Ma bilo je turista...respo je napisao/la:ovi ispred snimatelja
jeli mi se ucinilo ili su neki stranci? cini mi se da sam cuo djevojku nesto na stranom nekom govori
Baci Herthu da se igramoooo, igramoooo...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma bilo je turista...respo je napisao/la:ovi ispred snimatelja
jeli mi se ucinilo ili su neki stranci? cini mi se da sam cuo djevojku nesto na stranom nekom govori
da nije turista stadion bi bio prazanMadafaka je napisao/la:Ma bilo je turista...respo je napisao/la:ovi ispred snimatelja
Ma duhovit si nema sta...respo je napisao/la:da nije turista stadion bi bio prazanMadafaka je napisao/la:Ma bilo je turista...respo je napisao/la:ovi ispred snimatelja
ti stvarno ne znas za zajebancijuMadafaka je napisao/la:Ma duhovit si nema sta...respo je napisao/la:da nije turista stadion bi bio prazanMadafaka je napisao/la: Ma bilo je turista...
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Ima li sanse da romu dobijemo
Nema. Dobicemo nekog od ovih klubova:BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Ima li sanse da romu dobijemo
ulaznica je napisao/la:BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Ima li sanse da romu dobijemo
ima odes samo na goricuBOSNA JE ZAKON je napisao/la:Ima li sanse da romu dobijemo
izvlacenje je u 12:30.. pise na eurosportu.. ev sad se zavrsilo izvlacenje za ligu prvaka... zanimljiva mi tekma Aresnal_CelticHigh je napisao/la:Svaka cast !
Noc za pamcenje,igraci pokazali kako se igra za svoj klub,kako se igra muski.Ono sinoc je bilo odlicno.
Njihov pogodak nisam ni vidio,tek poslije na semaforu ugledao da vode,i pomislio sam da ce sve krenuti na lose za nas.No,igraci svojom borbenoscu to negiraju.Opsada gola veliki dio prvog dijela,dok Hadzic nije odlicnim golom izjednacio.Kao i uvijek,proslava gola ispred sjevera,sto je i praksa.Gosti su poslije pogotka imali i dvije-tri 100% sanse,dvije precke ali nisu to na srecu pretvorili u gol.I onda,u 78.minuti ubacaj Muminovica i gol Avdica.
Ono sto me iznenadilo pozitivno jeste da smo veoma dobro igrali,od noge do noge,ekipa tehnicki pripremljena.
Po meni : Alaim,Torlak,Dzakmic,Avdic,Muminovic,Hadzic odlicno odigrali utakmicu,nemam im sta prigovoriti.
Cijela vecer je bila za pamcenje,fino je vidjeti ispunjeno Kosevo,biti dio svega,znamo koliko se truda ulozilo kako u sinocnu utakmicu,tako i za ostale sto se tice same tribine.Navijanje odlicno,koreografija takodjer fino ispala,brojka odlicna.
Idemo dalje,izvlacenje je danas u 13:00.
Izvlacenje je u 13:30 i bice prenos na uefa.com naravno. Pa moze se i gledati. Sad evo izvlacenje za ligu prvaka zavrsi. Celtic Arsenal ce biti odlicna igra. Dosta o njima..Bilo koji od Njemacki klubova dobiti bilo bi super.High je napisao/la:Svaka cast !
Noc za pamcenje,igraci pokazali kako se igra za svoj klub,kako se igra muski.Ono sinoc je bilo odlicno.
Njihov pogodak nisam ni vidio,tek poslije na semaforu ugledao da vode,i pomislio sam da ce sve krenuti na lose za nas.No,igraci svojom borbenoscu to negiraju.Opsada gola veliki dio prvog dijela,dok Hadzic nije odlicnim golom izjednacio.Kao i uvijek,proslava gola ispred sjevera,sto je i praksa.Gosti su poslije pogotka imali i dvije-tri 100% sanse,dvije precke ali nisu to na srecu pretvorili u gol.I onda,u 78.minuti ubacaj Muminovica i gol Avdica.
Ono sto me iznenadilo pozitivno jeste da smo veoma dobro igrali,od noge do noge,ekipa tehnicki pripremljena.
Po meni : Alaim,Torlak,Dzakmic,Avdic,Muminovic,Hadzic odlicno odigrali utakmicu,nemam im sta prigovoriti.
Cijela vecer je bila za pamcenje,fino je vidjeti ispunjeno Kosevo,biti dio svega,znamo koliko se truda ulozilo kako u sinocnu utakmicu,tako i za ostale sto se tice same tribine.Navijanje odlicno,koreografija takodjer fino ispala,brojka odlicna.
Idemo dalje,izvlacenje je danas u 13:00.
ma nije to, vec su svi po sredini tribina a coskovi prazni, treba nam koreografija na zapadnoj tribini , izgledalo bi ljepseBosnier je napisao/la:svka cast pitari , hajmo i taj playoff i u grupnu fazu
makar bi iblo para
i dajte napunite daj stadion vise , pa kad smo mi 38 k a vi nemozete ?
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, mosarajvosa83, MSOZ101, rimljanin90 i 57 gostiju.