FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 26 sep 2011, 13:11

e, ljudi moji čime se vi zanosite!?

u ovoj ligi svaka suga ima veci uticaj od nas.... kakvi milioni i gluposti...

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 26 sep 2011, 13:17

mma_hz je napisao/la:Najefikasniji,najskuplji,najbolji na vjecnoj listi..
sve sami superlativi...to je moje sarajevo.. ;) ;)
Najtrofejniji... :?: :mrgreen:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 13:23

MU'MIN T.M. je napisao/la:
Polahko ,kada budemo slavili 90 godina postojanja aBd imacemo ih dosta,dosta vise.. :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 sep 2011, 13:39

High je napisao/la:Iznenađen sam malo ovim što smo najskuplji,baš ''bježimo'' ostalim ekipama.Kako god,zadatak nam je da dokažemo da ekipa stvarno vrijedi i da izađemo iz ove rezultatske krize.Vjerujem da će ovako stajati i na tabeli u zadnjem kolu.
Ovi se lupaju lovom k'o klikerima. Kada bi se za iste igrače moglo i upola uzeti odnosu na napisano, svi klubovi bi bili bogataši. Neki imaju prijavljena 24 ili manje igrača, a neki kao Vi ili Željo 26 na ovoj procjeni. Ovdje je prikazan i Alen Škoro, a ne zna mu se ni status u klubu.
Uglavnom, poredak klubova po vrijednosti je dosta realan.
http://www.transfermarkt.de/de/fk-saraj ... n_282.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 13:43

avlami97 je napisao/la:
High je napisao/la:Iznenađen sam malo ovim što smo najskuplji,baš ''bježimo'' ostalim ekipama.Kako god,zadatak nam je da dokažemo da ekipa stvarno vrijedi i da izađemo iz ove rezultatske krize.Vjerujem da će ovako stajati i na tabeli u zadnjem kolu.
Ovi se lupaju lovom k'o klikerima. Kada bi se za iste igrače moglo i upola uzeti odnosu na napisano, svi klubovi bi bili bogataši. Neki imaju prijavljena 24 ili manje igrača, a neki kao Vi ili Željo 26 na ovoj procjeni. Ovdje je prikazan i Alen Škoro, a ne zna mu se ni status u klubu.
http://www.transfermarkt.de/de/fk-saraj ... n_282.html" onclick="window.open(this.href);return false;
upravo,al veliki klubovi imaju veliki br igraca hehehe ugl svima oduzeti po milioncic najmanje i to je tu negdje...
FK SARAJEVO.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 sep 2011, 13:52

MU'MIN T.M. je napisao/la:
Ko je to najtrofejniji ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 sep 2011, 13:53

mma_hz je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
upravo,al veliki klubovi imaju veliki br igraca hehehe ugl svima oduzeti po milioncic najmanje i to je tu negdje...
Kakav bolan miliončić. Po tome bi ispalo da Sarajevo vrijedi 7 miliona eura, odnosno 14 miliona maraka. Ko bi dao te pare? Po meni niko. Za tih 14 milion bi mogao napraviti ekipu koja bi ušla u Evropsku ligu za jednu godinu i sav bi ti se trud isplatio.
Je li ti misliš da će neko Torlaka platiti 1.800 000 KM ili Zebu 100 000 više. Iste sekunde bi ih prodali, budi siguran.
Džakmić je prodat za 140 000 eura, a ko zna kolika mu je bila vrijednost po transfermarketu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 13:54

rekao sam najmanje milion...ugl ovi igraci vrijede ove pare al samo u markama...ehehe
vjeruj da su nasi igraci dobri,i da vrijede para ,a sto smo ih mi primorani prodati dosta jeftinije to je druga prica...da je sve ok nebi bili tako jeftini.. :x :x primjer Dzakmic...takav igrac je prodan za 270 milja maraka (cirka),stas trebalo za plate jbg...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 26 sep 2011, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 26 sep 2011, 13:55

avlami97 je napisao/la:

I Sarajevo i Zeljo imaju po 26 prijavljenih igraca stim da u Sarajevu je 25 igraca+ Skoro kiji je potpisao pred ugovor sa Sarajevom,i u janaru ce i zvanicno potpisti profesionalni ugovor ,dok sad trenira i igra sa amaterima. :idea:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 26 sep 2011, 14:01

avlami97 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Iznenađen sam malo ovim što smo najskuplji,baš ''bježimo'' ostalim ekipama.Kako god,zadatak nam je da dokažemo da ekipa stvarno vrijedi i da izađemo iz ove rezultatske krize.Vjerujem da će ovako stajati i na tabeli u zadnjem kolu.
Kakav bolan miliončić. Po tome bi ispalo da Sarajevo vrijedi 7 miliona eura, odnosno 14 miliona maraka. Ko bi dao te pare? Po meni niko. Za tih 14 milion bi mogao napraviti ekipu koja bi ušla u Evropsku ligu za jednu godinu i sav bi ti se trud isplatio.
Je li ti misliš da će neko Torlaka platiti 1.800 000 KM ili Zebu 100 000 više. Iste sekunde bi ih prodali, budi siguran.
Džakmić je prodat za 140 000 eura, a ko zna kolika mu je bila vrijednost po transfermarketu.
Džakmiću je tada prema transfer marketu bila vrijednost 240 hiljada eura. Prodat je za 143 hiljade eura. Sad vrijedi oko 500 hiljada eura. Naravno da 99% igrača ne možeš prodati za stvarnu cijenu. Rijetki su oni koji su otišli iznad prosječne cijene !
U novi boj ...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 26 sep 2011, 14:15

xcoberx je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110925081

nek neko nesto kaze... do kad ?
Treba promijeniti naslov teksta, Široki se iživljava na Sarajevu :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 sep 2011, 14:17

Hhahahahaha kakav transfermarkt ljudi ne budite smijesni....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 14:18

Sarajlijc@ je napisao/la:Hhahahahaha kakav transfermarkt ljudi ne budite smijesni....
kad prije grdnog prijaviste hahaha....ma neka brate ,sta fali malo da se igramo .
znamo svi da je ovo daleko od stvarnosti... :(
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 14:22

Grdan je napisao/la:
xcoberx je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110925081

nek neko nesto kaze... do kad ?
Treba promijeniti naslov teksta, Široki se iživljava na Sarajevu :D .
aca ,daj mu nek se ponovo umija u Banovicima ...kons izaziva..treba mu odmor.... ;) ;)
FK SARAJEVO.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 26 sep 2011, 14:24

Što sam krivo rekao,istina je da se iživljavaju na vama :D .Pobjedite ih svako 5 godina :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 26 sep 2011, 14:25

ovaj komitet za normalizaciju je jadan,3 gola regularna nam se poniste i niko nista nece da poduzme,u I.Sarajevu ulete na teren i pjevaju sve i svasta isto kao u BL,i kaznjeni su mizerno,dok Gojer trazi sad drakonske kazne jer ono u BL je po njemu velika sramota BH fudbala sto ce komitet da uvazi naravno! Ovaj komitet ako kazni drasticno Borac bice osudjen na propast,jer nema iste mjere kaznjavanja,ako su do sad kazne bile 5000 maraka i 2 meca bez gledalaca nek i sad ostane tako!
Fina Gradska sarajevska raja

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 14:29

zubizareta je napisao/la:ovaj komitet za normalizaciju je jadan,3 gola regularna nam se poniste i niko nista nece da poduzme,u I.Sarajevu ulete na teren i pjevaju sve i svasta isto kao u BL,i kaznjeni su mizerno,dok Gojer trazi sad drakonske kazne jer ono u BL je po njemu velika sramota BH fudbala sto ce komitet da uvazi naravno! Ovaj komitet ako kazni drasticno Borac bice osudjen na propast,jer nema iste mjere kaznjavanja,ako su do sad kazne bile 5000 maraka i 2 meca bez gledalaca nek i sad ostane tako!
brate ono u Banja Luci je bio organizovani pokusaj ubistva...i ako se sada zestoko ne kazne ,ko zna sta bi nama mogli pripremiti..ja nisam picka al nisam ni supermen da mirno stojim i cekam da me ona kamencina pogodi u glavu... :roll:
FK SARAJEVO.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 26 sep 2011, 14:32

mma_hz je napisao/la:
zubizareta je napisao/la:ovaj komitet za normalizaciju je jadan,3 gola regularna nam se poniste i niko nista nece da poduzme,u I.Sarajevu ulete na teren i pjevaju sve i svasta isto kao u BL,i kaznjeni su mizerno,dok Gojer trazi sad drakonske kazne jer ono u BL je po njemu velika sramota BH fudbala sto ce komitet da uvazi naravno! Ovaj komitet ako kazni drasticno Borac bice osudjen na propast,jer nema iste mjere kaznjavanja,ako su do sad kazne bile 5000 maraka i 2 meca bez gledalaca nek i sad ostane tako!
brate ono u Banja Luci je bio organizovani pokusaj ubistva...i ako se sada zestoko ne kazne ,ko zna sta bi nama mogli pripremiti..ja nisam picka al nisam ni supermen da mirno stojim i cekam da me ona kamencina pogodi u glavu... :roll:
brate ako si bio dole zadnje nase gostovanje znas da su nas 90 minuta gadjali svim i svacim,a da je policija rekla da nesmijemo da vratimo,uostalom oni su se zaletili na "mangupe" koji su mogli isto da im vrate jer na onoj skeli imas kamencuga kakvih hoces,plus lesinari nikad onu ogradu nebi preskocili,al posto je Zeljo u pitanju nisam ni sumnjao da ce kazne biti rigorozne! Organizovani pokusaj ubistva one sacice lesinara prema 200-250 mangupa?
Fina Gradska sarajevska raja

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 14:36

nisam bio,al ove sezone idem obavezno aBd...pricao mi je za to gadjanje jedan lesinar bas sa ovog foruma...
nije bilo vise od 100 Zeljinih brate..pogledaj snimak vidjeces kako murija udara manijake sto su ostali na ogradi...i tjera ih na skelu..a bilo ih je sto su pobjegli,al to je razumljivo..covjek koji nema straha je budala..il se dobro nasiljio.. :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 sep 2011, 14:38

eto kako si kontradiktoran kad su vas gadjali vi niste mogli vratiti jer vam policija nije dala da vratite, a mi smo mogli...zbog takvih razmisljanja kao tvoje i jest ovako kako jest...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fouzi1, Haksss i 38 gostiju.