FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sutra po pobjedu jer drugi rezultat nije opcija protiv napuhanih zvijezdica iz Manchestera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Raja neznam jeli neko od vas upucen,ali nije tesko doci do karata za ligu prvaka!
U martu ove godine se zadesim u Minhenu kod prijatelja, i rekoh bas cu vidjeti
da odem na tekmu Bayern vs Hamburg,ali mi se nedade nema sanse da se dode do
karte! Jer je sve unaprijed rasprodano!! I tako zavrsim u jednoj pivnici medu navijacima!
I jedan mi lik to jeste navijac rece,da je puno lakse doci do karte za ligu prvaka.
I ja sada kontam kada mi kaze cijenu ima da padnem, kada mi on rece 40eura!
Kontam se ma **** 40eura igra Bayern vs Inter! Pitam ga ja kako su tako jefitne karte
a on mi rece,ja sam karte jos rezervisao prije pet mjeseci. I ako Bayern prode grupnu fazu
mene cekaju karte po toj cijeni i tako svako moze na njihovoj stranci da rezervise!!
To nisam znao a i nisam bas bio upucen!!! Pa sam se bas iznenadio!
U martu ove godine se zadesim u Minhenu kod prijatelja, i rekoh bas cu vidjeti
da odem na tekmu Bayern vs Hamburg,ali mi se nedade nema sanse da se dode do
karte! Jer je sve unaprijed rasprodano!! I tako zavrsim u jednoj pivnici medu navijacima!
I jedan mi lik to jeste navijac rece,da je puno lakse doci do karte za ligu prvaka.
I ja sada kontam kada mi kaze cijenu ima da padnem, kada mi on rece 40eura!
Kontam se ma **** 40eura igra Bayern vs Inter! Pitam ga ja kako su tako jefitne karte
a on mi rece,ja sam karte jos rezervisao prije pet mjeseci. I ako Bayern prode grupnu fazu
mene cekaju karte po toj cijeni i tako svako moze na njihovoj stranci da rezervise!!
To nisam znao a i nisam bas bio upucen!!! Pa sam se bas iznenadio!
Nikad lošija (ispisana ili ti nacrtana) stranica u skorijoj istoriji ovog topica
Čuj ti more Aljo
Šeći Don Jupp vuče na nezaboravnog buntovnika. More bit'
ali kad smo već u Hollywoodu, mene naš trener podsjeća na ovog snajperistu.

Ova je dobra, mora se priznati:
Što se tiče same tekme protiv Citizensa, očekujem prvi primljen gol nakon ne znam koliko tekmi, ali isto tako ne sumnjam u pobjedu.

Čuj ti more Aljo

Ova je dobra, mora se priznati:
harishp je napisao/la:Dobar kvalitet deterdjenta.Opere svaku ''mrljinu'' napisanu na toj karti.

Što se tiče same tekme protiv Citizensa, očekujem prvi primljen gol nakon ne znam koliko tekmi, ali isto tako ne sumnjam u pobjedu.
Vom Jäger zum Gejagten
Mislim da su zvjezdice iz Manchestera nešto bolje od zvjezdica iz Münchena. Neće ovo nimalo biti jednostavna prepreka za Bayu.Saurman je napisao/la:Sutra po pobjedu jer drugi rezultat nije opcija protiv napuhanih zvijezdica iz Manchestera.
Daleko od toga da ce biti lagana tekma! Ali na razliku od M.citya,bavarci imaju koncepciju i trenera.
Sto se za City nemoze reci!! Dzabe zvijezde kada igra ko kako hoce! I to je jedan od razloga sto vjerujem
da City nema sta da trazi u Minhenu!
Sto se za City nemoze reci!! Dzabe zvijezde kada igra ko kako hoce! I to je jedan od razloga sto vjerujem
da City nema sta da trazi u Minhenu!
Niko ne misli da će ovo biti lagana utakmica , ali sam uvjeren da će se Mancini i kompanija vratiti u Englesku sa gorkim okusom poraza.Zdena04 je napisao/la:Mislim da su zvjezdice iz Manchestera nešto bolje od zvjezdica iz Münchena. Neće ovo nimalo biti jednostavna prepreka za Bayu.Saurman je napisao/la:Sutra po pobjedu jer drugi rezultat nije opcija protiv napuhanih zvijezdica iz Manchestera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja očekujem i protiv Cityja da će pozada nula da stoji, a naprijed ima da gori

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pobijedio je Bayern prije godinu ipo i pravi klub iz Manchestera, nemojte se sad obrukat pa da ne uvalite 3 komada malogradjanima
Sutra samo strahujem da ce nam gradjani prekinuti niz bez primljenog gola,ali u pobjedu uopste ne sumnjam. Mislim da mozemo i hocemo pobijediti. Mnogi govore kako nismo imali josh dostojnog protivnika,a ukoliko i sutra pobijedimo nastavit ce se ta prica tipa pa eto jedan city je remizirao sa napolijem i vi ste ih dobili i bit ce opet pa nije ni city neko mjerilo. Ukoliko slucajno izgubimo (sto je ravno nuli) krenut ce prica,ma kakav Bayern prva ozbiljna utakmica i odmah kiks...
Moja navijacka prognoza 2:0!!!
Moja navijacka prognoza 2:0!!!
Stern des Südens
Ruku na srce City ima jacu ekipu na papiru, ali ce danas don Jupp pokazati sta znaci biti kvalitetan trener. Bayern ce danasnju utakmicu dobiti iz razloga sto ce don Jupp upotpunosti nadmudriti Mancinija.
Ja ocekujem pobjedu Bavaraca od 3-1, ali ce nazalost biti prekinut niz Bayerna bez primljenog gola i mislim da ni jedan navijac Bayerna ne bi imao protiv da strijelac tog gola bude Dzeko.
Ja ocekujem pobjedu Bavaraca od 3-1, ali ce nazalost biti prekinut niz Bayerna bez primljenog gola i mislim da ni jedan navijac Bayerna ne bi imao protiv da strijelac tog gola bude Dzeko.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nemaju oni ni jacu ekipu na papiru, ne priznajem ja ništa!amerosm je napisao/la:Ruku na srce City ima jacu ekipu na papiru, ali ce danas don Jupp pokazati sta znaci biti kvalitetan trener. Bayern ce danasnju utakmicu dobiti iz razloga sto ce don Jupp upotpunosti nadmudriti Mancinija.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Može li danas Bayo primiti gol?
Sve vrijeme razmišljam da l' odigrati čistog keca ili krhnuti oba tima daju gol, a onda pogledam posljednjih 345 utakmica i vidim da je Neurova mreža netaknuta.
Helem, ovo će biti dobar ispit za Bavarce. U goste dolazi ekipa koja dijeli 1. mjesto u Premiershipu, te iz grada kojeg ne mirišu navijači i simpatizeri Bayerna.
Vjerujem da ćemo uživati u dobrom fudbalu, jer ove dvije ekipe su to u stanju ponuditi.
Bayo je u strahovitoj formi, to ko ne želi priznati, jednostavno nije dobar.
S druge strane, ni City nije za baciti u tom segmentu. Prošle godine su baš igrali po sistemu toplo-hladno, dugo se tražili i bukvalno zavisili od forme Teveza. Šta on uradi - to je na semaforu.
Ove godine im igra ima i glavu i rep; Mancini konačno igra sa 2 napadača, a tu su i razigravači (Nasronja i Silvinjo), te je shvatljivo zašto u skoro svaku utakmicu ulaze kao favoriti. Naravno, protiv Bayerna niko nije favorit (izuzmemo li Barcelonu), al' mora se reći da City ima ipak neke šanse (nebitno što su izražene u promilima
). Ono što se mora priznati je da Bayo nije igr'o protiv ovakve trkačke momčadi, te bi jedino to moglo predstavljati problem, a kako Mancini ovdje ipak ne želi izgubiti (jbg, valja malo oprati obraz nakon gubitka bodova protiv Napolija), mogli bismo gle'ati svašta.
Btw, vidim da je Boateng izjavio da je Bayo bolji od City-ja. Razmijenjiv'o je sms-ove sa Džekom, Kompany-jem i De Jongom. Haman ih unaprijed priprema za večerašnji meč.
@Geronimo,
Gje iščupa Berengera?

Helem, ovo će biti dobar ispit za Bavarce. U goste dolazi ekipa koja dijeli 1. mjesto u Premiershipu, te iz grada kojeg ne mirišu navijači i simpatizeri Bayerna.

Bayo je u strahovitoj formi, to ko ne želi priznati, jednostavno nije dobar.

Btw, vidim da je Boateng izjavio da je Bayo bolji od City-ja. Razmijenjiv'o je sms-ove sa Džekom, Kompany-jem i De Jongom. Haman ih unaprijed priprema za večerašnji meč.

@Geronimo,
Gje iščupa Berengera?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Je li Bayern u direktnom prenosu?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Jeste.Trasimaco je napisao/la:Je li Bayern u direktnom prenosu?
Ribery: "Bayern se približava Barceloni"
Odlična prvenstvena forma bavarskog diva dala je Francku Riberyju vjeru da će se njemačka momčad u skorijoj budućnosti moći nositi i s aktualnim prvakom Europe...
"Samo je Barcelona velika momčad, ali Bayern im se približava", izjavio je francuski reprezentativac Franck Ribery njemačkom Kickeru na krilima sjajnog bundesligaškog starta.
Bavarci su u prvom kolu poraženi kod kuće od Borussije iz Mönchengladbacha 1:0, ali onda su nanizali šest uzastopnih pobjeda uz gol-razliku 21:0.
"Nismo daleko od Barcelone, a susretnemo li se s njima, u jednoj ili dvije utakmice sve je moguće. Bayern nikada nije bio ovako jak u moje vrijeme u Münchenu. Nastavimo li igrati na isti način, nitko nas ne može zaustaviti. Želim osvojiti Ligu prvaka s Bayernom, gladan sam uspjeha", najavio je Francuz.
Prvi idući test Bayernove snage zove se Manchester City, u sklopu drugog kola Lige prvaka. Ribery tom susretu prilazi s velikim poštovanjem prema protivniku: "Bit će to pravi izazov jer je Manchester City u ovom trenutku na razini Manchester Uniteda, a to dovoljno govori. Vrhunska su momčad i jako su me se dojmili".
Lijepa gesta Manchester Cityja u Münchenu
Nogometni kluba Manchester City napravio je dirljivu gestu po svom dolasku u München, na susret 2. kola Lige prvaka, gdje su čelnici kluba položili vijenac na spomenik avionske nesreće u kojoj je život izgubilo 23 ljudi od čega osam nogometaša gradskog rivala Uniteda...
City, koji po prvi puta u svojoj povijesti sudjeluje u natjecanju Lige prvaka, je po dolasku u München položio vijenac u znak sjećanja na ljude i igrače Uniteda koji su poginuli u zrakoplovnoj nesreći 1958. godine. Taj događaj ostao je zapamćen kao najtužniji u britanskoj sportskoj povijesti, a ova gesta kluba s Etihada mogla bi popraviti ružne odnose između dva gradska rivala. Naime, iako je to tragična stvar koja se dogodila te 1958. godine, navijači Cityja nisu mogli odoljeti, a da ne smisle pogrdnu pjesmu u kojoj povezuju zrakoplovnu nesreći i pogodak Yaye Tourea u polufinalu FA kupa prošle sezone koji je "građane" odveo u finale, a kasnije i do osvajanja naslova.
"Tko je zabio loptu u minhensku mrežu? Yaya!", tako otprilike glasi pogrdna i u neku ruku bolesna pjesma navijača Cityja.
Prošlog su se tjedna na utakmici Liga kupa između Leedsa i Uniteda također čuli povici od strane navijača Leedsa koji su ismijavali zrakoplovnu nesreću. Ni navijači Uniteda nisu ostali dužni. Oni su Leeds podsjetili na dvoje njihovih poginulih navijača u Istanbulu 2000. godine. Nakon utakmice čak se spominjalo da bi se ljudima koji su izvikivali te uvrede zabranio doživotni dolazak na stadion. Menadžer Uniteda prijateljski je prihvatio lijepu gestu ljutitih gradskih rivala.
- Mislim da je to osvježenje. Cijenimo gestu Cityja kojem je također jedan bivši nogometaš poginuo u toj avionskoj nesreći (Frank Swift). To pokazuje da nije sve tako crno kako izgleda – rekao je menadžer Uniteda Sir Alex Ferguson.
Podsjetimo samo da se United te 1958. godine vraćao s gostovanja kod Crvene Zvezde kada se avion srušio pri pokušaju polijetanja na minhenskome aerodromu. Nekoliko mladih i talentiranih igrača, koje su nazivali "busbyjeve bebe", poginulo je toga dana što je šokiralo Englesku, ali i cijeli svijet.
Čak i više od pola stoljeća nakon te tragične nesreće još uvijek treba raditi na toleranciji navijača prema tom događaju. Nedavni video koji prikazuje 4-godišnjaka kako pjeva pjesmu znanu pod imenom "Müchen song" šokirao je javnost, te samo pokazuje da nema granica ljudskoj gluposti kada su u pitanju ozbiljne, a kamoli ovakve tragične stvari.
Odlična prvenstvena forma bavarskog diva dala je Francku Riberyju vjeru da će se njemačka momčad u skorijoj budućnosti moći nositi i s aktualnim prvakom Europe...
"Samo je Barcelona velika momčad, ali Bayern im se približava", izjavio je francuski reprezentativac Franck Ribery njemačkom Kickeru na krilima sjajnog bundesligaškog starta.
Bavarci su u prvom kolu poraženi kod kuće od Borussije iz Mönchengladbacha 1:0, ali onda su nanizali šest uzastopnih pobjeda uz gol-razliku 21:0.
"Nismo daleko od Barcelone, a susretnemo li se s njima, u jednoj ili dvije utakmice sve je moguće. Bayern nikada nije bio ovako jak u moje vrijeme u Münchenu. Nastavimo li igrati na isti način, nitko nas ne može zaustaviti. Želim osvojiti Ligu prvaka s Bayernom, gladan sam uspjeha", najavio je Francuz.
Prvi idući test Bayernove snage zove se Manchester City, u sklopu drugog kola Lige prvaka. Ribery tom susretu prilazi s velikim poštovanjem prema protivniku: "Bit će to pravi izazov jer je Manchester City u ovom trenutku na razini Manchester Uniteda, a to dovoljno govori. Vrhunska su momčad i jako su me se dojmili".
Lijepa gesta Manchester Cityja u Münchenu
Nogometni kluba Manchester City napravio je dirljivu gestu po svom dolasku u München, na susret 2. kola Lige prvaka, gdje su čelnici kluba položili vijenac na spomenik avionske nesreće u kojoj je život izgubilo 23 ljudi od čega osam nogometaša gradskog rivala Uniteda...
City, koji po prvi puta u svojoj povijesti sudjeluje u natjecanju Lige prvaka, je po dolasku u München položio vijenac u znak sjećanja na ljude i igrače Uniteda koji su poginuli u zrakoplovnoj nesreći 1958. godine. Taj događaj ostao je zapamćen kao najtužniji u britanskoj sportskoj povijesti, a ova gesta kluba s Etihada mogla bi popraviti ružne odnose između dva gradska rivala. Naime, iako je to tragična stvar koja se dogodila te 1958. godine, navijači Cityja nisu mogli odoljeti, a da ne smisle pogrdnu pjesmu u kojoj povezuju zrakoplovnu nesreći i pogodak Yaye Tourea u polufinalu FA kupa prošle sezone koji je "građane" odveo u finale, a kasnije i do osvajanja naslova.
"Tko je zabio loptu u minhensku mrežu? Yaya!", tako otprilike glasi pogrdna i u neku ruku bolesna pjesma navijača Cityja.
Prošlog su se tjedna na utakmici Liga kupa između Leedsa i Uniteda također čuli povici od strane navijača Leedsa koji su ismijavali zrakoplovnu nesreću. Ni navijači Uniteda nisu ostali dužni. Oni su Leeds podsjetili na dvoje njihovih poginulih navijača u Istanbulu 2000. godine. Nakon utakmice čak se spominjalo da bi se ljudima koji su izvikivali te uvrede zabranio doživotni dolazak na stadion. Menadžer Uniteda prijateljski je prihvatio lijepu gestu ljutitih gradskih rivala.
- Mislim da je to osvježenje. Cijenimo gestu Cityja kojem je također jedan bivši nogometaš poginuo u toj avionskoj nesreći (Frank Swift). To pokazuje da nije sve tako crno kako izgleda – rekao je menadžer Uniteda Sir Alex Ferguson.
Podsjetimo samo da se United te 1958. godine vraćao s gostovanja kod Crvene Zvezde kada se avion srušio pri pokušaju polijetanja na minhenskome aerodromu. Nekoliko mladih i talentiranih igrača, koje su nazivali "busbyjeve bebe", poginulo je toga dana što je šokiralo Englesku, ali i cijeli svijet.
Čak i više od pola stoljeća nakon te tragične nesreće još uvijek treba raditi na toleranciji navijača prema tom događaju. Nedavni video koji prikazuje 4-godišnjaka kako pjeva pjesmu znanu pod imenom "Müchen song" šokirao je javnost, te samo pokazuje da nema granica ljudskoj gluposti kada su u pitanju ozbiljne, a kamoli ovakve tragične stvari.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- NoName
- Kontakt:
Igraj čistu dvojkuMonolog je napisao/la:Može li danas Bayo primiti gol?Sve vrijeme razmišljam da l' odigrati čistog keca ili krhnuti oba tima daju gol, a onda pogledam posljednjih 345 utakmica i vidim da je Neurova mreža netaknuta.
![]()

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Idemo veceras po pobijedu puno smo bolji kao tim od Man.Citya, oni mozda imaju bolje individualce ali mi igramo puno bolje kao ekipa, preporodili smo se sa novim trenerom, ovaj nam stil igre koji Jupp preferira dosta odgovara i mislim ako nastavimo igrati kao sto smo predhodnih sest utakmnica odigrali onda nam je pobjeda zasigurana i ako pridodamo da tih predhodnih sest utakmnica nisu pruzali svoj maksimum igrali sa nekih 50% snage, pametno bez umora, uzeti tri boda sto je najbitnije, a rezultat i nije toliko bitan.Istina veceras igramo sa pravim protivnikom i dosada najtezim, koji imaju sjajan igracki kadar, imaju jaku klupu ali nemaju timski duh i tu vidim nasu najvecu prednost, isto tako imaju loseg trenera koji od engleske ekipe pravi italijansku ekipu igraju jako sporo za razliku npr. od Arsenala ili gradskog rivala Uniteda, isto tako veceras ocekujem da vidim pravog Manuela Neuera onog od prosle sezone gdje brilijirao u dresu Schalkea u BL a isto tako i u Ligi prvaka, do sada ga nismo vidjeli u najboljem svijetlu u prvoj je utakmnici primio samo gol a tu je nazalost kiksao, ostalih sest utakmnica mreza je ostala netaknuta i nije imao puno posla, veceras dolazi ekipa koja imaju najaci napad na papiru: Aguero,Dzeko,Baloteli,Tevez samo njih cetvorica vrijede kao trecina Bayerna ali od njih cetvero vjerovatno ce dvojica sijediti na klupi a ostala dvojica mozda ali mozda dobiju priliku s klupe, eto zasto je City puno skuplji od Bayerna zato sto nagomilaju sastav i sa tim nece nista postici samo ce biti skuplji na "papiru".
Ako Neuer bude pruzao dobre partije kao sto je to radio predhodnih sezona onda ocekujem i dalje netaknutu mrezu i pobjedu Bayerna bez primljenog gola
2:0 za gigante iz Munchena
Ali onaj Dzekson zakuhava ima simpaticne izjave, jako duhovit momak inace moj dobar drugar ali mislim da ce na kraju otici iz Munchena pognute glave i skrivenim suzama u ocima
Ako Neuer bude pruzao dobre partije kao sto je to radio predhodnih sezona onda ocekujem i dalje netaknutu mrezu i pobjedu Bayerna bez primljenog gola

Ali onaj Dzekson zakuhava ima simpaticne izjave, jako duhovit momak inace moj dobar drugar ali mislim da ce na kraju otici iz Munchena pognute glave i skrivenim suzama u ocima

Ma ti si lud sa ovim izjavama da su igrački jači... ama bolan, nisu oni ni po čemu jači od nas, ni igrački, niti timski, niti bilo kako!!!FC BAYERN je napisao/la:Idemo veceras po pobijedu puno smo bolji kao tim od Man.Citya, oni mozda imaju bolje individualce ali mi igramo puno bolje kao ekipa, preporodili smo se sa novim trenerom, ovaj nam stil igre koji Jupp preferira dosta odgovara i mislim ako nastavimo igrati kao sto smo predhodnih sest utakmnica odigrali onda nam je pobjeda zasigurana i ako pridodamo da tih predhodnih sest utakmnica nisu pruzali svoj maksimum igrali sa nekih 50% snage, pametno bez umora, uzeti tri boda sto je najbitnije, a rezultat i nije toliko bitan.Istina veceras igramo sa pravim protivnikom i dosada najtezim, koji imaju sjajan igracki kadar, imaju jaku klupu ali nemaju timski duh i tu vidim nasu najvecu prednost, isto tako imaju loseg trenera koji od engleske ekipe pravi italijansku ekipu igraju jako sporo za razliku npr. od Arsenala ili gradskog rivala Uniteda, isto tako veceras ocekujem da vidim pravog Manuela Neuera onog od prosle sezone gdje brilijirao u dresu Schalkea u BL a isto tako i u Ligi prvaka, do sada ga nismo vidjeli u najboljem svijetlu u prvoj je utakmnici primio samo gol a tu je nazalost kiksao, ostalih sest utakmnica mreza je ostala netaknuta i nije imao puno posla, veceras dolazi ekipa koja imaju najaci napad na papiru: Aguero,Dzeko,Baloteli,Tevez samo njih cetvorica vrijede kao trecina Bayerna ali od njih cetvero vjerovatno ce dvojica sijediti na klupi a ostala dvojica mozda ali mozda dobiju priliku s klupe, eto zasto je City puno skuplji od Bayerna zato sto nagomilaju sastav i sa tim nece nista postici samo ce biti skuplji na "papiru".
Ako Neuer bude pruzao dobre partije kao sto je to radio predhodnih sezona onda ocekujem i dalje netaknutu mrezu i pobjedu Bayerna bez primljenog gola2:0 za gigante iz Munchena
Zamolicu nekog od raje da mi posalje dobar link da gledam tekmu bez stopannja!!
Hvala unaprijed!!!
Hvala unaprijed!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.