Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 26 sep 2011, 10:54

Ma pisaj Torresa zelio je otici isto kao i Raul Meireles.. Sada imamo tu neke nove ljude na koje mozemo racunati a ne razmisljati sta bi bilo kad bi bilo..

Koliko smo se raspravjali oko Hendersona, Downinga i Kuyta zaboravili smo reci kako su Enrike i Lucas odigrali fantasticnu tekmu, Lukas ja mislim jedna od boljih ove sezone..

Jedva cekam gostovanje kod Evertona imam neki osjecaj da ce biti drama zanimljivo.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 sep 2011, 10:56

Korida je pred nama. Očekujem bar 2 crvena kartona. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 26 sep 2011, 10:58

Red Assassin je napisao/la:Ma pisaj Torresa zelio je otici isto kao i Raul Meireles.. Sada imamo tu neke nove ljude na koje mozemo racunati a ne razmisljati sta bi bilo kad bi bilo..

Koliko smo se raspravjali oko Hendersona, Downinga i Kuyta zaboravili smo reci kako su Enrike i Lucas odigrali fantasticnu tekmu, Lukas ja mislim jedna od boljih ove sezone..

Jedva cekam gostovanje kod Evertona imam neki osjecaj da ce biti drama zanimljivo.
Enrike je imao malo problema u defanzivi al na kraju je bio dobar,imo' asistenciju za Suareza sve u svemu dobra partija.Lucasa da nije bilo sigurno bi prosuli ove bodove jer nam je odbrana kriticna.Valjda se KD odluci za dovodjenje Cahilla u januaru.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 sep 2011, 11:20

Evo nešto zanimljivo.

Čovjek je prošle utakmice slabije odigrao i nije bio meta kritika. Kada je odigrao najbolju utakmicu do sada, počeli su različiti napadi na njega.

http://www.talksport.co.uk/radio/call-c ... nst-wolves" onclick="window.open(this.href);return false;
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 sep 2011, 11:23

Evo kompilacija golova, vjerujem da će nakon sljedećeg meča uletiti i jedan Suarezov. :D

[youtube][/youtube]

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 sep 2011, 11:29

Dugo, dugoooo nisam pisao na forumu, ali sam tu, pratim pisanja, i naravno provokacije...
Imamo puno novih igraca, i hvala Bogu, za sada to i ne izgleda tako lose...
Svi oni koji su ocekivali, moram reci nerealno, titulu, su uvidjeli da jos uvijek nemamo kvalitet za osvajanje titule EPL.
Ipak, ono sto je dobro, jeste to da su se te prinove prilicno dobro snasle, te da ce sigurno jos napredovati.
po meni je Adam najvece pojacanje.
Za Downinga nisam ni sumnjao da ce se uklopiti, a Enrique me zaista obradovao igrama.
Jos kad se vrati Glen... Bice to sasvim dovoljno za Ligu prvaka, bar se nadam.
Do tada YNWA!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 sep 2011, 11:32

Jimmy from the hood je napisao/la:Korida je pred nama. Očekujem bar 2 crvena kartona. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
0:54 Liverpool-MU :mrgreen:

[youtube][/youtube] 8-)

Nismo ih odavno razbili,vrijeme je.A da Gerrard voli da igra protiv Evertona. :lol:
Zadnja izmjena: reds, dana/u 26 sep 2011, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 26 sep 2011, 12:00

Ovo nam je jako bitna i možda i najvažnija utakmica od početka sezone, bitna prije svega što se nismo 100 % vratili u taj pobjednički kolkosijek, Pobjedom protiv Wolvesa ostao je gorak osjećaj u ustima zbog jako loše igra iako su po mom mišljenju Wolvesi odigrali najbolju utakmicu kako je počela sezona. Nije bilo lako. Važnost pobjede u derbiju je opet kažem ogromna, dvije pobjede zaredom i odlično otvaranje za najveći derbi Engleske lige. Ukoliko bi slavili vjerovatno bi opet zauzeli to četvrto mjesto, treće ne bi jer ipak Chelsea ima lagano gostovanje kod Boltona a i kad bi izgubili nerealno je očekivati poraz od 4 gola razlike a toliko Chelsea ima ispred nas.

Uz pozitivan ishod meča moral bi našim momcima stvarno skočio pa bi mogli očekivati svašta i na Anfieldu protiv Man U. Suarez će standardno biti silno motivisan i misilm da bi trebali početi sa Kuytom i Bellamyem, ne vjerujem da će Gerrard zaigrati od prve minute, željan je fudbala, igre, golova, ali mislim da još nije dovoljno spreman da zaigra od početka.

Odavno nismo ono baš izdominirali gradskog rivala i mislim da je red više da se pokaže ko je gazda u Liverpoolu. Objektivno ne znam šta da očekujem, sve zavisi od sastava, ako Carroll zaigra teško će ići, ali opet sa druge strane, dečko je počeo pokazivati da se vraća u formu, samo što ga nije krenulo, možda bi ipak on bio dobar izbor ali o tom potom, Kenny je na slatkim mukama, riješit će ih vjerujem na pravi način. Nebi bilo loše i da zaigramo sa Adamom i Gerrardom u sredini a Lucas da se povuče na klasičnog DM. Ili Hendo i Adam u sredini, to je ionako njegova prirodna pozicija.
Očekujem od Downinga da i njega konačno krene, da zabije prvijenac. Nadam se da neće razočarat kao što je to bio slučaj u utakmicama do sada.

Eto toliko, zaključak je da će biti teško, preteško, ali mislim da će gradski rivali platiti ceh zbog poraza od Stokea i Tott'hama :D

COME ON U REDS !
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 26 sep 2011, 12:04, ukupno mijenjano 2 puta.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 26 sep 2011, 12:01

Slijedeće sedmice, tačnije ove, igramo protiv komšija, nadam se kao i uvjek pobjedi, očekujem da će Gerrard i Suarez postići pogodke, utakmica u odličnom terminu, jednostavno ne može bolje, nadam se da ćemo pokazati ko je bolje ekipa u gradu.
A što se tiče igrača koje smo tek doveli, po meni je najzvučnije pojačanje Downing, do sada nije nešto pretjerano dobro igrao kao što sam očekivao, uglavnom je bio solidan, al' mislim da će u nastavku sezone pokazati zbog čega je doveden, ne bi džabe bio igrač godine u Villi. Adam i Enrique su sigurno najveća pojačanja, igraju sjajnu, dobili smo ih veoma jeftino, Coates odličan mlad igrač, svijetla budućnost je pred njim. Što se tiče Hendersona, mislim da smo pogrješili dovođenjem njega, to je samo neko moje mišljenje, al' ako ga je Kralj htjeo dovesti i uspio u toj namjeri, nemam čega da se bojim da neće biti dobar igrač, zato jer u Kinga vjerujem. YNWA

Ovako očekujem da ćemo početi protiv Evertona.

-------------Reina---------------
Kelly---Carra--Skrtel---Enrique
-------------Leiva----------------
------Gerrard----Adam----------
---Suarez------------Downing---
--------Carroll/Bellamy----------
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 sep 2011, 12:03

Ja mislim da ni Kenny još ne zna formaciju. Možemo samo nagađati.

Mada se slažem sa tvojom Hanise. ;) Carroll u napad.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 26 sep 2011, 12:22

Kenny hvali napadački dvojac

Kenny Dalglish tvrdi kako je Liverpool sretan što ima Luisa Suareza, nakon Urugvajčeve sjajne predstave u kojoj je donio pobjedu protiv Wolverhamptona.

Suarez je postigao odlučujući drugi pogodak, nakon što je prethodno Roger Johnson skrenuo Adamov udarac u vlastitu mrežu.

Steven Fletcher postigao je utješni pogodak za goste.

Iako će Suarez monopolizirati naslovnice i zasluženo dobiti pohvale od svog menadžera, njegov partner u napadu, Andy Carroll, također je dobio riječi ohrabrenja nakon dobre predstave.

"Luis je bio izvanredan otkad je stigao u ovaj klub, ne samo naterenu, već i izvan njega. Sretni smo što je s nama. Radujemo se budućnosti s njim jer je fantastičan nogometaš."

Kenny je dodao: "Interesantna je činjenica da kada veliki Andy odigra dobro, nitko ne postavlja pitanja o njemu. Učinio je sve osim postigao pogodak. Puno je pokazao danas i zadovoljni s njim i zbog njega."

O utakmici u cjelini, Dalglish kaže kako smatra da je pobjeda u potpunosti zaslužena.

"Mislim da je naša pobjeda zaslužena, iako smo na trenutke imali poteškoća. U prvom su nas poluvremenu pristisli, no na odmor smo otišli s 2:0. U drugom su poluvremenu postigli rani pogodak i to im je dalo krila."

"S druge strani, mi smo gađali vratnice, a vidjeli smo i nevjerojatnu obranu Luisova udarca. Kada se sve to uzme u obzir, naša pobjeda je zaslužena."

"Da smo iskoristili sve naše šanse, stadion bi 20 minuta prije kraja bio poluprazan. Kod prvog smo pogotka imali sreće, ali zaslužili smo je u posljednje vrijeme."

"Primjerice, u utakmici protiv Stokea odigrali smo bolje nego što je konačni rezultat pokazivao. Nismo imali previše sreće toga dana."

"Wolvesi zaslužuju pohvale zbog svoje predstave. Mislim da Mick nije bio zadovoljan igrom u njihovoj posljednjoj utakmici protiv QPR-a. Danas su odigrali potpuno drugačije nego u toj utakmici." :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 26 sep 2011, 13:03

Do sada nas je jedino Totenhem posteno pobjediom, i da kazem razvalio.. Doduse dobili smo rano crveni karton al sta se moze.

Kad se sjetim pritiv Stoke, na foru nam zabili gol i parkirali sutobus pred gol, sta su se sve nafulali nasi igraci, Hendersonu je Begovic skinuo 2-3 suta 100%tna, zatim Adamu, u samom finisu utakmice Suarez je osutao pored stative a mogao je gadjati gdje je htio.. Igra nam je bila fantasticna, mada rezultat nije.

Protiv Sunderlanda prvu tekmu, izdominirali smo ih maximalno. Na kraju je bilo nerjeseno ali Luis je promasio jedanesterac, i Downing je imao onu divnu solo akciju sa desne strane kada je pogodio precku. Jednostavno nismo imali srece.

Da smo iz ta 2 susreta izvukli pobjede kao sto je trebalo biti, sada bi imali 15 bodova i bili bi na 3coj poziciji bod manje od Manutda i Citya.

Al et sad opet imamo mogucnost u naredne 2je tekme da se lanisiramo u sami vrh.. Bit ce zanimljivo, vjerujem da cemo pobjedit everton i da je kljuc strpljenje samo da ne dobijemo crveni karton, da budemo kompletni. Kad smo u fullu nema ekipe kojoj ne mozemo zabiti gol, a isto tako nema ekipe od koje ne mozemo primiti gol zahvaljujuci slaboj odbrani.. Sve u svemu bolji smo i ljepse igramo nego proslih godina. YNWA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 sep 2011, 14:03

Mozel mi neko naci golove sa utakmice Liverpool - Wolwes , hvala unaprijed.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 26 sep 2011, 14:10

fukara87 je napisao/la:Mozel mi neko naci golove sa utakmice Liverpool - Wolwes , hvala unaprijed.
http://www.sportyhub.com/league/liverpo ... f858d.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Na linku su ti golovi i sve bitno sto se je desavalo na utakmici.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 26 sep 2011, 15:31

lfc.tz je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Mozel mi neko naci golove sa utakmice Liverpool - Wolwes , hvala unaprijed.
http://www.sportyhub.com/league/liverpo ... f858d.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Na linku su ti golovi i sve bitno sto se je desavalo na utakmici.
Gledam sad nesto i pitam se, kome li je pripisan ovaj prvi nas gol Adamu ili autogol Johnsonu? po pravilu bi trebao se gol pripisati adamu jer je on sutirao sa ciljem da zabije, a sasvim slucajno je lopta udarila odbrambenog.. Ako je Adamu pripisan gol onda je i Downingu pripisana asistencija jer ne on Adamu dodao loptu.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 sep 2011, 16:01

Loptu je Johnson skrenuo u go' i prema tome je njemu pripisan OG.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 26 sep 2011, 17:24

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... he-month-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Glasajte za igrača mjeseca septembra, Suarez ubjedljivo vodi, zbog toga odlučih da ne glasam za njega, već sam glas dao Carrollu. :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 sep 2011, 18:11

Stivi_Dzi je napisao/la:Upravu je Jimmy, koliko je samo dugih lopti spustio Suarezu ili Downingu, polako ulazi u formu, ja se za njega ne brinem, davat će on golove, samo polako 8-)
Što se mene tiče ne mora ni davati golove samo neka igra ovako kako je igrao protiv Wolvesa, to je dokaz da napadaču ne treba gol da bi dobro odigrao :D

I da, najjači su mi ovi što govore: "Carroll je ekstra odigrao, bio je jedan od najbolji, ALI nema on kvaliteta za Liverpool!!!!!!!!!!!!" :lol: :lol: :lol:

Kakav Carroll, hoćemo Ronalda i Higuaina, a može i Villa što se mene tiče
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 26 sep 2011, 18:20

reds je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije mi jasno kako ovaj gol nije na onih top 10? :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 sep 2011, 18:21

Sta se ima pricati o ekipi u kojoj Reina ima vise loptu u nogama od naseg " lava " a on kao zadnji vezni bi trebao kao kreirati nasu igru ili je LFC jedina ekipa na svijetu koja ima bas striktno zadnjeg veznog koji ne treba da igra fudbal i da razigrava, on je tu da svaki napad napravi prekrsaj kao na zadnjoj utakmici svaki prilazak protivniku majmun pravi faul.I LFC zeli titulu da Bog da mi medju 4 budemo !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.