FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la baresi#6 » 25 sep 2011, 15:05

da se nadovežem u vezi santona ono što sam ja negdje davno pročitao. nakon one odlične utakmice protiv ronalda i uniteda i još par dobrih u serie a počeo je da lumpuje u stilu adriana ili ronaldinha. to je itekako utjecalo na njega i prije nego što se snašao mourinho je izgubio strpljenje i počeo je strmoglavo da pada...
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 sep 2011, 15:07

ma uci ce :mrgreen:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 sep 2011, 15:08

edit:sto se trebao forsirati?poslat je i Biabiany pa se pokazao,poslan Obinna u Chievo pa se pokazao,poslan Caldirola pa se pokazao,poslan J.Cesar pa se pokazao,Ranocchia bio dobar u Genoi-dobar u Interu,,ako je neko dobar-dobar je,,a vi pogledajte ocjene Nagatoma svaku utakmicu,pa cete se uvjerit da dobije skoro svaku utakmicu pozitivne ocjene,,
Pokazao se Biabiany pa su ga se rijesili, rijesili su se i Obinne

gdje je Caldirola ? Gdje su Destro, Andreolli, Krhin, Rigioni itd ??

o tome ja pricam, a to nije samo Interov problem, vec problem skoro svih italijanskih klubova, sto se ne vjeruje mladim igracima

Nemam ja nista protiv Nagatoma, izuzetno mi je drag i dobro igra, ali ne pruza se sansa mladjima onoliko koliko bi se trebala pruzati, zato se i bojim da ce Crisetig, Dell Agnello i ostali dozivjeti istu sudbinu, tj, bit ce tjerani po nizerazrednim klubovima sve dok se jedan dan ne osvete kao Meggironi neki dan

jedna od najboljih stvari koje je Mancini uradio je to sto je ubacao u vatru i Cesara i Maicona i Balotellija recimo, jer da ga on nije poceo forsirati, ovaj bi sad igrao u Citadelli i slicnima
baresi#6 je napisao/la:da se nadovežem u vezi santona ono što sam ja negdje davno pročitao. nakon one odlične utakmice protiv ronalda i uniteda i još par dobrih u serie a počeo je da lumpuje u stilu adriana ili ronaldinha. to je itekako utjecalo na njega i prije nego što se snašao mourinho je izgubio strpljenje i počeo je strmoglavo da pada...
to su medijske lazi i izmisljotine
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 sep 2011, 15:16

al ne smijes zaboraviti da su nam Destro i ostala djeca donijela kojekakve Motte,Milite i ostale sa kojimo smo na kraju osvojili Tripletu a ne znam kolko bi imali sansi da je sa njima osvojimo,,ma bezze pricat,danas je Nagatomo bolji od Santona i sve dok Santon ne dokaze da nije Inter u pravu,vazi ovo prvo,,eto nek se dokaze u Newcastle-u,ne mora gledat na Inter,nek se dokaze sam sebi,bolje za njega i nejgovu karijeru,,a Meggiorini cvjeta brate mili,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 sep 2011, 15:29

Ma Meggironija sam samo uzeo kao primjer

al govorio sam ja davno o tome, njima ovi mladi sluze samo da zakrpe transfere, nemaju ili ne daju lovu, i onda ubace u transfer dva-tri mlada igraca umjesto para

glupo svega mi, al eto ta praksa ima samo u Italiji, kao i onaj co-ownership, ko ono izmisli da mi je znati :roll: :mrgreen:
Call the coroner!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 25 sep 2011, 22:43

@Puma
Ocjene igrača su sa gazzetta.it samo je to kolega sa .intercroatiacrew.com fino obradio.
Slažem se sa tobom glede odnosa RM prema mladima i njegovog forsiranja JC, Maicona i Balonje jer je imao muda i sjećam se da sam ga ja prvi kritizirao kada je Tolda skinuo sa jedinice i postavio Julionea...
@Huska,
nisam kritizirao Coua nego naprotiv, očekujem od njega više nego li pruža sada jer on to može.Cou je isti kao pije godinu i to mi nije jasno a ima talenat do neba .Znam da ga se mora istrpiti no pitanje je koliko će Ranieri čekati to...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 26 sep 2011, 11:27

Inter ni jednom nije izgubio kad je Coutinho bio u pocetnoj postavi.5 pobjeda i 4 remija su ostvarena.Znaci Claudio sutra nema razmisljanja,Cou ide od prve minute 8-)

Utakmica sa CSKA se igra sutra sa pocetkom u 18h,a ocekuje se nekih 10 stepeni C na stadionu sto bi nam osim umjetne trave mogo bit jos jedan problem.

Bitno je samo da ne izgubimo i bod bi bio dobar...

Vjerovatna postava :

____________J.Cesar
_Nagatomo_Ranocchia_Lucio_Chivu
_____Zanetti_Cambiasso_Obi
___________Coutinho
_________Pazzini_Milito

Ako Obi ne bude spreman moguce da krenemo sa Alvarezom ili Jonathanom (tad bi bila 4-4-2 formacija).
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 sep 2011, 14:33

26 settembre 1964,Inter prvi put Svjetski Prvak!

[youtube][/youtube]

evo danas je 47 godina :)

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 26 sep 2011, 21:21

slika
Giampaolo Pazzini and Diego Milito both scored against Bologna, as if to prove the point that they can play together. Ranieri smiled and replied: "Why not?"
Moscow is the location for Inter's first away trip in the 2011/12 UEFA Champions League and Javier Zanetti was speaking to the media in the press room at the Luzhniki Stadium on the eve of the match against CSKA.
"Tomorrow is a crucial game for us," the captain continued, "because we lost the first one. We hope to do as well as we did in Bologna and start racking up some points so that we can qualify from the group."
The topic switched to Gian Piero Gasperini and his sacking, which it has been said was partly influenced by the players' opinions. "The first thing I want to stress is that we're very sorry about what happened with Gasperini, because I consider him to be a very competent coach, but unfortunately we weren't able to go forward together. You have to accept the criticism but you also have to consider how much of what is said and written is actually true. The only thing that I'd be really sorry about is if the Inter fans let themselves be influenced by all those things."
Dall'ultimo allenamento dell'Inter a Mosca, sembra proprio che Claudio Ranieri voglia proseguire sulla falsa riga del campionato. Il tecnico di Roma ha provato un'Inter con il 4-4-2, uno schema che in questo momento sembra dare più garanzie dal punto di vista della solidità.
Questa l'Inter provata da Ranieri: Julio Cesar, Nagatomo, Lucio, Samuel, Chivu, Jonathan, Zanetti, Cambiasso, Obi, Milito, Pazzini.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 26 sep 2011, 21:52

CSKA pred meč sa Interom ima velikih problema s povredama.Slutsky sutra neće moći računati na Akinfejeva, Hondu, Gonzalesa i Necida.
Vjerovatni sastav
CSKA (4-3-1-2): Gabulov - Nababkin, V. Berezutski, Ignashevich, A.Berezutski - Tošić, Aldonin, Cauna, Dzagoev - Love, Doumbia.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 26 sep 2011, 21:58

MOSCOW - Andrea Ranocchia pulled out of the Nerazzurri's training session at the Luzhniki Stadium in Moscow this afternoon.
The defender underwent diagnostic procedures this evening in the presence of Inter's chief of medical staff Franco Combi, and it was revealed that he has strained an adductor muscle in his left thigh.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 sep 2011, 22:12

Uh aduktor zna biti bolan, pa igraci zbog toga znaju izbivati po 10-15 dana sa terena, sve zavisno od tezine istegnuca, tako da se nadam da nije nista ozbiljnije

slika

slika
Call the coroner!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2011, 12:54

evo dosao nas podrzavat nas miljenik :)

slika

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 27 sep 2011, 13:01

adointer je napisao/la:evo dosao nas podrzavat nas miljenik :)

slika
Che Grande Eto"o .. :)
Inace veceras je Morrati sa nama u Moskvi ,dobro je nece smjeti zijaniti :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2011, 13:03

evo navijacki predvidjam 1-1 :)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 sep 2011, 13:08

Da li ce odbrana Intera naci rjesenje za najboljeg napadaca ruske lige :mrgreen:
slika
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 27 sep 2011, 13:09

Ja sam rokno 2 na listic pa sta bude...Iako bih bio zadovoljan i sa remijem :D

Nadam se da Ranieri nece izac sa 4-4-2 (krila Obi i Jonathan) vec da ce ubacit trequartistu Coutinha ili Alvareza.

@Dylan

Njega se najvise i plasim kod rusa...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2011, 13:11

ima i Love je zaieban,,al to ce Samuel da pocisti :mrgreen:

bice zeznuto,10ak °C,sinteticki teren,CSKA u formi,navijaci na njihovoj strani,,ja se nadam kojem potezu iz nule Pazzinija ili kontri Milita,,moze i Couti iz slobodnog 8-)
ps:i da Alvarez otcepi vec jednom,ipak je on bio 12 miliona :evil:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 27 sep 2011, 15:47

kad pocinje tekma ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 sep 2011, 16:05

warden je napisao/la:kad pocinje tekma ?
U 18.

Najavljena postava Cska:
slika
Veliki je hendikep neigranje Akinfeeva,veci od neigranja Honde,Wagner Love nije sto je nekad bio,meni je ovo bas zanimljiva utakmica,bit ce zanimljivo vidjeti koliko mogu Dzagoev i Doumbia protiv ovakvog protivnika.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.