FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
kad je se to u Zenici skandiralo ''srbija, srbija'' Uostalom vi kad dodjete u Zenicu (TM) zasluzujete da vam se sve psuje na svakom koraku koliko ste bolesni, pa bacate bombe na djecu, i onda se pitate sto vam se ovakve stvari desavaju, nisam za ove stvari, trebaju se kazniti naravno pocinioci, ali niko vala nije nevin kod nas, tako da..
Celik!3,2,2.
O tome i pričam. Svako svoje štitiAllGunsBlazing je napisao/la:kad je se to u Zenici skandiralo ''srbija, srbija'' Uostalom vi kad dodjete u Zenicu (TM) zasluzujete da vam se sve psuje na svakom koraku koliko ste bolesni, pa bacate bombe na djecu, i onda se pitate sto vam se ovakve stvari desavaju, nisam za ove stvari, trebaju se kazniti naravno pocinioci, ali niko vala nije nevin kod nas, tako da..
Govori u svoje ime. Cestitke su upucene dobronamjernim navijacima, fudbalerima i ljudima. Tebi sigurno nisu nebrini.VAM je napisao/la:Jos jedan dusebriznik koji je juce fasovao cetvorku,dosao da malo komentarise na temi Velikana...
A Dule je u pravu 100%...Vasi aplauzi nam nisu potrebni,tako sam i govorio kas ste nam cestitali na tituli.Ne trebaju nam vase cestitke ni aplauzi.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Momak ba kakav odgovor na pitanje vako nako,nema lizanja niskim,a kamoli sa TM nakon one bombe i padanja transa...nije bitna tuca ,bitno je da Celik dobije BoracDule 078 je napisao/la:Odg na to pitanje cete dobiti u Zenici..
ma nije problem....ako ce vam to ulizivanje pomoci da vam vrate trans,podrzavam

Nismo mi neborcevi simpatizeri. Mi volimo Borac, Banja Luku i BiH. Vas idijote nevolimo. A vi ne volite ni Borac, ni BL ni sve izvan toga. Da volite nebi pravili probleme ni nama ni Borcu ni Banja Luci. Treba znati razumjeti....VAM je napisao/la:cestitam na prvom normalnom postu,odnosno pitanju "neborcevog"simpatizera nakon nekoliko danakinder_jaje je napisao/la:samo jedno pitanje za navijace borca znal ko sto je otisao jagodic na kraju prosle sezone![]()
Nije otisao nego je otjeran,mučki...Nije se sviđao rukovodstvu kluba
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma njima su Horde zacepile usta u sred B.L kad su lesinari pjevali ubi turcina, pa i Horde to pocele pjevati, a na njima se vidi izraz nemoci da nam suknu. Jbg ipak smo mi gradjani 

Da ti znaš sad koju si glupost odvalio, bilo biSole je napisao/la:Ma njima su Horde zacepile usta u sred B.L kad su lesinari pjevali ubi turcina, pa i Horde to pocele pjevati, a na njima se vidi izraz nemoci da nam suknu. Jbg ipak smo mi gradjani

Ona raketa da je pogodila nekog navijaca mogla ga je ubiti iste sekunde sreca pa je preskocila navijace za nekih pola metra,inace sve je ovo politika,nemoguce je da sport ujedini narod,na osnovu cega bi se izbori dobijali,ako se mi ne bi mrzili medjusobno..inace nanervirao me onaj komentator na bht1 velid spaho nekoliko puta napominje nekoliko kamenica,i policija odradila svoj dio posla,a navijaci trce 50m sasvim normalno prolaze redare,izbacaju se i opet se vracaju na tribinu...gdje logika prestaje tu pocinje ova nasa BiH
najtvrđe jezgro navijačkih grupa prati navijačka pravila,ne znam kako se to u njihovoj terminolgiji stručno zove ali sukobi su im normalna stvar a samo se traži izgovor.Ovdje je izgovor to što jeste a u drugim zemljama nešto drugo. Šta je sa BBB i Torcidom,što se oni mrze ista su nacija to vam je to.Zagrebčani i Splićani normalno komuniciraju ali tim navijačiam je tobože poniženje. Tako vam je to.
Nema ozbiljne navijačke grupe koja ne pravi nerede.Samo se primire na neki period a onda BUM BUM
Nema ozbiljne navijačke grupe koja ne pravi nerede.Samo se primire na neki period a onda BUM BUM
Jeste. A za vrijeme rata smo srpsku nejač bacali lavovima u zoološki vrtAllGunsBlazing je napisao/la:kad je se to u Zenici skandiralo ''srbija, srbija'' Uostalom vi kad dodjete u Zenicu (TM) zasluzujete da vam se sve psuje na svakom koraku koliko ste bolesni, pa bacate bombe na djecu, i onda se pitate sto vam se ovakve stvari desavaju,
- Principatus
- Kontakt:
Nije izvalio glupost. Razmisli malo duze o tome.Dejan, BL je napisao/la:Da ti znaš sad koju si glupost odvalio, bilo biSole je napisao/la:Ma njima su Horde zacepile usta u sred B.L kad su lesinari pjevali ubi turcina, pa i Horde to pocele pjevati, a na njima se vidi izraz nemoci da nam suknu. Jbg ipak smo mi gradjani
Onda razmislis jos maaaalo vise, pa ces skontati.

A ovo, nemojte Duleta dirati, covjek je totalno pop*****.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Nego šta mislite jesul se danas stekli uslovi, mi nešto kontamo da se ukrcamo u bus, pa da nelatimo da odigramo onaj sahatak, može i bez poluvremena.
je li te neko nesto pitao?bparena je napisao/la:Nismo mi neborcevi simpatizeri. Mi volimo Borac, Banja Luku i BiH. Vas idijote nevolimo. A vi ne volite ni Borac, ni BL ni sve izvan toga. Da volite nebi pravili probleme ni nama ni Borcu ni Banja Luci. Treba znati razumjeti....VAM je napisao/la:cestitam na prvom normalnom postu,odnosno pitanju "neborcevog"simpatizera nakon nekoliko danakinder_jaje je napisao/la:samo jedno pitanje za navijace borca znal ko sto je otisao jagodic na kraju prosle sezone![]()
Nije otisao nego je otjeran,mučki...Nije se sviđao rukovodstvu kluba

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Isto kao i zadnjih 5 utakmica Borac-Zeljo ovdje,vise sah nego fudbal.Svi pored mene su pricali kako igramo lose i da bi izgubili i da smo nastavili,ali ja sam uvjeren da bi najmanje bilo 1-1,a vjerovatno bismo i pobjedili jer je Amar vec vrsio neke prinudne izmjene a jos neki su hramali.Imali smo tu prokletu stativu minut prije gola,i sve bi bilo drukcije da je kurvanjska lopta isla samo cent desno. Sad bi bilo +8 a ne +2! Zeba nije mogao dirnuti loptu zadnjih par derbija kad ga je cuvao Stupar,ali nikome ovdje nije jasno koliko nje placeno Cvetkovicu da zaigra tatin sin umjesto Stupara,i to bas za ovu utakmicu,iako zadnje tri nije bio ni u protokolu!!!!! Naravno da je Zeba u ovih pola sata pravio vola od njega.Dule, kuco stara, posto si mi ti nekako najkompetentniji od vasih forumasa reci mi kako si vidio ono malo utakmice sto se odigralo ?
Samo budi fin , molicu .
Jedino sto mi se nije nimalo svidjelo je izgled nasih igraca u poredjenju sa vasim.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Rasprava ne vodi ničemu prepucavanja,sramota politike i svega što se događa balkanizam , seljakluk i primitivizam.Kamenice hallo?
Pozdrav našim Banjalučanima,sretno,malo se ogradite od ovog svega,vi mladi,normalni i kulturni momci pokažite da su svi dobrodošli gosti kod vas.Jer vama se piše zlo,pokušajte na vlast,općinu,sve te propuste u osiguranju vi kao navijači nešto napraviti ...a ovako ništa šuti i tuga ,sramota .Šta nakon ovoga??
Kakav fudbal,sijedi kući uz tv i gledaj, pazi da te netko još na stadionu ne ubije.
Pozdrav, pokušajte nešto da se ovo ne događa !!!!

Pozdrav našim Banjalučanima,sretno,malo se ogradite od ovog svega,vi mladi,normalni i kulturni momci pokažite da su svi dobrodošli gosti kod vas.Jer vama se piše zlo,pokušajte na vlast,općinu,sve te propuste u osiguranju vi kao navijači nešto napraviti ...a ovako ništa šuti i tuga ,sramota .Šta nakon ovoga??
Kakav fudbal,sijedi kući uz tv i gledaj, pazi da te netko još na stadionu ne ubije.
Pozdrav, pokušajte nešto da se ovo ne događa !!!!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Nije valjda crni Dule da si nastran... Ma ni nasi nisu neki ljepotani ako bas hoces...Dule 078 je napisao/la:Isto kao i zadnjih 5 utakmica Borac-Zeljo ovdje,vise sah nego fudbal.Svi pored mene su pricali kako igramo lose i da bi izgubili i da smo nastavili,ali ja sam uvjeren da bi najmanje bilo 1-1,a vjerovatno bismo i pobjedili jer je Amar vec vrsio neke prinudne izmjene a jos neki su hramali.Imali smo tu prokletu stativu minut prije gola,i sve bi bilo drukcije da je kurvanjska lopta isla samo cent desno. Sad bi bilo +8 a ne +2! Zeba nije mogao dirnuti loptu zadnjih par derbija kad ga je cuvao Stupar,ali nikome ovdje nije jasno koliko nje placeno Cvetkovicu da zaigra tatin sin umjesto Stupara,i to bas za ovu utakmicu,iako zadnje tri nije bio ni u protokolu!!!!! Naravno da je Zeba u ovih pola sata pravio vola od njega.Dule, kuco stara, posto si mi ti nekako najkompetentniji od vasih forumasa reci mi kako si vidio ono malo utakmice sto se odigralo ?
Samo budi fin , molicu .
Jedino sto mi se nije nimalo svidjelo je izgled nasih igraca u poredjenju sa vasim.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jeli bila jos neka 100% sansa prije te "proklete stative" za neku od ekipa? Sta bi bilo da je ta lopta usla, a malo joj je falilo?Dule 078 je napisao/la:Isto kao i zadnjih 5 utakmica Borac-Zeljo ovdje,vise sah nego fudbal.Svi pored mene su pricali kako igramo lose i da bi izgubili i da smo nastavili,ali ja sam uvjeren da bi najmanje bilo 1-1,a vjerovatno bismo i pobjedili jer je Amar vec vrsio neke prinudne izmjene a jos neki su hramali.Imali smo tu prokletu stativu minut prije gola,i sve bi bilo drukcije da je kurvanjska lopta isla samo cent desno. Sad bi bilo +8 a ne +2! Zeba nije mogao dirnuti loptu zadnjih par derbija kad ga je cuvao Stupar,ali nikome ovdje nije jasno koliko nje placeno Cvetkovicu da zaigra tatin sin umjesto Stupara,i to bas za ovu utakmicu,iako zadnje tri nije bio ni u protokolu!!!!! Naravno da je Zeba u ovih pola sata pravio vola od njega.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sutra valjda odluka o kaznama za Borac...
ma nije vam prvi put da ulljecete u teren u nemalom broju, to je kod vas rutina postalojubitubi je napisao/la:Sutra valjda odluka o kaznama za Borac...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Armaaa je napisao/la:Jeste. A za vrijeme rata smo srpsku nejač bacali lavovima u zoološki vrtAllGunsBlazing je napisao/la:kad je se to u Zenici skandiralo ''srbija, srbija'' Uostalom vi kad dodjete u Zenicu (TM) zasluzujete da vam se sve psuje na svakom koraku koliko ste bolesni, pa bacate bombe na djecu, i onda se pitate sto vam se ovakve stvari desavaju,

Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.