FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

lottdogg
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la lottdogg » 26 sep 2011, 13:58

Dule 078 je napisao/la:Nisi normalan majke mi :D :D :D

Pa zar ima još neko da vjeruje nešto Dnevniku,bilo kojem?

O ljudi,pa imate li vi svoje mozgove ili samo sjedite pred tv,slušate šta vam se govori i jedete chips?
e ne mogu da vjerujem da je dosao momenat da vi nama govorite da smo ovce koje prate svoje pastire a ne razmisljaju svojom glavom , e moj nebeski narode poceli ste vasu dijagnozu nama da pripisujete :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 sep 2011, 13:59

Dejan, BL je napisao/la:Šta je tu problem, RS ima zakon i šta će mi još jedan na nivou BH? nacionalizam je pozitivna stvar a šovinizam je zlo
Vidim kako ga imate, 2 ljud iz RS se oglasilo povodom nemira, jos samo da ga primjenite !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 26 sep 2011, 14:01

Dule 078 je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:

O ljudi,pa imate li vi svoje mozgove ili samo sjedite pred tv,slušate šta vam se govori i jedete chips?
e ne mogu da vjerujem da je dosao momenat da vi nama govorite da smo ovce koje prate svoje pastire a ne razmisljaju svojom glavom , e moj nebeski narode poceli ste vasu dijagnozu nama da pripisujete :mrgreen:
Evo za dva minuta će ti Dnevnik na FTV. Trk pred ekrane da čuješ "pravu" istinu!
jel ti to dodik rekao ili si sam smislio :mrgreen:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 26 sep 2011, 14:02

Elegant je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Šta je tu problem, RS ima zakon i šta će mi još jedan na nivou BH? nacionalizam je pozitivna stvar a šovinizam je zlo
Vidim kako ga imate, 2 ljud iz RS se oglasilo povodom nemira, jos samo da ga primjenite !
mozda je trebalo vanredna skupstina Republike Srpske da se sazove u najkracem roku(u subotu oko 22),te da raspravlja o uletanju 20-30 momaka u teren
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 14:03

Dejan, BL je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sinoc je bilo na dnevniku vezano za ove nerede :

Kada se trebao donjeti zakon o "Navijacima i ponasanju na sportskim takmicenjima" i zakon o "Nacjonalizmu - kaznjavanju".

Politicari iz RS su preglasali tj. nisu htjeli da se donese zakon da se divljanje bilo kojih navijaca + da se nacionalizam sprijeci i kaznjava!

Vezano za zakon o "Nacionalizmu - kaznjavanje" is SNSD su rekli da je to glupost jer kako oni kazu "Cetnicki pokret nije bio zlocinacki nego oslobadjajuci"

Na osnvu ovog svega se jasno moze zakljucit da ovi iz RS ne zele rjesenje problema.

Izvinjavam se administraciji ako sam odstupio od teme - ali ovo je itekako veznao za sport i ono sto treba da se radi u nasoj BiH.
Šta je tu problem, RS ima zakon i šta će mi još jedan na nivou BH? nacionalizam je pozitivna stvar a šovinizam je zlo
Nacionalizam ima vise znacenja..onaj u subotu sigurno nije pozitivan..vec negativni nacionalizam koji se poistovjećuje s šovinizmom prema svim nepripadnicima većinske nacije na tom podrucju..osim ako ti mislis da je pokusaj ubistva pomocu kamena s ramena pozitivan nacionalizam... :o :shock: :shock: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 26 sep 2011, 14:05

mma_hz je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sinoc je bilo na dnevniku vezano za ove nerede :

Kada se trebao donjeti zakon o "Navijacima i ponasanju na sportskim takmicenjima" i zakon o "Nacjonalizmu - kaznjavanju".

Politicari iz RS su preglasali tj. nisu htjeli da se donese zakon da se divljanje bilo kojih navijaca + da se nacionalizam sprijeci i kaznjava!

Vezano za zakon o "Nacionalizmu - kaznjavanje" is SNSD su rekli da je to glupost jer kako oni kazu "Cetnicki pokret nije bio zlocinacki nego oslobadjajuci"

Na osnvu ovog svega se jasno moze zakljucit da ovi iz RS ne zele rjesenje problema.

Izvinjavam se administraciji ako sam odstupio od teme - ali ovo je itekako veznao za sport i ono sto treba da se radi u nasoj BiH.

Šta je tu problem, RS ima zakon i šta će mi još jedan na nivou BH? nacionalizam je pozitivna stvar a šovinizam je zlo
Nacionalizam ima vise znacenja..onaj u subotu sigurno nije pozitivan..vec negativni nacionalizam koji se poistovjećuje s šovinizmom prema svim nepripadnicima većinske nacije na tom podrucju..osim ako ti mislis da je pokusaj ubistva pomocu kamena s ramena pozitivan nacionalizam... :o :shock: :shock: :oops:
:lol: Šta reći drugo!
U novi boj ...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 sep 2011, 14:06

Dule 078 je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:

Evo za dva minuta će ti Dnevnik na FTV. Trk pred ekrane da čuješ "pravu" istinu!
Yebo vas Dnevnik,pa to niko normalan više ne gleda po ovim našim televizijama. Čista propaganda!

Baš ste glupi!
Misliš dalekovidnicama.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 26 sep 2011, 14:08

He,he da,dalekovidnicama.....

Pa još se samo papci lože na Dnevnike,Dodike,Lagumdzije i Tihiće....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 14:09

Dule 078 je napisao/la:He,he da,dalekovidnicama.....

potpis.. :!: :!:
FK SARAJEVO.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 sep 2011, 14:13

Dule 078 je napisao/la:He,he da,dalekovidnicama.....

Neki dan sam prvi put čuo, pardon pročitao tu riječ. Cijeli dan mi je bilo šega i sad je se sjetih.Dalekovidnica.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 26 sep 2011, 14:15

I ja...kad sam čitao onaj članak zašto neće biti prenos sa Koševa. Ali mislio sam da je zajebancija.

Nije valjda to ozbiljno mislio novinar?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 sep 2011, 14:17

Dule 078 je napisao/la:I ja...kad sam čitao onaj članak zašto neće biti prenos sa Koševa. Ali mislio sam da je zajebancija.

Nije valjda to ozbiljno mislio novinar?
Izgleda da jeste.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 sep 2011, 14:29

Evo malo veselijih vijesti,pocela je izgradnja novih pomocnih terena,a ocekuje se da izgradnja juzne tribine krene uskoro...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 14:31

jubitubi je napisao/la:Evo malo veselijih vijesti,pocela je izgradnja novih pomocnih terena,a ocekuje se da izgradnja juzne tribine krene uskoro...
a gosti i dalje na sjevernu skelu.. :( :(
FK SARAJEVO.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 sep 2011, 14:37

A jbg brate,za sada je tako,valjda bi i sjeverna tribina trebala do Evropskih utakmica(ako bog da) biti gotova...

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 26 sep 2011, 15:20

Elegant je napisao/la:
VAM je napisao/la:i jos im oduzeti 10 bodova,proslogodisnju titulu,kup bih i kup sfrj.te najuzoj porodici igraca dozivotno zabraniti pristup stadionu i djeci zabraniti skolovanje...
Da smo mi normalna drzava Borac vise ne bi postojao !
Pa prema tome druže mi i jesmo normalna država... Borac više ne postoji,tu je samo par stotina huligana koji su eto važniji od Borca...
Trust me, I know what I'm doing !!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 sep 2011, 15:26

Neka pobijedi sport pa neka se igra novi mec Travnik vs Borac, pa cemo onda tek razgovarati o Borac vs Zeljeznicar!!!! :!: :!: :!:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 26 sep 2011, 15:28

moderatori pa koji vam je vise djavo. isti lik konstantno psuje i vrijedja druge (dule 078), a vi nista ne radite. nije dovoljno samo obrisati post kad ce opet nastaviti po svome
treba nam jos igraca iz BiH

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 26 sep 2011, 15:28

Oglasio se i Borac.I naravno svaka je na mjestu.Treba stati u kraj mesetarenjima na stetu Velikana...Bravo rukovodstvo...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 26 sep 2011, 15:31

[quote="FIFA/UEFA" ] moderatori pa koji vam je vise djavo. isti lik konstantno psuje i vrijedja druge (dule 078), a vi nista ne radite. nije dovoljno samo obrisati post kad ce opet nastaviti po svome [/quote]

A ti več dva dana spamaš po ovoj temi i našao si tražiti neku pravdu,doduše ovo je jedan od rijetkih tvojih postova u kojem nisi spomenuo četnike,.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.