da Vam nešto napišem iz duše,dok smo mi branili Hercegovinu pa i ovo selo kako ga vi zovete,Vi ste to debelo naplaćivali.Ma dajte mi recite ko je Vama,Posušju i sličnima napravio stadione i dvorane,pošteno bi bilo da o tome bar malo šutite.Sad imate više generala nego mi stanovnika,a da ti kažem da sam bio na utakmici u Čapljini i vidio onu krađu Sloge i onog mog NASRAMOTU lIVNJAKA koji se sa svojim kolegama debelo naplatio jer mu je to jedini izvor zarade.

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 20 sep 2011, 22:37

plavobijeli je napisao/la:Evo gospon ako je moguće da Vam nešto napišem iz duše,dok smo mi branili Hercegovinu pa i ovo selo kako ga vi zovete,Vi ste to debelo naplaćivali.Ma dajte mi recite ko je Vama,Posušju i sličnima napravio stadione i dvorane,pošteno bi bilo da o tome bar malo šutite.Sad imate više generala nego mi stanovnika,a da ti kažem da sam bio na utakmici u Čapljini i vidio onu krađu Sloge i onog mog NASRAMOTU lIVNJAKA koji se sa svojim kolegama debelo naplatio jer mu je to jedini izvor zarade.
sta si ti branio majmune jedan znas li ti kolko je hrvatskih branitelja iz citluka poginulo u ratu, i ti si tu doso pisat kako ste vi branili , a ispada da smo mi samo krali ma mrs majku ti **** i jos nesto ove generale sto spominjes valentin coric i bruno stojic su iz ČITLUKA i mi se ponosimo njima, a ti majmune s takvim komentarima **** odavde

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 21 sep 2011, 00:19

slogauskoplje je napisao/la:
HNKBrotnjo je napisao/la: Ti nisi kompetentna osoba da s tobom pricam o ovome jer se u tebi nalazi velika količina frustracija zbog brojnih neuspjelih ulazaka u viši rang, gdje su vam snove rušili redom hercegovački klubovi, tako da s tobom o tome ne mogu pričati, a sto se tice ovoga o kupovanju, nasa uprava sve cini da imamo samo posteno sudjenje vani, a samim time i kuci, jer ponvaljam IAKO SVI MISLITE DA IMAMO, MI NEMAMO PARA ZA KUPOVANJE UTAKMICA I SUDACA, SVE IDEMO NA POŠTENO, A TO ĆETE SE UVJERITI U OSTATKU SEZONE.

I DA TE PITAM NESTO, ZAR MISLIS DA JE SELENDRI KAO STO JE USKOPLJE I ONOJ VASOJ LIVADI MJESTO U VEĆEM RANGU, SAMO REALNO ODGOVORI NA TO PITANJE?!
Neda đavo mira, opet :mrgreen:

Ja garantiram da ste vi utakmicu protiv Tomislava kupili kao i Branitelj lani.
Ti garantiras, a ja ti se kunem zivotom mojim da nije kupljeno, nego da smo ih razbili prvo pol preko nekog stopera koji nije znao gdje je i dobili to poluvrijeme 0:3, da bi u 2. pol taj stoper izasao i oni su djelovali puno bolje i dobili 2. pol sa 1:0, ali nedovoljno ... I OPET TI PONAVLJAM, NEMAMO PARA ZA BACANJE, POGOTOVO ZA KUPOVANJE UTAKMICA I SUDACA, NASA UPRAVA SE OSLANJA NA EKIPU I NA SLABOST OVE LIGE, I SMATRA DA SE MOZEMO NOSITI SA SVIMA JER IPAK BARCELONA NE IGRA U OVOJ LIGI I STOGA SMATRAJU DA MOZEMO DO 1. MJESTA JER U OSTALIM KLUBOVIMA SITUACIJA JE U NAJMANJU RUKU LOSA, A U VECINI I KATASTROFALNA I NITKO NEMA KONKRETNIH AMBICIJA OSIM NAS, TROGLAV IMA VJEROVATNO NAJBOLJU EKIPU ALI NE ZNAJU STA ZELE, NEMAJU PARA I TO CE IH MOZDA KOSTATI I TU VIDIMO NASU SANSU, ALI PRVENSTVO JE DUGO I MOZE BITI SVEGA ...

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 21 sep 2011, 12:27

http://www.brotnjo-sport.info/index.php ... lav-vasilj" onclick="window.open(this.href);return false;

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 21 sep 2011, 17:20

Gospon Vasilj vidjet ćemo te u nedilju,pa da vidimo koje majmun ti il ja,braniš nešto što se obraniti nemože,pa ti si tada bio mlad i neznaš šta i kako se radilo i kolikoje love ušlo u hercegovinu iz Hrvatske i kako se bez Lučića potvrda nije moglo daleko.Svaka čast Vali i onim momcima što su stradali i da nevraćamo povjest nazad nego da se okrenemo nedjeljnoj utakmici u kojoj mi imamo puno problema na zdravstvenom dijelu u ekipi.Pola momčadi je vezano za bolnicu i neznamo kako će to da izgleda,nadamo se jednoj lijepoj utakmicipa nek pobjedi bolj,jer kod nas se uvjek mogla igrati lopta.Suci nas ne zanimaju ama baš nimalo.Sretno ijednima i drugima.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 sep 2011, 18:40

HNKBrotnjo je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:
HNKBrotnjo je napisao/la: Ti nisi kompetentna osoba da s tobom pricam o ovome jer se u tebi nalazi velika količina frustracija zbog brojnih neuspjelih ulazaka u viši rang, gdje su vam snove rušili redom hercegovački klubovi, tako da s tobom o tome ne mogu pričati, a sto se tice ovoga o kupovanju, nasa uprava sve cini da imamo samo posteno sudjenje vani, a samim time i kuci, jer ponvaljam IAKO SVI MISLITE DA IMAMO, MI NEMAMO PARA ZA KUPOVANJE UTAKMICA I SUDACA, SVE IDEMO NA POŠTENO, A TO ĆETE SE UVJERITI U OSTATKU SEZONE.

I DA TE PITAM NESTO, ZAR MISLIS DA JE SELENDRI KAO STO JE USKOPLJE I ONOJ VASOJ LIVADI MJESTO U VEĆEM RANGU, SAMO REALNO ODGOVORI NA TO PITANJE?!

Ja garantiram da ste vi utakmicu protiv Tomislava kupili kao i Branitelj lani.
Ti garantiras, a ja ti se kunem zivotom mojim da nije kupljeno, nego da smo ih razbili prvo pol preko nekog stopera koji nije znao gdje je i dobili to poluvrijeme 0:3, da bi u 2. pol taj stoper izasao i oni su djelovali puno bolje i dobili 2. pol sa 1:0, ali nedovoljno ... I OPET TI PONAVLJAM, NEMAMO PARA ZA BACANJE, POGOTOVO ZA KUPOVANJE UTAKMICA I SUDACA, NASA UPRAVA SE OSLANJA NA EKIPU I NA SLABOST OVE LIGE, I SMATRA DA SE MOZEMO NOSITI SA SVIMA JER IPAK BARCELONA NE IGRA U OVOJ LIGI I STOGA SMATRAJU DA MOZEMO DO 1. MJESTA JER U OSTALIM KLUBOVIMA SITUACIJA JE U NAJMANJU RUKU LOSA, A U VECINI I KATASTROFALNA I NITKO NEMA KONKRETNIH AMBICIJA OSIM NAS, TROGLAV IMA VJEROVATNO NAJBOLJU EKIPU ALI NE ZNAJU STA ZELE, NEMAJU PARA I TO CE IH MOZDA KOSTATI I TU VIDIMO NASU SANSU, ALI PRVENSTVO JE DUGO I MOZE BITI SVEGA ...
Kao prvo,stoper nije izasao u drugom poluvremenu,to im je bio kapetan.Drugo,ni vi nemate para,kao recimo Čaoljina prije dvije godine al imate dobru ekipu.Ja sto znam financijski sada bolje stoji Troglav.Vasa pobjeda protiv Tomislava je cista ko suza.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 21 sep 2011, 18:55

@ŠB.TRN

oklen troglavu pare, majke ti? Da su imali pare ne bi izgubili od Sloge i remizirali sa Igmanom :!: ;)

inače, stoper i kapetan troglava je bi Ćuić, bar lani?!
Sloga Uskoplje

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 22 sep 2011, 02:39

ŠB.TRN je napisao/la:

Ja garantiram da ste vi utakmicu protiv Tomislava kupili kao i Branitelj lani.[/quote]

Ti garantiras, a ja ti se kunem zivotom mojim da nije kupljeno, nego da smo ih razbili prvo pol preko nekog stopera koji nije znao gdje je i dobili to poluvrijeme 0:3, da bi u 2. pol taj stoper izasao i oni su djelovali puno bolje i dobili 2. pol sa 1:0, ali nedovoljno ... I OPET TI PONAVLJAM, NEMAMO PARA ZA BACANJE, POGOTOVO ZA KUPOVANJE UTAKMICA I SUDACA, NASA UPRAVA SE OSLANJA NA EKIPU I NA SLABOST OVE LIGE, I SMATRA DA SE MOZEMO NOSITI SA SVIMA JER IPAK BARCELONA NE IGRA U OVOJ LIGI I STOGA SMATRAJU DA MOZEMO DO 1. MJESTA JER U OSTALIM KLUBOVIMA SITUACIJA JE U NAJMANJU RUKU LOSA, A U VECINI I KATASTROFALNA I NITKO NEMA KONKRETNIH AMBICIJA OSIM NAS, TROGLAV IMA VJEROVATNO NAJBOLJU EKIPU ALI NE ZNAJU STA ZELE, NEMAJU PARA I TO CE IH MOZDA KOSTATI I TU VIDIMO NASU SANSU, ALI PRVENSTVO JE DUGO I MOZE BITI SVEGA ...[/quote]
Kao prvo,stoper nije izasao u drugom poluvremenu,to im je bio kapetan.Drugo,ni vi nemate para,kao recimo Čaoljina prije dvije godine al imate dobru ekipu.Ja sto znam financijski sada bolje stoji Troglav.Vasa pobjeda protiv Tomislava je cista ko suza.[/quote]

Nije izasao na poluvremnu, ja sam se zezno, izasao je pred kraj 1. pol jer je bio toliko los da je sve preko njega curilo, ne radi se o Cuicu nego o nekom mladjem igracu, a Cuic je citavu igro ..

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 22 sep 2011, 16:31

Momčad grabi prema višem rangu

Od početka tekuće godine i formiranja nove Uprave kluba na čelu s predsjednikom Mariom Rozićem i sportskim direktorom Vladimirom Vasiljom, čitlučki Brotnjo je u uzlaznoj putanji.
Nakon velikog uspona na ljestvici kroz proljetni dio prošlog prvenstva koje su okončali na trećem mjestu, Čitlučani su poslije pet kola nove sezone uz maksimalan učinak lideri Druge lige FBiH Jug s jasnim ciljem plasmana u Prvu ligu FBiH. - Mislim da je promjena Uprave bila puni pogodak, to ukazuju rezultati na sportskom planu. Stabilizacija kluba je učinila da postanemo zanimljivi igračima kojih sada imamo bar po dvojicu na svakoj poziciji, a naš rad su prepoznali i gospodarstvenici, govori predsjednik Brotnja Mario Rozić.
Čitlučani se nisu bazirali samo na prvi tim, dosta pozornosti je posvećeno radu mlađih uzrasta.
- Najvažnije nam je bilo napraviti pomake u radu omladinske škole. Nije lako podizati ono što godinama nije funkcioniralo, ali uz dosta truda zasad idemo samo naprijed. Na čelu s šefom omladinske škole Nikolom Juričićem mislim da će za par godina rezultati biti itekako vidljivi, smatra Rozić.
U tom smislu je inicirana i suradnja sa Zrinjskim, koji je pred start sezone nekoliko svojih juniora posudio Čitlučanima.
- Idući tjedan ćemo potpisati ugovor o suradnji sa Zrinjskim na neodređeno vrijeme gdje će naglasak biti na omladinskoj školi i korištenju infrastrukture. Dosta naše djece već igra u njihovim mlađim kategorijama, dok je par juniora Zrinjskog dobilo prostor u našem prvom timu. Puno će nam značiti ta suradnja zbog njihove potpore, ipak se radi o najboljem klubu u regiji, kaže Rozić.
Kada je u pitanju prva momčad, u idućoj sezoni su jasne namjere sastava koji zasad među drugoligašima skupine Jug nema pravog konkurenta.
- Želimo ostati na ovoj poziciji i plasirati se u Prvu ligu FBiH, ustvrdio je Mario Rozić.

http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 23 sep 2011, 14:02

po pobjedu u livno :D

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 23 sep 2011, 16:42

Ma o čemu vi pričate,juniori su Vam izgubili kao i nekad prva ekipa 9 ili 10 nula,ma viste se bazirali na tuđu pamet i o kojem vi Zrinjskom govorite i njihovoj školi kad im je više od pola ekipe vam Mostara i to vam je škola kao i u košarci sastavljena od poluisluženih srba i sl. nego se vi bazirajte na domaćoj pameti i buduite tu di Vam je misto.Odakle vam pravo da budete ispred Livna koje je za Vas centar i po broju stanovnika i igrača nego se bazirajte na individui kao što je Alilović,Dodik, Krasić,Čilić i njima slični pa da se vi spominjete.Šta ćete Vi u prvoj ligi kad tamo ne pripadate ni po čemu,možda trenutno po novcu al dugoročno sigurno ne.Spustite se na nivo Gruda gdje mislim da pripadate po svemi,ako je moguće.Sretno sutra i vidimo se i jedva čekam da vidim koliko vrijedi ovaj Vasilj što prijeti i vrijeđa.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 sep 2011, 16:55

plavobijeli je napisao/la:Ma o čemu vi pričate,juniori su Vam izgubili kao i nekad prva ekipa 9 ili 10 nula,ma viste se bazirali na tuđu pamet i o kojem vi Zrinjskom govorite i njihovoj školi kad im je više od pola ekipe vam Mostara i to vam je škola kao i u košarci sastavljena od poluisluženih srba i sl. nego se vi bazirajte na domaćoj pameti i buduite tu di Vam je misto.Odakle vam pravo da budete ispred Livna koje je za Vas centar i po broju stanovnika i igrača nego se bazirajte na individui kao što je Alilović,Dodik, Krasić,Čilić i njima slični pa da se vi spominjete.Šta ćete Vi u prvoj ligi kad tamo ne pripadate ni po čemu,možda trenutno po novcu al dugoročno sigurno ne.Spustite se na nivo Gruda gdje mislim da pripadate po svemi,ako je moguće.Sretno sutra i vidimo se i jedva čekam da vidim koliko vrijedi ovaj Vasilj što prijeti i vrijeđa.
Frustrirajući post :D .Čitluk je miljama ispred Livna po pitanju sporta :D .

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 23 sep 2011, 17:55

Grdan je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:Ma o čemu vi pričate,juniori su Vam izgubili kao i nekad prva ekipa 9 ili 10 nula,ma viste se bazirali na tuđu pamet i o kojem vi Zrinjskom govorite i njihovoj školi kad im je više od pola ekipe vam Mostara i to vam je škola kao i u košarci sastavljena od poluisluženih srba i sl. nego se vi bazirajte na domaćoj pameti i buduite tu di Vam je misto.Odakle vam pravo da budete ispred Livna koje je za Vas centar i po broju stanovnika i igrača nego se bazirajte na individui kao što je Alilović,Dodik, Krasić,Čilić i njima slični pa da se vi spominjete.Šta ćete Vi u prvoj ligi kad tamo ne pripadate ni po čemu,možda trenutno po novcu al dugoročno sigurno ne.Spustite se na nivo Gruda gdje mislim da pripadate po svemi,ako je moguće.Sretno sutra i vidimo se i jedva čekam da vidim koliko vrijedi ovaj Vasilj što prijeti i vrijeđa.
Frustrirajući post :D .Čitluk je miljama ispred Livna po pitanju sporta :D .
normalno da je ispred kosarkasi su nam 1 liga sad ce nogometasi uc u 1 , gdje je livno u svemu tome

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 24 sep 2011, 19:32

Poštovani Čitlučani,dočekali smo i taj dan da vidimo po meni jednu solidnu ekipu koja je izgubila 2-0 a tribala je puno više.Vidili smo i jedno sigurno u budućnosti veliko ime na vašoj strani,a to je ovaj momak broj 8,malo je takvi igrača u premijer ligi,samo da nastavi svaka čast.Trener Vam je katastrofa,puco je od nekulture a čini mi se i od neznanja nogometnog a posebno sa onom dvojicom kočijaša ozada.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 24 sep 2011, 19:39

plavobijeli je napisao/la:Poštovani Čitlučani,dočekali smo i taj dan da vidimo po meni jednu solidnu ekipu koja je izgubila 2-0 a tribala je puno više.Vidili smo i jedno sigurno u budućnosti veliko ime na vašoj strani,a to je ovaj momak broj 8,malo je takvi igrača u premijer ligi,samo da nastavi svaka čast.Trener Vam je katastrofa,puco je od nekulture a čini mi se i od neznanja nogometnog a posebno sa onom dvojicom kočijaša ozada.
Predrag Jurić broj 8 došao iz Branitelja,dokazan igrač :D .

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 27 sep 2011, 11:31

Grdan je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:Poštovani Čitlučani,dočekali smo i taj dan da vidimo po meni jednu solidnu ekipu koja je izgubila 2-0 a tribala je puno više.Vidili smo i jedno sigurno u budućnosti veliko ime na vašoj strani,a to je ovaj momak broj 8,malo je takvi igrača u premijer ligi,samo da nastavi svaka čast.Trener Vam je katastrofa,puco je od nekulture a čini mi se i od neznanja nogometnog a posebno sa onom dvojicom kočijaša ozada.
Predrag Jurić broj 8 došao iz Branitelja,dokazan igrač :D .
Nije nego Goran Badalić je broj 8, Jurić je 6 ...

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 27 sep 2011, 15:14

Jel može malo više o ovom momku,čini mi se da je viši od 1.90 al je na svakoj lopti i igra prva druga,u odnosu na onog šminkera br 10 koji gleda diće kome kroz noge gurnut, a što ekipa trpi nije njegov problem pa vjerojatno mu je to i maksimum igrački,da nije tog Badalića sto posto ste lošiji jer tu nema niko rješenja bez njega.Mene ste jako zadovoljili igrački,iako kažem trener i ona dva kočijaša su Vam najtanji dio ekipe.

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 27 sep 2011, 15:18

plavobijeli je napisao/la:Jel može malo više o ovom momku,čini mi se da je viši od 1.90 al je na svakoj lopti i igra prva druga,u odnosu na onog šminkera br 10 koji gleda diće kome kroz noge gurnut, a što ekipa trpi nije njegov problem pa vjerojatno mu je to i maksimum igrački,da nije tog Badalića sto posto ste lošiji jer tu nema niko rješenja bez njega.Mene ste jako zadovoljili igrački,iako kažem trener i ona dva kočijaša su Vam najtanji dio ekipe.
mi imamo najgoreg trenera e sto je ne zna taktiku slozit jos je ne kulturan

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 28 sep 2011, 00:26

plavobijeli je napisao/la:Jel može malo više o ovom momku,čini mi se da je viši od 1.90 al je na svakoj lopti i igra prva druga,u odnosu na onog šminkera br 10 koji gleda diće kome kroz noge gurnut, a što ekipa trpi nije njegov problem pa vjerojatno mu je to i maksimum igrački,da nije tog Badalića sto posto ste lošiji jer tu nema niko rješenja bez njega.Mene ste jako zadovoljili igrački,iako kažem trener i ona dva kočijaša su Vam najtanji dio ekipe.
Ma svi su tu nedje ti igraci, svi oni osciliraju, evo primjera Badalic je bio najosiji na terenu protiv Sloge Ljubuski, a gore te je zadivio i bio najbolji pojedinac brotnja, isto da si gledao tog 10ku u Banja Luci gdje je citavu utakmicu dirigirao u svakoj akciji nasoj, gdje se nosio ravnopravno cak i dominirao igracima Borca na sredini terena zadivio bi te jer je bio medju najboljim igracima na terenu i dobio je najvecu ocjenu na utakmicu zajedno sa igracima Borca,unatoc porazu od 3:1, izbacio zajedno s Vasiljem Capljinu iz KUP-a, dok te je gore razocarao, kazem ti sve je to dana, sve je to li-la sto se tice naseg veznog reda i napada, danas ovaj dobar sutra onaj i obrnuto, a sto se obrane tice sve se zna haha ... Uglavnom okosnica ekipe su nam trenutno golman Dzida, te Sesar, Rozic, Badalic, Vlaho, Vasilj i Vladic i Pehar sto su nedostajali u Livnu, ostali vise manje ...

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 02 okt 2011, 21:35

Danas pobjeda protiv Posusja 2:0, usli smo potcjenjivacki u utakmicu misleci da cemo lako, sto su gosti namirisali i dobro nas namucili, nakon loseg 1. pol i nezalganja, 2. pol puno bolje. Pehar izasao 1 na 1 i zabio za 1:0, a 2. gol Sesar probio i uposlio Vlahu koji sjajno sa 16 metara malo s ljeve strane pogadja u suprotni kut od stativu 2:0. Tako je i zavrsilo. Gosti odigrali rasterecno i solidno, cak su i zasluzili gol nakon par propusta u obrani. U srijedu Vrapcici i Lokomotiva ..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.