Moderator/ica: vlakanje
tamo bod,ovdje nasa pobjeda i ja zadovoljanseven je napisao/la:uglavnom biće teška tekma bar za Zvijezdu pogotovo što u srijedu igramo u BL kup, a nemamo široku klupu , pa se bojim umora, a Borac je odmoran jer nije ni igrao tekmu (30-tak minuta) a osim toga ima i veći izbor igrača koje može rotirati, bio bih zadovoljan bodom uz dobru i borbenu igru ZvijezdeVAM je napisao/la:Jos jednom vam govorim da nam vasi aplauzi i cestitkee nisu potrebni.Ima li iko ovdje da bi komentarisao prvu sljedecu tekmu u Gradaccu ili da nastavimo ovako pa da se zaletimo po ugalj?
Jel do sljedece vase neskrivene vjerske mrznje ?????VAM je napisao/la:Nisu se htjeli vratiti na teren i nema priče.3-0 za Velikana i idemo dalje,sljedeci je Gradacac...
ma jasta ce uvijek su to radili primitivci jednibparena je napisao/la:Jel do sljedece vase neskrivene vjerske mrznje ?????VAM je napisao/la:Nisu se htjeli vratiti na teren i nema priče.3-0 za Velikana i idemo dalje,sljedeci je Gradacac...
Hocetel i u Gradaccu skandirati - ubijte balije - sram vas i stid bilo Velikani ...
Mozda nisu tebi potrebni ali su potrebni ozdravljenju BH fudbala. Sa takvim razmisljanjem cemo jos dugo gledati scene kamenovanja protivnickih navijaca i moliti Boga da ponovo ne padne mrtva glava. Aplauz na Grbavici je jedan od najsvijetlijih trenutaka od osnivanja ove lige, potez koji je ulio nadu da se mozemo medjusobno postovati i uvazavati bez obzira na sva sranja kojim nas politka truje. Tvoj stav da te boli neka stvar za taj potez normalnih ljudi je i stav onih koji su napravili one nerede, misleci da ispasti nekakvi junaci ako kamenuju protivnicke navijace..VAM je napisao/la:Jos jednom vam govorim da nam vasi aplauzi i cestitkee nisu potrebni.Ima li iko ovdje da bi komentarisao prvu sljedecu tekmu u Gradaccu ili da nastavimo ovako pa da se zaletimo po ugalj?
djelujes mi kao neki razuman,te cu ti jednom,kad mi se dadne poslati pp razloge tog mog stava,nakon kojih ces sigurno promijeniti pricu...Bošnjanin_89 je napisao/la:Mozda nisu tebi potrebni ali su potrebni ozdravljenju BH fudbala. Sa takvim razmisljanjem cemo jos dugo gledati scene kamenovanja protivnickih navijaca i moliti Boga da ponovo ne padne mrtva glava. Aplauz na Grbavici je jedan od najsvijetlijih trenutaka od osnivanja ove lige, potez koji je ulio nadu da se mozemo medjusobno postovati i uvazavati bez obzira na sva sranja kojim nas politka truje. Tvoj stav da te boli neka stvar za taj potez normalnih ljudi je i stav onih koji su napravili one nerede, misleci da ispasti nekakvi junaci ako kamenuju protivnicke navijace..VAM je napisao/la:Jos jednom vam govorim da nam vasi aplauzi i cestitkee nisu potrebni.Ima li iko ovdje da bi komentarisao prvu sljedecu tekmu u Gradaccu ili da nastavimo ovako pa da se zaletimo po ugalj?
e to je lijepo i podrzavam.razlicitu tezinu imaju aplauzi sa bp i sa grbavicebparena je napisao/la:I ako Borac pobijedi Celik u Zenici - dobit ce zasluzene aplauze na Bilino Polju pa makar se to tebi ne svidzalo.
Zivis dok mrznja postoji, ali svjetlo ce nadvladati tamo pa makar se to tebi ne svidjelo....
ta bijo u skoli?jesi li dobio kvaku iz poznavanja prirode,ta kaje uciteljica kad je roditeljski?harison_ford je napisao/la:VAM je napisao/la:e to je lijepo i podrzavam.razlicitu tezinu imaju aplauzi sa bp i sa grbavicebparena je napisao/la:I ako Borac pobijedi Celik u Zenici - dobit ce zasluzene aplauze na Bilino Polju pa makar se to tebi ne svidzalo.
Zivis dok mrznja postoji, ali svjetlo ce nadvladati tamo pa makar se to tebi ne svidjelo....
u Zenici dobijate batine sigurne pic ke nacionalisticke
Pricu sigurno necu promjeniti jer cu uvijek drzati da je sportski aplauz odraz kulture ili u ovom slucaju uvazavanja i postivanja boljeg, a nepostivanje jednog takvog cina u BH okolnostima u krajnju ruku nekulturnim. Razloge tog tvog stava bih volio cuti jer razumno opravdanje za tako nesto nisam uspio pronaci.VAM je napisao/la:djelujes mi kao neki razuman,te cu ti jednom,kad mi se dadne poslati pp razloge tog mog stava,nakon kojih ces sigurno promijeniti pricu...
Dejan, BL je napisao/la:Šta je tu problem, RS ima zakon i šta će mi još jedan na nivou BH? nacionalizam je pozitivna stvar a šovinizam je zloElegant je napisao/la:Sinoc je bilo na dnevniku vezano za ove nerede :
Kada se trebao donjeti zakon o "Navijacima i ponasanju na sportskim takmicenjima" i zakon o "Nacjonalizmu - kaznjavanju".
Politicari iz RS su preglasali tj. nisu htjeli da se donese zakon da se divljanje bilo kojih navijaca + da se nacionalizam sprijeci i kaznjava!
Vezano za zakon o "Nacionalizmu - kaznjavanje" is SNSD su rekli da je to glupost jer kako oni kazu "Cetnicki pokret nije bio zlocinacki nego oslobadjajuci"
Na osnvu ovog svega se jasno moze zakljucit da ovi iz RS ne zele rjesenje problema.
Izvinjavam se administraciji ako sam odstupio od teme - ali ovo je itekako veznao za sport i ono sto treba da se radi u nasoj BiH.
Nisam dosao u drugu drzavu , nego u SVOJU , BIH , prema tome nemoj da ispadas smijesan . Uostalom sta kada ti , sa svojim klubom gostujes u Federaciji , koji se zakon tada treba primjeniti ? A to ko bi mene tukao , da me znas , ti, bi sutio !Dejan, BL je napisao/la:Taj zakon onda primjenite kada budete igrali ligu RS-a , a dok se takmicite u PL BiH isti ne vazi ! Cuj, sta ce nam zakon na nivou drzave ciji je Rs dio , pravo, onako provokatorski i bezobrazno zvuci !
Hoćeš reći da ne treba primjenjivati zakone RS samo ono što regulišu zakoni BH. Pa onda bi vas ovdje tukao ko želi čim pređete entitetsku niko ne bi odgovarao ni prekršajno ni krivično. Je li za to zalažeš? Pošto ne znaš o čemu se radi ćuti.
Najbolje je onaj iz obezbjedzenja s atletske staze prokomentariso upad na teren.... "na tribinama heroji na ulici curice". To smo cak mi na TV mogli vidjet.Neandertalac je napisao/la:Nisam dosao u drugu drzavu , nego u SVOJU , BIH , prema tome nemoj da ispadas smijesan . Uostalom sta kada ti , sa svojim klubom gostujes u Federaciji , koji se zakon tada treba primjeniti ? A to ko bi mene tukao , da me znas , ti, bi sutio !Dejan, BL je napisao/la:Taj zakon onda primjenite kada budete igrali ligu RS-a , a dok se takmicite u PL BiH isti ne vazi ! Cuj, sta ce nam zakon na nivou drzave ciji je Rs dio , pravo, onako provokatorski i bezobrazno zvuci !
Hoćeš reći da ne treba primjenjivati zakone RS samo ono što regulišu zakoni BH. Pa onda bi vas ovdje tukao ko želi čim pređete entitetsku niko ne bi odgovarao ni prekršajno ni krivično. Je li za to zalažeš? Pošto ne znaš o čemu se radi ćuti.
da se vise to ne desava...mi smo jednom utrcali na Kosevu i zato sada muha nema sanse da uleti na teretn,a kod vas malo ,malo neko uletanje...i naravno da se na osnovu snimaka pronadzu osumnjiceni za pokusaj ubistva blokovima ...na Kosevu nakon belaja svi na snimku su prepoznati i procesuirani .. uhapseno bruku momaka ,a kod vas 2 ahahahhahajubitubi je napisao/la:Joj sto ste vi ljudi dosadni,ko jedna stvar,da ne budem prost sad...Daj vise ohladite,Borac ce dobiti kaznu,i to je to.Ne znam sta zelite vi vise?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.