E ako imas ovaj eurosport 2 gledat ces Australijski nogomet bas kao i jatanzla je napisao/la:Pa na kojem EUROSPORTU ce biti prenos utakmice? http://mojtv.hr/kanal/tv-program/51/eurosport-2.aspx

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!?!?!??!?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
E ako imas ovaj eurosport 2 gledat ces Australijski nogomet bas kao i jatanzla je napisao/la:Pa na kojem EUROSPORTU ce biti prenos utakmice? http://mojtv.hr/kanal/tv-program/51/eurosport-2.aspx
haman da nece prenositi eurosport 2 sto je na engleskom bem titanzla je napisao/la:Pa na kojem EUROSPORTU ce biti prenos utakmice? http://mojtv.hr/kanal/tv-program/51/eurosport-2.aspx
E meni su srpski al samo na Eurosportu a na Eurosport 2 su engleskitanzla je napisao/la:Pa meni su srpski komentatori! Jel' oni prenose bundesligu, ni u jednoj programskoj semi koju sam nasao, bilo kojeg eurosporta, nema bundeslige..Hebeni polo,skvoš,poker i aboridzinski nogomet!
onda je to super hvala ti druze...ja se vec zabrinuo auuuuudeni_m1312 je napisao/la:ja zivim u zenici i meni je telekabel operater.....imamo eUROSPORT obicni i tu su srpski komentatori...ali imamo i EUROSPORT 2 a tu su engleski komentatori i tu se reklamira bundesliga svaki dan a i na web site-u ima bundesliga,i za danas i za sutra i prekosuta i koje ce tekme prenositi...sve
tako da za nas nema brige....a za ostale ne znam
veceras ima wolfsburg:stutgart....sutra 2 utakmice od 18:30 hoffeinhem:bayern!!rob do bagro je napisao/la:onda je to super hvala ti druze...ja se vec zabrinuo auuuuudeni_m1312 je napisao/la:ja zivim u zenici i meni je telekabel operater.....imamo eUROSPORT obicni i tu su srpski komentatori...ali imamo i EUROSPORT 2 a tu su engleski komentatori i tu se reklamira bundesliga svaki dan a i na web site-u ima bundesliga,i za danas i za sutra i prekosuta i koje ce tekme prenositi...sve
tako da za nas nema brige....a za ostale ne znam
Bez_komentara je napisao/la:E meni su srpski al samo na Eurosportu a na Eurosport 2 su engleskitanzla je napisao/la:Pa meni su srpski komentatori! Jel' oni prenose bundesligu, ni u jednoj programskoj semi koju sam nasao, bilo kojeg eurosporta, nema bundeslige..Hebeni polo,skvoš,poker i aboridzinski nogomet!![]()
Salji mail il zovi svog operatera,ja vec jesam.
to je ba isto sve.....mozda srbi budu komentarisali za ove prostore...bugari ce za svoj ES2 itd..itdBez_komentara je napisao/la:Ama nema sanse da na eurosportu 2 s engleskim komentatorima bude bundesliga,a evo sad ovaj srbin na eurosportu najavi veceras wolfsburg i stuttgart na eurosportu 2,al to je garant za srpsku verziju eurosporta 2.Ma puuuuuuuuuu!aaaaaaaidsfčoisdgbohfidoheprojgpocjxklvijiru9
Ma samo sam mail poslao,zvao nisam.Al odgovor jos nisam dobio.Zovi ih tiLeBronJamesKing je napisao/la:Bez_komentara je napisao/la:E meni su srpski al samo na Eurosportu a na Eurosport 2 su engleskitanzla je napisao/la:Pa meni su srpski komentatori! Jel' oni prenose bundesligu, ni u jednoj programskoj semi koju sam nasao, bilo kojeg eurosporta, nema bundeslige..Hebeni polo,skvoš,poker i aboridzinski nogomet!![]()
Salji mail il zovi svog operatera,ja vec jesam.
i sta su ti rekli?
Ma super sve to al otvori najavu programa na engleskom jeziku ili na teletextu eurosporta 2 pa ces vidjet da nema.Na teletextu nis ne pise.deni_m1312 je napisao/la:to je ba isto sve.....mozda srbi budu komentarisali za ove prostore...bugari ce za svoj ES2 itd..itdBez_komentara je napisao/la:Ama nema sanse da na eurosportu 2 s engleskim komentatorima bude bundesliga,a evo sad ovaj srbin na eurosportu najavi veceras wolfsburg i stuttgart na eurosportu 2,al to je garant za srpsku verziju eurosporta 2.Ma puuuuuuuuuu!aaaaaaaidsfčoisdgbohfidoheprojgpocjxklvijiru9
to je sve jedan kanal...a ima na njihovom sajtu najava i svaki dan se vrti gore u cosku ekrana znak bundeslige na ES2....jes njima tesko odlucit ko ce biti komentator!
ev vidi najvu programa
http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml?menu=17893
Ma samo sam mail poslao,zvao nisam.Al odgovor jos nisam dobio.Zovi ih ti[/quote]LeBronJamesKing je napisao/la:i sta su ti rekli?
Trenutno korisnika/ca: Bhfanatik, DanijelTZ, denza, Drum, Edincapitano, EdinjoBos, galia95, GoldenLilies, Google [Bot], Maestro^^ i 80 gostiju.