Druga Liga - grupa Jug

hnkvisici
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la hnkvisici » 25 sep 2011, 18:45

ŠB.TRN je napisao/la: Svaka cast na danasnjem izvjestaju al opet me kopka ova Kamesnica,gdje vas nitko nije udarao.Par gresaka na jednu i drugu stranu i to je sve.Kartoni podjeljeni vecinom na nabijanje lopte i slično.Penala i crvenih nije bilo,ne vidim onda gdje je krađa???
A nije valjda da ti moram crtati, pa već sam ti 3 puta ovo objašnjavao. Zar mora biti crvenih kartona ili penala? Iako ne sumnjam da bi ih bilo da mi nismo sami sebi zabili gol u zadnjoj minuti prvog pol. I bilo je udaranja bez lopte i dosta preoštrih startova od strane domaćina. Ta sam sam primio par takvih udaraca i ti mi još dođeš ovdje da mi soliš pamet.
Uglavnom to je prošlo, neću se vraćati više na to, samo mi bezveze živce čupaš svojim konstantnim glupim pitanjima. Aj vozdra.
www.facebook.com/hnkvisici

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2011, 19:05

Posušje-Klis 4-0.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 25 sep 2011, 21:00

Sloga je dobila Grude 1-0, al što me muči da su se ovi Čitlučani ušutili ili smo ih mi spustili malo na zemlju pa nikakvih komentara.Dečki sve je to sport i ništa drugo,al dajte recite što je i gdje bio problem juče,jesmoli bili grubi,jeli sudac bio naklonjen nama,ma dajte neki komentar,pa to je samo jedna utakmica u nizu.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 25 sep 2011, 21:18

biće vama teško protiv gruda ;) neloša su ekipa

di su ta pojačanja gurda, di su ti da nas dobiju??? aaaa
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 sep 2011, 23:29

Tresla se brda...
Grdan je napisao/la:Brotnjo i Tomislav dvica ;) ,dvije najbolje momčadi u ligi ;),sve ostalo jedinice.
Grdan je napisao/la:Tabela sve dokazuje koje su momčadi najbolje,a mi smo za vas Dinamo :D .
Grdan je napisao/la:Tko ovdje vrijeđa ja ili ti.Na terenu dokazujemo da smo najbolji

... rodio se...
Grdan je napisao/la:Vi ste kvalitetniji,ali neće odlučiti međusobni dvoboji,nego ostalih 28 utakmica :D .Napunili smo vam stadion :D ,dobra posjeta za ovaj rang :D .
slika
Hayley <3

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 sep 2011, 23:30

slogauskoplje je napisao/la:biće vama teško protiv gruda ;) neloša su ekipa

oooo...pa vi idete na prvo mjesto jel? a u grudama pola igraca amateri, par ih nezna di udara i opet ih jedva dobijete, kazes iz neke guzve dali gol..

kakvi ste onda vi? kakva je onda liga ako ste vi pretedenti za 1.mjesto?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 25 sep 2011, 23:38

plavobijeli je napisao/la:Sloga je dobila Grude 1-0, al što me muči da su se ovi Čitlučani ušutili ili smo ih mi spustili malo na zemlju pa nikakvih komentara.Dečki sve je to sport i ništa drugo,al dajte recite što je i gdje bio problem juče,jesmoli bili grubi,jeli sudac bio naklonjen nama,ma dajte neki komentar,pa to je samo jedna utakmica u nizu.
evo citlucana opet sto se sudenja tice zamjerki nemamo, ovo je samo jedna utakmica ima jos do kraja a i prvi smo na tablici bolji je dobio utakmicu i to je to, a trenera milosa more sramota biti radi onakog ponasanja dabogda mu vasilj pola place uzeo samo sramoti citluk :D

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 26 sep 2011, 10:30

http://www.ljportal.com/ljubuski-3/3-sp ... da-bigeste" onclick="window.open(this.href);return false;

8-)
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 26 sep 2011, 11:20

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... da-turbine" onclick="window.open(this.href);return false;

Tabela

1. Brotnjo 6 5 0 1 15:4 15
2. Troglav 6 4 1 1 18:5 13
3. Tomislav 6 4 1 1 14:6 13
4. Sloga (GV/Us) 6 4 1 1 11:3 13
5. Stolac 6 4 0 2 11:6 12
6. Turbina 6 3 2 1 13:5 11
7. Igman 6 3 1 2 10:8 10
8. Kamešnica 6 4 0 3 6:12 9
9. Grude 6 2 1 3 8:7 7
10. Višići 6 2 1 3 6:8 7
11. Kupres 6 2 1 3 7:12 7
12. Sloga (Lj) 6 2 1 3 11:19 7
13. Bigeste 6 2 0 4 7:13 6
14. Posušje 6 1 1 4 9:12 4
15. Lokomotiva 6 110 4 2:12 4
16. Klis 6 0 0 6 2:20 0

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 26 sep 2011, 11:32

remistarmo je napisao/la:Lokomotiva:Sloga Ljubuski 1.1 (1:0)
Jesi gledao utakmicu?

Objektivno smo trebali to dobit, Lokomotiva je prilično loša, a imate i dosta mladih igrača koji ne mogu igrati u ovom rangu. Sudac je dobro navlačio za domaće, da je bilo malo normalnije suđenje sigurno bi zabili još koji gol. Al opet na kraju i samo smo krivi što u zadnjih 10 minuta nismo zabili iz 3 prilike...

Next round - Višići. :twisted:

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 26 sep 2011, 12:05

Gledao sam utakmicu,Lokomotiva je sa mladom ekipom jos i dobro odigrala.Bilo je nekoliko kadeta.Greska je golmana gostiju kome je lopta ispala iz ruku.Tolj je mogao rijesiti utakmicu,tu mu sudija nije zasmetao.sam je bio pred golmanom Lokomotive.Sloga nije nesto narocito pokazala,napadala je ali sve jalovo bez realizacije za gol.Oba gola pala su slucajno.

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 26 sep 2011, 12:58

remistarmo je napisao/la:Gledao sam utakmicu,Lokomotiva je sa mladom ekipom jos i dobro odigrala.Bilo je nekoliko kadeta.Greska je golmana gostiju kome je lopta ispala iz ruku.Tolj je mogao rijesiti utakmicu,tu mu sudija nije zasmetao.sam je bio pred golmanom Lokomotive.Sloga nije nesto narocito pokazala,napadala je ali sve jalovo bez realizacije za gol.Oba gola pala su slucajno.
Istina, onaj prvi gol koji smo primili je čista greška golmana kojem se inače onakve stvari ne događaju. Zaboravio sam spomenut teren koji je prilično loš za neku kombinatoriku, većinom se preskače igra dugim loptama po zraku.
Nazovi ti naše izjednačenje slučajnim, ali je eurogol pod rašlje sa 25 metara. :twisted:
Sudac je natezao, tu nema govora - svaki duel je prekršaj za domaće, opstrukcija igre, kartoni za bilo kakav naš prigovor... Al linijski suci su bili okej :mrgreen:
Sve u svemu mi zadovoljni, al Lokomotiva će morat dobro zapet ako misli ostat u ligi. Po meni nisu ništa bolji od Bigestea ili Klisa.

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 26 sep 2011, 13:26

Rdje94 je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:@TORCIDA123

malo realnosti ne bi škodilo

inače sve jedinice ;)

Troglav-Brotnjo *** 1x

Blaga prednost Troglavu zbog domaćeg terena. Bez obzira što je Brotnjo dobilo sve do sada i dalje ne ih ne smatram super-turbo-mega momčadi koja će i dalje razvaljivati sve po redu. Okej, poklopio im se malo i raspored, ali tu i tamo će kiksat. Troglav ako ovo ne dobije, teško da ih može do kraja ugroziti. Objektivno 45-30-25% (1-x-2)

Posušje-Klis *** 1

Posušje to mora dobiti, Klis je objektivno uz Bigeste najlošija momčad u ligi. Ipak mogli bi zabit iz kontre pa tu očekujem relativno laganih 3:1. Bolji dojam kod nas na Babovcu je ostavilo Posušje, Klis će se vjerojatno raspast nakon prvog gola.

Lokomotiva-Sloga (LJ) *** X2

Vrlo jednostavno, apsolutna dominacija gostiju i bezglavi napadi domaćih što će rezultirat 0:4-5 :mrgreen:
Objektivno vidim šansu za nas. Lokomotiva već 2-3 godine muku muči i čupaju se sa dna ljestvice. Trenutno smo ispred njih i polako dižemo formu. Kod nas su svi igrači spremni i ako budemo imali regularno suđenje vidim dobre šanse za bod(ove) Sloge.

Višići-Tomislav *** X

Tomislav je možda malo precijenjen i maksimalno što može ovdje je do boda. Iako su VIšići malo lošiji nego prošle sezone, mogu izgubit maksimalno 2 utakmice kući ove sezone. BIt će ovo podjednaka utakmica i nekako mi vuče na neriješeno.

Turbina-Kamešnica *** 1

Kamešnica je tipična domaćinska momčad, u gostima kod Turbine mogu bit sretni ako izgube jedan razlike. Očekujem 2:0 i nikakav poseban problem za Turbinu.

Bigeste-Kupres *** X

Bigeste je bljesnulo protiv Gruda prije 2 vikenda, al moramo uzet u obzir da su Grude došle bez pola momčadi i opet dominirale na terenu. Ovo može ić na obe strane. Bigeste je mlada momčad, puno pokretljivija i igraju kući, dok Kupres zna biti tvrd orah i igraju dugo zajedno. Ako Kupres ne primi gol u prvom poluvremenu onda sigurno imaju bod, ali ako ih Bigeste pritisne na startu onda će imat problema. Sve u svemu, i ovo mi se čini blizu podjele bodova. Kupres je prošle godine uspio iščupat bod protiv Sloge (1:1) na babovcu, ne vidim razlog što to ne bi ponovili protiv lošije momčadi Bigestea.

Igman-Stolac *** 1

Stolac je dobio bodove za zelenim stolom protiv Posušja i uspio iznenaditi lošu Lokomotivu u gostima. Ovdje sam prilično siguran u pobjedu Igmana bez obzira što pogleda na tablicu sugerira drugačije. Igman je dobro posložena momčad i ne vjerujem da će kući kiksat i protiv boljih momčadi nego što je Stolac.

Sloga(GV/US)-Grude *** 1

Grude igraju toplo - hladno, Sloga je relativno konstantna. Ne vjerujem da gruđani mogu iznenaditi.
Znači 7 WON - 1 LOST, fulao samo Bigeste - Kupres :roll:
Sljedeće kolo Sloga - Višići 1 i Kamešnica - Bigeste 1 u sefu :mrgreen:

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 26 sep 2011, 15:27

Kevin je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:biće vama teško protiv gruda ;) neloša su ekipa

oooo...pa vi idete na prvo mjesto jel? a u grudama pola igraca amateri, par ih nezna di udara i opet ih jedva dobijete, kazes iz neke guzve dali gol..

kakvi ste onda vi? kakva je onda liga ako ste vi pretedenti za 1.mjesto?
:roll: :roll: :roll:

koji si ti lik
Sloga Uskoplje

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 sep 2011, 15:30

zasto? sta sam pogresno rekao?

sto niste razvalili grude male sa 5 razlike kad se toliko jaki?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 26 sep 2011, 16:00

Kevin je napisao/la:zasto? sta sam pogresno rekao?

ne znam zašto sve izvrčeš. ja nisam rekao ni da smo jaki ni da ćemo ih dobit pet razlike. rekao sam samo da je vic kada kažeš da će nas grude dobiti u uskoplju, a to se nije događalo ni kada je sloga bila puno lošija. neznam čemu sve to? zašto to radiš? koji je tvoj cilj? šta hoćeš?
Sloga Uskoplje

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 26 sep 2011, 16:07

slogauskoplje je napisao/la:
Kevin je napisao/la:zasto? sta sam pogresno rekao?

ne znam zašto sve izvrčeš. ja nisam rekao ni da smo jaki ni da ćemo ih dobit pet razlike. rekao sam samo da je vic kada kažeš da će nas grude dobiti u uskoplju, a to se nije događalo ni kada je sloga bila puno lošija. neznam čemu sve to? zašto to radiš? koji je tvoj cilj? šta hoćeš?
ebi mu !! ebi mu !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 26 sep 2011, 16:30

Što se tiče tabele nije sigurna jer Troglav bi trebao dobiti utakmicu u Uskoplju zbog igranja igrača sa crvenim kartonom.Nisam pristalica takvog uzimanja bodova,ali propisi se moraju poštivati i biti jednaki za sve.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 26 sep 2011, 16:33

plavobijeli je napisao/la:Što se tiče tabele nije sigurna jer Troglav bi trebao dobiti utakmicu u Uskoplju zbog igranja igrača sa crvenim kartonom.Nisam pristalica takvog uzimanja bodova,ali propisi se moraju poštivati i biti jednaki za sve.
to je glupost prijatelju

sv je bilo po pravilima, ali ništa nije nemoguče kad nam mafijaši sjede po ŽNS ;) sve je bilo regularno. doušnik vam je loš, malo je isapo iz šeme :mrgreen:
Sloga Uskoplje

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 29 sep 2011, 17:05

Malo ste mi zaspali :)

Sljedeće kolo :

Grude - Troglav
Stolac- Sloga Uskoplje
Kupres - Igman
Kamešnica - Bigeste
Sloga LJ - Višići
Klis - Lokomotiva
Brotnjo - Posušje

Jedini zicer je Sloga LJ :twisted:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.