Kako nismo!? Rasformirali smo jednu grupu ružnog imena.AllGunsBlazing je napisao/la: ili na neki drugi nacin pomogli Zenici?? A da jeste, kamenovali ste nam autobuse..
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Sto se tice kazne za Borac bit ce sramota ako ne budu kaznjeni sa minimalno 5 utakmica bez navijaca i kaznom visom od 10 000 KM. Imajuci u vidu sta se deslio u u I.Sarajevu kada je Slavija kaznjena sa 2 utkamice i 8000 KM !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NoName
- Kontakt:
Koliko vidim ušli smo u opasnu zonu da se jedno ovakvo ponašanje opravdava sa time što se to dešava i na drugim stadionima
Ovo je za svaku osudu, kao i svi prethodni slučajevi slični ovom koji su se dešavali.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
kazna će biti 2 utakmice bez publike, 3:0 za Želju i novčana kazna (nisam siguran kolika), tako bar stoji u pravilnikuElegant je napisao/la:Sto se tice kazne za Borac bit ce sramota ako ne budu kaznjeni sa minimalno 5 utakmica bez navijaca i kaznom visom od 10 000 KM. Imajuci u vidu sta se deslio u u I.Sarajevu kada je Slavija kaznjena sa 2 utkamice i 8000 KM !!!
i jos im oduzeti 10 bodova,proslogodisnju titulu,kup bih i kup sfrj.te najuzoj porodici igraca dozivotno zabraniti pristup stadionu i djeci zabraniti skolovanje...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Armaaa je napisao/la:Kako nismo!? Rasformirali smo jednu grupu ružnog imena.AllGunsBlazing je napisao/la: ili na neki drugi nacin pomogli Zenici?? A da jeste, kamenovali ste nam autobuse..

Celik!3,2,2.
Ma pogrešno sam napisao,htjeo sam reći da smo nekako totalno sitni. Sve i jedan vaš je momčina za naše na istoj poziciji,od obojice štopera,do bočnih igrača,napadača Adilovića,čak i golmana dvometraša imate! Tačno sam imao osjećaj da su naši u prosjeku za glavu niži od vaših,što je naravno i uticalo da je skoro sve i jedan duel,a pogotovo visoka lopta išla u vašu korist.Arogantni je napisao/la:Nije valjda crni Dule da si nastran... Ma ni nasi nisu neki ljepotani ako bas hoces...Dule 078 je napisao/la:Isto kao i zadnjih 5 utakmica Borac-Zeljo ovdje,vise sah nego fudbal.Svi pored mene su pricali kako igramo lose i da bi izgubili i da smo nastavili,ali ja sam uvjeren da bi najmanje bilo 1-1,a vjerovatno bismo i pobjedili jer je Amar vec vrsio neke prinudne izmjene a jos neki su hramali.Imali smo tu prokletu stativu minut prije gola,i sve bi bilo drukcije da je kurvanjska lopta isla samo cent desno. Sad bi bilo +8 a ne +2! Zeba nije mogao dirnuti loptu zadnjih par derbija kad ga je cuvao Stupar,ali nikome ovdje nije jasno koliko nje placeno Cvetkovicu da zaigra tatin sin umjesto Stupara,i to bas za ovu utakmicu,iako zadnje tri nije bio ni u protokolu!!!!! Naravno da je Zeba u ovih pola sata pravio vola od njega.Dule, kuco stara, posto si mi ti nekako najkompetentniji od vasih forumasa reci mi kako si vidio ono malo utakmice sto se odigralo ?
Samo budi fin , molicu .
Jedino sto mi se nije nimalo svidjelo je izgled nasih igraca u poredjenju sa vasim.
Izgleda da Osim pravi selekciju i po fizičkim atributima. Odmah sam se sjetio kako mi je stari pričao da se nekad,u bivšoj Jugi,odmah na zagrijavanju vidjela ogromna razlika kad dođe Hajduk,Zvezda,Partizan u samoj konstituciji igrača,prema kojima su naši izgledali kao fićfirići.
Ne znam da li kod nas iko vodi računa o tome prilikom dovođenja i selekcije igrača,ali moje mišljenje je da definitivno moramo poraditi na tome.Mada ima i drugih mišljenja. Pričao sam o tome sa jednim kolegom malo stručnijim od mene i on mi je odmah naveo primjer Barselone rekavši mi da kod nas Messi,Xavi i Iniesta uopšte ne bi prošli omladinsku školu i postali igrači jer ovdašnji "stručnjaci" tipa Amar,čim mu ponudiš nekog igrača,prvo pitaju "Koliki je?"

E sad,ko je u pravu,ja ne znam,ali znam da smo sve duele i skokove pogubili u prvih pola sata....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
ti to hoces da kazes da Borcu ne treba kazna za ono sto se desilo?VAM je napisao/la:i jos im oduzeti 10 bodova,proslogodisnju titulu,kup bih i kup sfrj.te najuzoj porodici igraca dozivotno zabraniti pristup stadionu i djeci zabraniti skolovanje...
Volim te Bosno!!!
ne nego sam izrekao kaznu po mom misljenju
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Da smo mi normalna drzava Borac vise ne bi postojao !VAM je napisao/la:i jos im oduzeti 10 bodova,proslogodisnju titulu,kup bih i kup sfrj.te najuzoj porodici igraca dozivotno zabraniti pristup stadionu i djeci zabraniti skolovanje...
ma ja,kao za vrijeme NDH kad su ga ugasili takvi kao ti koji bi da ga nema....sreća pa je vaše prošlo i ne pita vas se ništa!Elegant je napisao/la:Da smo mi normalna drzava Borac vise ne bi postojao !VAM je napisao/la:i jos im oduzeti 10 bodova,proslogodisnju titulu,kup bih i kup sfrj.te najuzoj porodici igraca dozivotno zabraniti pristup stadionu i djeci zabraniti skolovanje...
Lijepo je da se ministrica bar oglasila ,ali žalosno je da svi drugi šute...jer tu je moglo bit svega ,dobro je kako je završilo.Ma kakve kazne,prazan teren,ništa od toga opet će toga bit, samo nema zakona,pravila.Žalosno je da se ovo događa još,bez obzira na sve.Sigurnost na utakmicama više nema.
Borcu sretno,samo se treba ovo iskorijeniti svakako,jer napredka i fudbala nema do daljnjeg.
Sve drugo prazne priče...!!!!
Borcu sretno,samo se treba ovo iskorijeniti svakako,jer napredka i fudbala nema do daljnjeg.

Sve drugo prazne priče...!!!!
kako se ne pita.opet je dosao njihov vakatDule 078 je napisao/la:ma ja,kao za vrijeme NDH kad su ga ugasili takvi kao ti koji bi da ga nema....sreća pa je vaše prošlo i ne pita vas se ništa!Elegant je napisao/la:Da smo mi normalna drzava Borac vise ne bi postojao !VAM je napisao/la:i jos im oduzeti 10 bodova,proslogodisnju titulu,kup bih i kup sfrj.te najuzoj porodici igraca dozivotno zabraniti pristup stadionu i djeci zabraniti skolovanje...

onda ne bi bilo ni Sarajeva, Zeljznicara, Sirokoga, Veleza,...koliko se sjecam, navijaci svih tih klubova su radili raznorazne incidente!!!Elegant je napisao/la:Da smo mi normalna drzava Borac vise ne bi postojao !VAM je napisao/la:i jos im oduzeti 10 bodova,proslogodisnju titulu,kup bih i kup sfrj.te najuzoj porodici igraca dozivotno zabraniti pristup stadionu i djeci zabraniti skolovanje...
Volim te Bosno!!!
ako je ovo odgovor na moj post, samo da kažem da one kazne koje sam napisao nisu moje mišljenje nego iz pravilnika disciplinske komisije N/FSBIHVAM je napisao/la:i jos im oduzeti 10 bodova,proslogodisnju titulu,kup bih i kup sfrj.te najuzoj porodici igraca dozivotno zabraniti pristup stadionu i djeci zabraniti skolovanje...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne bih se složio s tobom za tu konstantaciju o Amaru. Amar dovodi igrače koji će se idealno uklopiti u njegov stil igre. Ove sezone je doveo Adilovića koji je visok 192 čini mi se jer mu treba taj robusni napadač, dok su Smajić i Kvesić koji igraju krila visine 172 i 176...Dule 078 je napisao/la:
Ma pogrešno sam napisao,htjeo sam reći da smo nekako totalno sitni. Sve i jedan vaš je momčina za naše na istoj poziciji,od obojice štopera,do bočnih igrača,napadača Adilovića,čak i golmana dvometraša imate! Tačno sam imao osjećaj da su naši u prosjeku za glavu niži od vaših,što je naravno i uticalo da je skoro sve i jedan duel,a pogotovo visoka lopta išla u vašu korist.
Izgleda da Osim pravi selekciju i po fizičkim atributima. Odmah sam se sjetio kako mi je stari pričao da se nekad,u bivšoj Jugi,odmah na zagrijavanju vidjela ogromna razlika kad dođe Hajduk,Zvezda,Partizan u samoj konstituciji igrača,prema kojima su naši izgledali kao fićfirići.
Ne znam da li kod nas iko vodi računa o tome prilikom dovođenja i selekcije igrača,ali moje mišljenje je da definitivno moramo poraditi na tome.Mada ima i drugih mišljenja. Pričao sam o tome sa jednim kolegom malo stručnijim od mene i on mi je odmah naveo primjer Barselone rekavši mi da kod nas Messi,Xavi i Iniesta uopšte ne bi prošli omladinsku školu i postali igrači jer ovdašnji "stručnjaci" tipa Amar,čim mu ponudiš nekog igrača,prvo pitaju "Koliki je?"![]()
![]()
E sad,ko je u pravu,ja ne znam,ali znam da smo sve duele i skokove pogubili u prvih pola sata....
U subotnoj utakmici prosječna visini igrača Želje ne računavši golmana je bila nekih 180 cm...
Naši su fizički spremniji od Borčevih, prije da se o tome radi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sinoc je bilo na dnevniku vezano za ove nerede :
Kada se trebao donjeti zakon o "Navijacima i ponasanju na sportskim takmicenjima" i zakon o "Nacjonalizmu - kaznjavanju".
Politicari iz RS su preglasali tj. nisu htjeli da se donese zakon da se divljanje bilo kojih navijaca + da se nacionalizam sprijeci i kaznjava!
Vezano za zakon o "Nacionalizmu - kaznjavanje" is SNSD su rekli da je to glupost jer kako oni kazu "Cetnicki pokret nije bio zlocinacki nego oslobadjajuci"
Na osnvu ovog svega se jasno moze zakljucit da ovi iz RS ne zele rjesenje problema.
Izvinjavam se administraciji ako sam odstupio od teme - ali ovo je itekako veznao za sport i ono sto treba da se radi u nasoj BiH.
Kada se trebao donjeti zakon o "Navijacima i ponasanju na sportskim takmicenjima" i zakon o "Nacjonalizmu - kaznjavanju".
Politicari iz RS su preglasali tj. nisu htjeli da se donese zakon da se divljanje bilo kojih navijaca + da se nacionalizam sprijeci i kaznjava!
Vezano za zakon o "Nacionalizmu - kaznjavanje" is SNSD su rekli da je to glupost jer kako oni kazu "Cetnicki pokret nije bio zlocinacki nego oslobadjajuci"
Na osnvu ovog svega se jasno moze zakljucit da ovi iz RS ne zele rjesenje problema.
Izvinjavam se administraciji ako sam odstupio od teme - ali ovo je itekako veznao za sport i ono sto treba da se radi u nasoj BiH.
Nisi normalan majke mi
Pa zar ima još neko da vjeruje nešto Dnevniku,bilo kojem?
O ljudi,pa imate li vi svoje mozgove ili samo sjedite pred tv,slušate šta vam se govori i jedete chips?

Pa zar ima još neko da vjeruje nešto Dnevniku,bilo kojem?
O ljudi,pa imate li vi svoje mozgove ili samo sjedite pred tv,slušate šta vam se govori i jedete chips?
Šta je tu problem, RS ima zakon i šta će mi još jedan na nivou BH? nacionalizam je pozitivna stvar a šovinizam je zloElegant je napisao/la:Sinoc je bilo na dnevniku vezano za ove nerede :
Da ali disciplinska komisija donosi kaznu prema nekom sudu koji se ustanovi uvidjajem u situaciju odnosno prema izjavama sluzbenih lica i delegata. A ti si donijeo neki sud i presudu prema vidjenoj situacije sa tvoje strane , tako da se nemozes pozivati na pravilnik disciplinske komisije. Ili možda ti imaš izjave delegata i odgovornih lica pa znaš kaju će odluku donijeti disciplinska komisija i kako će koga prema toj odluci kazniti.seven je napisao/la:ako je ovo odgovor na moj post, samo da kažem da one kazne koje sam napisao nisu moje mišljenje nego iz pravilnika disciplinske komisije N/FSBIHVAM je napisao/la:i jos im oduzeti 10 bodova,proslogodisnju titulu,kup bih i kup sfrj.te najuzoj porodici igraca dozivotno zabraniti pristup stadionu i djeci zabraniti skolovanje...

U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.