Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Bez_komentara
-
Kontakt:
Postao/la Bez_komentara » 07 avg 2009, 11:45
E ako imas ovaj eurosport 2 gledat ces Australijski nogomet bas kao i ja

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!?!?!??!?!

-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 07 avg 2009, 11:46
haman da nece prenositi eurosport 2 sto je na engleskom bem ti

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
-
tanzla
-
Kontakt:
Pa meni su srpski komentatori! Jel' oni prenose bundesligu, ni u jednoj programskoj semi koju sam nasao, bilo kojeg eurosporta, nema bundeslige..Hebeni polo,skvoš,poker i aboridzinski nogomet!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
Bez_komentara
-
Kontakt:
Postao/la Bez_komentara » 07 avg 2009, 12:04
tanzla je napisao/la:Pa meni su srpski komentatori! Jel' oni prenose bundesligu, ni u jednoj programskoj semi koju sam nasao, bilo kojeg eurosporta, nema bundeslige..Hebeni polo,skvoš,poker i aboridzinski nogomet!
E meni su srpski al samo na Eurosportu a na Eurosport 2 su engleski
Salji mail il zovi svog operatera,ja vec jesam.
-
deni_m1312
-
Kontakt:
Postao/la deni_m1312 » 07 avg 2009, 12:04
ja zivim u zenici i meni je telekabel operater.....imamo eUROSPORT obicni i tu su srpski komentatori...ali imamo i EUROSPORT 2 a tu su engleski komentatori i tu se reklamira bundesliga svaki dan a i na web site-u ima bundesliga,i za danas i za sutra i prekosuta i koje ce tekme prenositi...sve
tako da za nas nema brige....a za ostale ne znam

-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 07 avg 2009, 12:06
deni_m1312 je napisao/la:ja zivim u zenici i meni je telekabel operater.....imamo eUROSPORT obicni i tu su srpski komentatori...ali imamo i EUROSPORT 2 a tu su engleski komentatori i tu se reklamira bundesliga svaki dan a i na web site-u ima bundesliga,i za danas i za sutra i prekosuta i koje ce tekme prenositi...sve

onda je to super hvala ti druze...ja se vec zabrinuo auuuuu

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
-
tanzla
-
Kontakt:
Znaci nista od bundeslige, pod hitno se iskljucujem s kablovske, placam je samo zbog utakmica, i onda ih na kraju ne mogu gledat!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
deni_m1312
-
Kontakt:
Postao/la deni_m1312 » 07 avg 2009, 12:12
rob do bagro je napisao/la:deni_m1312 je napisao/la:ja zivim u zenici i meni je telekabel operater.....imamo eUROSPORT obicni i tu su srpski komentatori...ali imamo i EUROSPORT 2 a tu su engleski komentatori i tu se reklamira bundesliga svaki dan a i na web site-u ima bundesliga,i za danas i za sutra i prekosuta i koje ce tekme prenositi...sve

onda je to super hvala ti druze...ja se vec zabrinuo auuuuu

veceras ima wolfsburg:stutgart....sutra 2 utakmice od 18:30 hoffeinhem:bayern!!
to me samo i zanima

-
Madafaka
-
Kontakt:
Ima veceras prijenos Wolfsbruga na ARD-u.

-
LeBronJamesKing
Postao/la LeBronJamesKing » 07 avg 2009, 12:22
Bez_komentara je napisao/la:tanzla je napisao/la:Pa meni su srpski komentatori! Jel' oni prenose bundesligu, ni u jednoj programskoj semi koju sam nasao, bilo kojeg eurosporta, nema bundeslige..Hebeni polo,skvoš,poker i aboridzinski nogomet!
i sta su ti rekli?
U ime Gospodara...
-
Bez_komentara
-
Kontakt:
Postao/la Bez_komentara » 07 avg 2009, 12:23
Ama nema sanse da na eurosportu 2 s engleskim komentatorima bude bundesliga,a evo sad ovaj srbin na eurosportu najavi veceras wolfsburg i stuttgart na eurosportu 2,al to je garant za srpsku verziju eurosporta 2.Ma puuuuuuuuuu!aaaaaaaidsfčoisdgbohfidoheprojgpocjxklvijiru9

-
deni_m1312
-
Kontakt:
Postao/la deni_m1312 » 07 avg 2009, 12:26
Bez_komentara je napisao/la:Ama nema sanse da na eurosportu 2 s engleskim komentatorima bude bundesliga,a evo sad ovaj srbin na eurosportu najavi veceras wolfsburg i stuttgart na eurosportu 2,al to je garant za srpsku verziju eurosporta 2.Ma puuuuuuuuuu!aaaaaaaidsfčoisdgbohfidoheprojgpocjxklvijiru9

to je ba isto sve.....mozda srbi budu komentarisali za ove prostore...bugari ce za svoj ES2 itd..itd
to je sve jedan kanal...a ima na njihovom sajtu najava i svaki dan se vrti gore u cosku ekrana znak bundeslige na ES2....jes njima tesko odlucit ko ce biti komentator!
ev vidi najvu programa
http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml?menu=17893
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 07 avg 2009, 12:26
ja na resiveru imo 2 eurosport2.....jedan je bio eurosport2 CE,a jedan obicni....e eurosport2 CE..ima audio spbski i engleski...a njega na srbskom koriste kablovski operateri....a ko ima resiver bi cei na digi sportu..
a jutros sam gledo eurosport2 news..i na njemu je nejeva bila.
Zadnja izmjena:
miralem444, dana/u 07 avg 2009, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
Bez_komentara
-
Kontakt:
Postao/la Bez_komentara » 07 avg 2009, 12:27
LeBronJamesKing je napisao/la:Bez_komentara je napisao/la:tanzla je napisao/la:Pa meni su srpski komentatori! Jel' oni prenose bundesligu, ni u jednoj programskoj semi koju sam nasao, bilo kojeg eurosporta, nema bundeslige..Hebeni polo,skvoš,poker i aboridzinski nogomet!
i sta su ti rekli?
Ma samo sam mail poslao,zvao nisam.Al odgovor jos nisam dobio.Zovi ih ti
-
respo
-
Kontakt:
i tako je dzeko nakon prelazka na eurosport pokrio 69% teritorija
time mu je cijena skocila na vrtoglavih 20 miliona
nadamo se da ce nastaviti sa pokrivanjem terena signalom i nadamo se da ces preci na sky sport ili mozda na rai
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
-
Bez_komentara
-
Kontakt:
Postao/la Bez_komentara » 07 avg 2009, 12:31
deni_m1312 je napisao/la:Bez_komentara je napisao/la:Ama nema sanse da na eurosportu 2 s engleskim komentatorima bude bundesliga,a evo sad ovaj srbin na eurosportu najavi veceras wolfsburg i stuttgart na eurosportu 2,al to je garant za srpsku verziju eurosporta 2.Ma puuuuuuuuuu!aaaaaaaidsfčoisdgbohfidoheprojgpocjxklvijiru9

to je ba isto sve.....mozda srbi budu komentarisali za ove prostore...bugari ce za svoj ES2 itd..itd
to je sve jedan kanal...a ima na njihovom sajtu najava i svaki dan se vrti gore u cosku ekrana znak bundeslige na ES2....jes njima tesko odlucit ko ce biti komentator!
ev vidi najvu programa
http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml?menu=17893
Ma super sve to al otvori najavu programa na engleskom jeziku ili na teletextu eurosporta 2 pa ces vidjet da nema.Na teletextu nis ne pise.
-
LeBronJamesKing
Postao/la LeBronJamesKing » 07 avg 2009, 12:39
i sta su ti rekli?[/quote]
Ma samo sam mail poslao,zvao nisam.Al odgovor jos nisam dobio.Zovi ih ti[/quote]
i ja sam poslao e-amil i naravno ne odgovaraju i onda zvao i ne javlja se ne javlja a ja i dalje zovem kada se javi kaze mi ovako "ja ne znam hocel biti mi pustamo sve sto nam oni posalju mi sa tim nemamo nista?
onda je ja pitam jeli jos ko zvao da se informise kaze nije niko e onda ja njoj kazem e sadace te zvati narod ali informisi se malo da mozes dati informaciju.
U ime Gospodara...
-
nafrI82
-
Kontakt:
Super imam taj eurosport sa srpskim komentatorima hahah
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 07 avg 2009, 12:41
kod mene sad neke vijesti...nije ko na tom..al navece bude sve isto preksinoc neki box bio..neki srbski komentator prenosio...nema valjda srbija 2 eurosprt2....hebem mu.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
Bez_komentara
-
Kontakt:
Postao/la Bez_komentara » 07 avg 2009, 12:41
LeBronJamesKing je napisao/la:i sta su ti rekli?
Ma samo sam mail poslao,zvao nisam.Al odgovor jos nisam dobio.Zovi ih ti[/quote]
i ja sam poslao e-amil i naravno ne odgovaraju i onda zvao i ne javlja se ne javlja a ja i dalje zovem kada se javi kaze mi ovako "ja ne znam hocel biti mi pustamo sve sto nam oni posalju mi sa tim nemamo nista?
onda je ja pitam jeli jos ko zvao da se informise kaze nije niko e onda ja njoj kazem e sadace te zvati narod ali informisi se malo da mozes dati informaciju.[/quote]
Ma naravno da nemaju nista,retardirani kreteni.Ma nista od toga,prepusteni smo sami sebi,oni veze al veze s vezom nemaju.Jooooooooj

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AnelMid, BlackRiver1987, bvsic, CAGarfia, deda, denza, Drum, Edincapitano, feniksptica, Fudbalbr1, galia95, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Grk1234, Hrammm1921, icetea01, invincible1921, jasmin10, Kaunas, L-Train, marlostanf1eld, Micron, Mocvara1991, Muumii, myself, Napapijri, NerminFatic, rishovski, Sheyi, Skojevska, StevieG8, Tracy3McGrady, travuljasSs, WeekendOffender, zastitaIdentiteta i 227 gostiju.