FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Amar_TM87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Amar_TM87 » 26 sep 2011, 23:13

AllGunsBlazing je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:flasom votke
Jel bila puna ili prazna????
Glupo je prozivati nekoga ovdje, kad su svi ulazili na teren, mi smo protiv Travnika, doduse mi smo sudiju ganjali jer nam je ponistio regularan gol u 90+, ali svejedno desilo se tako da niko ne moze reci ovaj je kriv, ovaj nije..Iskorijeniti treba, ali i kod nas i kod vas i kod svih..
Prazna flasa normalno, jer prazna flasa u praznu glavu bije .. :lol:

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 26 sep 2011, 23:16

kralj_je_mrtav je napisao/la:Kako vam ga metni gospodin Jagodic, ali bas onako, klosarski.
Sta je izjavio, nisam gledao?

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 26 sep 2011, 23:17

Te huligane treba žestoko kazniti, izbise mi par stotina eurića skoro dobivenih! :twisted:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 26 sep 2011, 23:21

Kada nesto pogrjesis , najbolnija stvar moze biti da se vas covjek okrene protiv vas , a to se veceras desilo . I u potpunosti ga podrzavam , ma gdje se to desilo , da li u Mostaru , Travniku , Sarajevu , Banjoj Luci , mora se drakonski kazniti , pa da vidimo ima li frajera koji ce maloljetne ja.jare pustati na stadione.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 sep 2011, 23:22

Sto im ga je metno ? Metno ga je huligancicima , nacionalistima , dodikovcima i slicnim osobama ciji IQ ne prelazi 80. Jagodic je jedan od najboljih ljudi koji bh.fudbal posjeduje i ovo je za aplauza samo takvog. Dajte ljudi malo razum upotrijebite pa recite tako i tako bilo sta sad izmisljat toplu vodu ? Kazna tolika i tolika privesti osobe koje su organizatori ovog nereda i nece biti nikakvih problema. Ah, ja zaboravio pa mi smo balkanci samo nek komsiji krava crkne i ja cu biti najsretniji.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 26 sep 2011, 23:33

Radi li šta ova adminitracija, ispiranje mozga u 5 voda, te jest vako te nije ovako. Sutra je disciplinska i sve će se znati. Do tada kup Borac Zvijezda.
Tipujem na iznenađenje. :D
Borac će konačno odigrati 90 minuta.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 sep 2011, 23:43

kakav obraz trebaš imati da poslije travnika i prekida radi udaranja sudije koje niko nije vidio osim sudije,tražiš da se ponovi utakmica borac - željo.Stvarno ovaj šipovac misli da je on samo gledao utakmicu i da kaže da se za 5 minuta stekli uslovi da se nastavi utakmica.Zašto ne objasni što je kapija bila otkjučana,od kuda kamenje na atletskoj stazi...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 sep 2011, 23:45

Ima li cilj ovo vase konstantno ponavljanje istih stvari, evo jos malo ce i treci dan?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 sep 2011, 23:47

A najgore što se onaj Ljubojević unosio Amaru u facu i maltene tjerao naše igrače da izađu na teren, a ovako preko novina glume poštečine...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 26 sep 2011, 23:54

moze li mi neko nabrojat sponzore borca
hvala unaprijed

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 00:07

Bianconeri1988 je napisao/la:A najgore što se onaj Ljubojević unosio Amaru u facu i maltene tjerao naše igrače da izađu na teren, a ovako preko novina glume poštečine...
A tesko zabu u vodu natjerati. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 sep 2011, 00:18

jubitubi je napisao/la:Joj sto ste vi ljudi dosadni,ko jedna stvar,da ne budem prost sad...Daj vise ohladite,Borac ce dobiti kaznu,i to je to.Ne znam sta zelite vi vise?!
Zelimo da se to vise zaustavi i to divljanje i sramocenje u bilo kojem gradu i od bilo koje skupine. Sto se tice ovog dogadzanja od neku noc - svaka cast ovom covjeku. (nazalost za izrode ce biti "izdajica") Ali svaka cast covjeku koji napokon postavlja stvari na svoje mjesto i time stiti i Borac i BL i sve nas ....

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/jago ... luku/65128" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 sep 2011, 00:28

bparena je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Joj sto ste vi ljudi dosadni,ko jedna stvar,da ne budem prost sad...Daj vise ohladite,Borac ce dobiti kaznu,i to je to.Ne znam sta zelite vi vise?!
Zelimo da se to vise zaustavi i to divljanje i sramocenje u bilo kojem gradu i od bilo koje skupine. Sto se tice ovog dogadzanja od neku noc - svaka cast ovom covjeku. (nazalost za izrode ce biti "izdajica") Ali svaka cast covjeku koji napokon postavlja stvari na svoje mjesto i time stiti i Borac i BL i sve nas ....

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/jago ... luku/65128" onclick="window.open(this.href);return false;
A to cete postici ovolikim smaranjem po temi?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 00:31

braoolyo je napisao/la:
bparena je napisao/la:

A to cete postici ovolikim smaranjem po temi?
Jeste vala nicim izazvano........................................... :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 sep 2011, 02:06

@braoolyo
Ok hajd slazemo se da mozda smaramo. Sto se ne javis ti i tebi slicni i ne osudite divljanja javno. Vjeruj mi da bi isto pisao i na Zeljinom dijelu da su vas prosle godine osim zasluzenog aplauza ispratili kamenicama. Dosta je vise. Koji vam je kur.c vise. Kad ce te vjersku, nacionalnu ili bilo koju vise mrznju pretvoriti u ljudsko pruzenu ruku. Kad vise ???
Imatel stida osim sutnje. Sramota. I ko vama daje za pravo da zemlju i vazduh uzimate sebi za pravo. ...

p.s. necete nikada moci da zabranite ljubav. Mi volimo Banja Luku kao i ti i to nam ne mozete uskratit mrznjom...
Borac je i nas klub i zelim mu svako dobro i uspjeh a onim hajvanima pameti...

p.s. hariship dobro je i tebe, znamo mi svi sta se desilo. Ovdje nam svima treba pobjeda nad zlom i mrznjom i nista vise...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 02:38

Zar uvijek ti moras glumiti saobracajca u Sahari moj ti @baypasarena.
Idi hrani golubove i mani se ovoga.
Nije to niti zlo,niti neka mrznja vec glupost.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 sep 2011, 02:54

Cuj isto bi pisao i na Zeljinoj temi, pa sto ne pises??? Ili si zaboravio mnoge stvari koje su samo nama uradili ti isti navijaci??? Najsmijesnije u svemu ovome sto svi osudjuju, svi su nevini naravno osim Lesinara, ne ne branim ih, ljudi zasluzuju kaznu, ali hajmo sad maske malo skinite, pa niko od vas nije nevin, neke grupe imaju i mnogo vece stvari u svojoj historiji od ovoga, ali izgleda to je zaboravljeno..
Celik!3,2,2.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 sep 2011, 03:17

AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj isto bi pisao i na Zeljinoj temi, pa sto ne pises??? Ili si zaboravio mnoge stvari koje su samo nama uradili ti isti navijaci??? Najsmijesnije u svemu ovome sto svi osudjuju, svi su nevini naravno osim Lesinara, ne ne branim ih, ljudi zasluzuju kaznu, ali hajmo sad maske malo skinite, pa niko od vas nije nevin, neke grupe imaju i mnogo vece stvari u svojoj historiji od ovoga, ali izgleda to je zaboravljeno..
Ja ni u jednom postu nisam napisano nikad i nigdje protiv bilo koga generalno. Tako ne pisem ni protiv Borca ni Zelje, ni Sarajeva ni mog Celika. Pokusajem ne generalizovati vec odvojiti normalne i korektne ljude kojih ima svuda od hajvana i zivotinja kojih takodze ima svuda. Samo sto je ovdje prekipila neka druga stvar od onih "Zenicke picke" i "Mrzim samo Zelju i Sarajvo". Nista ja nisam zaboravio, samo treba dati sansu da to policija u BL i drzavi rijesi. Bilo kad da bi bilo dobro svima nama moracemo stati u kraj svemu ovome. Borca treba kazniti dobrom kaznom, prije svega da drugi put dobro zakljucaju kafez kako budale ponovo nebi uletile. Treba ih dobro zakljucat kako bi normalni ljudi i na stadionu i na TV gledali mirnu a dobru utakmicu...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 sep 2011, 09:13

Neandertalac je napisao/la: Sa flasom na Grbavici, i to votke , jel litarska ? Kod nas ne mozes "janu" unijeti , pa ta tvoja da si gadjan , malkice smrdi ! Pa onda prozivka kako mi bodemo , po tome kao poznati ? Klosaru ja sam pljeskao dok ste slavili na Grbavici sa onim cetiri s majicama . Ja prvi , i opet cu , ekipi na terenu , a takve kao sto si ti i pojedini koji pisu nebuloze ovdje treba samo pljunuti , onako u prolazu , sramota vas je i tuci , a kamoli " bosti " !
Jeste litarska,i to Vigor votka,prazna flasa!Sa vaseg sjevera doletjela,zajedno sa bakljom i jos par predmeta!Nemoj mi soliti pamet,ti ces mene uciti!

EDIT:I za ove sto komentarisu izjavu sinoc Jagodica,pa sta je trebao reci?Podrzavam sve?Svaki normalan covjek ce osuditi,pa da mu brat ono napravi.Kako ste ograniceni,kao balkon.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 sep 2011, 09:18

jubitubi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Sa flasom na Grbavici, i to votke , jel litarska ? Kod nas ne mozes "janu" unijeti , pa ta tvoja da si gadjan , malkice smrdi ! Pa onda prozivka kako mi bodemo , po tome kao poznati ? Klosaru ja sam pljeskao dok ste slavili na Grbavici sa onim cetiri s majicama . Ja prvi , i opet cu , ekipi na terenu , a takve kao sto si ti i pojedini koji pisu nebuloze ovdje treba samo pljunuti , onako u prolazu , sramota vas je i tuci , a kamoli " bosti " !
Jeste litarska,i to Vigor votka,prazna flasa!Sa vaseg sjevera doletjela,zajedno sa bakljom i jos par predmeta!Nemoj mi soliti pamet,ti ces mene uciti!

EDIT:I za ove sto komentarisu izjavu sinoc Jagodica,pa sta je trebao reci?Podrzavam sve?Svaki normalan covjek ce osuditi,pa da mu brat ono napravi.Kako ste ograniceni,kao balkon.
Nevezano za sve ali tvoja rečenica "Kako ste ograniceni,kao balkon" se ponovila bar stotinu puta na ovom forumu ako ne i više. De promjeni ploču i nauči nešto drugo , malo se prosvjetli i pročitaj šta, jer ovako mi baš ti izgledaš ograničeno, da ne kažem kao balkon !
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.