FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa oni lesinari unose baklje kao mi telefone.....
Davno sam ja rekao ko ne moze uneti baklje na stadione u BIH i Srbiji,taj je teski nesposobnjakovic.brajla95 je napisao/la:pa oni lesinari unose baklje kao mi telefone.....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
amar je sinoc uradio pravu stvar i odbio da se vrati na teren,vecina bi trenera izvela ekipu,amar je prokonto i tri vam se boda smijese
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Evo pregleda na BHT 1.
Hajd da još jednom vidimo gol i prokomentarišemo zaista odličnu akciju kod gola u kojoj je učestvovalo 6 igrača i razmjenili smo čini mi se 10 pasova.
I Barca treba danm zavidi!
Hajd da još jednom vidimo gol i prokomentarišemo zaista odličnu akciju kod gola u kojoj je učestvovalo 6 igrača i razmjenili smo čini mi se 10 pasova.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Postoji snimak gdje se lijepo vidi da Amar Osim uzima katanac sa ograde a Dino Đurbuzović civarama dovlači stijene iza Željinog gola,dok Cviko gura policiji petobanku da ništa ne radi.Mada postoji i verzija da su to blokovi za ovu novu tribinu što treba da se pravi.Ako je istina ovo za Amara vrlo moguće je da izgubi profi licencu.jubitubi je napisao/la:To za kapiju ti ne mogu objasniti,jer ni sam ne znam...ChWilla je napisao/la:a normalna je procedura da kapija bude otvorena u toku utakmice?
koga vi **** i što ste uopšte došli ako vam se ne sviđa tema?
nidi je napisao/la:Postoji snimak gdje se lijepo vidi da Amar Osim uzima katanac sa ograde a Dino Đurbuzović civarama dovlači stijene iza Željinog gola,dok Cviko gura policiji petobanku da ništa ne radi.Mada postoji i verzija da su to blokovi za ovu novu tribinu što treba da se pravi.Ako je istina ovo za Amara vrlo moguće je da izgubi profi licencu.jubitubi je napisao/la:To za kapiju ti ne mogu objasniti,jer ni sam ne znam...ChWilla je napisao/la:a normalna je procedura da kapija bude otvorena u toku utakmice?
koga vi **** i što ste uopšte došli ako vam se ne sviđa tema?
treba nam jos igraca iz BiH
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I konacno je Adilovic postigao gol !Bianconeri1988 je napisao/la:Evo pregleda na BHT 1.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- SledgeHammer
- Kontakt:
Sreća da teren nije bio duži za 1 metar, inače bi prebacioSarajlijc@ je napisao/la:I konacno je Adilovic postigao gol !Bianconeri1988 je napisao/la:Evo pregleda na BHT 1.
Trust me, I know what I'm doing !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Misliš sreća pa je gol visok 2,5 metra

Ž '21!
šta nije u redu na relaciji amar-savić
Policija i sekJuriti ako hoce da nadje baklju naci ce je, slijep je ko ne vidi da pticice imaju dogovor sa murijom oko unosenja bakljiDevil je napisao/la:Davno sam ja rekao ko ne moze uneti baklje na stadione u BIH i Srbiji,taj je teski nesposobnjakovic.brajla95 je napisao/la:pa oni lesinari unose baklje kao mi telefone.....
- slavko njegus
- Kontakt:
Nemojte padat na fore tipa "bosnjacki" jer to Zeljo, a mislim ni Velez nisu. Zeljo je prije svega bosanskohercegovacki klub...To ova banda i hoce. da podijeli ...Rodjeni_BRato je napisao/la:ma srbski klub a bogme ni hrvatski se nesmje kaznit kao sto bi naprimjer bosnjacki. hajmo se okladit da nece bit neke ozbiljne kazne za Borac. A Velezu su dali 5000$ maraka kazne zbog 3 udarna topa.
- SledgeHammer
- Kontakt:
I to što kažešBianconeri1988 je napisao/la:Misliš sreća pa je gol visok 2,5 metra![]()
![]()
Zrinjski, Olimpic, Celik, Zvijezda, Borac, zaredali smo bez poraza, zahuktavamo se...laganini sada protiv Olimpica koji ima sigurno veliki motiv rpotiv nas, ali bi trebali to pametno odraditi i odigrati, jos da nam se vrati nesreca sa pocetka sezone, a izgleda da se to desava pa bi mogli vrlo lako da se vratimo u prva tri mjesesta da sve bude u 2-3 boda i na proljece to rijesiti, i naravno u kupu nastaviti gdje smo stali a to je da dvije godine ne znamo za poraz 
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- SledgeHammer
- Kontakt:
Dobro vam je da su se i sudije zahuktale pa ste dobar tandem, moglo bi biti nešto od vas... u paru naravno. I "Babo" se napokon uključio, ipak... "Željo je svetinja".Argentina je napisao/la:Zrinjski, Olimpic, Celik, Zvijezda, Borac, zaredali smo bez poraza, zahuktavamo se...laganini sada protiv Olimpica koji ima sigurno veliki motiv rpotiv nas, ali bi trebali to pametno odraditi i odigrati, jos da nam se vrati nesreca sa pocetka sezone, a izgleda da se to desava pa bi mogli vrlo lako da se vratimo u prva tri mjesesta da sve bude u 2-3 boda i na proljece to rijesiti, i naravno u kupu nastaviti gdje smo stali a to je da dvije godine ne znamo za poraz
ima se, može seSledgeHammer je napisao/la:Dobro vam je da su se i sudije zahuktale pa ste dobar tandem, moglo bi biti nešto od vas... u paru naravno. I "Babo" se napokon uključio, ipak... "Željo je svetinja".Argentina je napisao/la:Zrinjski, Olimpic, Celik, Zvijezda, Borac, zaredali smo bez poraza, zahuktavamo se...laganini sada protiv Olimpica koji ima sigurno veliki motiv rpotiv nas, ali bi trebali to pametno odraditi i odigrati, jos da nam se vrati nesreca sa pocetka sezone, a izgleda da se to desava pa bi mogli vrlo lako da se vratimo u prva tri mjesesta da sve bude u 2-3 boda i na proljece to rijesiti, i naravno u kupu nastaviti gdje smo stali a to je da dvije godine ne znamo za poraz
evo "sledga"..covjeka koji je sam odbranio Bosnu,nije ga dugo bilo...SledgeHammer je napisao/la:Dobro vam je da su se i sudije zahuktale pa ste dobar tandem, moglo bi biti nešto od vas... u paru naravno. I "Babo" se napokon uključio, ipak... "Željo je svetinja".Argentina je napisao/la:Zrinjski, Olimpic, Celik, Zvijezda, Borac, zaredali smo bez poraza, zahuktavamo se...laganini sada protiv Olimpica koji ima sigurno veliki motiv rpotiv nas, ali bi trebali to pametno odraditi i odigrati, jos da nam se vrati nesreca sa pocetka sezone, a izgleda da se to desava pa bi mogli vrlo lako da se vratimo u prva tri mjesesta da sve bude u 2-3 boda i na proljece to rijesiti, i naravno u kupu nastaviti gdje smo stali a to je da dvije godine ne znamo za poraz
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SledgeHammer
- Kontakt:
Ko prizna, pola mu se praštanidi je napisao/la:ima se, može seSledgeHammer je napisao/la:Dobro vam je da su se i sudije zahuktale pa ste dobar tandem, moglo bi biti nešto od vas... u paru naravno. I "Babo" se napokon uključio, ipak... "Željo je svetinja".Argentina je napisao/la:Zrinjski, Olimpic, Celik, Zvijezda, Borac, zaredali smo bez poraza, zahuktavamo se...laganini sada protiv Olimpica koji ima sigurno veliki motiv rpotiv nas, ali bi trebali to pametno odraditi i odigrati, jos da nam se vrati nesreca sa pocetka sezone, a izgleda da se to desava pa bi mogli vrlo lako da se vratimo u prva tri mjesesta da sve bude u 2-3 boda i na proljece to rijesiti, i naravno u kupu nastaviti gdje smo stali a to je da dvije godine ne znamo za poraz
- SledgeHammer
- Kontakt:
Navratim ja tu i tamo, s vremena na vrijeme, malo bocnem i idem dalje... bar ne bacam kamenje na vasmma_hz je napisao/la:evo "sledga"..covjeka koji je sam odbranio Bosnu,nije ga dugo bilo...SledgeHammer je napisao/la:Dobro vam je da su se i sudije zahuktale pa ste dobar tandem, moglo bi biti nešto od vas... u paru naravno. I "Babo" se napokon uključio, ipak... "Željo je svetinja".Argentina je napisao/la:Zrinjski, Olimpic, Celik, Zvijezda, Borac, zaredali smo bez poraza, zahuktavamo se...laganini sada protiv Olimpica koji ima sigurno veliki motiv rpotiv nas, ali bi trebali to pametno odraditi i odigrati, jos da nam se vrati nesreca sa pocetka sezone, a izgleda da se to desava pa bi mogli vrlo lako da se vratimo u prva tri mjesesta da sve bude u 2-3 boda i na proljece to rijesiti, i naravno u kupu nastaviti gdje smo stali a to je da dvije godine ne znamo za poraz![]()
Zadnja izmjena: SledgeHammer, dana/u 26 sep 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.