Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 sep 2011, 11:40

@ TuSeiTuttaLaMiaVita

A dobro to je taj navijački optimizam, ali u suštini, svi smo mi nekako svjesni da će biti teško i ove sezone, vidan je tan neki mali pomak naprijed barem u igri, dok smo u borbenosti i želji nekako napredovali za nekih 70-80 %, barem u tome trenutno ličimo na onaj stari prepoznatljivi Juventus.

Pirlu treba neki igrač s kojim može kombinovati, koji se poigrava na terenu, to su Vučinić i Quagliarella pa i Del Piero, ne može on sam, sa Vučinićem u prvih 11 i sam Pirlo djeluje rasterečenijim, tj. ima kome dodati loptu po zemlji u napadu, ne mora slati dugu na krila... :mrgreen:

Jer kako pišu ove novine Vučinić je spreman da unese fantaziju u igru Juventusa :mrgreen:

Hvala Bogu, vratio se i Quagliarella! Moguće je da Chiellini da počne igrati na lijevom beku jer smo tu defiticarni što jest jest, a i sklon je greškama u prethodne 2 utakmica koje su direkno uticale na rezultat, zato ga treba staviti na bek barem do januara, pa ćemo vidjeti šta će Marotta tad uraditi..
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 sep 2011, 12:43

Borbenost je tu, ratnički duh je tu, ipak svjesni smo mi Juventini da je ovo još uvijek ograničena ekipa, kojoj kad uzmeš dvojicu-trojicu bacaš je u rang Chieva, Catanie ili Bologne - bez podcjenjivanja...

Za veliki, stari, Stile Juve su potrebni redom : kvalitetan stoper i lijevi bek, veznjak koji je približno dobar na lopti kao Pirlo i još jedan napadač secunda punta koji takođe zna i umije prodriblati, uputiti pas, proigrati igrača, stvoriti višak.

Ima još dosta rada, januar nije tako daleko da se ne bi moglo pokrpiti gdje škripi..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 sep 2011, 13:05

Samo jedna stvar nas moze dovesti do zeljenih rezultata a to je remont odbrane,mi smo na odbrani cesto zasnivali nase uspjehe,sjecam se recimo nekadasnje Barselone,i tada su davali dosta golova al jos vise primali,cim se rodi lik poput Puyola i slicnih,ta ekipa konacno nesto i osvoji,a zivi primjer je danasnji Arsenal,odbrana je kljuc,a mi u tom djelu ekipe pola stoljeca ne dovodimo dobre ma ni solidne igrace
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 sep 2011, 13:38

Kad smo već kod odbrane, danas je rođendan najagresivnijem štoperu u historiji, jednom od najboljih svih vremena, svakako možda i najboljem što je ikad igrao u dresu Juventusa...Dokaz toga je i jedna od 50 zvijezdi na našem stadionu.

Tanti aguari, Claudio!

slika
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 sep 2011, 14:43

Evo jos neke vijesti za juventine sto se tice farsopolia,advokat Moggia izjavio je da jos 4 razgovora ce biti prezentovana sudu,interesantno kako sada uber profesionalna i svijetski priznata gazzetta nista ne pise o sudjenju i dokazima,a znali su 2006-te da pljuju i lazne izvjestaje u novinama u vezi utakmica da prave,svaka im cast na ukazanom novinarskom profesionalizmu:) I am proud to be juventino:)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 sep 2011, 15:54

slika

Auguri Claudio ;)

desni klik -> view image
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 sep 2011, 17:03

[youtube][/youtube]

rece Moggi jednom: "nisam ja kriv sto su drugi prodavali Pirla i Seedorfa da bi doveli Brkića i Francesca Coca, mi smo imali svijetske prvake a oni Vampetu i Taribo Westa" :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 sep 2011, 17:28

Pročitao sam to danas, pošteno sam se ismijao... :lol: :lol: :lol:

Derem havera na socceru sa Juvetom, on uzima Bayern... :mrgreen:
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 sep 2011, 17:53

JuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]

rece Moggi jednom: "nisam ja kriv sto su drugi prodavali Pirla i Seedorfa da bi doveli Brkića i Francesca Coca, mi smo imali svijetske prvake a oni Vampetu i Taribo Westa" :lol:
hahahahahahahahaahahhahahahaa :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 sep 2011, 20:30

slika

ev ja castim, jer smo prvi na tabeli :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 sep 2011, 20:32

Ih to će ovi naši smazati u minuti s obzirom koliko nas ima ovdje! :D

Ja ću ovaj znak! :mrgreen:
Ž '21!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 sep 2011, 20:39

@sisoko, ovo da uzivamo uz vecerasnje tekme, uff ja zaboravih, nas nema tu :mrgreen: ...al' i bolje da ne gubimo zivce, nego lagano svi po komad torte i uzivajte...samo opusteno :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 sep 2011, 20:42

Adinjo je napisao/la:@sisoko, ovo da uzivamo uz vecerasnje tekme, uff ja zaboravih, nas nema tu :mrgreen: ...al' i bolje da ne gubimo zivce, nego lagano svi po komad torte i uzivajte...samo opusteno :D
:D

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 27 sep 2011, 21:06

Kako mi je Barzagli nesto gotivan igrac, bas je dobar ove sezone ako nastavi ovako bice odlicno, morat ce se Leo dosta potruditi da ga izbaci iz prve postave.

EDIT: Kako je glup osjecaj kada vidis da stoper od 300.000 igra bolje od onog od 15.000.000 :oops:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 sep 2011, 21:34

harebianconero je napisao/la:Kako mi je Barzagli nesto gotivan igrac, bas je dobar ove sezone ako nastavi ovako bice odlicno, morat ce se Leo dosta potruditi da ga izbaci iz prve postave.

EDIT: Kako je glup osjecaj kada vidis da stoper od 300.000 igra bolje od onog od 15.000.000 :oops:
ja jbo te, onaj lik je 15 miliona kostao, a Andrea za sicu pa uci kako se igra na stoperu, ma dzaba, cim Marotta uradi nesto dobro ja se odmah sjetim Bonuccia i Malake i pokvari mi se dan :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 sep 2011, 08:48

Stadion rasprodan pred tekmu sa Milanom 8-)

Spekuliše se o povratku Chiellinija na lijevog beka, po meni je to glupost.
Tačno je da on po potrebi može odigrati kvalitetno, ali nama treba kvalitetan polovalentan lijevi bek, jak na lopti znalac koji može odigrati i naprije i u odbrani jednako konzistentno.

Edit : Kolarov na klupi Cityja, vidno nezadovoljan, mioslim da bi nam legao k'o hodži burek :D 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 sep 2011, 10:55

Otkud ti to da je nezadovoljan, matere ti!? :mrgreen: :lol:

Neće on nikad doći kod nas, prvo što mu mi nikad nećemo ponuditi platu ko' City, drugo, zato što nije na zalasku karijere, pa da mu se igra stalno, oni igraju tekme svako 3 dana, igrat će on tamo...

Ja pročitah kako smo na poziciji lijevog beka ipak zainteresovani za Aly Cissoka iz Lyona!

Koje smeće je ona Gazzetta!

Pišu kako je Pirlo već umoran i da ne može izdržati ovaj tempo. I to sve pred derbi, unose pometnju u ekipu.
Ž '21!

Il Pinturicchio
Kontakt:

Post Postao/la Il Pinturicchio » 28 sep 2011, 11:37

Jeli ovo odbrana protiv milana :?:

Lich - Barzagli - Bonucci - Giorgio
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 sep 2011, 11:49

Vjerovatno...

Nama su problem prekidi, e mi smo ove sezone izveli najviše kornera u ligi, čak njih 35, a imali smo i bezbroj faulovo na udaljenosti od 35 metara, a dali smo samo jedan gol i to na foru protiv Bologne...

Na tome se treba poraditi, izveli smo toliko kornera, a kako treba prilike nismo imali...

Jean Claude Blanc "pojačava" PSG, vjerovatno će im on biti generalni direktor! :mrgreen:

Kad ih u crno zavije! :lol:
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 sep 2011, 12:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Otkud ti to da je nezadovoljan, matere ti!? :mrgreen: :lol:

Neće on nikad doći kod nas, prvo što mu mi nikad nećemo ponuditi platu ko' City, drugo, zato što nije na zalasku karijere, pa da mu se igra stalno, oni igraju tekme svako 3 dana, igrat će on tamo...

Ja pročitah kako smo na poziciji lijevog beka ipak zainteresovani za Aly Cissoka iz Lyona!

Koje smeće je ona Gazzetta!

Pišu kako je Pirlo već umoran i da ne može izdržati ovaj tempo. I to sve pred derbi, unose pometnju u ekipu.
Trebao si ga gledati sinoć, one grimase prilikom izmjene + pozicija na kojoj je igrao ne odaju sreću čovjeka koji dobija priliku svaku treću tekmu...
Aly Cissokho je bio i moja želja prošli prelazni rok mada sam mišljenja da dok je ove sezone neće doći garant.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.