Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

D1n0
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la D1n0 » 26 sep 2011, 21:59

Sutra cemo vidjet jel City: Real deal ili overrated?

Nadam se da ce slaviti sutra.

COME ON CITY
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 sep 2011, 23:35

Sutra Đekni i Kolarovu neće biti do smijeha.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 26 sep 2011, 23:41

Nema te vi sta traziti na Allianz Areni!!! A bogami dolazite u nezgodno vrijeme,bas kada su bavarci
u usponu!!! Svabo je Svabo! A znamo kako englezima drhte noge kada moraju da igraju protiv svaba!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 sep 2011, 23:48

bordo je napisao/la:Nema te vi sta traziti na Allianz Areni!!! A bogami dolazite u nezgodno vrijeme,bas kada su bavarci
u usponu!!! Svabo je Svabo! A znamo kako englezima drhte noge kada moraju da igraju protiv svaba!!
Nema u Cityu puno Engleza tako da zbog toga ne moraju brinuti.. Sutra ocekujem pobjedu City-a, mislim da ce izdominirati Bayern..
Celik!3,2,2.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 sep 2011, 23:59

AllGunsBlazing je napisao/la:
bordo je napisao/la:Nema te vi sta traziti na Allianz Areni!!! A bogami dolazite u nezgodno vrijeme,bas kada su bavarci
Nema u Cityu puno Engleza tako da zbog toga ne moraju brinuti.. Sutra ocekujem pobjedu City-a, mislim da ce izdominirati Bayern..
Kao što je izdominirao amatere iz Napolia.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 27 sep 2011, 00:01

Saurman je napisao/la:
Kao što je izdominirao amatere iz Napolia.
Napoli ce ubiti Bayern u svakom smislu te recenice ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 sep 2011, 00:04

Napoli može samo Novaru da ubija po livadama Serije A. ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 sep 2011, 00:04

Lucryler je napisao/la: Napoli ce ubiti Bayern u svakom smislu te recenice ;)
Možda. Ali tema je Manchester City FC i držite se iste.
Samo da ne skrenete s puta. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 sep 2011, 00:06

Ovakav Bayern ne bi niko mogao izdominirat.Ja ih mrzim iz dna duše no jbg nekad i pogledam koju njihovu tekmu strašno igraju.To dođe kad je pravi trener tu.I City igra fino no nisu ni blizu nivoa Bayerna,ali da ne bacam grah sve će pokazat njihov duel
neću da predviđam jer sam kad su izvučene grupe predividio da Bayern ispada odmah :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 27 sep 2011, 00:10

Pretpostavljam da se zajebavaju ovi sto ovako pricaju minhenskom gigantu. Ili se ne razumiju u zivot. Moja prognoza dva razlike za Bayern i smijesni Manchester City bez karaktera, pogubljen izmedju pokusaja da igraju ofanzivno kao pravi velikan i poriva za onim njihovim bunkerisanjem i lomljenjem nogu koje upraznjavaju protiv jakih ekipa.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 27 sep 2011, 00:12

VanTheMan je napisao/la:Pretpostavljam da se zajebavaju ovi sto ovako pricaju minhenskom gigantu. Ili se ne razumiju u zivot. Moja prognoza dva razlike za Bayern i smijesni Manchester City bez karaktera, pogubljen izmedju pokusaja da igraju ofanzivno kao pravi velikan i poriva za onim njihovim bunkerisanjem i lomljenjem nogu koje upraznjavaju protiv jakih ekipa.
Ti nikad neces biti realan jer mrzis plavi dio manchestera stoga tvoje prognoze se ne uzimaju u obzir , ja licno mislim da ce biti nerjeseno :)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 27 sep 2011, 00:21

Jimmy from the hood je napisao/la:Najjače kada Džeko kaže
yea! :lol:
Meni ipak najluđe kad zalomi ono pred kraj I think aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 00:55

Teska utakmica.
Ne mislim da je City favorit (i nije) ali se nadam pobjedi. Znam da nece biti lako ali nije nemoguce.
City ima igrace ali ima i Bayern, plus sto je Bayern mnogo puta uigraniji tim. Bar tako izgledaju za razliku od Gradjana koji znaju da se izgube na momente.
Naravno da je Bayernu lakse igrati u BL nego Gradjanima u PL ali ipak Bayern izgleda kao bolji tim. Pojedinci su vec druga prica, tu je City u prednosti ali ne tako velikoj kao sto se misli.
Ocekujem otvorenu igru pa zato mislim da bi mogla biti tekma sa mnogo golova i mozda cak pravi debakl jednog od dva tima.
Mozda se ipak jedni drugih prepadnu pa ne bude ni blizu onog sto mnogi ockuju. :)

COME ON CITY

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 sep 2011, 10:47

Pobjeda? Tesko.
Dominacija? Skoro pa nemoguce.

Siti moze pobjediti, moze i Gladbah, al' za to sanse nisu bog zna kako velike. Ovo je pravi ispit za Siti, pokazat ce se od kakvog su materijala sastavljeni. Rezultat ce pokazati ko je u datom momentu kvalitetniji i spretniji,.. Al' mene zanima sama igra na terenu. Zanima me koliko ce Siti imati od igre protiv ovako jakog protivnika. Da li ce igrati ravnopravnu ili podredjenu ulogu. Zanima me ko ce nametnuti svoju igru na sredini terena. Zanima me ko ima jaci vezni red. Zanima me, al' sam gotovo siguran da ce Bajern dominirati vecim dijelom utakmice. Mislim da su u svakom pogledu jaca ekipa.

Dakle, ocekujem kontrolu igre od strane Bajerna. Iz kontrole obicno dolaze pobjede, al' to ne mora znaciti,.. 1 - 60%, X - 30%, 2 - 10%. Eto prognoze :mrgreen: .

Moji oponenti na ovoj temi su pisali kako je Siti favorit u ovoj grupi,. Volio bih da i oni bace neku prognozu :mrgreen: .

Inace, volio bih da Siti pobjedi. To bi dodatno zakomplikovalo grupu i ostavilo mogucnost da Bajern ispadne :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 sep 2011, 10:48

Dobiće ovo Bayern, na iskustvo. Nemaju bolji sastav, ali imaju druge prednosti.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 27 sep 2011, 10:50

Sta je ovo sve neki strucnjaci :D Trebaju Mancinija da mjenjaju :d to taktike neke to nesto,statistike neke HAHAHAHAH :D Veceras ce MCFC pokazati svoje pravo lice ;)

High

Post Postao/la High » 27 sep 2011, 10:51

Može l' neko napisati prvih 11 za večeras ? :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 sep 2011, 10:53

Ja bih volio da City pobijedi, čisto jer volim i pratim Engleski fudbal, ali treba biti realan i reći kako je Bayern bliži pobijedi. No ne sumnjam u odličnu defanzivnu postavku Mancinija.

Prvih 11 će se znati sat prije utakmice, no ja predviđam ovaj sastav;

------------------Hart------------------
Richards--Kompany--Lescott--Kolarov
------------Barry----Toure--------------
--Nasri----------------------------Silva--
------------Aguero---Dzeko--------------
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 sep 2011, 11:09

Jimmy from the hood je napisao/la:Dobiće ovo Bayern, na iskustvo. Nemaju bolji sastav, ali imaju druge prednosti.
Pa tesko je reci ko ima bolji sastav. Bajern ima dobro izbalansiran tim. Imaju pet igraca ekstra klase, a Siti nijednog. Nojer, Lam, Svajnstajger, Roben i Riberi. Dakle, svaki od nabrojanih ima mjesto u dvi top postave svijeta. To je moj kriterij ekstra kvaliteta. Onda imas Gustava koji se odlicno nadopunjuje sa Svajnom i uzima ucesca u igri taman onoliko koliko treba. Dakle, timski igrac koji stvara dobru ravnotezu u ekipi. Onda imas Milera koji je fantastican timski igrac. Njegova uloga je od iznimne vaznosti. On je veza izmedju veznjaka, krila i napadaca. I na kraju imas Gomeza koji je tu da uvalja sta mu ovi serviraju.

Jedina i velika slabost Bajerna (uz povrede dva najbolja igraca) je njihova grozna odbrana (najgora od kada pratim klub),.. Tu Siti ima veliku sansu. Ako budu zestoko napadali mogu probiti Bajernovu odbranu. Mislim da je napad najbolja strategija za Bajern. Ako budu napadali imaju vecu sansu za pozitivan rezultat nego ako se budu branili.

Al' nazalost, imam neki osjecaj da ce u Manciniju opet proraditi zabar. Ne mogu oni bez defanzive. Draza im je supacka nego junacka pobjeda :mrgreen: . Imam neki osjecaj da ce poceti sa jednim napadacem, da ce Dzeko na klupu, a Milner u prvu postavu :x . Nadam se da me osjecaj vara.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 27 sep 2011, 11:24

Imaju pet igraca ekstra klase, a Siti nijednog.

Drazi mi je Bajo i vise bi volio da dobije.Bajo jeste u prednosti radi vise aspekata ali reci da City nema igraca svijetkse klase,mislim.....
Aguerro je bolji igrac pojedinacno od svakog u Bayernu, Dzeko je bolji igrac od Gomeza definitivno,Nasri , Silva,Yaya,Kompany,Kolarov o cemu pricas pa ako ko ima mnogo igraca svjetske klase to je City.
Pogledas im klupu i shebes se ziv.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.